- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.621
Doğuralı 4 sene geçince 100 bine tav olursun tabi şamdanım şuan benim hesabıma 1 trilyon gelse ikna olmam ama 4 sene sonra bazı rakamlar işi değiştirebilir tabi sonuçta macır bir gacıyamevet ya bakıyorum taş gibiyim ama yalnız kayaya döndümyosun tuttum cici
herif yok hep tekim anasını satayim. yavru taşım ve anakaya olarak takiliyoz. birbizimize bu günleri unutturmayalimben hesabima 100 bin tl geldigi an hepsini yalanlayip hemen yaparim ama bak ikinci çocuğu
Seninki kayıp balık nemoyu sever. Sende arada aynı nemo gibi kayboluyorsun topikten, kan çeker illaAyyyy ben tiksinirim Allahım oyle bi çocuk bana nasip etme benimki böcek sevmeyenlerden olsun
Hosgeldin cici bebenin anasiAh be şamdanım kocasız geçiriyoruz şu diri, şu taze, şu taş günlerimizi farkında mısın
İkinci çocuk dersen kesinlikle hatırlatırım. Benim camışım da olan hiçbirşeyden akıllanmayıp şimdiden 2.çocuk diye tutturmaya başladı. Sanada kendime de kesinlikle bugünlerimizi hatırlatıcam emin olabilirsin
Ahahahha bak olabilir bu mantıklıSeninki kayıp balık nemoyu sever. Sende arada aynı nemo gibi kayboluyorsun topikten, kan çeker illa
Benimki de karın deşen jack'i sever. Jack gibi anası var acımasız bir psikopat
Anamızın evinde aza kanaat et kocamızın evinde aza kanaat et. Bizim yüzümüz ne zaman gülecek, gülen yüzümüz solduaza kanaat et diye bizi dış minnaklar kandırıyor kesinlikle cicibence bu sözün cuk oldu
dün maaş yattı yarın ben kendime bişey almaya giderim büyük ihtimalleya da netten alışveriş yaparım çiçek kurtarmaz bacim beni
Hadi yaCicim ben yerinde olsam çoktan yaylarım gevserdi, kahvaltıya giderdim, bir de foto çeker durumda vs paylaşırdim, polislerin işi zor gerçekten, bir de böyle özel günlerde her yer kalabalık oluyor polislere daha çok iş düşüyor, evde olduğu bir güne denk gelse bence daha farklı olurdu,
Videoya da çok güldüm ya
Bir de mummumya yi etiketleme bence, o en son +18 de bir konuda beni özele davet etmişti ve hesabı pasiflesti, yani bence erkekti ve bloke oldu
Geçer diloşum. Bana da progestan kafa yapıyor. Olur öyleAnaaaaaa
Cici bebeyle aynı donlarimi giyecez
Yoksaaa biz kardesmiyiz
Yıllardır ben senin kizindim da hep bu günümü bekledin heee
Çamaşır suyu kafa yaptı bende bakmayin bana uçucu madde var içlerinde
Mummumya benim etiketlerde kalmış fakat kim olduğunu inan hatırlamadım şuan, kimdi ya o Etiketlerime neden girdi diye sorguluyorum şuanCicim ben yerinde olsam çoktan yaylarım gevserdi, kahvaltıya giderdim, bir de foto çeker durumda vs paylaşırdim, polislerin işi zor gerçekten, bir de böyle özel günlerde her yer kalabalık oluyor polislere daha çok iş düşüyor, evde olduğu bir güne denk gelse bence daha farklı olurdu,
Videoya da çok güldüm ya
Bir de mummumya yi etiketleme bence, o en son +18 de bir konuda beni özele davet etmişti ve hesabı pasiflesti, yani bence erkekti ve bloke oldu
Evet balım etiketlere artık bir ayar versen iyi olacak bilmem neyin kaçıncı sırasında adımMummumya benim etiketlerde kalmış fakat kim olduğunu inan hatırlamadım şuan, kimdi ya o Etiketlerime neden girdi diye sorguluyorum şuan
Etiketlere bir ayar çeksem iyi olacak.
Söylediğin iyi oldu kuzum. ♥
Benim gebelikten beri yaylarım hiç gevşemiyor. Önceden bende kıyamazdım hemen yelkenleri suya indirirdim ama cici bebe beni iflah olmaz bir kindar yaptı
Valla içten içe çok korkuyorum, halleri geliyor arada ben de katılıyorumDoğuralı 4 sene geçince 100 bine tav olursun tabi şamdanım şuan benim hesabıma 1 trilyon gelse ikna olmam ama 4 sene sonra bazı rakamlar işi değiştirebilir tabi sonuçta macır bir gacıyam
Yosunlandık hakkaten.
Geçen bir arkadaş geldi bekar hala. Kriterlerini sordum çevik kuvvetten sana koca bakayım dedim. Polis duyunca ağzındaki suyu fışkırttı Allah korusun derken boğuluyordu kız HayatSevinceGuzel duy bunları
Hoşbuldum çayımHosgeldin cici bebenin anasi
Baaak daha hamileligin yariya gelmeden 2. Olmaz moduna girdin hele bi tamamla hele dogur hele uykusuz ac ilgiden yoksun bicare geceler gecir , hele buyutt bakalimm neee cocukmuu o da nee hamilelik uy ammann ammann diyeceksinnn ... anladinmi smdi benim neden istemedigimi
Burda bir ara bir kaç mesaj yazmışti, benim taaa ne zaman yazdığım öksürükle ilgili Kars turp tavsiyesi vardı onu nasıl yapıyoruz diye sormuştu, sonra yine bir kaç mesaj yazmışti,beni takip edip gelmiş psikopat ,ben anlamıştım o zaman erkek olduğunu, sonra +18 de beni özele davet edince emin oldum, şikayet etmeye kalmadan hesabı bloke edildiMummumya benim etiketlerde kalmış fakat kim olduğunu inan hatırlamadım şuan, kimdi ya o Etiketlerime neden girdi diye sorguluyorum şuan
Etiketlere bir ayar çeksem iyi olacak.
Söylediğin iyi oldu kuzum.
Benim gebelikten beri yaylarım hiç gevşemiyor. Önceden bende kıyamazdım hemen yelkenleri suya indirirdim ama cici bebe beni iflah olmaz bir kindar yaptı
Kişiden kişiye değişiyor canimcim, ben kızımda gaz problemi uyku problemi çok çektim ama 2.yi 3.yu hatta 4. Yu bile istedim, eşim de istese araya 3. Yu sıkıştırıp şuan 4. Ye hamile ve pirtlatmak üzere olabilirdimHosgeldin cici bebenin anasi
Baaak daha hamileligin yariya gelmeden 2. Olmaz moduna girdin hele bi tamamla hele dogur hele uykusuz ac ilgiden yoksun bicare geceler gecir , hele buyutt bakalimm neee cocukmuu o da nee hamilelik uy ammann ammann diyeceksinnn ... anladinmi smdi benim neden istemedigimi
Memo da iyiymiş, nemodan güzel bence iyi uydurdun örfümüze adetimize daha uygun bir isim olduAhahahha bak olabilir bu mantıklıahhh beneğimmm gelse de memoyu sevse
psikocici feat psikobebe ooo yeeeaahhh
Sıralamaya dikkat etmeyelim diloşum sıralama önemsizEvet balım etiketlere artık bir ayar versen iyi olacak bilmem neyin kaçıncı sırasında adımyazıyor 2.586 mesajım yer almakta bununla birlikte 2.587 mesaj oldu
Dun bi cildirdim da kocam da oglen geliyor cumartesileri ya guya bi nebze dha ilgili olmasni bekliyorum kizla filan oluyo aslnda da dun yoruldum bi sinir vardi ustumde kizimla kudurdular oynadilar su gni terlemis cocuk ustunj degistircem agliyo degistirme diye filan Allah isteyene versin bu cocuguma saglik ver Allah im daha da bana cocuk verme diye soylenjyordum kocam da guluyo ama ben gayet ciddi ve gergndmHoşbuldum çayım
Ben daha çok ne ara ve ne şekilde çocuğa ikna olduğumu sorguluyorum. En son çok net istemiyordum ve yapmamak konusunda çok kararlıydım hatta topikte bile beni ikna çabaları vardı. Benden ana olmaz ben çocuğumu gittiğim yerde unutur eve öyle dönerim falan diyordum. Sonra ne oldu bana da ben gidip çocuk yaptım. Hayatımın o kısmını tamamen kaçırmışım, ne yaşadım o ara ben
İyiki yapmışım cici bebemi seviyorum ama şu 4 ay bana yetti
Daha 5 ay var. Sonrasına hiç girmiyorum zaten.
Yumurtalık aldırma operasyonu ♥ Ben
UlanValla içten içe çok korkuyorum, halleri geliyor arada ben de katılıyorumhiiç elleşmiyorm ses etmiyorum bakalım nolcak
Bu arada cicim geyşanın günahını almışız ya
Ben de iyiki diyorum.Kişiden kişiye değişiyor canimcim, ben kızımda gaz problemi uyku problemi çok çektim ama 2.yi 3.yu hatta 4. Yu bile istedim, eşim de istese araya 3. Yu sıkıştırıp şuan 4. Ye hamile ve pirtlatmak üzere olabilirdim
EneeeeBurda bir ara bir kaç mesaj yazmışti, benim taaa ne zaman yazdığım öksürükle ilgili Kars turp tavsiyesi vardı onu nasıl yapıyoruz diye sormuştu, sonra yine bir kaç mesaj yazmışti,beni takip edip gelmiş psikopat ,ben anlamıştım o zaman erkek olduğunu, sonra +18 de beni özele davet edince emin oldum, şikayet etmeye kalmadan hesabı bloke edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?