- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.981
benim kızımda hiç bulantım olmadı ama oğlumda bir süre yaşadım ama kısa sürdü allahtanBence oyle genelde yaniii genelde diyorum istisnalar olabilir mide bulantisindan harap olunan hamilelikler kiz oluyor ben de dahil . Isyerinde 4 kisi ayni anda hamileydik bi tek bende mide bulantisi ogurme vs oluyordu diger 3 unun oglu oldu
köpüğü hiç farketmez tadı güzel olsun yeter banaEn köpüksüzünden birazda dökülmüş bir kahve yapıyorum hemen sana
Tadı şahane asla bayat kahve içmem 3 5 günde bir yenilerimköpüğü hiç farketmez tadı güzel olsun yeter bana
ohh miss valla canım çekti bende hergün mutlaka 1 tane içiyorum bazen 2 bile olabiliyor gebe olmasam 3 bile yaparımda işte engel olmaya çalışıyorumTadı şahane asla bayat kahve içmem 3 5 günde bir yenilerim ❤
Bende öyleyim sabah kalkar yüzümü yıkamadan su koyarım ketila. Öğlen yemekten sorada kaçınılmaz canım çekiyor Türk kahvesiohh miss valla canım çekti bende hergün mutlaka 1 tane içiyorum bazen 2 bile olabiliyor gebe olmasam 3 bile yaparımda işte engel olmaya çalışıyorum
akşam eve gidince yemekten sonra yaparım artık beyimle karşılıklı içeriz hakkımı ondan yana kullanıyorumBende öyleyim sabah kalkar yüzümü yıkamadan su koyarım ketila. Öğlen yemekten sorada kaçınılmaz canım çekiyor Türk kahvesi ❤ hadi yap bitane kedine afiyetlerce. ❤
belli olmaz ama erkek çocuk biraz daha az uyur . daha çok ağlar . genellikle tabi . ama senin oğlun sakin , uykusu bol olur inşallah.benim şuan oğlum olacak 11+5 te kesin olarak pipiyi gösterdi kızımıda 16. haftada kesin olarak öğrenmiştim. Kız çocuğa alıştık oğlan nasıl olacak bakalım merak ediyorum
çok severim . iş yerinde kahve telvesi kaşıklıyorum arada ben de . kahve içemeyince telve de gayet iyi gidiyor . kuru kayısı arası 1 çay kaşığı türk kahvesi koyup yiyorum .Bende öyleyim sabah kalkar yüzümü yıkamadan su koyarım ketila. Öğlen yemekten sorada kaçınılmaz canım çekiyor Türk kahvesi ❤ hadi yap bitane kedine afiyetlerce. ❤
ayy inşallah kızım çok sakin büyüdü inşallah oğlumda ablasına benzerbelli olmaz ama erkek çocuk biraz daha az uyur . daha çok ağlar . genellikle tabi . ama senin oğlun sakin , uykusu bol olur inşallah.
aynen çayım bende mecbur öyle amin diyorum geçiyorum eşimde erkek olsun istiyo hani bi kızımız var bide oğlumuz olsun onunda tadına bakalım ama yine kız olsada olur diyo ama ben 2 tane kızım olsun isterim kızımın adı miray 2. de ilay olabilir yada gülay bilemedim ama oğlumuz olsun istediği için ismini eşim belirledi olursa oğlumuz yağız olucak :)Bana kimisi insallah bide oglun olur diyor hayret bisey sana sordummu ben oglum da olsun istiyorum dedimmi yaaa amin demeden kaliyor um oyleben hamilebolsam o da kiz olsun isterim ama tabiki hayirlisi Allah tan gelen basimizin ustune diyorum
benim kızımın saçları uzundu kışın zor olur diye biraz keseyim uçlarından düzeltiyim dedim harekt etti birden yanlış kaçtı düzeltincede biraz kısaldı çok pişman oldum kesmeye kalkıştığım için biraz kısaldı haliyle oda seviyodu uzun saçlarını sende hareket etmeseydin diyorum ona tabi ama yapcak bişi yok gitti saçlar ama bende kestirdim sonrasında morali bozulmasın diye ikimizinde kısacık oldu saçlarımız hatta benimki daha kısa oldu şuanda profil resmimdeki gibi saçlarım uzatıyoruz kızımla beraber kızımınki birazdaha uzun omuzlarından aşağı iniyor en azındanBenim kızımın saçlari beline degiyor.
tarattirmadi geçen gün bende bbasina saçlari kesicem dedim
babasi hayır diyor. bende iyi sen tara dedim
banyo sonrasi eşime devrettiğimde babasi taradi ama hemde bagriş çagriş haha ben o gün yarişma için poğaça yapıyordum
Miray mııııaynen çayım bende mecbur öyle amin diyorum geçiyorum eşimde erkek olsun istiyo hani bi kızımız var bide oğlumuz olsun onunda tadına bakalım ama yine kız olsada olur diyo ama ben 2 tane kızım olsun isterim kızımın adı miray 2. de ilay olabilir yada gülay bilemedim ama oğlumuz olsun istediği için ismini eşim belirledi olursa oğlumuz yağız olucak :)
oyy kuzum benimm yaa bende gülay severim eşim hiç ısınamıyo bu isme 2. kızım gülay olsun istiyorum ama olmaz diyo babil dizisinde ilay ismi var başrolde ordan kaptım çokda hoşuma gitti 2. de kızım olursa ilay koymayı isterim nasip kısmet oğlan olursada yağız eşimin isteği tabikiMiray mıııı
Miray ismi benim rüyama girmişti kızım oluyordu Miray koyuyordum ilk evlendiğimiz zamanlarda
O kadar istedim ki eşim bir türlü sevmedi ama ben aşığım bu isme
Şimdi kız olursa Duru koycaz tek isimden yanayım ama 2. kızım olursa mutlaka Miray koyacağımmm
simay da var :) miraya uygun:)aynen çayım bende mecbur öyle amin diyorum geçiyorum eşimde erkek olsun istiyo hani bi kızımız var bide oğlumuz olsun onunda tadına bakalım ama yine kız olsada olur diyo ama ben 2 tane kızım olsun isterim kızımın adı miray 2. de ilay olabilir yada gülay bilemedim ama oğlumuz olsun istediği için ismini eşim belirledi olursa oğlumuz yağız olucak :)
simayıda sevmiyo benim beysimay da var :) miraya uygun:)
ilay da güzel isim:)
yağız güzel isim .:) hayırlısı olsun:)
kuzenimin oğlunun adi :)simayıda sevmiyo benim bey
onuda düşündüm önerdim ama istemedi
ilayı beğendi ama bende beğendim olurda 2. kız olursa ilay olur kesin
yağız güzel dimii bende çok ısındım bu isme valla
rümeysa çok güzel bi isim çok beğendim aylinde çok güzel isim bencede :)benim kızımın adı Rümeysa Babası koydu onu:)
ikinci kızım olursa Aylin düşünüyorum:)
oğluma eşim Mustafa istiyor beni istemiyorum.
bizim sülalede yağız hiç yok olurda ben koyarsam ilk olucak :)kuzenimin oğlunun adi :)
evet çok güzel isim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?