Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayırlı yolculuklar olsun kuzum inşallah bitirirsiniz istediğinizi gibi bebeyi deneylerle hasır neşir büyüten ana

Yaa hediyelerin en masumu bence
Aferin geysaya tebrik ettim oni
Kahvalti yerine bebek alisverisi 10 numero olmus cicim en guzeli
Kiz annelerine has olabilir mi bu acaba bende kizima hamileyken olur olmaz aglardim herkeste bize bakardi rezil olurduk aynen

Kuzum hayirli yolculuklar dikkat et kendine

Şamdanım bu öküzlükleri gebelik döneminden kaynaklıdır geçicidir dimi nolur geçici de

Tahmin etmiştim ama bilmiyordum çayım
Bizim çocukların hepsi görev adamı olur şamdanım adamların bu çalışma düzenleriyle
yaaaa cici süpersin ben indirimsiz aldım valla rimeli pişman değilim indirim takip etmek huyum değildir zira. macir olmadığım belli oluyor iki km öteden
Ben haber vereyim bari indirimleri şamdanım. Rimelin en dandiği 50 lira olmuş verilir mi şuan hala %50 indirimde gratis. Ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum ama

kendi denk getirmemiştir kocası denk getirmiştir ben inanmıyorum bunu atanin kendi denk getireceğine

Ay bende düşünüyorum bazen şaka mı diye benimde karnımda minik kıpirtilar oluyor acaba hamileyim test yapsam mı

Allahım yaa t kısmı koyuluktan patlayacak birde gebe miyim diye mi sormuş ahtım vardı konu açacaktım yapmadım bakın zor tutuyorum kendimi açmamak için

Çocuk anne demeye başlamış resmen acaba gözlerine mi inanamadi

Ben şu testle daha kana gitmeden hamileyim diye konu açıp, insanlarla engin tecrübelerimi paylaşıp, gebe kalmak isteyenlere sürüyle tavsiye vermiştim 
Eminliğime ve özgüvene bakar mısınız ulan belki test bozuk, belki kimyasal
Demekki o koyulukla gebe olduğunu anlamayan arkadaşın ikinci çizgisi benim gibi hafif silik çıksa değilim diye çöpe atarmış

Ben neden geyşayı tebrik edemiyorum adama içim soğumuyor, kindar oldum iyice
Kız bebekten mi dersin
Ben bu kadar ağlıyorum diye kızım da ağlak olur mu diye korkuyorum
Miray çok ağlar mı?

güzel günler göreceksiniz cici bebeyle güneşli günler:) vallahi çok geçici günler cici:) geysa hepsini telafi eder sen kendini kötü hissetme o ortamdan etkileniyo cidden. tarlada doğuruyomus kadinlae bizimkiler abartiyo yeaahhh diyen hirbolar varsa doğuran kadar doğumda ölen kadınlari es gectiklerinden geyşa çok basit bişey saniyodur. vallahi beyin yikama seanslari yapiyolar cici

tam görev bebesi bunlar

şimdilik kozmetik almicam cici ya alıyorum alıyorum çöpe gidiyo kullanmadigim için makyajı beceremiyorum yaşım geldi 30 a nerdeyse

Ben neden geyşayı tebrik edemiyorum adama içim soğumuyor, kindar oldum iyice
Kız bebekten mi dersin
Ben bu kadar ağlıyorum diye kızım da ağlak olur mu diye korkuyorum
Miray çok ağlar mı?

ağlar arkadaşım sürekli ağlamıştı kız aglak ben de hep sinirliydim benim atom karınca da stres topu gibi hep sinirli gergin

Tabii insanin makyaja ihtiyaci olmayinca
Bende evde de yapiyorum benim kocamda diyorki evdeyken bosuna niye bitiriyosun malzemelerini bende kiziyorum bazi erkek karim bana makyaj yapsin suslensin der sen anlamiyosun diye

Merhaba kızlar bugün çok yoğun bir pazar gümü
Neredeyse işim var şimdi
Balıkları hazırlayıp yarın pişireceğim
Bide çamaşir katlama bulaşık boşaltma
Anam
Kolay gelsn bende dun cok yoruldum da bugun aksamustu annemlere geldik ordayiz

Bende evde de yapiyorum benim kocamda diyorki evdeyken bosuna niye bitiriyosun malzemelerini bende kiziyorum bazi erkek karim bana makyaj yapsin suslensin der sen anlamiyosun diye
Aynı benım koca
Bitirme diyor Bende alıyorum sürekli ondan çildirıyor
Boşver ya bu adamlar makyajdan ne anlar
Beğenmez yaptığımı
Doğaldan yana

Kolay gelsn bende dun cok yoruldum da bugun aksamustu annemlere geldik ordayiz
Gün vardı güne gittim
Geldim sonra market alışverişe
Neredeyse dolabı stokladık şükür tıklım dolu
Rabbim ağzı tadıyla yemeyenasip etsin inşallah
Sonra kızı uyuttuk oda yoruldu tabi
Bende yoruldum ama işler beni bekler

Aynı benım koca
Bitirme diyor Bende alıyorum sürekli ondan çildirıyor
Boşver ya bu adamlar makyajdan ne anlar
Beğenmez yaptığımı
Doğaldan yana
Benimki begenirr de ben evde yanlzken bile yaparim hosuma gider oyle aman amanda bitmez habire malzeme alan bi insan da degilim yanii

ya seninki gene iyi benimki özel günlerde düğün bayram nisan vs yaptığım makyaja ne gerek vardı ki diyo sonra da ben kizmayim diye güzel olmuş diyo

bu arada teşekkür ederim canım benim o senin güzel bakışın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…