Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet zaten ben de öyle bir durum var,agizimla olumsuz çağırırım çoğu zaman,
Powerbank yok ve yüzde 3 kaldı, her an dimdizlak kalabilirim ☹
ee senin doğmuna az kalmış . normal doğumu mu bekliyordun . sabah akşam doğurursun artık . haber et .

Busra seninki kiz bence canim

öyle mi diyosun Çayımm
Bence oyle genelde yaniii genelde diyorum istisnalar olabilir mide bulantisindan harap olunan hamilelikler kiz oluyor ben de dahil . Isyerinde 4 kisi ayni anda hamileydik bi tek bende mide bulantisi ogurme vs oluyordu diger 3 unun oglu oldu

Bence oyle genelde yaniii genelde diyorum istisnalar olabilir mide bulantisindan harap olunan hamilelikler kiz oluyor ben de dahil . Isyerinde 4 kisi ayni anda hamileydik bi tek bende mide bulantisi ogurme vs oluyordu diger 3 unun oglu oldu
ay benimde yeni doğum yapan arkadaşım var oda çok çekti onunda kızı oldu ama istisnalarda olabiliyor tabi bakalım ne çıkcak benim minnoş

ay benimde yeni doğum yapan arkadaşım var oda çok çekti onunda kızı oldu ama istisnalarda olabiliyor tabi bakalım ne çıkcak benim minnoş
evet istisna olabilir ama benim de ilk iki hamileliğimde oğlum oldu. sıkıntı yaşamadım pek . mide problemi az ve yüzeysel geçti.
kızımda bir iki tık daha fazla oldu mide sıkıntılarım . bulantı hissi daha çoktu . gece uyandırdı bulantılar ilk başlarda.

degil mi dün annemlerdeydik babamla saatlerce oynadilar.. :)
dedesine çok düşkün. Prenses annesi olmak ayrı bir tatlı :)
bide saçini taratsalar
cidden hem bi evin tek kızıysan ve seninde kızın varsa oda tek kızsa çok tatlı oluyo cidden benimki taratıyo yaa kreşe başladığından beri anne saçmı şöle yap böyle topla ör vs. bisürü isteğimiz var artık tokada beğenmiyoruz ayrıca çeşit çeşit toka alıyoruz her hafta

hadi hayırlısı bakalım o zamann benim gönlüm bir tık kızdan yana hep kız çocuklarını çok severimm 3-4 haftaya kadar öğrenirim büyük ihtimalle

cayım valla benim için hiç farketmez aslında ama gönlümden geçen tbiki kız olsun yine 2 tane kızlarım bana yoldaş arkadaş olsun isterim kızlar çok başkaa gerçekten

hadi hayırlısı bakalım o zamann benim gönlüm bir tık kızdan yana hep kız çocuklarını çok severimm 3-4 haftaya kadar öğrenirim büyük ihtimalle
evet . zaten kız ise doktor " kıza benziyor ama emin değilim . bi ay sonra daha emin oluruz ,, " der .
sonraki ay gidersin " artık 20 haftalık olur . kıza benziyor ama emin değilim . tam göremiyorum , der .
en son ayrıntılı ultrasona girersin o zaman kesin söyler .

ama erkekte 13. haftada garanti söyleniyor . genellikle yanı.
erkekler saklamıyor da kızlar edepli biraz daha . ama saklanmayan kız bebek istisnaları da vardır .

cayım valla benim için hiç farketmez aslında ama gönlümden geçen tbiki kız olsun yine 2 tane kızlarım bana yoldaş arkadaş olsun isterim kızlar çok başkaa gerçekten
Bana kimisi insallah bide oglun olur diyor hayret bisey sana sordummu ben oglum da olsun istiyorum dedimmi yaaa amin demeden kaliyor um oyle ben hamilebolsam o da kiz olsun isterim ama tabiki hayirlisi Allah tan gelen basimizin ustune diyorum

evet evet zaten 12. hafta ultrasonunu ikra meyra diye biri var forumda genital nubtan tahmin ediyor ona atarım hemen

Benim kızımın saçlari beline degiyor.
tarattirmadi geçen gün bende bbasina saçlari kesicem dedim
babasi hayır diyor. bende iyi sen tara dedim
banyo sonrasi eşime devrettiğimde babasi taradi ama hemde bagriş çagriş haha ben o gün yarişma için poğaça yapıyordum

benim şuan oğlum olacak 11+5 te kesin olarak pipiyi gösterdi kızımıda 16. haftada kesin olarak öğrenmiştim. Kız çocuğa alıştık oğlan nasıl olacak bakalım merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…