- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.641
Erkek çok oldu bana yazan,bir kaç kişiyi öyle şikayet ettim bloke oldular,kadın hiç denk gelmedi ama o konuyu okumuştumEneeee
İşleri güçleri yok yemin ederim. Kimisi de erkek olmuyor ama lezbiyen oluyor mehlikam öyle birşey de olabilir.
Kk da 2 kadın öyle yasak aşk yaşamış biri de sevdiğim bir isimdi. Öğrenince şaşırdım. Kendi itiraf etti.
Yani olabiliyoralıştık artık. Bu topiğe çok erkek/lezbiyen girişimi oldu kötü niyetle.
Evet canım, benimkiler büyüdü, kendi kendilerine oynuyorlar maşaallah, ben kalabalik çok kardesli aileleri seviyorum, benim de 5 kardeşim var, iyiki de varlarBen de iyiki diyorum.Bu günlerin yarını var sadece 2 yılla değerlendirmemek lazim
Iste o sendeki cevval bende yok bide senin cocugu isyernin kresine verme isine devam edebilme gbi imkanlarn olmusya canim o bile bi sosyallesme surekli cockla ilgilenen bi anne kdr bunalmayabilirsin surekli evde olan bi kadina gore dha yorgun olabilirsij tabiki o da var ama mesela esin sen gidene kadr yemek yapabiliyor bile zaman zaman herkesn sartlari ayni olmuyor iste bi de kisilik olarak bana agir geldi yapima demekki bilemiyorumKişiden kişiye değişiyor canimcim, ben kızımda gaz problemi uyku problemi çok çektim ama 2.yi 3.yu hatta 4. Yu bile istedim, eşim de istese araya 3. Yu sıkıştırıp şuan 4. Ye hamile ve pirtlatmak üzere olabilirdim
Şey de çok sinir bozucu. "1.yi yaptıysan 2.yi mecbur yapacaksın yok öyle birşey" yaklaşımı.Dun bi cildirdim da kocam da oglen geliyor cumartesileri ya guya bi nebze dha ilgili olmasni bekliyorum kizla filan oluyo aslnda da dun yoruldum bi sinir vardi ustumde kizimla kudurdular oynadilar su gni terlemis cocuk ustunj degistircem agliyo degistirme diye filan Allah isteyene versin bu cocuguma saglik ver Allah im daha da bana cocuk verme diye soylenjyordum kocam da guluyo ama ben gayet ciddi ve gergndm
Canim olan dogmus cocuga tabiiki iyiki dersin suan brn istemiyorum ama hamile kalsam dogsa elbet canim olur o da ...Ben de iyiki diyorum.Bu günlerin yarını var sadece 2 yılla değerlendirmemek lazim
Evet bence ince mesaj var o acacaktaAcaba adam bana şişe açacağı alarak yeter artık aç da gözümüz bayram etsin mi demek istedi
Belki de altında mesaj var. Bunu bir düşünelim
Hamileyken insan extra ilgi istiyor kuzum değerli hissetmek istiyor. O yüzden de tahammül azalıyor. Ben seni anlıyorum o yüzden çiçek konusunda
Ne kızcan cucuguna yaeline alıp parçalara ayırıyor mu bizim burda öyle bi çocuk vardı gerçi ona çocuk denirse yada cebine doldururdu düşünsene öyle bi çocuğun olduğunu ıykkkk evlerden Irak solucanla çocuğu beraber dışarı atarım
Hem bende sana kızımı vermem solucan seven kaynana mi olurmuş bak benimkine hiç sevmez
Benim isteyerek 2. Oldu yalnız hatta ikişer.. Senin görüşüne saygım var ben sana eleştiri olarak yazmadım.Canim olan dogmus cocuga tabiiki iyiki dersin suan brn istemiyorum ama hamile kalsam dogsa elbet canim olur o da ...
Bana özel olarak öyle bir yaklaşım olmadı. Profil resmimin cazibesinden olsa gerek erkekler yaklaşmaya korkuyorErkek çok oldu bana yazan,bir kaç kişiyi öyle şikayet ettim bloke oldular,kadın hiç denk gelmedi ama o konuyu okumuştum
"Doktor onay versin açıcam inşallah yiğidim sen merak etme" diye msj mı atsam şimdi gidipEvet bence ince mesaj var o acacakta
Aynen cici suan imkanlar dar bende oyle kafadayim ama cocugun zorluklari da elbet yorgunluk hissettirebiliyor 3 bucuk yasnda kizim dha yeni rahatliyorum belki 2 3 seneye ben de isterim bilemem bide insanlar bunu da anlamiiyorlar cici ben gorurum senii diyorllar yahu suanki fikrim bu suan istemiyorum ilerisini Allah bilir , dusuncedir degisebilir imkanlar bollasir ne bileyim ben kizim icin 10 yillik isimden ayrildim onunla herseyi birlikte yapmak icin ... elimden geldgnce iyu bakmak icin ugrasiyorum hani umursamayarak herseyiyle ilgilenmeyerek de cocuk buyutenler var eline telefn verip aksama kdr oyle buyutenler de var bisey demek istemiyorum ama layigiyla bakmak buyutmek isteyen icin cok cocuk zor .. bide sabir tahammul isi maddi ve manevi zor bu kesin ...Şey de çok sinir bozucu. "1.yi yaptıysan 2.yi mecbur yapacaksın yok öyle birşey" yaklaşımı.
Bizzat kendi ailem bunu söyleyip duruyor bana. 1.yi yaptım da sanki 2.ye kaldı iş. İyice inada bindirtecekler.
Tek çocuğun zorluklarını bende biliyorum. Öğretmen arkadaşlar da bilir tek çocuk okulun riskli grubunda görülür mesela, risk haritaları çıkarırız biz. Tek çocuk ve 5 kardeşten fazla çocuk her zaman risk görülür. Ama kimse de 2 yi yapmak zorunda değil.
Bende tek çocuk olsun onun üstüne titreyeyim, herşeyini iyi şekilde gerçekleştireyim kafasındayım.
Doğuralı 4 sene geçince 100 bine tav olursun tabi şamdanım şuan benim hesabıma 1 trilyon gelse ikna olmam ama 4 sene sonra bazı rakamlar işi değiştirebilir tabi sonuçta macır bir gacıyam
Yosunlandık hakkaten.
Geçen bir arkadaş geldi bekar hala. Kriterlerini sordum çevik kuvvetten sana koca bakayım dedim. Polis duyunca ağzındaki suyu fışkırttı Allah korusun derken boğuluyordu kız @HayatSevinceGuzel duy bunları
Kız bana da özelden yazanlar oldu eşinle nasıl birlikte oluyorsun fln filan şeklinde bastım küfürü zaten hem kk çıkartıldıErkek çok oldu bana yazan,bir kaç kişiyi öyle şikayet ettim bloke oldular,kadın hiç denk gelmedi ama o konuyu okumuştum
Çalışan anne olmanın zorlukları da çok, cocugunu kreşe bırakmak ayrı bir eziyet zaten, bırakmasi çok zor oluyordu ,emzirmeye gidip geliyordum her dönüşümde arkamdan ağlıyordu, bir de ilk çocukta daha bir hassas duygusal olunuyor, kızım ağlayınca ben de ağlıyordum,Iste o sendeki cevval bende yok bide senin cocugu isyernin kresine verme isine devam edebilme gbi imkanlarn olmusya canim o bile bi sosyallesme surekli cockla ilgilenen bi anne kdr bunalmayabilirsin surekli evde olan bi kadina gore dha yorgun olabilirsij tabiki o da var ama mesela esin sen gidene kadr yemek yapabiliyor bile zaman zaman herkesn sartlari ayni olmuyor iste bi de kisilik olarak bana agir geldi yapima demekki bilemiyorum
Bana olması hep +18 e yazdığım mesajlardan ötürüBana özel olarak öyle bir yaklaşım olmadı. Profil resmimin cazibesinden olsa gerek erkekler yaklaşmaya korkuyor
Bir de linç ederim tabi o da var.
Allahtan site yönetimi hassas bu konuda mehlikam.
O bir efsaneydiKız bana da özelden yazanlar oldu eşinle nasıl birlikte oluyorsun fln filan şeklinde bastım küfürü zaten hem kk çıkartıldı
Biri de demiski şitttt fistik nasılsın banliydim yazmış geldim okudum zaten benden hariç çoğu kişiye mesaj atmış kk atıldı şerefsiz çok
Şeyi hatırlıyormusun
Ayağım sizce çok mu büyük arkadaşlar diye
Biliyorum cnm konularda da yaziyor millet istemiyodum ama iyiki olmus diyorum diyorlar . Ya tabiki o da canin kanin keske olmasaymis denilir mi bi evlada ... ama 2. 3. Dusunmemek dusunmuyorm demek farkli olursa amenna elbette herseyim olur o da . Allah bagislasin seninkileri de cnm tek basina bakiyorsun bide masallahBenim isteyerek 2. Oldu yalnız hatta ikişer.. Senin görüşüne saygım var ben sana eleştiri olarak yazmadım. ❤
Kadınlar da yazmis yaa ciddi ciddi yooo bence iyi diye normal bence diyeO bir efsaneydi
Iste o esinden olan yardmlar da senin rahatca 2. 3. Dusunmeye yetmis bende oyle bi durum olamaz en buyuk yardmi nen zordaysam yemek yemem ben ugrasma der uyur . Yahut ismarlar disardan ama buda hergun olanilcek bisey degil ev isinden anlar yapar ama mutfak isinden anlamaz .Çalışan anne olmanın zorlukları da çok, cocugunu kreşe bırakmak ayrı bir eziyet zaten, bırakmasi çok zor oluyordu ,emzirmeye gidip geliyordum her dönüşümde arkamdan ağlıyordu, bir de ilk çocukta daha bir hassas duygusal olunuyor, kızım ağlayınca ben de ağlıyordum,
Ev işi yemek sorumluluğu yine hep benim üstümde, kızımda eşim çok yardimciydi, işten gelince kızım memede uyurdu ben kslkinca uyanirdi, uyusun diye kslkmazdim her gün eşim yapardı yemekleri,
Sabah kiximin kahvaltısını hazırlar yedirirdi, bizi yıllarca ise götürüp getirdi gece çalıştı hep, sabahta gelince bixi is
Bana olması hep +18 e yazdığım mesajlardan ötürü
Anamızın evinde aza kanaat et kocamızın evinde aza kanaat et. Bizim yüzümüz ne zaman gülecek, gülen yüzümüz soldu
Bizayın 15 i
Biz de maaş yatar yatmaz koştuk bebek dükkanlarına ama istediğimiz ürünlerde indirim yoktu. Macır olduğum için indirimsiz ürün alamıyorum, genetik bir bozukluk
Ne alacaksın kendine
Bana da cinsellikte yazdıklarımla ilgili yazanlar oldu, ben de orda yazdım her şeyi diyip sutladim, ams onceleri anlamıyordum sonradan erkek olduklarıni anlamaya başladım, tecrübeyleKız bana da özelden yazanlar oldu eşinle nasıl birlikte oluyorsun fln filan şeklinde bastım küfürü zaten hem kk çıkartıldı
Biri de demiski şitttt fistik nasılsın banliydim yazmış geldim okudum zaten benden hariç çoğu kişiye mesaj atmış kk atıldı şerefsiz çok
Şeyi hatırlıyormusun
Ayağım sizce çok mu büyük arkadaşlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?