Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim en yakın dostum koç koçları cok cok severim ama ben ikizlerim
biz azıcık açıksözlüyüz . belki çoğu kimsenin sevmediği bi özellik ve çabuk atarlanıyoruz . o da sevmediğim bi özellik . ama mantıklıyızdır , objektifizdir.
ben de çoğu kişiyle anlaşırım . anlaşamadığım insan azdır . eğer birinde bi sıkıntı görürsem zaten uzak dururum . sürtüşmeye gerek yok .

Tamam kesin erkek
Doğurrr gelsinnn

MaşAllah yavruma beeee hald etmişler de sen erkek diyenlere öyle olanlar daha bir güzel kız oluyor büyüdükçe nazar değmez boşver

iyi hadi izinlisin . çok sevindim ve düzelir inşallah . çok zor böyle tabi .ama gececek . ona odaklan .ilacı unutma ihmal etme

MaşAllah yavruma beeee hald etmişler de sen erkek diyenlere öyle olanlar daha bir güzel kız oluyor büyüdükçe nazar değmez boşver
benim babam çok düşkün kızıma çok seviyor bisürü torunu var abimlerden ama benim kıza ayrı bağımlı oda diyor ki hep bi büyüsün çok güzel bi kız olucak herkesi arkasından baktırıcak :) Rabbim tüm meleklerin ömrünü güzel eylesin Allah hep karşılarına iyileri çıkarsın inşallah

Amin yavrum amin. Çocukları güzel çirkin ayıranlara öyle sinirlenirim ki zaten hepsi melek rabbim güzel bir dünya bırakmayı nasip etsin onlara.

hiç korkma büşra cım .
hiç bir şey yemesen içmesen de ilk 3 ay senden beslenir büyür . aklın kalmasın onda .
3 . aydan sonra önemli yemen içmen .

Amin yavrum amin. ❤ Çocukları güzel çirkin ayıranlara öyle sinirlenirim ki zaten hepsi melek rabbim güzel bir dünya bırakmayı nasip etsin onlara.
bende çok kızıyorum yaa mesela bi bebek sevmek istesem tanımadığım birisinin dışarda gördüğümde.. hiç sormam bile kızmı erkek mi diye maşallah Rabbim negüzel yaratmış der severim hani dediğin gibi hepsi melek çünkü günahsız savunmasız dünya tatlısı hepsi

iyi hadi izinlisin . çok sevindim ve düzelir inşallah . çok zor böyle tabi .ama gececek . ona odaklan .ilacı unutma ihmal etme
ay izinliyimde yüksek lisans için bazı deneyler yapmam gerekiyor üniversitede olcam iş yerimden daha rahat tabii, en azından eşimle birlikte yapacağız
hiç korkma büşra cım .
hiç bir şey yemesen içmesen de ilk 3 ay senden beslenir büyür . aklın kalmasın onda .
3 . aydan sonra önemli yemen içmen .
evet doktorum söylemişti çok şükür öyle içim biraz olsun rahatladı vallahi

föntöten reis . bunu sevdim .

ne deneyi kız .
bu mide ile nasıl yapacaksın .
ben de enstitü deyim . çalışıyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…