Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 yaşında şamdanım yaa aay aklıma gelmiyo hani gelirse yazarım daha niceleri var cimcimenin dilli düdük bildiğin
kız evlat bi başka yaa Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

aminnn kız olacağını bilsem ben de ikinciyi yapcam gözümü karartıp ama garantisi yok işte

şamdanım öyle diyonda tescilli onun yakışıklılığı kıvançda öylee tescilli bunlar hoş bende kıvancı beğenmiyorum kızarıyo pancar gibi

kız tescilli derken vücutları tescilli yüzleri degil ki
Türkiye güzellerinin hepsi guzel mi çoğu çirkin ya da estetikle güzel olmuş

elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam. sana yakın otururlarsa kem gözle bakmam herseylerine yardım ederim
akros olduğunu göz ardı edin farzedin ki akros değil
Senin gibi kaynana dostlar başına inşallah heaa kızçemin sırtı yere gelmez

Deli yürek o zaman çok izlenen diziydi bi daha olsa izlemek isterdim acı hayat kabadayı dizileri tuttu

acı hayatın türk filmi versiyonunu izledim sonra hemen dizisi çıkmıştı :) onu da meraktan izledim de kac bölüm izleyip bıraktım bilmiyom

netten izlesene tekrar deli yürek vardir nette:)

Alemler smdikiler cok fena yaaa
Benimkide gecen dun dede sen annanneme evlenme teklifi ettinmi dedi babamda ettim dedi sonra kizim nasil guluyo annanem senin askin mi diyo

kız tescilli derken vücutları tescilli yüzleri degil ki
Türkiye güzellerinin hepsi guzel mi çoğu çirkin ya da estetikle güzel olmuş
olurmuu şamdanımm tüm vucüt ve yüzleride dahil azmı yürüdüler podyumda heyy yavrum heey

Senin gibi kaynana dostlar başına inşallah heaa ❤ kızçemin sırtı yere gelmez

ben kaynanami gördükten sonra emin ol çok çok iyi davranirim fıstığım senin gibi kadının yetiştirdigi kız baş tacı edilmez mi hiç

acı hayatın türk filmi versiyonunu izledim sonra hemen dizisi çıkmıştı :) onu da meraktan izledim de kac bölüm izleyip bıraktım bilmiyom

netten izlesene tekrar deli yürek vardir nette:)
Türkan Şoray Ayhan Işık acı hayat demı filmi izlemişim

Alemler smdikiler cok fena yaaa
Benimkide gecen dun dede sen annanneme evlenme teklifi ettinmi dedi babamda ettim dedi sonra kizim nasil guluyo annanem senin askin mi diyo
ooyy kurban olurum yaa
şimdikilere bakıyorum çok zekiler biz onların yaşındayken ne kocayı biliriz ne aşkı valla çok fenalar ya

ben kaynanami gördükten sonra emin ol çok çok iyi davranirim fıstığım senin gibi kadının yetiştirdigi kız baş tacı edilmez mi hiç
Ya samdanim ne incesin artık akros gibi görmemeye karar verdim senin oğlusu kesin olarak @ByNkoaLa da artık kendi kacirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…