- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.901
Eşimle 2 gecedir tavla oynuyoruzzz anlarsın yaaaformundasın yine ponçiğim kopardım beni yine
biz azıcık açıksözlüyüz . belki çoğu kimsenin sevmediği bi özellik ve çabuk atarlanıyoruz . o da sevmediğim bi özellik . ama mantıklıyızdır , objektifizdir.benim en yakın dostum koçkoçları cok cok severim ama ben ikizlerim
Tamam kesin erkekbenim kız bildiğin erkek fatma ponçiğim görsen kızla alakası yok daha 3-4 aylık giydirmişim pembeleri kafasında papatyalı bandanası sevmek için yanımıza gelenler yüzüme bakarak erkek mi diye soruyolardı sen düşün
hani şu zarlı olandan mıEşimle 2 gecedir tavla oynuyoruzzz anlarsın yaaa
MaşAllah yavruma beeee hald etmişler de sen erkek diyenlere öyle olanlar daha bir güzel kız oluyor büyüdükçe nazar değmez boşverbenim kız bildiğin erkek fatma ponçiğim görsen kızla alakası yok daha 3-4 aylık giydirmişim pembeleri kafasında papatyalı bandanası sevmek için yanımıza gelenler yüzüme bakarak erkek mi diye soruyolardı sen düşün
E tavlaaa zarsız oynanmaz imzoşummmhani şu zarlı olandan mı
işte bi onu yapamıyorum oldumu erkek olcak da bi olsaTamam kesin erkek
Doğurrr gelsinnn
Hahahahajahahani şu zarlı olandan mı
iyi hadi izinlisin . çok sevindim ve düzelir inşallah . çok zor böyle tabi .ama gececek . ona odaklan .ilacı unutma ihmal etmenormalde ilacı içtiğimde çubuk kraker ekşi elma ayva vs. yiyebiliyordum ama 1 gün içmeyince bu kadar beter edeceğini hiç düşünmemiştim kızlar, vallahi eve gider gitmez içtim onu bile tutamadı midem bi garip oldum, inşallah 3. ayımda benimde geçer valla, şükrediyorum tabi ama iş yerimde çok zzor oluyor inanın 2 evrak yapıp tuvalete koşuyorum, yarında dahil sonra ki haftada izinliyim yaklaşık 10 gün inşallah geri dönüşüme düzelir
benim babam çok düşkün kızıma çok seviyor bisürü torunu var abimlerden ama benim kıza ayrı bağımlı oda diyor ki hep bi büyüsün çok güzel bi kız olucak herkesi arkasından baktırıcak :) Rabbim tüm meleklerin ömrünü güzel eylesin Allah hep karşılarına iyileri çıkarsın inşallahMaşAllah yavruma beeee hald etmişler de sen erkek diyenlere öyle olanlar daha bir güzel kız oluyor büyüdükçe nazar değmez boşver
Amin yavrum amin.benim babam çok düşkün kızıma çok seviyor bisürü torunu var abimlerden ama benim kıza ayrı bağımlı oda diyor ki hep bi büyüsün çok güzel bi kız olucak herkesi arkasından baktırıcak :) Rabbim tüm meleklerin ömrünü güzel eylesin Allah hep karşılarına iyileri çıkarsın inşallah
hiç korkma büşra cım .aynen kuzum öyle diyorum Allahım asla isyan etmiyorum evde midem dışına çıksın yeterki iş yerinde biraz hafiflesin diye dua ediyorum
bende öyle düşünüyordum rossum ama araştırdım bitkiselmiş tmaamen sanırım gebelik için özel üretilmiş zaten artık içecem valla napıyım böyle daha zararlı çocuğa 1 yudum su gitmedi 2 gündür
bende çok kızıyorum yaa mesela bi bebek sevmek istesem tanımadığım birisinin dışarda gördüğümde.. hiç sormam bile kızmı erkek mi diye maşallah Rabbim negüzel yaratmış der severim hani dediğin gibi hepsi melek çünkü günahsız savunmasız dünya tatlısı hepsiAmin yavrum amin. ❤ Çocukları güzel çirkin ayıranlara öyle sinirlenirim ki zaten hepsi melek rabbim güzel bir dünya bırakmayı nasip etsin onlara.
ay izinliyimde yüksek lisans için bazı deneyler yapmam gerekiyor üniversitede olcam iş yerimden daha rahat tabii, en azından eşimle birlikte yapacağıziyi hadi izinlisin . çok sevindim ve düzelir inşallah . çok zor böyle tabi .ama gececek . ona odaklan .ilacı unutma ihmal etme
evet doktorum söylemişti çok şükür öyle içim biraz olsun rahatladı vallahihiç korkma büşra cım .
hiç bir şey yemesen içmesen de ilk 3 ay senden beslenir büyür . aklın kalmasın onda .
3 . aydan sonra önemli yemen içmen .
yok bu doğru değil bence.Günaydınnnnabersiniz kızlar yine kahvem ile cam kuşu oldum. ❤  biraz önce birşey okudum çok şaşırdım bilmediğimden elbette sık ilişki kız çocuğu getirir diyorlar doğrumu ? B Brunello Cicinelli aklıma gelen ilk sensin
Dün akşam sürdüm eşim dedi yüzün ne güzell kızzzz
dedim fondoten var suratım da yeni aldım, hmmmm güzel durmuşş dedi sağol dedim
Sabah neyse uyandık hazırlanıyoruz gene sürdüm ben fondoteni, eşim benim fondöten diyemez
Föntöten derGünaydın Föntöten Reissss diyooo eywallah broooo dedim
yakın yıkın ortalığı ponçiğimE tavlaaa zarsız oynanmaz imzoşummm
Ta kendisiii
ne deneyi kız .ay izinliyimde yüksek lisans için bazı deneyler yapmam gerekiyor üniversitede olcam iş yerimden daha rahat tabii, en azından eşimle birlikte yapacağız
evet doktorum söylemişti çok şükür öyle içim biraz olsun rahatladı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?