- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.681
Nemoydu demi uzak olduğum nasıl da belliMemo da iyiymiş, nemodan güzel bence iyi uydurdun örfümüze adetimize daha uygun bir isim oldu
Çalışmalar var mı
Yok canm etkilenme herkesn hayati kendineBen genelde birşey demedim şimdiye kadar. Cevap olarak demeyi değil göstermeyi severim.
Mesela biz hep birbirimize çok düşkündük. Daha 8 sene önce görürüm sizi birkaç aya birbirinizden sıkılır ayrılırsınız diyorlardı evlenmek oldu cevabımız.
Sonra evlendik cicim ayı bitsin görürüm diyorlardı hep aynı aşkla kaldık.
Sonra 5 sene sonra sizi görürüm aşk kalmıyor diyorlardı hala ilk günkü gibi seviyorum.
Şimdi de başladılar çocuktan sonra öyle çocuktan sonra böyle..
İnşallahhhh onun da cevabını vereceğim göstererek günü gelince.
İnsanların bu yaklaşımları yüzünden hep gerçekten öyle mi oluyor korkusu ile ufak şeyleri büyütür hale geliyoruz.
Örnek; geçen ablama 14 şubatta ne yapacaksınız dedim. Ne 14 şubatı biz yıldönümü kutlamıyoruz sizi de görürüm birkaç seneye dedi.
Üstüne geyşam da böyle yapınca çok derin etkilendim.
Ayyyy düşünseneyok parcalamasina izin vermemona da kızarım. canlılara zarar vermek yasak bizim evde:)
inşallah birbirlerine aşık olup diretmezler zepram
Evet tatlimSen kapalı mısın çayım?
yok kuzum Kasım'da 2 oldu:)Ben senin bebeyi daha geçen yaz 3 yaşında sanıyordum şimdi 4 olmuştur diye düşündüm 2 mi oldu şamdanım daha sorry
Yağmurlu günde susuz kalmak lafını alnımıza dövme yapsak yeridir yalnız
Zor be şamdanım bizde çocuk yapacağız güya, millet aşkla alev alev yapar, adamın yorgunluğundan görev gibi yaptık çocuğu
E geliyor gece 2 de 3 de ertesi sabah 7 8 de yeniden göreve.
Bir de o sıralar 2+1di.
Görev gibi yaptığımız için tam bir görev insanı olacak bence cici bebem
Aa ben de senin oğlanı 4 5 yaşında sanıyordum neden öyle bir izlenim oldu bizde
Gratiste indirim yok diye kaç ay rimelsiz gezdim şamdanım
Birkaç gün önce %50 indirim başladı. Koştum 115 liralık rimeli 57 ye aldım
Genelde alışverişlerim bu şekilde geçer
Bahara hazırlık elbiseler alabilirsin
Yaaa kızlar kafayı kırıcam ya şu testte atılıp hamile miyim diye sorulur mu
Bazı insanlar erkek organıyla kendi organını denk getirip nasıl çocuk yapmayı başarıyorlar yemin ederim aklım almıyor
Eki Görüntüle 2591566
Gebeler gebeler görün olanları
Yakında bende 17 haftalık hamilesin diyorlar, ultrasonda bebeği görüyoruz, karnımda büyüdü gerçekten hamile olabilir miyim diye konu açacağım
B BUSR4 M mehlika nurByNkoaLa diloyloy1 poncikvegece Pembis Hayaller Fit mutlu anne LadyMorganas BBlair
Mutlu et kendini stlini uygula cnm bende bu hafta hic bukadr ust uste yapmadgm kadar alisveris yaptm kendime 1 esarp 1 sal 1 tunik 1 ic gym takmaldm
Mutlu et kendini stlini uygula cnm bende bu hafta hic bukadr ust uste yapmadgm kadar alisveris yaptm kendime 1 esarp 1 sal 1 tunik 1 ic gym takmaldm
Ay bende düşünüyorum bazen şaka mı diyeYaaa kızlar kafayı kırıcam ya şu testte atılıp hamile miyim diye sorulur mu
Bazı insanlar erkek organıyla kendi organını denk getirip nasıl çocuk yapmayı başarıyorlar yemin ederim aklım almıyor
Eki Görüntüle 2591566
Yakında bende 17 haftalık hamilesin diyorlar, ultrasonda bebeği görüyoruz, karnımda büyüdü gerçekten hamile olabilir miyim diye konu açacağım
B BUSR4 M mehlika nurByNkoaLa diloyloy1 poncikvegece Pembis Hayaller Fit mutlu anne LadyMorganas BBlair
Allahım yaa t kısmı koyuluktan patlayacak birde gebe miyim diye mi sormuş ahtım vardı konu açacaktım yapmadım bakın zor tutuyorum kendimi açmamak içinYaaa kızlar kafayı kırıcam ya şu testte atılıp hamile miyim diye sorulur mu
Eki Görüntüle 2591566
Evet trend o gomlek elbiseler sanirim sana da cok yakisir guzelime ne yakismaz kigömlek elbiseler alayim diyorum ya çok güzel duruyolar
ben işe başladığımda herkes pantolon giyiyodu. bı kiz var ikimiz etek elbise giyiyoduk. şimdi herkesi etkiledik sanırım bütün kızlar giymeye başladı
Kendime ama kocama da olms oluyo dmikız çay ic çamaşırı takımı kendine mi kocana mi
İyi yolculuklar canimm kolay gelsinKızlarrrr bugün yola çıkıyoruz eşimle yüksek lisansımızın son senesi inşallah bazı deneyler var yapmamız gereken, tahminen cumaya kadar evde olmayacağız inşallah biter deneyler yetişir de daha fazla uzamazçok aktif olamayabilirim girdikçe etiketlere bakabilirim ama hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakınn ❤❤
Çocuk anne demeye başlamış resmenYaaa kızlar kafayı kırıcam ya şu testte atılıp hamile miyim diye sorulur mu
Eki Görüntüle 2591566
Ayyyy düşünsenezaten zarar verirse kesin benim kızıda solucan gibi parçalara ayırır ahahahahha ayyy olurlar mı ki
Evet trend o gomlek elbiseler sanirim sana da cok yakisir guzelime ne yakismaz ki
Kendime ama kocama da olms oluyo dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?