Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek çok oldu bana yazan,bir kaç kişiyi öyle şikayet ettim bloke oldular,kadın hiç denk gelmedi ama o konuyu okumuştum

Ben de iyiki diyorum. Bu günlerin yarını var sadece 2 yılla değerlendirmemek lazim
Evet canım, benimkiler büyüdü, kendi kendilerine oynuyorlar maşaallah, ben kalabalik çok kardesli aileleri seviyorum, benim de 5 kardeşim var, iyiki de varlar

Iste o sendeki cevval bende yok bide senin cocugu isyernin kresine verme isine devam edebilme gbi imkanlarn olmusya canim o bile bi sosyallesme surekli cockla ilgilenen bi anne kdr bunalmayabilirsin surekli evde olan bi kadina gore dha yorgun olabilirsij tabiki o da var ama mesela esin sen gidene kadr yemek yapabiliyor bile zaman zaman herkesn sartlari ayni olmuyor iste bi de kisilik olarak bana agir geldi yapima demekki bilemiyorum

Şey de çok sinir bozucu. "1.yi yaptıysan 2.yi mecbur yapacaksın yok öyle birşey" yaklaşımı.
Bizzat kendi ailem bunu söyleyip duruyor bana. 1.yi yaptım da sanki 2.ye kaldı iş. İyice inada bindirtecekler.
Tek çocuğun zorluklarını bende biliyorum. Öğretmen arkadaşlar da bilir tek çocuk okulun riskli grubunda görülür mesela, risk haritaları çıkarırız biz. Tek çocuk ve 5 kardeşten fazla çocuk her zaman risk görülür. Ama kimse de 2 yi yapmak zorunda değil.
Bende tek çocuk olsun onun üstüne titreyeyim, herşeyini iyi şekilde gerçekleştireyim kafasındayım.

Evet bence ince mesaj var o acacakta

yok parcalamasina izin vermem ona da kızarım. canlılara zarar vermek yasak bizim evde:)

inşallah birbirlerine aşık olup diretmezler zepram

Canim olan dogmus cocuga tabiiki iyiki dersin suan brn istemiyorum ama hamile kalsam dogsa elbet canim olur o da ...
Benim isteyerek 2. Oldu yalnız hatta ikişer.. Senin görüşüne saygım var ben sana eleştiri olarak yazmadım.

Erkek çok oldu bana yazan,bir kaç kişiyi öyle şikayet ettim bloke oldular,kadın hiç denk gelmedi ama o konuyu okumuştum
Bana özel olarak öyle bir yaklaşım olmadı. Profil resmimin cazibesinden olsa gerek erkekler yaklaşmaya korkuyor
Bir de linç ederim tabi o da var.
Allahtan site yönetimi hassas bu konuda mehlikam.

Aynen cici suan imkanlar dar bende oyle kafadayim ama cocugun zorluklari da elbet yorgunluk hissettirebiliyor 3 bucuk yasnda kizim dha yeni rahatliyorum belki 2 3 seneye ben de isterim bilemem bide insanlar bunu da anlamiiyorlar cici ben gorurum senii diyorllar yahu suanki fikrim bu suan istemiyorum ilerisini Allah bilir , dusuncedir degisebilir imkanlar bollasir ne bileyim ben kizim icin 10 yillik isimden ayrildim onunla herseyi birlikte yapmak icin ... elimden geldgnce iyu bakmak icin ugrasiyorum hani umursamayarak herseyiyle ilgilenmeyerek de cocuk buyutenler var eline telefn verip aksama kdr oyle buyutenler de var bisey demek istemiyorum ama layigiyla bakmak buyutmek isteyen icin cok cocuk zor .. bide sabir tahammul isi maddi ve manevi zor bu kesin ...

kız haklı bizim gibi mi olsun yağmurlu günde susuz mu gezsin cici
kız ben doğurali iki sene oldu dört olsa belki parasız belese dogururdum

gelecek de yorgun olmayacak da biz fanfin olcaz da ohooooooo

Kız bana da özelden yazanlar oldu eşinle nasıl birlikte oluyorsun fln filan şeklinde bastım küfürü zaten hem kk çıkartıldı
Biri de demiski şitttt fistik nasılsın banliydim yazmış geldim okudum zaten benden hariç çoğu kişiye mesaj atmış kk atıldı şerefsiz çok
Şeyi hatırlıyormusun
Ayağım sizce çok mu büyük arkadaşlar diye

Çalışan anne olmanın zorlukları da çok, cocugunu kreşe bırakmak ayrı bir eziyet zaten, bırakmasi çok zor oluyordu ,emzirmeye gidip geliyordum her dönüşümde arkamdan ağlıyordu, bir de ilk çocukta daha bir hassas duygusal olunuyor, kızım ağlayınca ben de ağlıyordum,
Ev işi yemek sorumluluğu yine hep benim üstümde, kızımda eşim çok yardimciydi, işten gelince kızım memede uyurdu ben kslkinca uyanirdi, uyusun diye kslkmazdim her gün eşim yapardı yemekleri,
Sabah kiximin kahvaltısını hazırlar yedirirdi, bizi yıllarca ise götürüp getirdi gece çalıştı hep, sabahta gelince bizi ise taşıdı vs ama ikinci çocukta çok yardımı olmadı, çoğu iş bendeydi yine
Bana özel olarak öyle bir yaklaşım olmadı. Profil resmimin cazibesinden olsa gerek erkekler yaklaşmaya korkuyor
Bir de linç ederim tabi o da var.
Allahtan site yönetimi hassas bu konuda mehlikam.
Bana olması hep +18 e yazdığım mesajlardan ötürü

O bir efsaneydi

Benim isteyerek 2. Oldu yalnız hatta ikişer.. Senin görüşüne saygım var ben sana eleştiri olarak yazmadım. ❤
Biliyorum cnm konularda da yaziyor millet istemiyodum ama iyiki olmus diyorum diyorlar . Ya tabiki o da canin kanin keske olmasaymis denilir mi bi evlada ... ama 2. 3. Dusunmemek dusunmuyorm demek farkli olursa amenna elbette herseyim olur o da . Allah bagislasin seninkileri de cnm tek basina bakiyorsun bide masallah

Iste o esinden olan yardmlar da senin rahatca 2. 3. Dusunmeye yetmis bende oyle bi durum olamaz en buyuk yardmi nen zordaysam yemek yemem ben ugrasma der uyur . Yahut ismarlar disardan ama buda hergun olanilcek bisey degil ev isinden anlar yapar ama mutfak isinden anlamaz .

yaaaa çok güldüm cici indirim mi bekliyosun sen alışveriş yapmak için:) yerim seni tutumlu macir ana

valla herşeyi alabilirim cicim karar vermedim:) ama elbise alasim var nedense:) ya da küpe falan alabilirim:)

ayın 15 i en önemli gün ya en sevdiğim gün ayın 15 i

Bana da cinsellikte yazdıklarımla ilgili yazanlar oldu, ben de orda yazdım her şeyi diyip sutladim, ams onceleri anlamıyordum sonradan erkek olduklarıni anlamaya başladım, tecrübeyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…