- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.661
Eşim de ev işinden anlamaz, aslında anlasa daIste o esinden olan yardmlar da senin rahatca 2. 3. Dusunmeye yetmis bende oyle bi durum olamaz en buyuk yardmi nen zordaysam yemek yemem ben ugrasma der uyur . Yahut ismarlar disardan ama buda hergun olanilcek bisey degil ev isinden anlar yapar ama mutfak isinden anlamaz .
"Doktor onay versin açıcam inşallah yiğidim sen merak etme" diye msj mı atsam şimdi gidip
İnsanlar hep konuşacak birşey bulur hep eleştirir boşver çayım. Bana da sen bir hamile kal karnında hisset neden daha önce yapmamışım diyeceksin diyorlardı. Hiç de demiyorumAynen cici suan imkanlar dar bende oyle kafadayim ama cocugun zorluklari da elbet yorgunluk hissettirebiliyor 3 bucuk yasnda kizim dha yeni rahatliyorum belki 2 3 seneye ben de isterim bilemem bide insanlar bunu da anlamiiyorlar cici ben gorurum senii diyorllar yahu suanki fikrim bu suan istemiyorum ilerisini Allah bilir , dusuncedir degisebilir imkanlar bollasir ne bileyim ben kizim icin 10 yillik isimden ayrildim onunla herseyi birlikte yapmak icin ... elimden geldgnce iyu bakmak icin ugrasiyorum hani umursamayarak herseyiyle ilgilenmeyerek de cocuk buyutenler var eline telefn verip aksama kdr oyle buyutenler de var bisey demek istemiyorum ama layigiyla bakmak buyutmek isteyen icin cok cocuk zor .. bide sabir tahammul isi maddi ve manevi zor bu kesin ...
Benim esimde ben calisirken hamilelik oncesi bilr evi supururdu hafta ici izinli olurdu ozamanlar . Havalandirirdi bazen silerdi nadirende olsa. O izinliyken aksam ev kapisina geldigim an mis gibi koku gelirdi evimizden guzeldi beeeEşim de ev işinden anlamaz, aslında anlasa da
Yapmayı hiç sevmez yapmaz da,yeni evliyken birimiz süpürür birimiz silerdik, kızıma hamileyken hiç ev supurtmedi,o süpürdü ben sildim hey gidi günler hey
Ben senin bebeyi daha geçen yaz 3 yaşında sanıyordum şimdi 4 olmuştur diye düşündüm 2 mi oldu şamdanım daha sorrykız haklıbizim gibi mi olsun yağmurlu günde susuz mu gezsin cici
kız ben doğurali iki sene oldudört olsa belki parasız belese dogururdum
gelecek de yorgun olmayacak da biz fanfin olcaz da ohooooooo
Iste ne kadar amann takmiyoruz desekte bilincaltimiza isliyor biseyler 4 seneye yakin bebek dusunmeynce bana da demislerdi isteyince olmayacak cumlesini duydum . Tobe hasa Allah misiniz ilk denemede hamile kaldim ben de ama icten ice bebekleri de cok sevdgm icin uzulurdum ya olmazsa diye kmseye belli etmesemde .İnsanlar hep konuşacak birşey bulur hep eleştirir boşver çayım. Bana da sen bir hamile kal karnında hisset neden daha önce yapmamışım diyeceksin diyorlardı. Hiç de demiyorum
Hatta keşke 1 sene daha bekleseydim diyorum.
Şimdi istemiyorsun Allahın gücüne gider isteyince de olmaz diyorlardı (ne kadar can acıtıcı bir cümle herkes çocuk istemek zorunda sanki) e noldu ilk denemede nasip oldu.
Bu aralarda şey başladı doğurunca eskisi gibi olmayacaksınız, öyle aşık kalmayacaksınız, şöyle kötü günler sizi bekliyor böyle felaketler geliyor.. Bunu hamile bir kadına söylüyorlar. Geyşam da 14 şubatta açacakla gelince al işte haklılar psikolojisi oluşuyor. Bu sefer bilinçaltımda karnımdaki çocuğu suçlamaya başlıyorum ister istemez. Buna sebep olan insanlar.
Bazen insanlardan gerçekten nefret ediyorum.
Ay herkeşler biz mi dilosummm hemen anladım faks oldugunuKadınlar da yazmis yaa ciddi ciddi yooo bence iyi diye normal bence diye
Yaaa bu kadar saflik olmaz ki
Yok bilmiyorum o konuyuKız bana da özelden yazanlar oldu eşinle nasıl birlikte oluyorsun fln filan şeklinde bastım küfürü zaten hem kk çıkartıldı
Biri de demiski şitttt fistik nasılsın banliydim yazmış geldim okudum zaten benden hariç çoğu kişiye mesaj atmış kk atıldı şerefsiz çok
Şeyi hatırlıyormusun
Ayağım sizce çok mu büyük arkadaşlar diye
Aa ben de senin oğlanı 4 5 yaşında sanıyordum neden öyle bir izlenim oldu bizdekız haklıbizim gibi mi olsun yağmurlu günde susuz mu gezsin cici
kız ben doğurali iki sene oldudört olsa belki parasız belese dogururdum
gelecek de yorgun olmayacak da biz fanfin olcaz da ohooooooo
Gratiste indirim yok diye kaç ay rimelsiz gezdim şamdanımyaaaa çok güldüm ciciindirim mi bekliyosun sen alışveriş yapmak için:) yerim seni tutumlu macir ana
valla herşeyi alabilirim cicim karar vermedim:) ama elbise alasim var nedense:) ya da küpe falan alabilirim:)
ayın 15 i en önemli gün yaen sevdiğim gün ayın 15 i
Aynen bende olmasa da sıkıntı değil kafasıyla bu işe giriştim. Zaten senede 1 miş bebeğin tutma ihtimali. Allahın takdiridir, gelen de gelmeyen de ondan. Aşırı tevekkül haliyle cima ettim. Ondan tuttu herhaldeIste ne kadar amann takmiyoruz desekte bilincaltimiza isliyor biseyler 4 seneye yakin bebek dusunmeynce bana da demislerdi isteyince olmayacak cumlesini duydum . Tobe hasa Allah misiniz ilk denemede hamile kaldim ben de ama icten ice bebekleri de cok sevdgm icin uzulurdum ya olmazsa diye kmseye belli etmesemde .
Hatta esim cok heveslenip heyecanlanmsti bak 6 ay filan olmayabilir nornal bu hemen bekleme demistim hic dinlemiyodu beni hamilesin diyordu ben hic ihtimal vermemstm sirf milletn oyle konusmalarndan bide bu zamanda zor bebek sahbi olunuyor diye hiic umursamadim belki de ondan kafam rahat diye hamile kaldm blmiyorum kismet ...
Mutlu et kendini stlini uygula cnm bende bu hafta hic bukadr ust uste yapmadgm kadar alisveris yaptm kendime 1 esarp 1 sal 1 tunik 1 ic gym takmyaaaa çok güldüm ciciindirim mi bekliyosun sen alışveriş yapmak için:) yerim seni tutumlu macir ana
valla herşeyi alabilirim cicim karar vermedim:) ama elbise alasim var nedense:) ya da küpe falan alabilirim:)
ayın 15 i en önemli gün yaen sevdiğim gün ayın 15 i
Yaa açacak açacaktır cicimUlan
Açacağı duyman yetti günahını almışız demek için miniğim. Bu hayat seni kirletmemiş hala çok masumsun
İşte o haller evlenince daha büyük hallere dönüşüyor
Ben genelde birşey demedim şimdiye kadar. Cevap olarak demeyi değil göstermeyi severim.Dpgurunca eskisi gbi olmayacaksiniz diyenlere de ki ohhh sefam olsn en azndan 4 5 sene askimizi doya doya yasadik iyikide hemen bebek yapmamisiz de ben oyle diyorum ...
Sen kapalı mısın çayım?Mutlu et kendini stlini uygula cnm bende bu hafta hic bukadr ust uste yapmadgm kadar alisveris yaptm kendime 1 esarp 1 sal 1 tunik 1 ic gym takmaldm
Amin canımBiliyorum cnm konularda da yaziyor millet istemiyodum ama iyiki olmus diyorum diyorlar . Ya tabiki o da canin kanin keske olmasaymis denilir mi bi evlada ... ama 2. 3. Dusunmemek dusunmuyorm demek farkli olursa amenna elbette herseyim olur o da . Allah bagislasin seninkileri de cnm tek basina bakiyorsun bide masallah
Boşver bilme canımYok bilmiyorum o konuyu
İnsanlar hep konuşacak birşey bulur hep eleştirir boşver çayım. Bana da sen bir hamile kal karnında hisset neden daha önce yapmamışım diyeceksin diyorlardı. Hiç de demiyorum
Hatta keşke 1 sene daha bekleseydim diyorum.
Şimdi istemiyorsun Allahın gücüne gider isteyince de olmaz diyorlardı (ne kadar can acıtıcı bir cümle herkes çocuk istemek zorunda sanki) e noldu ilk denemede nasip oldu.
Bu aralarda şey başladı doğurunca eskisi gibi olmayacaksınız, öyle aşık kalmayacaksınız, şöyle kötü günler sizi bekliyor böyle felaketler geliyor.. Bunu hamile bir kadına söylüyorlar. Geyşam da 14 şubatta açacakla gelince al işte haklılar psikolojisi oluşuyor. Bu sefer bilinçaltımda karnımdaki çocuğu suçlamaya başlıyorum ister istemez. Buna sebep olan insanlar.
Bazen insanlardan gerçekten nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?