- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.601
Evettt sobada patates vardı bide ama ben sadece yarım yiyebildim
solucan mıııı ıyyyy
Kanaatlıycam ben onuKız düşünmüş adam o kadar en azından gönlünü almaya kahvaltı teklif etmişaza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Atasözümuzu hatırlatırım
Geyşan tam bir alem cicim hahah acacak nedir yaGünaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulanByNkoaLa , soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
Deme demeeeeee ayyyyysen benim toprak işçisi ponçik solucanima iyk mi yaptinzepra ya ben çok severim salyangoz solucan falan. hatta daha sabah salyangoz solucan aradik parkta oglanla
Cici bebem için aldığım bezleri sana bağışlıycam artık diloşum tut şu altınıAllahim gülerken ağlamak istiyorum
Altıma kaçıricam artık
Bu kadın beni öldürdü
Bağımlılık yaptı bu altıma kaçırmalar bende
Yaaaa cicim yaaaa aaaa
Ahahah evet evetSağolsun. Bende bidahakinde ona kalem açacağı alacağım yasnazım.
Bazı şeyleri açamamaktan olsa gerek illa birşeyi açasımız geliyor
Aza kanaat etmeyin düşersiniz daraaza kanaat eden sıfıra mecbur kalır diye güncellenmesi gerekiyo o atasözünün bence
B Brunello Cicinelli
Ah be şamdanım kocasız geçiriyoruz şu diri, şu taze, şu taş günlerimizi farkında mısın
İkinci çocuk dersen kesinlikle hatırlatırım. Benim camışım da olan hiçbirşeyden akıllanmayıp şimdiden 2.çocuk diye tutturmaya başladı. Sanada kendime de kesinlikle bugünlerimizi hatırlatıcam emin olabilirsin
Her 14 şubatta kırtasiyeler bayram edecek sayemizde gülnihalimGünaydın cicim. Bence de çok orijinal olur kalem açacağı harika fikir
Deme demeeeeee ayyyyy
Senin eşin de mi polisti kuscezim?evet ya bakıyorum taş gibiyim ama yalnız kayaya döndümyosun tuttum cici
herif yok hep tekim anasını satayim. yavru taşım ve anakaya olarak takiliyoz. birbizimize bu günleri unutturmayalimben hesabima 100 bin tl geldigi an hepsini yalanlayip hemen yaparim ama bak ikinci çocuğu
Ayyyy ben tiksinirim Allahım oyle bi çocuk bana nasip etme benimki böcek sevmeyenlerden olsundedim bilehergun böcekli animasyon izliyoruz hatta
Acaba adam bana şişe açacağı alarak yeter artık aç da gözümüz bayram etsin mi demek istediAy ben mi çok safım dün annemdeydik dün eve geldiğimzde mutfakta eşim kaju fıstık almış severim diye düşündüğü için nasıl mutlu oldumnormalde benimki de aşırı düşüncelidir cidden ama düşünün ki B Brunello Cicinelli cici kızımın doğumunda bı çiçek almayı unuttu herkes şaşkın ben daha şaşkın ve üzgün ama oluyor bazen yani ya her aklıma geldiğinde burnundan getiriyorum o ayrı adam bezdi hayatından bazen beklenmedik şeyler yapabiliyorlar bence şişe açacağı artık sizin aranızda nasıl bı şifreli mesaj bilemedim gece gece onu almış
Aza kanaat etmeyin düşersiniz dara
Dara düşenin sonu olur kara.
Nasıl oldu sence
Senin eşin de mi polisti kuscezim?
Ayyyy ben tiksinirim Allahım oyle bi çocuk bana nasip etme benimki böcek sevmeyenlerden olsun
AnaaaaaaCici bebem için aldığım bezleri sana bağışlıycam artık diloşum tut şu altını
Geyşan tam bir alem cicim hahah acacak nedir yaOlsun dusunmesi yeter diyelim
Videoya bayildim ahhaha
ByNkoaLa nerde acaba epeydir yok
Cicim ben yerinde olsam çoktan yaylarım gevserdi, kahvaltıya giderdim, bir de foto çeker durumda vs paylaşırdim, polislerin işi zor gerçekten, bir de böyle özel günlerde her yer kalabalık oluyor polislere daha çok iş düşüyor, evde olduğu bir güne denk gelse bence daha farklı olurdu,Günaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulanByNkoaLa , soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
Ne kızcan cucuguna yaAllah bilmiş de bana böylesine vermis zaten:) korksa tiksinse ben kizardim kesin çocuğuma
Allah sana da gönlündeki gibi bi evlat versin zepram:) ama kızın olursa oğluma almam kötü kaynana olurumbizim aileye girecek gelinin en azından solucan sevmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?