- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.961
ee senin doğmuna az kalmış . normal doğumu mu bekliyordun . sabah akşam doğurursun artık . haber et .Evet zaten ben de öyle bir durum var,agizimla olumsuz çağırırım çoğu zaman,
Powerbank yok ve yüzde 3 kaldı, her an dimdizlak kalabilirim ☹
Busra seninki kiz bence canimher ayın bi zorluğu oluyor doğrudur mehlikam gerçekten bulantılar beni yıldırdı dün iş yerinde o kadar kötü bir gün geçirdim ki, iş bekleniyor yapmam lazım ama koştur koştur sürekli tuvalete gidiyorum kusmaya bişeyde gelmiyor midem kasılıyor öğürme var ama mide suyu sadece midem bomboş hala
Sezeryan olacak mehlika sarji bitmistir hrralde artik elektrik kesildi demistiee senin doğmuna az kalmış . normal doğumu mu bekliyordun . sabah akşam doğurursun artık . haber et .
öyle mi diyosun ÇayımmBusra seninki kiz bence canim
Bence oyle genelde yaniii genelde diyorum istisnalar olabilir mide bulantisindan harap olunan hamilelikler kiz oluyor ben de dahil . Isyerinde 4 kisi ayni anda hamileydik bi tek bende mide bulantisi ogurme vs oluyordu diger 3 unun oglu olduöyle mi diyosun Çayımm
ay benimde yeni doğum yapan arkadaşım var oda çok çekti onunda kızı oldu ama istisnalarda olabiliyor tabi bakalım ne çıkcak benim minnoşBence oyle genelde yaniii genelde diyorum istisnalar olabilir mide bulantisindan harap olunan hamilelikler kiz oluyor ben de dahil . Isyerinde 4 kisi ayni anda hamileydik bi tek bende mide bulantisi ogurme vs oluyordu diger 3 unun oglu oldu
evet istisna olabilir ama benim de ilk iki hamileliğimde oğlum oldu. sıkıntı yaşamadım pek . mide problemi az ve yüzeysel geçti.ay benimde yeni doğum yapan arkadaşım var oda çok çekti onunda kızı oldu ama istisnalarda olabiliyor tabi bakalım ne çıkcak benim minnoş
cidden hem bi evin tek kızıysan ve seninde kızın varsa oda tek kızsa çok tatlı oluyo cidden benimki taratıyo yaa kreşe başladığından beri anne saçmı şöle yap böyle topla ör vs. bisürü isteğimiz var artıkdegil mi dün annemlerdeydik babamla saatlerce oynadilar.. :)
dedesine çok düşkün. Prenses annesi olmak ayrı bir tatlı :)
bide saçini taratsalar
hadi hayırlısı bakalım o zamann benim gönlüm bir tık kızdan yana hep kız çocuklarını çok severimm 3-4 haftaya kadar öğrenirim büyük ihtimalleevet istisna olabilir ama benim de ilk iki hamileliğimde oğlum oldu. sıkıntı yaşamadım pek . mide problemi az ve yüzeysel geçti.
kızımda bir iki tık daha fazla oldu mide sıkıntılarım . bulantı hissi daha çoktu . gece uyandırdı bulantılar ilk başlarda.
cayım valla benim için hiç farketmez aslında ama gönlümden geçen tbiki kız olsun yine 2 tane kızlarım bana yoldaş arkadaş olsun isterimSana demistim gecen gun hele bi dogur diye daha 3 aylik hamjlelik olamadan bazi dusunceler olustu bakhele bi de dogur buyut bakim 2 cock istuyorm diyebilecek misin rahat cesur ve korkusuzca
Ben sanmiyorum yaa ... ben de yumurtlma oncesi olan ilskide sperm yasar haldeyken yumuttlama olursa yani kiz oluyormus diye boliyorum ki birisi daha yazmis x kromozomlari dha uzun yasiyor diye buyuk ihtimalle dogru yni bu yumurtlama oncesi iliskde kiz oldugu.. yumurtlama olduktan sonraki 2 gn icinde olan ise erkek ozaman tabiii Rabbim bilir de iste teoriler cok cinsiyet isinde
Ben bidaha hamile olsam gene kiz olsun istiyorum yaaa sen erkek mi istiyorsun 2.yi
Napiyosunuz sorun cozulmemis heralde ev kredilimi konut sigortasi var mi varsa basvur hic durma
evet . zaten kız ise doktor " kıza benziyor ama emin değilim . bi ay sonra daha emin oluruz ,, " der .hadi hayırlısı bakalım o zamann benim gönlüm bir tık kızdan yana hep kız çocuklarını çok severimm 3-4 haftaya kadar öğrenirim büyük ihtimalle
Bana kimisi insallah bide oglun olur diyor hayret bisey sana sordummu ben oglum da olsun istiyorum dedimmi yaaa amin demeden kaliyor um oylecayım valla benim için hiç farketmez aslında ama gönlümden geçen tbiki kız olsun yine 2 tane kızlarım bana yoldaş arkadaş olsun isterimkızlar çok başkaa gerçekten
evet evet zaten 12. hafta ultrasonunu ikra meyra diye biri var forumda genital nubtan tahmin ediyor ona atarım hemenevet . zaten kız ise doktor " kıza benziyor ama emin değilim . bi ay sonra daha emin oluruz ,, " der .
sonraki ay gidersin " artık 20 haftalık olur . kıza benziyor ama emin değilim . tam göremiyorum , der .
en son ayrıntılı ultrasona girersin o zaman kesin söyler .
ama erkekte 13. haftada garanti söyleniyor . genellikle yanı.
erkekler saklamıyor da kızlar edepli biraz daha . ama saklanmayan kız bebek istisnaları da vardır .
Benim kızımın saçlari beline degiyor.cidden hem bi evin tek kızıysan ve seninde kızın varsa oda tek kızsa çok tatlı oluyo cidden benimki taratıyo yaa kreşe başladığından beri anne saçmı şöle yap böyle topla ör vs. bisürü isteğimiz var artıktokada beğenmiyoruz ayrıca çeşit çeşit toka alıyoruz her hafta
benim şuan oğlum olacak 11+5 te kesin olarak pipiyi gösterdi kızımıda 16. haftada kesin olarak öğrenmiştim. Kız çocuğa alıştık oğlan nasıl olacak bakalım merak ediyorumevet . zaten kız ise doktor " kıza benziyor ama emin değilim . bi ay sonra daha emin oluruz ,, " der .
sonraki ay gidersin " artık 20 haftalık olur . kıza benziyor ama emin değilim . tam göremiyorum , der .
en son ayrıntılı ultrasona girersin o zaman kesin söyler .
ama erkekte 13. haftada garanti söyleniyor . genellikle yanı.
erkekler saklamıyor da kızlar edepli biraz daha . ama saklanmayan kız bebek istisnaları da vardır .
asla hayır diyemem :)İşler bitti spor yapıldı yemek yenildi manita bekleniyor çok güzel köpüksüz kahve yaparım severmisinizEki Görüntüle 2589811
En köpüksüzünden birazda dökülmüş bir kahve yapıyorum hemen sanaasla hayır diyemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?