Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hoşgeldin cici:) :)

aglamak güzel bişey boşver sal gitsin hormonları bebeeekkkk diye inleyen geysa isterken düşünecekti bu hormanlari:)

ben de cumadan beri kocasızim en erken salı gelecek :) çocukla kaldim bi başıma ikinci çocuk dersem bana bu yalnız günlerimi hatirlat başıma kak tamam mi kanka

Bayildim videoya tünaydin canim sonucta bisey almis aklina gelmis açacakta olsa
Sağolsun. Bende bidahakinde ona kalem açacağı alacağım yasnazım.
Bazı şeyleri açamamaktan olsa gerek illa birşeyi açasımız geliyor

Samdanımmmm

Şimdi şişe açacağı alan bidahakinde anca şişenin kendisini alır bence çok da gerekli trip atıyorum piremses
Kız düşünmüş adam o kadar en azından gönlünü almaya kahvaltı teklif etmiş aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Atasözümuzu hatırlatırım

Allahim gülerken ağlamak istiyorum
Altıma kaçıricam artık
Bu kadın beni öldürdü
Bağımlılık yaptı bu altıma kaçırmalar bende
Yaaaa cicim yaaaa aaaa

Şişe açacağı mi onu da kesin benzin istasyonundan almıştır geçen bende avm de ağlayan bi kadın gördüm o sen olmayasın
%90 benimdir. Herhangi bir yerde saçma sapan ağlayan biri varsa benimdir kutsişim mantıklı sebeplerden ağlıyorsa ben değilimdir.
Evet Total'den almış.
Gecenin 2 sinde 3 ünde çiçek bulabileceğini düşündüğünü öğrenmektense 14 şubatı kutlamak istemediğini öğrenmeyi yeğlerdim

İyiyim şükür kuzum anneme kahvaltıya geldim sen nbyosun

off anne kahvaltısi
ben kim bilir kaç ay sonra yapabilirim yav tadını çıkar beybi

napam ben de oğlanla takiliyoz oyunhamuruyla oynuyoruz çizgili yilan tirtil arı salyangoz solucan falan yapıyoruz

off anne kahvaltısi

napam ben de oğlanla takiliyoz oyunhamuruyla oynuyoruz çizgili yilan tirtil arı salyangoz solucan falan yapıyoruz
Samdanim nasılsın diyeceğim ama çok tatlıs tatlis takiliyorsunuz oglusunla bir adet de yalnız sincap yapın lütfen

Ay ben mi çok safım dün annemdeydik dün eve geldiğimzde mutfakta eşim kaju fıstık almış severim diye düşündüğü için nasıl mutlu oldum normalde benimki de aşırı düşüncelidir cidden ama düşünün ki B Brunello Cicinelli cici kızımın doğumunda bı çiçek almayı unuttu herkes şaşkın ben daha şaşkın ve üzgün ama oluyor bazen yani ya her aklıma geldiğinde burnundan getiriyorum o ayrı adam bezdi hayatından bazen beklenmedik şeyler yapabiliyorlar bence şişe açacağı artık sizin aranızda nasıl bı şifreli mesaj bilemedim gece gece onu almış

Eli ayağına dolanıyor seksü şempazem etraftan gelen bakışlara mı yansın bana mı yansın.
Karşıdan gören aldatıldığımı öğrenmişim ya da dayak yemişim falan sanır herhalde.

Görmedim görmedim şaka yaptım ama görürsem yanınıza aaaa cici ve geyşasıııı diye gelebilirim puhahahahah ya senin geyşa bu zekayla polis olmuş ya ona dua et ahahahahhahahahahah

Samdanim nasılsın diyeceğim ama çok tatlıs tatlis takiliyorsunuz oglusunla bir adet de yalnız sincap yapın lütfen

çok mantıklı gulnihalim. hatta değirmene gitmek istiyo benim oğlan anne değirmene götür beni diyo bi tane de uzaklardaki yalnız sincapin yuvasi değirmen yapayım

off anne kahvaltısi

Evettt sobada patates vardı bide ama ben sadece yarım yiyebildim

solucan mıııı ıyyyy

Ah be şamdanım kocasız geçiriyoruz şu diri, şu taze, şu taş günlerimizi farkında mısın
İkinci çocuk dersen kesinlikle hatırlatırım. Benim camışım da olan hiçbirşeyden akıllanmayıp şimdiden 2.çocuk diye tutturmaya başladı. Sanada kendime de kesinlikle bugünlerimizi hatırlatıcam emin olabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…