Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eeee sevgililer günü planlarınızdan bahsedin bakalımmm
ponçiğim yaa ben bu konuda eski kafalıyım sanırım ben bu sevgililer gününe pek önem vermiyorum yani 6 senelik evliyizdir içimizden geldiği zaman birbirimize hediye alırız gönlümüzden kopar süpriz yaparız yani ozaman bize hergün sevgililer günü demek :) ben böyle şeyleri beklenmedik zamanda geldiğinde severim mutlu olurum benim için en özeli budur yani pek bi plan yapmayız biz sevgililer gününde :)
evlilik yıldönümümüz ve doğumgünlerimiz hariç tabiki :)

Hani öyle yemeğe falan gidiyor musunuz diye sordum imzoşummm olur ya

Hani öyle yemeğe falan gidiyor musunuz diye sordum imzoşummm olur ya
yok vala ne yalan diyim sırf sevgililer günü diye gitmiyoruz ama içimizden geçer bi jest yaparız arada bir ya ben yer ayırtırım ya eşim ayırtır ama haberimiz olmaz hiç hadi bu akşam biyere gidiyoruz der götürürüz birbirimizi beklenmedik bianda yaparız genelde

Aslinda ben Eylul de cok istedm ama esim istemedi kizim eylulde de dogdu yani ... hala icimde aslnda 2 isim istemedigimiz icin duru eylul bunlardan birini smdiki isminin onune de koymadik yaa nasipp ...

Aslinda ben Eylul de cok istedm ama esim istemedi kizim eylulde de dogdu yani ... hala icimde aslnda 2 isim istemedigimiz icin duru eylul bunlardan birini smdiki isminin onune de koymadik yaa nasipp ...
Ay çayım aynı şeyleri düşünmüşüz
Bende eylül koymayı çok isterdim eylülde doğacağı için ama malum siyasi bir isim maalesef o yüzden vazgeçtim.. Peki şimdi adı ne kızınınn

ben az önce koçişe msj attim yemege gidelim diye biz sevgili miyiz evliyiz boşa masraf çikarma diyor ya..
Ay benimkide öyle diyor tam olarak valla ama ben bu sefer yarında izinli olduğum için zoraki bi yerlere götürcem bebişi görmemizi kutlarız hem

ben az önce koçişe msj attim yemege gidelim diye biz sevgili miyiz evliyiz boşa masraf çikarma diyor ya..
Ya migimm Çok özür diliyorum amaa gerçekten bakkk çok afedersin şöyle diyen kocalara ayar oluyorum
abi evlenince ne oluyor? gerçekten anlamıyorum evlendik diye ne oldu şimdi heh evlendik ne oldu

Yahu bir de kadın ağzı ile söyleyip bu tür dönüş yapanlara daha da ayar oluyorum bir yemek yaa, yemeğe bile götüremiyorsan git bir yerde sessizce bayıl gerçekten

Ayni kafadaniz 2 3 gundur cogu seyde bakiyorumda bugun bidaha anladim canim .

Istedigim seyi esim alir ben ona istedgni bildigim seyi alirim mutlu oluruz zamansizdir yani o da arar aksama yemege gidelim bisey yapma der vs vs .
Ama evlilik yildonumu ve dogmgnmzde ozellik yapariz . Sevgililer gunu bana da gereksiz geliyor bi anlam ifade etmiyor bana .

Bugun 2 tane sal aldim kendime e suan calismiyorum esim almis oluyor neticede . Onunla gidip almamiza vaktimiz yok ben gidip aldim .

2 isim olayinda da fikrimiz ayni

Haydi gelkahve icelimm kahve yapacagm smdi alisveristen geldik kizimla keyif vakti ...

Ay çayım aynı şeyleri düşünmüşüz
Bende eylül koymayı çok isterdim eylülde doğacağı için ama malum siyasi bir isim maalesef o yüzden vazgeçtim.. Peki şimdi adı ne kızınınn
Suylemem ozelden yazarm .

aynen çayım sevgililer günü cidden gereksiz bizde evlilik yıldönümü ve doğumgünlerimizde özel bişeyler yaparız sadece ve bence normalide budur

Niye kiz evlilerr de yemege gider kii haa ama sevgililer gunu diye gitmeye gerek yok naslsa normal bir gunde de gidebiliriz yogun olur vs diye dusunuyosa o ayri

Aşkmm benim demek istediğimm farklı ya, mesela Migi eşine mesaj yazmış hayatım yemeğe çıkalım diye, adam da dönmüş biz sevgili miyiz evliyiz diye. Bak bu durum farklı.
Kadın istiyor çünkü burada.

Ama senin dediğin durum daha farklı, ikinizde istemiyorsunuz ya da bu tür şeyleri sevmiyorsunuz.
Mesela benim eşim fazlası ile romantik bir adam.. mesela bende kutlanmasa da olur culardanım.. ama eşim hiç bir günü atlamaz. Evliyiz diye 14 şubat kutlamayak mı yaww der

farklı farklı insanlar var fıstığım kimisi normal bulur kimisi bulmaz kimisi kutlamak ister kimisi istemez ve evet eşimde benimle aynı kafadan seninkide sen yapmasan yapan türden

farklı farklı insanlar var fıstığım kimisi normal bulur kimisi bulmaz kimisi kutlamak ister kimisi istemez ve evet eşimde benimle aynı kafadan seninkide sen yapmasan yapan türden
Kesinliklee.. ve benim eşim mesela yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, kadınlar günü tanışma yıldönümü efendime söyleyeyim daha var mı ? yok
sabahtan başlar.. diyorum ya uyandığımız andan itibaren gece 00:00 a kadar bu serenomi devam eder böyle

Ha normal günde yapar mı ? evet yapar. Hakkını yiyemem.. bir çiçek gönderme ne bileyim işte hafta sonu bir yerde yer ayırtma kaçamak falan..
Bana kalırsa da doğum günü evlilik yıldönümü yeter.
ama ona göre o aşk adamı, ben odun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…