- 3 Haziran 2015
- 36.938
- 119.211
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.001
Aylin sölemesi kolay isim o yüzden istiyorum:)rümeysa çok güzel bi isim çok beğendim aylinde çok güzel isim bencede :)
maşallah ismi kadar güzel bahtı olsun inşallah
aylin söylemesi çok kolay evet yabancı aksanlı biri bile çok kolay telafuz edebiliyor mirayın sınıftan arkadaşının adı aylin rus bir kız var yine sınıfta öyle güzel aylin diyoki oan kulağa hoş geliyo aylin ismi ben de çok beğendim bak bende aylin koyabilirim 2. kız olursa.. miray dada ay var aylinde de ay varAylin sölemesi kolay isim o yüzden istiyorum:)
Simayi da düşündüm ama Aylinden yanayim
ben ikincisinde kızım olacak gibi hissediyorum bilmiyorum daha hamile de degilim .
eşim oğlan istiyor
aybars yok ya bende beğenmedim kuzum ayazı da beğenmiyorum poyrazıda beğenmiyorum pek çok duyuyorum bu isimleri çünküaylin ayaz uygun demi :)
ayaz ismini ben beğenmiyorum
aybars daha hoşuma gidiyor
eşimde aybarsi beğenmedi.
degil mi aylini çok hoşma gitmişti sölemesi kolay diye :)aylin söylemesi çok kolay evet yabancı aksanlı biri bile çok kolay telafuz edebiliyor mirayın sınıftan arkadaşının adı aylin rus bir kız var yine sınıfta öyle güzel aylin diyoki oan kulağa hoş geliyo aylin ismi ben de çok beğendim bak bende aylin koyabilirim 2. kız olursa.. miray dada ay var aylinde de ay var
erkek isim bulmasi zor.aybars yok ya bende beğenmedim kuzum ayazı da beğenmiyorum poyrazıda beğenmiyorum pek çok duyuyorum bu isimleri çünkü
aynen migimm :) benim bi arkadaşımda oğlunun adını zikreddin koydudegil mi aylini çok hoşma gitmişti sölemesi kolay diye :)
kafaya taktim
o neymiş:)aynen migimm :) benim bi arkadaşımda oğlunun adını zikreddin koydu
mustafa da güzel isim aslında ama 2 isim koyarsınız oğlunuzda eşin mstafa der sen aybarserkek isim bulmasi zor.
bulamiyorum eşim Mustafadan yana babasinin adini koymak istiyor
bi bilsem bide zikreddinim diye paylaşımlar yapıyo bi gülme geliyo banao neymiş:)
hahaha yerim yaaoyy kuzum benimm yaa bende gülay severim eşim hiç ısınamıyo bu isme 2. kızım gülay olsun istiyorum ama olmaz diyo babil dizisinde ilay ismi var başrolde ordan kaptım çokda hoşuma gitti 2. de kızım olursa ilay koymayı isterim nasip kısmet oğlan olursada yağız eşimin isteği tabikimiray ismi ise ben bekarken bile hep bi kızım olursa adını miray koycam derdim benim ismimde nuray :) ismime uysun diye nuray miray :) velhasıl kızım oldu ismi hazırdı nasılsa :) okuldaki tüm arkadaşlarım hep erva elif, erva nur, elif ayza, erva duru, elif duru hep buisimleri koydular şaka yapmıyorum hepsininde kızı oldu hepside ya elif ya erva koydu böyle 2 isimli bende diyodum ki tek isim koycam bune böyle yaa miray koycam dedim benden sonra okuldan bi arkadaşımın daha kızı oldu oda benden izin istedi miray koyabilirmiyim diye bende hem güldüm hemde aşkolsun yani patentini almadım ya tabiki koy dedim oda miray zeynep koydu bende tek isimden yanayım ya 2 ismi sevmiyorum kuzum ama duru ismi çok güzel ismi gibi duru sakin uysal oluyolar mutlaka duru koy kuzum miraylar çok hareketli hırçın oluyo vallabenim kızım öyle
buğra çok güzel isim ben çok beğeniyorum:)hahaha yerim yaa
Miray ismini çok seviyorum Miray Duru düşündüm ama 2 isim olmasın diye Duru olsun dedik erkek olursa da eşimle isimlerimizin birleşimi olan Buğra yı koycaz inşallah, ben büşra o çağrıdiyor ki benden sadece "Ğ" almış oluyor delirmişsin dedim R ve A var ama senin adına daha çok benziyor diyor Yağız isminede bayılıyorum
benimde eşimin 2 ismi var biri mustafa ailesi genelde mustafa diyor ama bana kendini çağrı diye tanıttı öyle gittibuğra çok güzel isim ben çok beğeniyorum:)
ben tek isimden yanayim iki isimi herkes koyuyormustafa da güzel isim aslında ama 2 isim koyarsınız oğlunuzda eşin mstafa der sen aybars
Dedimya istisnalar vardir el betbenim kızımda hiç bulantım olmadı ama oğlumda bir süre yaşadım ama kısa sürdü allahtan
çağrı ismi de hoş ya.:)benimde eşimin 2 ismi var biri mustafa ailesi genelde mustafa diyor ama bana kendini çağrı diye tanıttı öyle gitti
ay ne güzel buğra bana hem çağrıyı andırdı hemde büşrayı çok uyumlu bi isim vallahahaha yerim yaa
Miray ismini çok seviyorum Miray Duru düşündüm ama 2 isim olmasın diye Duru olsun dedik erkek olursa da eşimle isimlerimizin birleşimi olan Buğra yı koycaz inşallah, ben büşra o çağrıdiyor ki benden sadece "Ğ" almış oluyor delirmişsin dedim R ve A var ama senin adına daha çok benziyor diyor Yağız isminede bayılıyorum
Ben 3 yasina kadar hic kestirmedim dogdugunda da bi karis sacla dogdu desem abartmis olmam kisa girerken kahkul ve kut kestirdim ama cabucak uzadi . Kestirmeden once beninkninde beline gelmistiBenim kızımın saçlari beline degiyor.
tarattirmadi geçen gün bende bbasina saçlari kesicem dedim
babasi hayır diyor. bende iyi sen tara dedim
banyo sonrasi eşime devrettiğimde babasi taradi ama hemde bagriş çagriş haha ben o gün yarişma için poğaça yapıyordum
bende hiç kestirmedim..Ben 3 yasina kadar hic kestirmedim dogdugunda da bi karis sacla dogdu desem abartmis olmam kisa girerken kahkul ve kut kestirdim ama cabucak uzadi . Kestirmeden once beninkninde beline gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?