- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.921
bu yıllarda kız evlat ön plana çıktı.benim babam çok düşkün kızıma çok seviyor bisürü torunu var abimlerden ama benim kıza ayrı bağımlı oda diyor ki hep bi büyüsün çok güzel bi kız olucak herkesi arkasından baktırıcak :) Rabbim tüm meleklerin ömrünü güzel eylesin Allah hep karşılarına iyileri çıkarsın inşallah
Ben de aliiicam ben deeKız all büşommmm kendi sitesinde 19.90koş kaçırmaaaa
etrafımda ki herkeşlere söylüyorumvallahi bayıldımmmm
Ama fondotenleri kesinlikle makyaj bazı ile kullan, önce altına baz sür sonra fondotençok minnoş oluyorrrr
dimi ya :) kız çocuk çok başka gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en güzelinden :)bu yıllarda kız evlat ön plana çıktı.
herkes kız istiyor .
anladı herkes artık doğrusunu.
benim de kızım bi tane. oğluşlar da evet çok tatlı ama kız büyütmek çok daha zevkli , bıcır bıcır oluyor . cimcime.
bi bitiremedin temizliği be diloşumTemizlik yapicam
tamda size cuk oturuyo ponçiğimmm
Ay gülmekten oğluşumunn çişisiii geldiiiiitamda size cuk oturuyo ponçiğimmm
yapın yapın da rahatlayın bariAy gülmekten oğluşumunn çişisiii geldiiiii
Gidem de çişimizi yapammm
yapın yapın da rahatlayın bari
Abla (sana abla diyebilir miyim bu aradane deneyi kız .
bu mide ile nasıl yapacaksın .
ben de enstitü deyim . çalışıyorum .
Yok dilosum aşağıda konu komşu Jilian hareketleri yapıyoruz 1 saat yeni geldim eve duşa Arıcan şimdi kendimiKoşu bandın da mı koşuyorsun
Aaaaa eğer benim kızım olursa bu tez doğrudur diycem ajhsjsjGünaydınnnnabersiniz kızlar yine kahvem ile cam kuşu oldum. ❤  biraz önce birşey okudum çok şaşırdım bilmediğimden elbette sık ilişki kız çocuğu getirir diyorlar doğrumu ? B Brunello Cicinelli aklıma gelen ilk sensin
Oğlan cocuuu kafa yaptı sende patiliAy pardon
amaaannnnnnnnn ne trip atıyonnnnSana büşüm diyommm, gülime diloşş diyommm samdana gülim diyommm
iyice gittim ben
Boşuna demiyorummm şahikammm şehzadeee doğuracammmmm diyeeeeOğlan cocuuu kafa yaptı sende patilibir pipili kolay doğmaz
Dinliyor, sessiz kalıyor, ama yine yemeye devam ediyor, eksi puan yazıyorum habersiz yediğinde yine devsm ediyor, puan ciselgeleri var sene sonunda arti puanları eksi puanlarını geçerse ödülleri olacak,Ya bi degerlerine baktir tiroitw ozellikle bakildimi yakinlarda hic fazla calisiyor az calisiyor olabilir . Diyetisyene goturun cnm en kisa zamanda en azndan aliskanlik oturmasin bunyeye . Peki anlattgnda zaratli kilon yasima gore azicik fazla dengeleyelm filan dedgnde anlaysla karsilip sozunu dinleyebiliyor mu yani iradeli mi
10 yaşında canım, 5. Sınıfta, seninki iyi 8. Sinifmis, bir de erkek çocuğu, benimki kız,oy oy maşallah . kaç yaşında 50 kg olan .
benim 8. sınıfa giden oğlum da 50 kilo oldu gibi . 49 küsürlerde.
aslında sağlıklı besleniyor da hızlı mı kilo alıyor acaba. ailede kilo durumu nasıl . genelde beslenme düzeni ile ilgili de olabilir . evde daha çok sebze pişirmeye çalış canım. havuç soy , salatalık soy aralarda onları yesin . sen daha iyi bilirsin tabi . bu 3. bebek sanıyorum senin de.
İnşaallah canımhadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz doktordan .
Bugünden itibaren dinlenirim inşaallahişte ben de nasilsa 10 var islerim bitti dedim o gün doğuma gittimo yüzden diyorum az isim kaldi deme kuzu bol bol dinlen:)
abla diyebilirsin sıkıntı yok .Abla (sana abla diyebilir miyim bu arada)
Biz eşimle aynı üniv. aynı sınıftan mezunuz inşaat mühendisiyiz ikimizde, ikimizinde hayali akademisyen olmak Allah izin verirse, 2018 de yüksek lisans için ikimizde başvurduk kendi üniversitemiz ikamet ettiğimiz yere uzak, bize yakın bir üniversitede şimdi tez dönemindeyiz, branşımızda hidrolik, üniversitenin bir deney kanalı var hidrolik çalışmalar üzerine işte üzerine köprü, menfez, savak, baraj vs. koyup deneyler yapıp bunları program çıktılarıyla karşılaştırmamız gerekiyor. Biz aslında biraz geç bile kaldık ilk dönem hiç gidemedik şimdi şubatta okul açıldı hemen aradan çıkması gerekiyor haziranda mezun olmamız için. Valla hapı geceden 2-2 içip mecbur o deneyleri yapacağım
pilav makarna alışkanlık oluyor canım .Dinliyor, sessiz kalıyor, ama yine yemeye devam ediyor, eksi puan yazıyorum habersiz yediğinde yine devsm ediyor, puan ciselgeleri var sene sonunda arti puanları eksi puanlarını geçerse ödülleri olacak,
10 yaşında canım, 5. Sınıfta, seninki iyi 8. Sinifmis, bir de erkek çocuğu, benimki kız,
Sebze yapıyorum ama sebzeyle araları yok, ekmekte fazla yemiyor ama pilavı çok seviyor
Bu 3. Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?