- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.061
ponçiğim yaa ben bu konuda eski kafalıyım sanırım ben bu sevgililer gününe pek önem vermiyorum yani 6 senelik evliyizdir içimizden geldiği zaman birbirimize hediye alırız gönlümüzden kopar süpriz yaparız yani ozaman bize hergün sevgililer günü demek :) ben böyle şeyleri beklenmedik zamanda geldiğinde severim mutlu olurum benim için en özeli budur yani pek bi plan yapmayız biz sevgililer gününde :)Eeee sevgililer günü planlarınızdan bahsedin bakalımmm
Nere ora kız link yokAngaranin bir restorantındhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/artik-konussunlar.1134175/a olacaz
Yer ayirtmis öküzüm
Yiyecez icecez sonra da vurucam kırbacı
Hani öyle yemeğe falan gidiyor musunuz diye sordum imzoşummm olur yaponçiğim yaa ben bu konuda eski kafalıyım sanırım ben bu sevgililer gününe pek önem vermiyorum yani 6 senelik evliyizdir içimizden geldiği zaman birbirimize hediye alırız gönlümüzden kopar süpriz yaparız yani ozaman bize hergün sevgililer günü demek :) ben böyle şeyleri beklenmedik zamanda geldiğinde severim mutlu olurum benim için en özeli budur yani pek bi plan yapmayız biz sevgililer gününde :)
evlilik yıldönümümüz ve doğumgünlerimiz hariç tabiki :)
Alintim batsınNere ora kız link yok
yok vala ne yalan diyim sırf sevgililer günü diye gitmiyoruz ama içimizden geçer bi jest yaparız arada bir ya ben yer ayırtırım ya eşim ayırtır ama haberimiz olmaz hiç hadi bu akşam biyere gidiyoruz der götürürüz birbirimiziHani öyle yemeğe falan gidiyor musunuz diye sordum imzoşummm olur ya
Aslinda ben Eylul de cok istedm ama esim istemedi kizim eylulde de dogdu yani ... hala icimde aslnda 2 isim istemedigimiz icin duru eylul bunlardan birini smdiki isminin onune de koymadik yaa nasipp ...inşallah valla sağlıkla gelsin bakalım Duru mu olacak Buğra mı
ay teşekkür ederim kuzummm adaş olsun kızlarımız inşallah
yaa Duru ismini çok seviyorumm bende hem bebekken hem büyüyünce iş hayatında çok güzel bi isim
Ay çayım aynı şeyleri düşünmüşüzAslinda ben Eylul de cok istedm ama esim istemedi kizim eylulde de dogdu yani ... hala icimde aslnda 2 isim istemedigimiz icin duru eylul bunlardan birini smdiki isminin onune de koymadik yaa nasipp ...
BahsediyorumEeee sevgililer günü planlarınızdan bahsedin bakalımmm
ee şimdii haklıda nediyim valla ben cidden eski kafalıyım bu konudaben az önce koçişe msj attim yemege gidelim diye biz sevgili miyiz evliyiz boşa masraf çikarma diyor ya..
Ay benimkide öyle diyor tam olarak vallaben az önce koçişe msj attim yemege gidelim diye biz sevgili miyiz evliyiz boşa masraf çikarma diyor ya..
Ya migimmben az önce koçişe msj attim yemege gidelim diye biz sevgili miyiz evliyiz boşa masraf çikarma diyor ya..
Ayni kafadaniz 2 3 gundur cogu seyde bakiyorumda bugun bidaha anladim canim .ponçiğim yaa ben bu konuda eski kafalıyım sanırım ben bu sevgililer gününe pek önem vermiyorum yani 6 senelik evliyizdir içimizden geldiği zaman birbirimize hediye alırız gönlümüzden kopar süpriz yaparız yani ozaman bize hergün sevgililer günü demek :) ben böyle şeyleri beklenmedik zamanda geldiğinde severim mutlu olurum benim için en özeli budur yani pek bi plan yapmayız biz sevgililer gününde :)
evlilik yıldönümümüz ve doğumgünlerimiz hariç tabiki :)
SuylememAy çayım aynı şeyleri düşünmüşüz
Bende eylül koymayı çok isterdim eylülde doğacağı için ama malum siyasi bir isim maalesef o yüzden vazgeçtim.. Peki şimdi adı ne kızınınn
aynen çayım sevgililer günü cidden gereksiz bizde evlilik yıldönümü ve doğumgünlerimizde özel bişeyler yaparız sadece ve bence normalide budurAyni kafadaniz 2 3 gundur cogu seyde bakiyorumda bugun bidaha anladim canim .
Istedigim seyi esim alir ben ona istedgni bildigim seyi alirim mutlu oluruz zamansizdir yani o da arar aksama yemege gidelim bisey yapma der vs vs .
Ama evlilik yildonumu ve dogmgnmzde ozellik yapariz . Sevgililer gunu bana da gereksiz geliyor bi anlam ifade etmiyor bana .
Bugun 2 tane sal aldim kendime e suan calismiyorum esim almis oluyor neticede . Onunla gidip almamiza vaktimiz yok ben gidip aldim .
2 isim olayinda da fikrimiz ayni
Haydi gelkahve icelimm kahve yapacagm smdi alisveristen geldik kizimla keyif vakti ...
Suylememozelden yazarm .
Niye kiz evlilerr de yemege gider kii haa ama sevgililer gunu diye gitmeye gerek yok naslsa normal bir gunde de gidebiliriz yogun olur vs diye dusunuyosa o ayriben az önce koçişe msj attim yemege gidelim diye biz sevgili miyiz evliyiz boşa masraf çikarma diyor ya..
Aşkmm benim demek istediğimm farklı ya, mesela Migi eşine mesaj yazmış hayatım yemeğe çıkalım diye, adam da dönmüş biz sevgili miyiz evliyiz diye. Bak bu durum farklı.
farklı farklı insanlar var fıstığım kimisi normal bulur kimisi bulmaz kimisi kutlamak ister kimisi istemez ve evet eşimde benimle aynı kafadan seninkide sen yapmasan yapan türdenAşkmm benim demek istediğimm farklı ya, mesela Migi eşine mesaj yazmış hayatım yemeğe çıkalım diye, adam da dönmüş biz sevgili miyiz evliyiz diye. Bak bu durum farklı.
Kadın istiyor çünkü burada.
Ama senin dediğin durum daha farklı, ikinizde istemiyorsunuz ya da bu tür şeyleri sevmiyorsunuz.
Mesela benim eşim fazlası ile romantik bir adam.. mesela bende kutlanmasa da olur culardanım.. ama eşim hiç bir günü atlamaz. Evliyiz diye 14 şubat kutlamayak mı yaww der
Kesinliklee.. ve benim eşim mesela yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, kadınlar günü tanışma yıldönümü efendime söyleyeyim daha var mı ? yokfarklı farklı insanlar var fıstığım kimisi normal bulur kimisi bulmaz kimisi kutlamak ister kimisi istemez ve evet eşimde benimle aynı kafadan seninkide sen yapmasan yapan türden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?