Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu yıllarda kız evlat ön plana çıktı.
herkes kız istiyor .
anladı herkes artık doğrusunu.

benim de kızım bi tane. oğluşlar da evet çok tatlı ama kız büyütmek çok daha zevkli , bıcır bıcır oluyor . cimcime.

Ben de aliiicam ben dee patiliiim kendini dee atsana yaahuu hem sana bakalım hem fondi ye

dimi ya :) kız çocuk çok başka gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en güzelinden :)

ne deneyi kız .
bu mide ile nasıl yapacaksın .
ben de enstitü deyim . çalışıyorum .
Abla (sana abla diyebilir miyim bu arada )
Biz eşimle aynı üniv. aynı sınıftan mezunuz inşaat mühendisiyiz ikimizde, ikimizinde hayali akademisyen olmak Allah izin verirse, 2018 de yüksek lisans için ikimizde başvurduk kendi üniversitemiz ikamet ettiğimiz yere uzak, bize yakın bir üniversitede şimdi tez dönemindeyiz, branşımızda hidrolik, üniversitenin bir deney kanalı var hidrolik çalışmalar üzerine işte üzerine köprü, menfez, savak, baraj vs. koyup deneyler yapıp bunları program çıktılarıyla karşılaştırmamız gerekiyor. Biz aslında biraz geç bile kaldık ilk dönem hiç gidemedik şimdi şubatta okul açıldı hemen aradan çıkması gerekiyor haziranda mezun olmamız için. Valla hapı geceden 2-2 içip mecbur o deneyleri yapacağım

Koşu bandın da mı koşuyorsun
Yok dilosum aşağıda konu komşu Jilian hareketleri yapıyoruz 1 saat yeni geldim eve duşa Arıcan şimdi kendimi
Aaaaa eğer benim kızım olursa bu tez doğrudur diycem ajhsjsj

Dinliyor, sessiz kalıyor, ama yine yemeye devam ediyor, eksi puan yazıyorum habersiz yediğinde yine devsm ediyor, puan ciselgeleri var sene sonunda arti puanları eksi puanlarını geçerse ödülleri olacak,
10 yaşında canım, 5. Sınıfta, seninki iyi 8. Sinifmis, bir de erkek çocuğu, benimki kız,
Sebze yapıyorum ama sebzeyle araları yok, ekmekte fazla yemiyor ama pilavı çok seviyor
Bu 3. Evet

abla diyebilirsin sıkıntı yok .
eşinle aynı branş olmanız çok iyi . birlikte başarırsınız .
tez dönemine gelmişsiniz . çok şükür . olsun .
öğrenci ders kayıtları dönemindeyiz biz de.
ders seçiyorlar , danışman onaylıyor . ama bize 2 yılı dolduran öğrencilerin harç ödemesi var .
bilmiyorum sen ders seçimi yaptın mı ama 2 yılın dolmuşsa yani azami süre
onun için takip et ders seçme dönemini.
deneylerde başarılı olursunuz inşallah . danışmanınızla ortak çalışma yürüteceğiniz için .danışmandan da fikir alıyorsunuzdur sanıyorum . tek başına yapılacak bi eş değil gibi sizin iş .

pilav makarna alışkanlık oluyor canım .
pilavı makarnayı az pişirebilirsin evde. bi süre evde pişirmeyebilirsin .
patates yemeği olabilir onun yerine ama alınmış bi kilo var . yani yediklerini kesmesi ya da azaltması zor olabilir . yaşı da küçük çünkü . biz bile dur diyemiyoruz çoğu zaman kendimize.
ileri yaşlarda sıkıntı yaşamaması için şimdiden bi şeyler yapılabilir .
bende de 9 yaşında var . ortanca . o 37 kilo . ve tontiş görünüyor baya . evin tontişi .
bi de kızım 4 buçuk yaşında . o da 21 kilo olmuş . güzel yiyor bu aralar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…