- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.208
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.041
ikizler burcu kararsiz olur ama ikizleri benzetemedimHayır Mete Kağan ÖZTÜRK
Pipili bebeme sordum o da beğendi
Ben senin bildiğin ikizlerden değilim işteikizler burcu kararsiz olur ama ikizleri benzetemedim
ece diyim :)Kız yok isim içinde söylüyorlar
yok 2 isim olunca çocuk hangisi olduğunu şaşırıyormuş
Mesela la ben Mete miyim Kağan mıyım diye
La mal mısın neyini karıştıracan Mete de sensin Kağan da
Mesela ben, Kübra Ece ÖZTÜRK
Ben kendimi karıştırmıyorum2 si de benim isteyen Ece diyor, isteyen Kübra annem 2 ismimi kullanır öyle seslenir ben heryere 2 isim şeklinde yazarım falan yani
hee yok karıştırıcağını sanmıyorum çocukluktan sürekli seslenildiği için aşina oluyorsun ister istemez ponçiğim ben 2 soyisim olayınca genelde hangi soydan olduğu belli olmuyor evleniyosun kütüğün geçiyor eşinin kütüğüne ama babadan kalma soyisim hala duruyor o olay bana ciddi saçma geliyor yani ya eşinin soyismini kullan yada sadece baba soyismini kullan hani.. zaten artık zorunlu değilmiş eşin soyismini almak istersek babanın soyisminde kalabiliyormuşuz.. ama buda bence saçma yani çocuğun oluyor mesela otomatik babanın soyadı oluyor zaten.. bitek ailede annenin soyismi farklı yani bir aile de anne baba çocuk bir soyisim olmalı kesinlikle :)Kız yok isim içinde söylüyorlar
yok 2 isim olunca çocuk hangisi olduğunu şaşırıyormuş
Mesela la ben Mete miyim Kağan mıyım diye
La mal mısın neyini karıştıracan Mete de sensin Kağan da
Mesela ben, Kübra Ece ÖZTÜRK
Ben kendimi karıştırmıyorum2 si de benim isteyen Ece diyor, isteyen Kübra annem 2 ismimi kullanır öyle seslenir ben heryere 2 isim şeklinde yazarım falan yani
bu ikizler tek karakterli ikizler migimmmBen senin bildiğin ikizlerden değilim işte
çok kararlıyım
inşallah valla sağlıkla gelsin bakalım Duru mu olacak Buğra mıçağrı ismi de hoş ya.:)
buğra tam isabet olmuş
hayırlısı olsun:)
ay teşekkür ederim kuzummm adaş olsun kızlarımız inşallahay ne güzel buğra bana hem çağrıyı andırdı hemde büşrayı çok uyumlu bi isim valla
benim bey çok istiyo oğlumuz olsun adı yağız olsun diyo bende çok ısındım yağız ismine
büşüm sen duru koy cidden bak 2 isim koyma aynen 2. de nasip olursa miray koyarsın çok doğru düşünmüşsün fikirlerine bayıldım kuzum
yaa Duru ismini çok seviyorumm bende hem bebekken hem büyüyünce iş hayatında çok güzel bi isimKizimin gobe adi durudoktorumuz demisti gobek kordonu keserken isim soyleyecegm gobek ismi ne olsun demisti bende duru cok istemstm esim baska isim istedi bende isindim o isme tmm dedn gobek adinida duru dedik
olsun tabii büşümminşallah valla sağlıkla gelsin bakalım Duru mu olacak Buğra mı
ay teşekkür ederim kuzummm adaş olsun kızlarımız inşallah
yaa Duru ismini çok seviyorumm bende hem bebekken hem büyüyünce iş hayatında çok güzel bi isim
sağlıkça doğsun cinsiyet farketmez:) hayırlısı olsun:)inşallah valla sağlıkla gelsin bakalım Duru mu olacak Buğra mı
ay teşekkür ederim kuzummm adaş olsun kızlarımız inşallah
yaa Duru ismini çok seviyorumm bende hem bebekken hem büyüyünce iş hayatında çok güzel bi isim
Ne yiyonnnn
yokk ben patili diyecegimİstediğini de yavrumben kargaşa yaşamıyorum
kocam aldi hediyeyi de ben almadim tam tersi ben odunumEeee sevgililer günü planlarınızdan bahsedin bakalımmm
aah diloşum temizlikle akraba olacan bu gidişleeNe yiyonnnn
Çok yoruldum imzoşum misafirler vardı yeni gitti çok isijm var çok eve indim temizligim yarım kaldı ona girisicem
inşallah öyle uysal olur nurayım vallaolsun tabii büşümm
duru çok güzel bi isim ama yaa çok saf duru sakin hanımhanımcık uysal cidden bak böyle oluyolar duru ismindekiler
Bebişimi görmeye gidiciiğizzz şimdilik tek sevgilimiz oEeee sevgililer günü planlarınızdan bahsedin bakalımmm
Angaranin bir restoranin da olacazEeee sevgililer günü planlarınızdan bahsedin bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?