Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim minikler de cok fena 3 yasla caliisiyorim bu sene
Gecenlerde konumuz sevgiydi. Etkinlik icin sohbet aciyorum. Siz kimleri seviyosunuz diye sordum. Anne baba abla falan bekliyorum cevaben birisi nisayi dedi. Nisa kim dedim hala kardes cevabi ariyorum ben Askimm o benim. Yabanci degil mahallenin kizi ortmenim dedi Agzini yer misin yemez misin bunun

maşallahh yaa Rabbim korusun tüm kötülüklerden meleklerimizi çok zekiler çok hisliler herşeyi çabuk anlayıp kavrıyolar hayret ediyor insan Allahım hayırlı uzun ömürler versin hepsine inşallah

Ne yemek yapiyonuz aksama bakalim ... sadede gelelim gulduk eglendik ben gezip yuruyus yapip geldim . Sira aksma ne yemek yapalm bolumunde kocisim guzellik uyksna yatti kizim cizgi film izliyo benmde uykm var aslnda
Benim esim sbh nöbetten geldi hala uyuyo valla,senin ki güzellik uykusuna yatmış yine benim ki sanarsin kış uykusu

Akşama da dünden kalan nohut var onu ısıtıp yerim ben bı dilim de sbh ki yaptığım borekten işte.
Eşim uyanınca sigara böreği kızartıp çay demler kahvaltılık koyarım onu yer sazını alır çıkar o, zaten böreği de koyucam götürecek yanında orda da onu yerler tok gelir sonra öyle işte :)

maşallahh yaa Rabbim korusun tüm kötülüklerden meleklerimizi çok zekiler çok hisliler herşeyi çabuk anlayıp kavrıyolar hayret ediyor insan Allahım hayırlı uzun ömürler versin hepsine inşallah
Amiin hepsi zehir gibi. Yeni nesil gumbur gumbur geliyor valla. Her gun biraz daha gelecege dair umudum artiyor

Babasina diyoki gecen aksam ben buyuynce evlencem baba ama baska birisiyle esim sokkk habire evde gelin olup babasiyla dans edip guya evleniyolardi da
hahaha geçende kahvaltıda ben kızıma baktım şöyle hani içimden geldi dedim ki kızım yavaş büyü çok çabuk büyüyosun zaman nası geçiyo anlamıyorum gün gelicek gidiceksin de dedim :)
şöyle bi durdu düşündü 1 dk falan dediki ee sizde gelirsiniz gittiğim yere
yani hiç gitmem biyere sizi bırakmam demiyo cadı

Babasina diyoki gecen aksam ben buyuynce evlencem baba ama baska birisiyle esim sokkk habire evde gelin olup babasiyla dans edip guya evleniyolardi da
Hahahahh yaa çok hevesleniyorum böyle duyunca darısı bize inşallah :)

Amiin hepsi zehir gibi. Yeni nesil gumbur gumbur geliyor valla. Her gun biraz daha gelecege dair umudum artiyor
öyle öylee de devir çok bozuk ama.. bizim çocukluğumuzda sokakta geç saatlere kadar oynar oturur laflardık arkadaşlarla şimdi gelde böyle bi devirde çocuğunu dışarı sal sırf canı öldürmek istediği için öldüren şerefsizler varken ne cerenler emineler katledilioken gelde böyle devirde çocuk yetiştir.. okulun kapısından ayrılmıyor veliler görüyorum hep vee devir git gide daha kötü olucak yani genç kız olduklarında hiç düşünemiyorum

Malesef kotuler artiyor Bende cok korkuyorum. Esim her gun isten gelince biz bu cocugu nasil buyutecegiz bunca kotulugun icinde diyor. Her gun oyle olaylarla ugrasiyor ki eve gelip strese giriyor

Malesef kotuler artiyor Bende cok korkuyorum. Esim her gun isten gelince biz bu cocugu nasil buyutecegiz bunca kotulugun icinde diyor. Her gun oyle olaylarla ugrasiyor ki eve gelip strese giriyor
ister istemez giriyoruz strese hiç kolay değil sen gözünden sakın koru kolla sev büyüt elin şerefsizi sırf canı istedi diye gelsin öldürsünn Allahımm sen kötülüklerden koru evlatlarımızı yarabbim hiç kimseyi evlat acısıyla sınama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…