- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.021
bencede migimm yaa ben oldu bitti sevmiyorum 2 ismi zaten.. bide 2 soyisim var sevmiyorum yani gerçekten :)ben tek isimden yanayim iki isimi herkes koyuyorartık ilgimi çekmiyor iki isimler.
kuzum uyumlu oldumu hoş duruyorda mesela ben senin yerinde olsam ya mete koyarım sadece yada kaanBenimde pipilimin adı Mete Kağan
Kizimin gobe adi duruMiray mıııı
Miray ismi benim rüyama girmişti kızım oluyordu Miray koyuyordum ilk evlendiğimiz zamanlarda
O kadar istedim ki eşim bir türlü sevmedi ama ben aşığım bu isme
Şimdi kız olursa Duru koycaz tek isimden yanayım ama 2. kızım olursa mutlaka Miray koyacağımmm
ben eşimin soyadimi kullaniyorum. kendi soyadimi almadimbencede migimm yaa ben oldu bitti sevmiyorum 2 ismi zaten.. bide 2 soyisim var sevmiyorum yani gerçekten :)
Olmazzzkuzum uyumlu oldumu hoş duruyorda mesela ben senin yerinde olsam ya mete koyarım sadece yada kaan
oda güzel isim :)Benimde pipilimin adı Mete Kağan
bende eşimin soyismini kullanıyorum migimm yanii evlendikten sonra kütüğün bile eşininkine geçiyor babadan kalma soyisim resmen sırıtıyo bence.. bide hangi soyisimden olduğun belli olmyor falan bence çok saçma 2 soyisim kullanmak tabi burda şimdi 2 soyisim kullanan vardır illaki saygı duyuyorum tabi ama benim görüşüm çok saçma :)ben eşimin soyadimi kullaniyorum. kendi soyadimi almadim
sende kap hemen yanlışıı nevar yani okunduğu gibi yazdım bende biliyoruz kağan olduğunuOlmazzz
Zaten Kaan asla olmazÇünkü orjinali Kağan
Mete ismini de çok seviyorum Kağan ismini de Türk köken oluşundan, osmanlı usulü
Mete Kağan ÖZTÜRK
Bak oku nasıl güzel civan, dalyan gibi bir delikanlı belirmiyor mu gözünün önünde
vayyy yakıştı aslanimaOlmazzz
Zaten Kaan asla olmazÇünkü orjinali Kağan
Mete ismini de çok seviyorum Kağan ismini de Türk köken oluşundan, osmanlı usulü
Mete Kağan ÖZTÜRK
Bak oku nasıl güzel civan, dalyan gibi bir delikanlı belirmiyor mu gözünün önünde
pipicikoda güzel isim :)
adiyla yaşasin pipicik:)
Hayır Mete Kağan ÖZTÜRKsende kap hemen yanlışıı nevar yani okunduğu gibi yazdım bende biliyoruz kağan olduğunu
Mete ÖZTÜRK de gayet hoş duruyor baak
koy ponçiğim koyma diyenmi var herkesin zevkide zikride farklıdır yani ister 2 koy ister 3Ben 2 isim çok seviyorumm
Bende 2 isimlilerdenim. Hiç öyle kimlik kargaşası da yaşamıyorum bunu söyleyenler bana çok saçma geliyor
Neyin kargaşası yani 2si de benim işte
Oğlum da olsa kızım da olsa 2 isim koyacağım demiştim
hayırlı uğurlu bol nazar boncuklu olsun ponçiğim adı gibi uzuun mutlu ömrü olsun pipilinin inşallahHayır Mete Kağan ÖZTÜRK
Pipili bebeme sordum o da beğendi
Yok 3 fazla olurkoy ponçiğim koyma diyenmi var herkesin zevkide zikride farklıdır yani ister 2 koy ister 3
oldu mu pipicikpipicik
bencede ponçiğim 2 ayarında yaniYok 3 fazla olur
2 iyi
kimlik kargaşası isimden değil ki ponçiğim soyisimden oluyor geneldeBen 2 isim çok seviyorumm
Bende 2 isimlilerdenim. Hiç öyle kimlik kargaşası da yaşamıyorum bunu söyleyenler bana çok saçma geliyor
Neyin kargaşası yani 2si de benim işte
Oğlum da olsa kızım da olsa 2 isim koyacağım demiştim
Kız yok isim içinde söylüyorlarkimlik kargaşası isimden değil ki ponçiğim soyisimden oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?