Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim de ev işinden anlamaz, aslında anlasa da
Yapmayı hiç sevmez yapmaz da,yeni evliyken birimiz süpürür birimiz silerdik, kızıma hamileyken hiç ev supurtmedi,o süpürdü ben sildim hey gidi günler hey

İnsanlar hep konuşacak birşey bulur hep eleştirir boşver çayım. Bana da sen bir hamile kal karnında hisset neden daha önce yapmamışım diyeceksin diyorlardı. Hiç de demiyorum
Hatta keşke 1 sene daha bekleseydim diyorum.
Şimdi istemiyorsun Allahın gücüne gider isteyince de olmaz diyorlardı (ne kadar can acıtıcı bir cümle herkes çocuk istemek zorunda sanki) e noldu ilk denemede nasip oldu.
Bu aralarda şey başladı doğurunca eskisi gibi olmayacaksınız, öyle aşık kalmayacaksınız, şöyle kötü günler sizi bekliyor böyle felaketler geliyor.. Bunu hamile bir kadına söylüyorlar. Geyşam da 14 şubatta açacakla gelince al işte haklılar psikolojisi oluşuyor. Bu sefer bilinçaltımda karnımdaki çocuğu suçlamaya başlıyorum ister istemez. Buna sebep olan insanlar.
Bazen insanlardan gerçekten nefret ediyorum.

Mesela benim kizimla yasit kizi olan arkadasim var . Cocuk 1 senedir tek basina tuvalete gidiyor goruyorum . 2 bucuk yasndan beri bi cocuk tuvalete kendi gidebilir mi soruyorum size. Hatta afedersnix bi defasnda camasiri kirli gordu annesi aa sen gene bana soylemeden mi gittin tuvalete dedi . Bi evde cock tuvalete gider anne nasil gormez ... mesela yani tek bi ornek sadece

Eşim de ev işinden anlamaz, aslında anlasa da
Yapmayı hiç sevmez yapmaz da,yeni evliyken birimiz süpürür birimiz silerdik, kızıma hamileyken hiç ev supurtmedi,o süpürdü ben sildim hey gidi günler hey
Benim esimde ben calisirken hamilelik oncesi bilr evi supururdu hafta ici izinli olurdu ozamanlar . Havalandirirdi bazen silerdi nadirende olsa. O izinliyken aksam ev kapisina geldigim an mis gibi koku gelirdi evimizden guzeldi beee

kız haklı bizim gibi mi olsun yağmurlu günde susuz mu gezsin cici
kız ben doğurali iki sene oldu dört olsa belki parasız belese dogururdum

gelecek de yorgun olmayacak da biz fanfin olcaz da ohooooooo
Ben senin bebeyi daha geçen yaz 3 yaşında sanıyordum şimdi 4 olmuştur diye düşündüm 2 mi oldu şamdanım daha sorry
Yağmurlu günde susuz kalmak lafını alnımıza dövme yapsak yeridir yalnız
Zor be şamdanım bizde çocuk yapacağız güya, millet aşkla alev alev yapar, adamın yorgunluğundan görev gibi yaptık çocuğu
E geliyor gece 2 de 3 de ertesi sabah 7 8 de yeniden göreve.
Bir de o sıralar 2+1di.
Görev gibi yaptığımız için tam bir görev insanı olacak bence cici bebem

Iste ne kadar amann takmiyoruz desekte bilincaltimiza isliyor biseyler 4 seneye yakin bebek dusunmeynce bana da demislerdi isteyince olmayacak cumlesini duydum . Tobe hasa Allah misiniz ilk denemede hamile kaldim ben de ama icten ice bebekleri de cok sevdgm icin uzulurdum ya olmazsa diye kmseye belli etmesemde .
Hatta esim cok heveslenip heyecanlanmsti bak 6 ay filan olmayabilir nornal bu hemen bekleme demistim hic dinlemiyodu beni hamilesin diyordu ben hic ihtimal vermemstm sirf milletn oyle konusmalarndan bide bu zamanda zor bebek sahbi olunuyor diye hiic umursamadim belki de ondan kafam rahat diye hamile kaldm blmiyorum kismet ...

Yok bilmiyorum o konuyu

kız haklı bizim gibi mi olsun yağmurlu günde susuz mu gezsin cici
kız ben doğurali iki sene oldu dört olsa belki parasız belese dogururdum

gelecek de yorgun olmayacak da biz fanfin olcaz da ohooooooo
Aa ben de senin oğlanı 4 5 yaşında sanıyordum neden öyle bir izlenim oldu bizde

Gratiste indirim yok diye kaç ay rimelsiz gezdim şamdanım
Birkaç gün önce %50 indirim başladı. Koştum 115 liralık rimeli 57 ye aldım
Genelde alışverişlerim bu şekilde geçer
Bahara hazırlık elbiseler alabilirsin

Aynen bende olmasa da sıkıntı değil kafasıyla bu işe giriştim. Zaten senede 1 miş bebeğin tutma ihtimali. Allahın takdiridir, gelen de gelmeyen de ondan. Aşırı tevekkül haliyle cima ettim. Ondan tuttu herhalde
Ama teste kadar da delirdim olmuş mudur olmamış mıdır diye o ayrı

Mutlu et kendini stlini uygula cnm bende bu hafta hic bukadr ust uste yapmadgm kadar alisveris yaptm kendime 1 esarp 1 sal 1 tunik 1 ic gym takm aldm

Ulan
Açacağı duyman yetti günahını almışız demek için miniğim. Bu hayat seni kirletmemiş hala çok masumsun
İşte o haller evlenince daha büyük hallere dönüşüyor
Yaa açacak açacaktır cicim çok büyük beklentilere girmeyi bıraktım ben ondan şeeetttim

Dpgurunca eskisi gbi olmayacaksiniz diyenlere de ki ohhh sefam olsn en azndan 4 5 sene askimizi doya doya yasadik iyikide hemen bebek yapmamisiz de ben oyle diyorum ...
Ben genelde birşey demedim şimdiye kadar. Cevap olarak demeyi değil göstermeyi severim.
Mesela biz hep birbirimize çok düşkündük. Daha 8 sene önce görürüm sizi birkaç aya birbirinizden sıkılır ayrılırsınız diyorlardı evlenmek oldu cevabımız.
Sonra evlendik cicim ayı bitsin görürüm diyorlardı hep aynı aşkla kaldık.
Sonra 5 sene sonra sizi görürüm aşk kalmıyor diyorlardı hala ilk günkü gibi seviyorum.
Şimdi de başladılar çocuktan sonra öyle çocuktan sonra böyle..
İnşallahhhh onun da cevabını vereceğim göstererek günü gelince.
İnsanların bu yaklaşımları yüzünden hep gerçekten öyle mi oluyor korkusu ile ufak şeyleri büyütür hale geliyoruz.
Örnek; geçen ablama 14 şubatta ne yapacaksınız dedim. Ne 14 şubatı biz yıldönümü kutlamıyoruz sizi de görürüm birkaç seneye dedi.
Üstüne geyşam da böyle yapınca çok derin etkilendim.

Amin canım hepimizinkini

Yok bilmiyorum o konuyu
Boşver bilme canım
Şerefsizin biri tuvalet terligine iğrenç şeyini geçirmiş
Kadınlara da soruyo sizce ayağım çok mu büyük diye bizimkiler de bence normal hiç de büyük değil diyorlar
Devreye biz girdik de olayı öyle anladılar ne oldugunu

cici bizim kocalarimiz benziyo:)
benimki çocuktan sonra daha bağlı daha ilgili daha düşünceli oldu bana karşı:) bence kimseyi takma millet boş boş konuşmayı çok sever

bebekten sonra daha ateşli geceler oluyo öyle deyim sana aşk tazeleniyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…