- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.541
Çayım iyi gecelerKismelerrr yok gene
Iyigecelrr tatlimm naberÇayım iyi geceler
İyiyim çayım, bu ara pek gelemiyorum. Bugün de hep dışarıdaydımIyigecelrr tatlimm naber
Yorgunum canim yaa bide adet oncesi degilim ama ayni oyle gibi bi sinirlilik gergnlik var ... nerelerde gezdin kmlerle gezdin de bakayimmmİyiyim çayım, bu ara pek gelemiyorum. Bugün de hep dışarıdaydımsen nasılsın ne var ne yok
Niye ki çayım bişe filan mı olduYorgunum canim yaa bide adet oncesi degilim ama ayni oyle gibi bi sinirlilik gergnlik var ... nerelerde gezdin kmlerle gezdin de bakayimmm
Amann o yorgunluga can feda canim ne iyi gelmistir ikinize de ... guzel bi gun gecirmissin isteNiye ki çayım bişe filan mı oldu
Arkadaşımla epeydir görüşememiştik bugün iyice acısını çıkardık vallahi ama yorgunluktan bitmişim ben dee
Yine kaçırdım ya
Ben gözümün birini açmaya bile üşenirkengünaydın seksili kadınlar
sabahın köründe kahvaltı yapıp çamaşır asip
parka gittik. bide alışveriş yapıp geri döndük ponçik oğlumlapazar benim için bitmiştir saat on bile olamadi. sıradaki gün gelsin
Ben gözümün birini açmaya bile üşenirken
Buarada günaydın güzellik
Gunaydin beybitoslarrrr uyandigimda mis gbi bi cay kokusu olsaydi evin icjnde masa kahvalti hazirlanmis olssydi ben de otursam istedim ama maalesef kendim cayi demledim masami hazirladim acikmayi bekliyoruz
kk birinci noteri kuzumm maasallah bisuru sey yapmissinix sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?