- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.521
Profil resmime bak hayde bana olan sevdandan kiyamadim
Tesekkur ederim beybisiii minyonum iste ordan kazaniyorum birazgördümmmm ayyyy masallah yaaa en sevdiğim renk var basinda daaa cok guzelmissinciti piti duruyorsun cok beğendim seni
buyrunuzTesekkur ederim beybisiii minyonum iste ordan kazaniyorum birazsira sende hadi
Ooo tam bebeksinya sen masallahh beyaz tenli cipcitir bi genc kizsin yaaa
yaa goremedimmmKizima bak
cok teşekkür ederim çayımOoo tam bebeksinya sen masallahh beyaz tenli cipcitir bi genc kizsin yaaa
Bakkyaa goremedimmm
Bak hadi gidiyorum isim varcok teşekkür ederim çayımkizini göremedim burdayim simdi tekrar eklesene
ayyyy mini mini poncik bir minnak annesk gibi güzel olucak.masallahGordnmuu uyy
Sukurayyyy mini mini poncik bir minnak annesk gibi güzel olucak.masallah
bybye gorusurzzzSukurtesekkur ederiz ben kactimm byy
Bizimkinin arkadaşlarıyla watsap grubu falan var tüyo falan veriyorlar, bayağı uğraşıyor kazanıyor daanaa şeymaamm benimkide aynı borsayla haşır neşir
Bizimki de öyle canım, özel günleri hiç önemsemiyor, aklına gelmiş yıldönümümüz bakmış ben unutunca o da ses etmemişGeçti mi evlilik yıldönümünuz? Bence de canım üzme kendini doğumda telafi eder etmezse de sen acısını çıkareşim de tanışma yıldönümümuzde hediye almadı. Bana bugün benim doğum günüm diyordu önceden yav gerçekten nasıl bu adam böyle oldu anlamadım resmen çocuklar duymasın Haluk karakterine büründü. Önümüzdeki maçlara dogum günlerine falan bırakalım belki o zaman kutlarlar
Sarhoşken ilişkiden bir şey anlıyor musunuzÇok sarhoştum birsey hatırlamıyorum
Araba var bizim, evi benim üstüme yaptırdı eşim,Bilezik altın iyimiş bak ben ikinci bebek yapsam araba isterımvalla doğum hedıyesı arakiden ba aldı haberleri okudukça kıskandım degil tabi ama zengin olsak nerdeeeeee
İbrahim Saraçoğlunun kürü,ben de kızımdan önce yapmıştımHayır o yanlış adetliyken içeceksin canım kim demiş öle uygulayan
Merak ettigim bi soruyu sormussun mehlikacimmm bizim ev de benim ustumeBizimkinin arkadaşlarıyla watsap grubu falan var tüyo falan veriyorlar, bayağı uğraşıyor kazanıyor da
Bizimki de öyle canım, özel günleri hiç önemsemiyor, aklına gelmiş yıldönümümüz bakmış ben unutunca o da ses etmemiş
Sarhoşken ilişkiden bir şey anlıyor musunuz
Araba var bizim, evi benim üstüme yaptırdı eşim,
Ben bilezik istiyorum ,
İbrahim Saraçoğlunun kürü,ben de kızımdan önce yapmıştım
Aynen kuzum aynen benim herifinde var grubuBizimkinin arkadaşlarıyla watsap grubu falan var tüyo falan veriyorlar, bayağı uğraşıyor kazanıyor da
Bizimki de öyle canım, özel günleri hiç önemsemiyor, aklına gelmiş yıldönümümüz bakmış ben unutunca o da ses etmemiş
Sarhoşken ilişkiden bir şey anlıyor musunuz
Araba var bizim, evi benim üstüme yaptırdı eşim,
Ben bilezik istiyorum ,
İbrahim Saraçoğlunun kürü,ben de kızımdan önce yapmıştım
Ben de çay içiyorum tek başıma çocukları yatağa gönderdim kafa dinliyorum, Kenan İmirzalıoğlunun yarışması açık bizde de,kim milyoner olmak ister mi neyseMerak ettigim bi soruyu sormussun mehlikacimmm bizim ev de benim ustume
Napiyosunuzz biz cay iciyoruz o ses finali izliyoruz
Bu ara pek bir aktifler,akşam vik vik yazisip duruyorlar,Aynen kuzum aynen benim herifinde var grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?