Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuzum benim yaa valla ben 2. çocuk için düşünür oldum eğer evde geçireceksem olur ama çalışıyor olursam noo
Sana demistim gecen gun hele bi dogur diye daha 3 aylik hamjlelik olamadan bazi dusunceler olustu bak hele bi de dogur buyut bakim 2 cock istuyorm diyebilecek misin rahat cesur ve korkusuzca

Ben sanmiyorum yaa ... ben de yumurtlma oncesi olan ilskide sperm yasar haldeyken yumuttlama olursa yani kiz oluyormus diye boliyorum ki birisi daha yazmis x kromozomlari dha uzun yasiyor diye buyuk ihtimalle dogru yni bu yumurtlama oncesi iliskde kiz oldugu.. yumurtlama olduktan sonraki 2 gn icinde olan ise erkek ozaman tabiii Rabbim bilir de iste teoriler cok cinsiyet isinde

işte bi onu yapamıyorum oldumu erkek olcak da bi olsa
Ben bidaha hamile olsam gene kiz olsun istiyorum yaaa sen erkek mi istiyorsun 2.yi

Yok dilosum aşağıda konu komşu Jilian hareketleri yapıyoruz 1 saat yeni geldim eve duşa Arıcan şimdi kendimi

Aaaaa eğer benim kızım olursa bu tez doğrudur diycem ajhsjsj

Napiyosunuz sorun cozulmemis heralde ev kredilimi konut sigortasi var mi varsa basvur hic durma

degil mi dün annemlerdeydik babamla saatlerce oynadilar.. :)
dedesine çok düşkün. Prenses annesi olmak ayrı bir tatlı :)
bide saçini taratsalar

ders kayıtlarını tamamladık geçen haftaydı sanırım
zaten ayın 10 unda dönem başladı üniversitede bizede hoca haftaya gelin dedi 17 sinde gideceğiz inşallah. Evet abla danışmanla birlikte yürütüyoruz bide adam çok nasıl desem kıdemli hem dekan hem profesör çok mükemmelliyetçi bir şeyi hemen beğenmiyor. bakalım tezi yazarken neler olacak daha başlamadık literatürleri taradık sadece
hahsasds zaten yazarken senin dediklerin geldi aklıma çayım

Tecrube konusuyor burda
Bende asiri cocuk sever bi insandim ama sevmeyle annesi olmak ve sormlulugu bambaska ...

Tecrube konusuyor burda
Bende asiri cocuk sever bi insandim ama sevmeyle annesi olmak ve sormlulugu bambaska ...
valla öyle çayım yani ben bu kadar kötü olacağımı hamileliğimde düşünmezdim, rahat güzel bir hamilelik geçirsem daha farklı olurdu düşüncelerim belki. Hele ki doğduktan sonra iyice senin gibi düşünürüm büyük ihtimalle

Insallah dogumun ve sonrasnda lohusaligin bebeginin huyu filan iyi gecer , uslu bebis olur . Zor cnm bu devirde cocuk isi zor yapmak dogurmak kolay ya sonraaa

Evet benim kocişkomu anlatıyorsun tam da öyle
Sen de mi ikizlersin Şamdanim

ahh ahh tam 48 saattir 1 yudum su 1 lokma bir şey yiyemedim çok kötü bi durum valla ağzımın içi leş gibi öff
gerçekten 10. hafta doluyor ama inşallah 3. ayda bıçak gibi kesiliyor dedikleri bende de olur
Üzüldüm canım, inşaallah bir an geçer bulantıların
Doğru değil, tam tersi
Nasıl kullanılıyor peki, fondöten kullanıyor muyuz yoksa sadece bunu mu kullanıyoruz
Bunu bana doktorum söylemişti azıcık araştır zaten nette de yazıyor
erkek olsuncular bu yöntemi dener
2. de yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama gününde ve sonrasında dene yani 3 gün
kesin erkek
dedi dersin erkek olmaz sa gel 1 milyon milyar dolar pound vereceğim
Doğru açıklaması bu,ben de daha önce araştırmıştım
Oğlum ekmek yiyemedigi için nerdeyse her gün pilav yapıyorum mecburen, gluten alerjisini öğreneli iki ay oldu iki aydır durum böyle, bulgura da alerjisi varmış, mecburen pirinç pilavı yapıyorum

Insallah dogumun ve sonrasnda lohusaligin bebeginin huyu filan iyi gecer , uslu bebis olur . Zor cnm bu devirde cocuk isi zor yapmak dogurmak kolay ya sonraaa
öyle valla çayım inşallah dediğin gibi uslu olurda beni sonrasında çok yormaz
Üzüldüm canım, inşaallah bir an geçer bulantıların
inşallah mehlikam sen nasılsınn

C Cay6 dün konuşmuştuk ya ne zaman elektrik kesildigini hatırlamıyorum bile demiştim, bugün kesildi iyi mi, hem de dustaydim, neyseki bitmisti çıktım ama saçlarımı kurutamadım, havlu sardım bekliyorum,
Şarjım da %5 kaldı malesef

Beni de memnuniyet anketi icin aradilar bi guzel sikayet kaydi yaptim yine doktum anlattm herseyi yaa bizim koyde bukadar kesilmiyor dedm .
Senin de tuhaf oldu kiz konusunca biseyleri cagiriyoruz diyenler var ya oyle oldu hakikaten powerbank filan varsa tak valla cabuk gelir bence sizin cok surmez insallah yani ... ben sarj aletinu alip gidip markwtte takip beklemstm gecenki 15 saatlk kesnti olacagi gun msfirim gelcekti haberlesmek icin .
Bide guc tasarruf moduna al

öyle valla çayım inşallah dediğin gibi uslu olurda beni sonrasında çok yormaz

inşallah mehlikam sen nasılsınn
İyiyim kahvaltı yapıyorum canım, başta mide bulantısı sonra başka sıkıntılar ama unutuluyor inanki , her hamilelik bir olmuyor, 3 ünde de farklıydı ilk aylar, kızımda çoğu şeyden tiksinmistim yiyip içemiyordum,
Oğlumda her sabah kuruyordum,
Bunda ise hiç kusmadim, tiksinme ve iştahsızlık oldu 17. Haftaya kadar, sonra geçti
İleri haftalarda ise uykuda sorunlar oluyor, kol bacak ağrısı uyuşması vs, bacak arasına yastığı kesinlikle öneriyorum,
En rahat haftalar 5-7,5 arasi bence, 30 lu haftalardan sonra ödem vs, ağırlaşma oluyor

her ayın bi zorluğu oluyor doğrudur mehlikam gerçekten bulantılar beni yıldırdı dün iş yerinde o kadar kötü bir gün geçirdim ki, iş bekleniyor yapmam lazım ama koştur koştur sürekli tuvalete gidiyorum kusmaya bişeyde gelmiyor midem kasılıyor öğürme var ama mide suyu sadece midem bomboş hala

Evet zaten ben de öyle bir durum var,agizimla olumsuz çağırırım çoğu zaman,
Powerbank yok ve yüzde 3 kaldı, her an dimdizlak kalabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…