Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizimin gobe adi duru doktorumuz demisti gobek kordonu keserken isim soyleyecegm gobek ismi ne olsun demisti bende duru cok istemstm esim baska isim istedi bende isindim o isme tmm dedn gobek adinida duru dedik

kuzum uyumlu oldumu hoş duruyorda mesela ben senin yerinde olsam ya mete koyarım sadece yada kaan
Olmazzz
Zaten Kaan asla olmaz Çünkü orjinali Kağan
Mete ismini de çok seviyorum Kağan ismini de Türk köken oluşundan, osmanlı usulü
Mete Kağan ÖZTÜRK

Bak oku nasıl güzel civan, dalyan gibi bir delikanlı belirmiyor mu gözünün önünde

ben eşimin soyadimi kullaniyorum. kendi soyadimi almadim
bende eşimin soyismini kullanıyorum migimm yanii evlendikten sonra kütüğün bile eşininkine geçiyor babadan kalma soyisim resmen sırıtıyo bence.. bide hangi soyisimden olduğun belli olmyor falan bence çok saçma 2 soyisim kullanmak tabi burda şimdi 2 soyisim kullanan vardır illaki saygı duyuyorum tabi ama benim görüşüm çok saçma :)

sende kap hemen yanlışıı nevar yani okunduğu gibi yazdım bende biliyoruz kağan olduğunu
Mete ÖZTÜRK de gayet hoş duruyor baak

vayyy yakıştı aslanima

koy ponçiğim koyma diyenmi var herkesin zevkide zikride farklıdır yani ister 2 koy ister 3

kimlik kargaşası isimden değil ki ponçiğim soyisimden oluyor genelde

kimlik kargaşası isimden değil ki ponçiğim soyisimden oluyor genelde
Kız yok isim içinde söylüyorlar
yok 2 isim olunca çocuk hangisi olduğunu şaşırıyormuş
Mesela la ben Mete miyim Kağan mıyım diye

La mal mısın neyini karıştıracan Mete de sensin Kağan da

Mesela ben,
Ben kendimi karıştırmıyorum 2 si de benim isteyen diyor, isteyen annem 2 ismimi kullanır öyle seslenir ben heryere 2 isim şeklinde yazarım falan yani

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…