Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
rümeysa çok güzel bi isim çok beğendim aylinde çok güzel isim bencede :)
maşallah ismi kadar güzel bahtı olsun inşallah
Aylin sölemesi kolay isim o yüzden istiyorum:)
Simayi da düşündüm ama Aylinden yanayim
ben ikincisinde kızım olacak gibi hissediyorum bilmiyorum daha hamile de degilim .
eşim oğlan istiyor

Aylin sölemesi kolay isim o yüzden istiyorum:)
Simayi da düşündüm ama Aylinden yanayim
ben ikincisinde kızım olacak gibi hissediyorum bilmiyorum daha hamile de degilim .
eşim oğlan istiyor
aylin söylemesi çok kolay evet yabancı aksanlı biri bile çok kolay telafuz edebiliyor mirayın sınıftan arkadaşının adı aylin rus bir kız var yine sınıfta öyle güzel aylin diyoki oan kulağa hoş geliyo aylin ismi ben de çok beğendim bak bende aylin koyabilirim 2. kız olursa.. miray dada ay var aylinde de ay var

degil mi aylini çok hoşma gitmişti sölemesi kolay diye :)
kafaya taktim

hahaha yerim yaa
Miray ismini çok seviyorum Miray Duru düşündüm ama 2 isim olmasın diye Duru olsun dedik erkek olursa da eşimle isimlerimizin birleşimi olan Buğra yı koycaz inşallah, ben büşra o çağrı diyor ki benden sadece "Ğ" almış oluyor delirmişsin dedim R ve A var ama senin adına daha çok benziyor diyor Yağız isminede bayılıyorum

buğra çok güzel isim ben çok beğeniyorum:)

ay ne güzel buğra bana hem çağrıyı andırdı hemde büşrayı çok uyumlu bi isim valla
benim bey çok istiyo oğlumuz olsun adı yağız olsun diyo bende çok ısındım yağız ismine
büşüm sen duru koy cidden bak 2 isim koyma aynen 2. de nasip olursa miray koyarsın çok doğru düşünmüşsün fikirlerine bayıldım kuzum

Ben 3 yasina kadar hic kestirmedim dogdugunda da bi karis sacla dogdu desem abartmis olmam kisa girerken kahkul ve kut kestirdim ama cabucak uzadi . Kestirmeden once beninkninde beline gelmisti

Ben 3 yasina kadar hic kestirmedim dogdugunda da bi karis sacla dogdu desem abartmis olmam kisa girerken kahkul ve kut kestirdim ama cabucak uzadi . Kestirmeden once beninkninde beline gelmisti
bende hiç kestirmedim..
düz ve lüle lüle saçlari var maşallah.. :)
annesinin afra kıvırcık babasinin düz.. buda dalgalı uçlari lüle:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…