Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memo da iyiymiş, nemodan güzel bence iyi uydurdun örfümüze adetimize daha uygun bir isim oldu
Çalışmalar var mı
Nemoydu demi uzak olduğum nasıl da belli

çalışmalar zevk için ouhahaha

Yok canm etkilenme herkesn hayati kendine
Biz evlenmeden once esim cok istedi beni 3 sene beno ikna etmeye calisti cevremdekiler hep biliyordu sonra ilskmz basladi evlenecegz dedkce onlara saka suka geldi ayni senin demen gbi biz de bin sukur hala cok seviyoruz birbrmizi ama uzun zaman basbasa yasaynca bebek gelnce ortam hersey illaki biraz degisiyor sizin olumlu yonde olur insallah bizim esim benim ilgimin bebege bolunmesnden cock gbi tuhaflasti bi degsk oldu bi sure ama alisiyorlar gercekte herkes erkek bebek dogup birlikte yasaynca babaligi anliyor annelerse karnina dustigu an derlerdi dogruymus suan mesela kendimize de vakit ayrabiliyoruz kizim buyudu bebeklgi kadr yprucu degil ya suan esimle bu halde olmamiz da hosuma gidiyor yeni bir bebek cok yonden dusundurur beni iste .. masallah subhanallah diyeym de

yok parcalamasina izin vermem ona da kızarım. canlılara zarar vermek yasak bizim evde:)

inşallah birbirlerine aşık olup diretmezler zepram
Ayyyy düşünsene zaten zarar verirse kesin benim kızıda solucan gibi parçalara ayırır ahahahahha ayyy olurlar mı ki

yok kuzum Kasım'da 2 oldu:)
daha yolun başındayız:) sen de baslama çizgisindesin

offf bizim de aynen sizinki gibi olmuştu resmen denk gelmiyoduk çocuk yapacağımız günlerde ve oğlum tam bir görev adamı dediğin gibi

Yaaa kızlar kafayı kırıcam ya şu testte atılıp hamile miyim diye sorulur mu
Bazı insanlar erkek organıyla kendi organını denk getirip nasıl çocuk yapmayı başarıyorlar yemin ederim aklım almıyor

Gebeler gebeler görün olanları
Yakında bende 17 haftalık hamilesin diyorlar, ultrasonda bebeği görüyoruz, karnımda büyüdü gerçekten hamile olabilir miyim diye konu açacağım
B BUSR4 M mehlika nur ByNkoaLa diloyloy1 poncikvegece Pembis Hayaller Fit mutlu anne LadyMorganas BBlair

Aa ben de senin oğlanı 4 5 yaşında sanıyordum neden öyle bir izlenim oldu bizde

benimki dilli düdük gibi ondandır belki de canım dün bana seni gidi gidi şakacı anne diyodu en son

yaaaa cici süpersin ben indirimsiz aldım valla rimeli pişman değilim indirim takip etmek huyum değildir zira. macir olmadığım belli oluyor iki km öteden

kendi denk getirmemiştir kocası denk getirmiştir ben inanmıyorum bunu atanin kendi denk getireceğine

Mutlu et kendini stlini uygula cnm bende bu hafta hic bukadr ust uste yapmadgm kadar alisveris yaptm kendime 1 esarp 1 sal 1 tunik 1 ic gym takm aldm

gömlek elbiseler alayim diyorum ya çok güzel duruyolar
ben işe başladığımda herkes pantolon giyiyodu. bı kiz var ikimiz etek elbise giyiyoduk. şimdi herkesi etkiledik sanırım bütün kızlar giymeye başladı

Mutlu et kendini stlini uygula cnm bende bu hafta hic bukadr ust uste yapmadgm kadar alisveris yaptm kendime 1 esarp 1 sal 1 tunik 1 ic gym takm aldm

kız çay ic çamaşırı takımı kendine mi kocana mi

Ay bende düşünüyorum bazen şaka mı diye benimde karnımda minik kıpirtilar oluyor acaba hamileyim test yapsam mı

Allahım yaa t kısmı koyuluktan patlayacak birde gebe miyim diye mi sormuş ahtım vardı konu açacaktım yapmadım bakın zor tutuyorum kendimi açmamak için

Evet trend o gomlek elbiseler sanirim sana da cok yakisir guzelime ne yakismaz ki

Kızlarrrr bugün yola çıkıyoruz eşimle yüksek lisansımızın son senesi inşallah bazı deneyler var yapmamız gereken, tahminen cumaya kadar evde olmayacağız inşallah biter deneyler yetişir de daha fazla uzamaz çok aktif olamayabilirim girdikçe etiketlere bakabilirim ama hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakınn

İyi yolculuklar canimm kolay gelsin

Çocuk anne demeye başlamış resmen acaba gözlerine mi inanamadi

Ayyyy düşünsene zaten zarar verirse kesin benim kızıda solucan gibi parçalara ayırır ahahahahha ayyy olurlar mı ki

tespit gibi tespit valla doğru diyosun.

valla zepram olur mu olur biliyosun türk dizi sektörü bu konsept üzerine kurulu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…