Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evettt sobada patates vardı bide ama ben sadece yarım yiyebildim

solucan mıııı ıyyyy

sen benim toprak işçisi ponçik solucanima iyk mi yaptin zepra ya ben çok severim salyangoz solucan falan. hatta daha sabah salyangoz solucan aradik parkta oglanla

Kız düşünmüş adam o kadar en azından gönlünü almaya kahvaltı teklif etmiş aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Atasözümuzu hatırlatırım
Kanaatlıycam ben onu
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir atasözümüzde benden geyşaya gitsin

Geyşan tam bir alem cicim hahah acacak nedir ya Olsun dusunmesi yeter diyelim
Videoya bayildim ahhaha
ByNkoaLa nerde acaba epeydir yok

Allahim gülerken ağlamak istiyorum
Altıma kaçıricam artık
Bu kadın beni öldürdü
Bağımlılık yaptı bu altıma kaçırmalar bende
Yaaaa cicim yaaaa aaaa
Cici bebem için aldığım bezleri sana bağışlıycam artık diloşum tut şu altını

evet ya bakıyorum taş gibiyim ama yalnız kayaya döndüm yosun tuttum cici

herif yok hep tekim anasını satayim. yavru taşım ve anakaya olarak takiliyoz. birbizimize bu günleri unutturmayalim ben hesabima 100 bin tl geldigi an hepsini yalanlayip hemen yaparim ama bak ikinci çocuğu

Senin eşin de mi polisti kuscezim?

Acaba adam bana şişe açacağı alarak yeter artık aç da gözümüz bayram etsin mi demek istedi
Belki de altında mesaj var. Bunu bir düşünelim
Hamileyken insan extra ilgi istiyor kuzum değerli hissetmek istiyor. O yüzden de tahammül azalıyor. Ben seni anlıyorum o yüzden çiçek konusunda

Aza kanaat etmeyin düşersiniz dara
Dara düşenin sonu olur kara.

Nasıl oldu sence

aza kanaat et diye bizi dış minnaklar kandırıyor kesinlikle cici bence bu sözün cuk oldu

dün maaş yattı yarın ben kendime bişey almaya giderim büyük ihtimalle ya da netten alışveriş yaparım çiçek kurtarmaz bacim beni

Ayyyy ben tiksinirim Allahım oyle bi çocuk bana nasip etme benimki böcek sevmeyenlerden olsun

Allah bilmiş de bana böylesine vermis zaten:) korksa tiksinse ben kizardim kesin çocuğuma

Allah sana da gönlündeki gibi bi evlat versin zepram:) ama kızın olursa oğluma almam kötü kaynana olurum bizim aileye girecek gelinin en azından solucan sevmesi lazım

Cici bebem için aldığım bezleri sana bağışlıycam artık diloşum tut şu altını
Anaaaaaa
Cici bebeyle aynı donlarimi giyecez
Yoksaaa biz kardesmiyiz
Yıllardır ben senin kizindim da hep bu günümü bekledin heee
Çamaşır suyu kafa yaptı bende bakmayin bana uçucu madde var içlerinde

Geyşan tam bir alem cicim hahah acacak nedir ya Olsun dusunmesi yeter diyelim
Videoya bayildim ahhaha
ByNkoaLa nerde acaba epeydir yok
ByNkoaLa birkaç gündür sosyalliğin zirvesinde o cemiyetten bu cemiyete o yemekten bu yemeğe koşuyor kespırım
Sonra yiyip yiyip fenalaşıyor
Gelir yakında
Video= tam olarak ben

Cicim ben yerinde olsam çoktan yaylarım gevserdi, kahvaltıya giderdim, bir de foto çeker durumda vs paylaşırdim, polislerin işi zor gerçekten, bir de böyle özel günlerde her yer kalabalık oluyor polislere daha çok iş düşüyor, evde olduğu bir güne denk gelse bence daha farklı olurdu,
Videoya da çok güldüm ya
Bir de mummumya yi etiketleme bence, o en son +18 de bir konuda beni özele davet etmişti ve hesabı pasiflesti, yani bence erkekti ve bloke oldu

Ne kızcan cucuguna ya eline alıp parçalara ayırıyor mu bizim burda öyle bi çocuk vardı gerçi ona çocuk denirse yada cebine doldururdu düşünsene öyle bi çocuğun olduğunu ıykkkk evlerden Irak solucanla çocuğu beraber dışarı atarım
Hem bende sana kızımı vermem solucan seven kaynana mi olurmuş bak benimkine hiç sevmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…