Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim çayım, bu ara pek gelemiyorum. Bugün de hep dışarıdaydım sen nasılsın ne var ne yok
Yorgunum canim yaa bide adet oncesi degilim ama ayni oyle gibi bi sinirlilik gergnlik var ... nerelerde gezdin kmlerle gezdin de bakayimmm

Yorgunum canim yaa bide adet oncesi degilim ama ayni oyle gibi bi sinirlilik gergnlik var ... nerelerde gezdin kmlerle gezdin de bakayimmm
Niye ki çayım bişe filan mı oldu

Arkadaşımla epeydir görüşememiştik bugün iyice acısını çıkardık vallahi ama yorgunluktan bitmişim ben dee

Niye ki çayım bişe filan mı oldu

Arkadaşımla epeydir görüşememiştik bugün iyice acısını çıkardık vallahi ama yorgunluktan bitmişim ben dee
Amann o yorgunluga can feda canim ne iyi gelmistir ikinize de ... guzel bi gun gecirmissin iste

Bilmiyorm yorgnlktanmi sinirim bu kadr anlamadim tahammulsuz ve sinirlydm baya ben yataym canim iyigeceleer grusuruz insallah yarin dha sakin bi gun olur kendi adima ...

Ben gözümün birini açmaya bile üşenirken
Buarada günaydın güzellik

Günaydın kızlar MaşAllah dün neler neler konusmussunz son 20 sayfayı okuyamadım fotoğraflar atılmış silinmiş yetişemedim
Pazar pazar kızımla yanlıziz eşimin abisigil taşınıyorlar yardıma gitti bklm ne zmn dönecek benim hafiften boğazım ağrıyor gıcıklandi insAllah iyice kötü olmaz ya dün bisküvili kolay pasta yaptım pudinglr sabah sabah yiyesim var ama yemesem mi pofff önce bı tartilayim iyisi musmutlu pazarıniz olsun insAllah
B Brunello Cicinelli cicim eşinle konustunz mu dün geçmişin birazını okudum ama mesajına denk gelemedm

Ben gözümün birini açmaya bile üşenirken
Buarada günaydın güzellik

sensin güzellik

işte çocuk kalkıp da anne hadi kalk deyince böyle oluyo limonsuzum ben kim yatak keyfi yapmak kim peeehhh

Gunaydin beybitoslarrrr uyandigimda mis gbi bi cay kokusu olsaydi evin icjnde masa kahvalti hazirlanmis olssydi ben de otursam istedim ama maalesef kendim cayi demledim masami hazirladim acikmayi bekliyoruz
kk birinci noteri kuzumm maasallah bisuru sey yapmissinix sabah sabah

oyyy ne güzel olurdu cayim ya

bi ara eşim sabah işe giderken çay demleyip kahvaltı hazırlayıp kaldiriyodu beni. sonra kendi kendine tribe girip yapmamaya başladı

bi ara hatırlatiyim da yapsın
aç uyanan bi tek ben miyim ya nasıl açıkmayı bekliyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…