- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.701
Kızlarrrr bugün yola çıkıyoruz eşimle yüksek lisansımızın son senesi inşallah bazı deneyler var yapmamız gereken, tahminen cumaya kadar evde olmayacağız inşallah biter deneyler yetişir de daha fazla uzamazçok aktif olamayabilirim girdikçe etiketlere bakabilirim ama hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakınn
Teşekkür ederim kuzummmİyi yolculuklar canimm kolay gelsin
İnşallah kuzummm valla bebe alışacak şimdiden derslere deneylerehayırlı yolculuklar olsun kuzum inşallah bitirirsiniz istediğinizi gibibebeyi deneylerle hasır neşir büyüten ana
Teşekkür ederim kuzummm
İnşallah kuzummm valla bebe alışacak şimdiden derslere deneylere
Twsekkurler beybimmmseni yerimo senin kendi güzelliğin fıstığım
daha çok ona olmuş bence
Yaa hediyelerin en masumu benceGünaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulan @ByNkoaLa, soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Kuzum hayirli yolculuklar dikkat et kendineKızlarrrr bugün yola çıkıyoruz eşimle yüksek lisansımızın son senesi inşallah bazı deneyler var yapmamız gereken, tahminen cumaya kadar evde olmayacağız inşallah biter deneyler yetişir de daha fazla uzamazçok aktif olamayabilirim girdikçe etiketlere bakabilirim ama hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakınn ❤❤
Teşekkür ederimm kuzucummKuzum hayirli yolculuklar dikkat et kendine
Şamdanım bu öküzlükleri gebelik döneminden kaynaklıdır geçicidir dimi nolur geçici decici bizim kocalarimiz benziyo:)
benimki çocuktan sonra daha bağlı daha ilgili daha düşünceli oldu bana karşı:) bence kimseyi takma millet boş boş konuşmayı çok sever
bebekten sonra daha ateşli geceler oluyo öyle deyim sanaaşk tazeleniyo
Tahmin etmiştim ama bilmiyordum çayımEvet tatlim
Bizim çocukların hepsi görev adamı olur şamdanım adamların bu çalışma düzenleriyleyok kuzum Kasım'da 2 oldu:)
daha yolun başındayız:) sen de baslama çizgisindesin
offf bizim de aynen sizinki gibi olmuşturesmen denk gelmiyoduk çocuk yapacağımız günlerde ve oğlum tam bir görev adamı dediğin gibi
Ben haber vereyim bari indirimleri şamdanım. Rimelin en dandiği 50 lira olmuş verilir miyaaaa cicisüpersin ben indirimsiz aldım valla rimeli pişman değilim indirim takip etmek huyum değildir zira. macir olmadığım belli oluyor iki km öteden
kendi denk getirmemiştir kocası denk getirmiştirben inanmıyorum bunu atanin kendi denk getireceğine
Ay bende düşünüyorum bazen şaka mı diyebenimde karnımda minik kıpirtilar oluyor acaba hamileyim test yapsam mı
Allahım yaa t kısmı koyuluktan patlayacak birde gebe miyim diye mi sormuş ahtım vardı konu açacaktım yapmadım bakın zor tutuyorum kendimi açmamak için
Çocuk anne demeye başlamış resmenacaba gözlerine mi inanamadi
Ben neden geyşayı tebrik edemiyorum adama içim soğumuyor, kindar oldum iyiceYaa hediyelerin en masumu bence
Aferin geysaya tebrik ettim oni
Kahvalti yerine bebek alisverisi 10 numero olmus cicim en guzeli
Kiz annelerine has olabilir mi bu acaba bende kizima hamileyken olur olmaz aglardimherkeste bize bakardi rezil olurduk aynen
Şamdanım bu öküzlükleri gebelik döneminden kaynaklıdır geçicidir dimi nolur geçici de
Tahmin etmiştim ama bilmiyordum çayım
Bizim çocukların hepsi görev adamı olur şamdanım adamların bu çalışma düzenleriyle
Ben haber vereyim bari indirimleri şamdanım. Rimelin en dandiği 50 lira olmuş verilir mişuan hala %50 indirimde gratis. Ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum ama
Ben neden geyşayı tebrik edemiyorum adama içim soğumuyor, kindar oldum iyice
Kız bebekten mi dersin
Ben bu kadar ağlıyorum diye kızım da ağlak olur mu diye korkuyorum
Miray çok ağlar mı?
Tabii insanin makyaja ihtiyaci olmayincagüzel günler göreceksiniz cici bebeyle güneşli günler:) vallahi çok geçici günler cici:) geysa hepsini telafi eder sen kendini kötü hissetmeo ortamdan etkileniyo cidden. tarlada doğuruyomus kadinlae bizimkiler abartiyo yeaahhh diyen hirbolar varsa doğuran kadar doğumda ölen kadınlari es gectiklerinden geyşa çok basit bişey saniyodur. vallahi beyin yikama seanslari yapiyolar cici
tam görev bebesi bunlar
şimdilik kozmetik almicam cici ya alıyorum alıyorum çöpe gidiyo kullanmadigim içinmakyajı beceremiyorum yaşım geldi 30 a nerdeyse
Kolay gelsn bende dun cok yoruldum da bugun aksamustu annemlere geldik ordayizMerhaba kızlar bugün çok yoğun bir pazar gümü
Neredeyse işim var şimdi
Balıkları hazırlayıp yarın pişireceğim
Bide çamaşir katlama bulaşık boşaltma
Anam
Aynı benım kocaTabii insanin makyaja ihtiyaci olmayinca
Bende evde de yapiyorum benim kocamda diyorki evdeyken bosuna niye bitiriyosun malzemelerinibende kiziyorum bazi erkek karim bana makyaj yapsin suslensin der sen anlamiyosun diye
Gün vardı güne gittimKolay gelsn bende dun cok yoruldum da bugun aksamustu annemlere geldik ordayiz
Benimki begenirr de ben evde yanlzken bile yaparim hosuma gider oyle aman amanda bitmez habire malzeme alan bi insan da degilim yaniiAynı benım koca
Bitirme diyor Bende alıyorum sürekli ondan çildirıyor
Boşver ya bu adamlar makyajdan ne anlar
Beğenmez yaptığımı
Doğaldan yana
Benımki doğal sevıyorBenimki begenirr de ben evde yanlzken bile yaparim hosuma gider oyle aman amanda bitmez habire malzeme alan bi insan da degilim yanii
Tabii insanin makyaja ihtiyaci olmayinca
Bende evde de yapiyorum benim kocamda diyorki evdeyken bosuna niye bitiriyosun malzemelerinibende kiziyorum bazi erkek karim bana makyaj yapsin suslensin der sen anlamiyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?