- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.561
oyyy ne güzel olurdu cayim ya
bi ara eşim sabah işe giderken çay demleyip kahvaltı hazırlayıp kaldiriyodu beni. sonra kendi kendine tribe girip yapmamaya başladı
bi ara hatırlatiyim da yapsın
aç uyanan bi tek ben miyim yanasıl açıkmayı bekliyosun
Günaydın canım aminB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Kızlar Günaydın mis ve mis bir pazar olsun
günaydın canimmm aminnB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Ooo ben bide sen kadar erken uyansam hic acikmamis olurum canim seninkisi en guzeli bak biz yiyip kaldirana dek oglen olacak sen ogle yemegni yersin ..
kizim da benim gbi zaten herseyi yemiyor aciktim demesni bekliyorum oyle derse gene benim hadi gel yiyelim dedgmden iyi yiyor .
Mutlu pazarlarB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Güzel Bi kahve yap kendine, mis mis iç çayım iiyi gelirAmann o yorgunluga can feda canim ne iyi gelmistir ikinize de ... guzel bi gun gecirmissin iste
Bilmiyorm yorgnlktanmi sinirim bu kadr anlamadim tahammulsuz ve sinirlydm baya ben yataym canim iyigeceleer grusuruz insallah yarin dha sakin bi gun olur kendi adima ...
Sagol can im sana da mutlu pazarlarB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Evet ama senin oglusun en dogrusunu yapiyor erken kalkiyor erken kahvalti yapiyor bizler miskinizbenim oğlan da bana çekmişac uyaniyo babası bizim gibi değil ama çok zorlanıyoruz onun keyfini beklerken biz de iki kez kahvaltı yapıyoruz oğlumla:)
bünye meselesi ya bişey diyemiyorum kuzum:) çoğu kişi erken saatte yiyemiyo galiba:)
Yok gulum 3 koca bardak cay ictim yeter smdilikGüzel Bi kahve yap kendine, mis mis iç çayım iiyi gelir
Evet ama senin oglusun en dogrusunu yapiyor erken kalkiyor erken kahvalti yapiyor bizler miskiniz
Yaaaaaa müthişsn cici yaGünaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulanByNkoaLa , soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Bayildim videoyaGünaydın kertenkelelerim
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulanByNkoaLa , soldaki dinleyen topik
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Şişe açacağı mi onu da kesin benzin istasyonundan almıştırGünaydın kertenkelelerim
Gelelim gelişmelere:
İşte böyle kuzularım.
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Şimdi şişe açacağı alan bidahakinde anca şişenin kendisini alır bence çok da gerekli trip atıyorum piremsesYaaaaaa müthişsn cici yatek söyleyebildgm bu kız adam napsin daha ama bazen bende senin hesap gereksiz triplere giriyorum eşime sağolsun çekiyor Nazimi
Ya cici video çok iyi ahahahGünaydın kertenkelelerim
Gelelim gelişmelere:
İşte böyle kuzularım.
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?