- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.581
Günaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulan @ByNkoaLa, soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
Sağolsun. Bende bidahakinde ona kalem açacağı alacağım yasnazım.Bayildim videoyatünaydin canim sonucta bisey almis aklina gelmis açacakta olsa
Samdanımmmmhoşgeldin cici:) :)
aglamak güzel bişey boşversal gitsin hormonları bebeeekkkk diye inleyen geysa isterken düşünecekti bu hormanlari:)
ben de cumadan beri kocasızim en erken salı gelecek :) çocukla kaldim bi başımaikinci çocuk dersem bana bu yalnız günlerimi hatirlat başıma kak tamam mi kanka
Kız düşünmüş adam o kadar en azından gönlünü almaya kahvaltı teklif etmişŞimdi şişe açacağı alan bidahakinde anca şişenin kendisini alır bence çok da gerekli trip atıyorum piremses
Günaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulan @ByNkoaLa, soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
İyiyim şükür kuzum anneme kahvaltıya geldim sen nbyosunzepraaaaammmm
napiyosun kızne var ne yok :)
Hmm o da güzelmiş afiyet olsun çayımYok gulum 3 koca bardak cay ictim yeter smdiliksen napiyosn
Kız düşünmüş adam o kadar en azından gönlünü almaya kahvaltı teklif etmişaza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Atasözümuzu hatırlatırım
Günaydın cicim. Bence de çok orijinal olur kalem açacağı harika fikirSağolsun. Bende bidahakinde ona kalem açacağı alacağım yasnazım.
Bazı şeyleri açamamaktan olsa gerek illa birşeyi açasımız geliyor
%90 benimdir.Şişe açacağı mi onu da kesin benzin istasyonundan almıştırgeçen bende avm de ağlayan bi kadın gördüm o sen olmayasın
İyiyim şükür kuzum anneme kahvaltıya geldim sen nbyosun
Günaydın canım inşaallah öyle olur şimdilik her şey yolunda gidiyorB Brunello Cicinelli
@Kendinisevenbirii
@Limonsuzzcay
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Kızlar Günaydın mis ve mis bir pazar olsun
Samdanim nasılsın diyeceğim ama çok tatlıs tatlis takiliyorsunuz oglusunlaoff anne kahvaltısi
ben kim bilir kaç ay sonra yapabilirim yavtadını çıkar beybi
napam ben de oğlanla takiliyoz oyunhamuruyla oynuyoruzçizgili yilan tirtil arı salyangoz solucan falan yapıyoruz
Eli ayağına dolanıyor seksü şempazemYa cici video çok iyi ahahahaçacak almasına gülecem ama düşerim msjini gördükten sonra gülmemeye karar verdim canımcim o benim içimde patlasin bosverelim ama ağlama krizlerine şaşırdım ya geyşa napıyor öyle durumda eli ayağına dolaşıyor mu onun da sen aglamaya başlayınca?
Görmedim görmedim şaka yaptım ama görürsem yanınıza aaaa cici ve geyşasıııı diye gelebilirim%90 benimdir.Herhangi bir yerde saçma sapan ağlayan biri varsa benimdir kutsişim mantıklı sebeplerden ağlıyorsa ben değilimdir.
Evet Total'den almış.
Gecenin 2 sinde 3 ünde çiçek bulabileceğini düşündüğünü öğrenmektense 14 şubatı kutlamak istemediğini öğrenmeyi yeğlerdim
Samdanim nasılsın diyeceğim ama çok tatlıs tatlis takiliyorsunuz oglusunlabir adet de yalnız sincap yapın lütfen
Evettt sobada patates vardı bide ama ben sadece yarım yiyebildimoff anne kahvaltısi
ben kim bilir kaç ay sonra yapabilirim yavtadını çıkar beybi
napam ben de oğlanla takiliyoz oyunhamuruyla oynuyoruzçizgili yilan tirtil arı salyangoz solucan falan yapıyoruz
Ah be şamdanım kocasız geçiriyoruz şu diri, şu taze, şu taş günlerimizi farkında mısınhoşgeldin cici:) :)
aglamak güzel bişey boşversal gitsin hormonları bebeeekkkk diye inleyen geysa isterken düşünecekti bu hormanlari:)
ben de cumadan beri kocasızim en erken salı gelecek :) çocukla kaldim bi başımaikinci çocuk dersem bana bu yalnız günlerimi hatirlat başıma kak tamam mi kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?