Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence oyle genelde yaniii genelde diyorum istisnalar olabilir mide bulantisindan harap olunan hamilelikler kiz oluyor ben de dahil . Isyerinde 4 kisi ayni anda hamileydik bi tek bende mide bulantisi ogurme vs oluyordu diger 3 unun oglu oldu
benim kızımda hiç bulantım olmadı ama oğlumda bir süre yaşadım ama kısa sürdü allahtan

ohh miss valla canım çekti bende hergün mutlaka 1 tane içiyorum bazen 2 bile olabiliyor gebe olmasam 3 bile yaparımda işte engel olmaya çalışıyorum
Bende öyleyim sabah kalkar yüzümü yıkamadan su koyarım ketila. Öğlen yemekten sorada kaçınılmaz canım çekiyor Türk kahvesi hadi yap bitane kedine afiyetlerce.

Bende öyleyim sabah kalkar yüzümü yıkamadan su koyarım ketila. Öğlen yemekten sorada kaçınılmaz canım çekiyor Türk kahvesi ❤ hadi yap bitane kedine afiyetlerce. ❤
akşam eve gidince yemekten sonra yaparım artık beyimle karşılıklı içeriz hakkımı ondan yana kullanıyorum

benim şuan oğlum olacak 11+5 te kesin olarak pipiyi gösterdi kızımıda 16. haftada kesin olarak öğrenmiştim. Kız çocuğa alıştık oğlan nasıl olacak bakalım merak ediyorum
belli olmaz ama erkek çocuk biraz daha az uyur . daha çok ağlar . genellikle tabi . ama senin oğlun sakin , uykusu bol olur inşallah.

Bende öyleyim sabah kalkar yüzümü yıkamadan su koyarım ketila. Öğlen yemekten sorada kaçınılmaz canım çekiyor Türk kahvesi ❤ hadi yap bitane kedine afiyetlerce. ❤
çok severim . iş yerinde kahve telvesi kaşıklıyorum arada ben de . kahve içemeyince telve de gayet iyi gidiyor . kuru kayısı arası 1 çay kaşığı türk kahvesi koyup yiyorum .

Bana kimisi insallah bide oglun olur diyor hayret bisey sana sordummu ben oglum da olsun istiyorum dedimmi yaaa amin demeden kaliyor um oyle ben hamilebolsam o da kiz olsun isterim ama tabiki hayirlisi Allah tan gelen basimizin ustune diyorum
aynen çayım bende mecbur öyle amin diyorum geçiyorum eşimde erkek olsun istiyo hani bi kızımız var bide oğlumuz olsun onunda tadına bakalım ama yine kız olsada olur diyo ama ben 2 tane kızım olsun isterim kızımın adı miray 2. de ilay olabilir yada gülay bilemedim ama oğlumuz olsun istediği için ismini eşim belirledi olursa oğlumuz yağız olucak :)

benim kızımın saçları uzundu kışın zor olur diye biraz keseyim uçlarından düzeltiyim dedim harekt etti birden yanlış kaçtı düzeltincede biraz kısaldı çok pişman oldum kesmeye kalkıştığım için biraz kısaldı haliyle oda seviyodu uzun saçlarını sende hareket etmeseydin diyorum ona tabi ama yapcak bişi yok gitti saçlar ama bende kestirdim sonrasında morali bozulmasın diye ikimizinde kısacık oldu saçlarımız hatta benimki daha kısa oldu şuanda profil resmimdeki gibi saçlarım uzatıyoruz kızımla beraber kızımınki birazdaha uzun omuzlarından aşağı iniyor en azından

Miray mıııı
Miray ismi benim rüyama girmişti kızım oluyordu Miray koyuyordum ilk evlendiğimiz zamanlarda
O kadar istedim ki eşim bir türlü sevmedi ama ben aşığım bu isme
Şimdi kız olursa Duru koycaz tek isimden yanayım ama 2. kızım olursa mutlaka Miray koyacağımmm

oyy kuzum benimm yaa bende gülay severim eşim hiç ısınamıyo bu isme 2. kızım gülay olsun istiyorum ama olmaz diyo babil dizisinde ilay ismi var başrolde ordan kaptım çokda hoşuma gitti 2. de kızım olursa ilay koymayı isterim nasip kısmet oğlan olursada yağız eşimin isteği tabiki miray ismi ise ben bekarken bile hep bi kızım olursa adını miray koycam derdim benim ismimde nuray :) ismime uysun diye nuray miray :) velhasıl kızım oldu ismi hazırdı nasılsa :) okuldaki tüm arkadaşlarım hep erva elif, erva nur, elif ayza, erva duru, elif duru hep buisimleri koydular şaka yapmıyorum hepsininde kızı oldu hepside ya elif ya erva koydu böyle 2 isimli bende diyodum ki tek isim koycam bune böyle yaa miray koycam dedim benden sonra okuldan bi arkadaşımın daha kızı oldu oda benden izin istedi miray koyabilirmiyim diye bende hem güldüm hemde aşkolsun yani patentini almadım ya tabiki koy dedim oda miray zeynep koydu bende tek isimden yanayım ya 2 ismi sevmiyorum kuzum ama duru ismi çok güzel ismi gibi duru sakin uysal oluyolar mutlaka duru koy kuzum miraylar çok hareketli hırçın oluyo vallabenim kızım öyle

simay da var :) miraya uygun:)
ilay da güzel isim:)
yağız güzel isim .:) hayırlısı olsun:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…