- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.501
Benim minikler de cok fenaaayy valla çok fenaa inan kii
geçen gün işyerime getirdim onu ben babamlarla abimlerle beraber çalışıyorum :)
işim bitince annemlere gitmek için hazırlandım tam çıkıcaz döndü babama hadi dede sende gelsene dedi
babamda siz gidin ben biraz sonra gelirim işim var azcık dedi :)
benim kız aaa ama ananem kocamı niye getirmediniz diye ağlaarr diye lafı yapıştırdı
müşteriilerde vardı tabi koptular
Koymicamm buralar tenhayken bi ara senle denklesirsek koyarmyav koysana seni bekliyom
maşallahh yaa Rabbim korusun tüm kötülüklerden meleklerimizi çok zekiler çok hisliler herşeyi çabuk anlayıp kavrıyolar hayret ediyor insan Allahım hayırlı uzun ömürler versin hepsine inşallahBenim minikler de cok fena3 yasla caliisiyorim bu sene
Gecenlerde konumuz sevgiydi. Etkinlik icin sohbet aciyorum. Siz kimleri seviyosunuz diye sordum. Anne baba abla falan bekliyorum cevabenbirisi nisayi dedi. Nisa kim dedim hala kardes cevabi ariyorum ben Askimm o benim. Yabanci degil mahallenin kizi ortmenim dedi Agzini yer misin yemez misin bunun
Benim esim sbh nöbetten geldi hala uyuyo valla,senin ki güzellik uykusuna yatmış yine benim ki sanarsin kış uykusuNe yemek yapiyonuz aksama bakalim ... sadede gelelimgulduk eglendik ben gezip yuruyus yapip geldim . Sira aksma ne yemek yapalm bolumunde kocisim guzellik uyksna yatti kizim cizgi film izliyo benmde uykm var aslnda
yaa kırma şu minnoşu çayımm
Amiin hepsi zehir gibi. Yeni nesil gumbur gumbur geliyor valla. Her gun biraz daha gelecege dair umudum artiyormaşallahh yaa Rabbim korusun tüm kötülüklerden meleklerimizi çok zekiler çok hisliler herşeyi çabuk anlayıp kavrıyolar hayret ediyor insan Allahım hayırlı uzun ömürler versin hepsine inşallah
hahahaBabasina diyoki gecen aksam ben buyuynce evlencem baba ama baska birisiyle esim sokkkhabire evde gelin olup babasiyla dans edip guya evleniyolardi da
Hahahahh yaa çok hevesleniyorum böyle duyuncaBabasina diyoki gecen aksam ben buyuynce evlencem baba ama baska birisiyle esim sokkkhabire evde gelin olup babasiyla dans edip guya evleniyolardi da
yaa kırma şu minnoşu çayımm
öyle öylee de devir çok bozuk ama.. bizim çocukluğumuzda sokakta geç saatlere kadar oynar oturur laflardık arkadaşlarla şimdi gelde böyle bi devirde çocuğunu dışarı salAmiin hepsi zehir gibi. Yeni nesil gumbur gumbur geliyor valla. Her gun biraz daha gelecege dair umudum artiyor
Malesef kotuler artiyoröyle öylee de devir çok bozuk ama.. bizim çocukluğumuzda sokakta geç saatlere kadar oynar oturur laflardık arkadaşlarla şimdi gelde böyle bi devirde çocuğunu dışarı salsırf canı öldürmek istediği için öldüren şerefsizler varken ne cerenler emineler katledilioken gelde böyle devirde çocuk yetiştir.. okulun kapısından ayrılmıyor veliler görüyorum hep vee devir git gide daha kötü olucak yani genç kız olduklarında hiç düşünemiyorum
Insallah Allah san saglkli bi kiz bebek nasip etsinnnHahahahh yaa çok hevesleniyorum böyle duyuncadarısı bize inşallah :)
ister istemez giriyoruz strese hiç kolay değil sen gözünden sakın koru kolla sev büyüt elin şerefsizi sırf canı istedi diye gelsin öldürsünn Allahımm sen kötülüklerden koru evlatlarımızı yarabbim hiç kimseyi evlat acısıyla sınamaMalesef kotuler artiyorBende cok korkuyorum. Esim her gun isten gelince biz bu cocugu nasil buyutecegiz bunca kotulugun icinde diyor. Her gun oyle olaylarla ugrasiyor ki eve gelip strese giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?