- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.481
4 yaşında şamdanım yaa aay aklıma gelmiyo hani gelirse yazarım daha niceleri var cimcimenin dilli düdük bildiğin
kız evlat bi başka yaa Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Deli yürek o zaman çok izlenen diziydi bi daha olsa izlemek isterdimben kaç yaşındaydım hatırlamıyorum yabı savaş kalmış aklımda bide gıcık bi isa vardı
şamdanım öyle diyonda tescilli onun yakışıklılığı kıvançda öylee tescilli bunlar hoş bende kıvancı beğenmiyorum kızarıyo pancar gibi
Senin gibi kaynana dostlar başına inşallah heaaelini sıcak sudan soğuk suya sokturmam. sana yakın otururlarsa kem gözle bakmamherseylerine yardım ederim
akros olduğunu göz ardı edin farzedin ki akros değil
Deli yürek o zaman çok izlenen diziydi bi daha olsa izlemek isterdimacı hayat kabadayı dizileri tuttu
Rabbim gönlüne göre versin şamdanımaminnnkız olacağını bilsem ben de ikinciyi yapcam gözümü karartıp ama garantisi yok işte
Alemler smdikiler cok fena yaaaaayy valla çok fenaa inan kii
geçen gün işyerime getirdim onu ben babamlarla abimlerle beraber çalışıyorum :)
işim bitince annemlere gitmek için hazırlandım tam çıkıcaz döndü babama hadi dede sende gelsene dedi
babamda siz gidin ben biraz sonra gelirim işim var azcık dedi :)
benim kız aaa ama ananem kocamı niye getirmediniz diye ağlaarr diye lafı yapıştırdı
müşteriilerde vardı tabi koptular
olurmuu şamdanımm tüm vucüt ve yüzleride dahil azmı yürüdüler podyumda heyy yavrum heeykız tescilli derken vücutları tescilli yüzleri degil ki
Türkiye güzellerinin hepsi guzel miçoğu çirkin ya da estetikle güzel olmuş
Senin gibi kaynana dostlar başına inşallah heaa❤ kızçemin sırtı yere gelmez
Türkan Şoray Ayhan Işık acı hayat demı filmi izlemişimacı hayatın türk filmi versiyonunu izledim sonra hemen dizisi çıkmıştı :) onu da meraktan izledim de kac bölüm izleyip bıraktım bilmiyom
netten izlesene tekrar deli yürek vardir nette:)
ooyy kurban olurum yaaAlemler smdikiler cok fena yaaa
Benimkide gecen dun dede sen annanneme evlenme teklifi ettinmi dedi babamda ettim dedi sonra kizim nasil guluyo annanem senin askin mi diyo
ay hiç sormaa ne geniş miğde var bile bile bide 2.yi yaptı yani
yani o güzelliklee nicelerini bulurdu aslında ama artık ne bulduysa ardadaKacmasin kocasi baskasina diye yapmistir o 2. Yi
Ya samdanim ne incesinben kaynanami gördükten sonraemin ol çok çok iyi davranirim fıstığım senin gibi kadının yetiştirdigi kız baş tacı edilmez mi hiç
E hamileyken aldatmissa demekki bebekle koca tutulmaz ogrenms olmali ...Kacmasin kocasi baskasina diye yapmistir o 2. Yi
yav koysana seni bekliyomE hamileyken aldatmissa demekki bebekle koca tutulmaz ogrenms olmali ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?