- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.209
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.721
İstedigi olmayınca ağlak olur ben hiç dinlemem kızıyorum bide çok yüz verıyolarağlararkadaşım sürekli ağlamıştı kız aglak ben de hep sinirliydim benim atom karınca da stres topu gibi hep sinirli gergin
Oha seninki benimknin level atlamis haliymisya seninki gene iyibenimki özel günlerde düğün bayram nisan vs yaptığım makyaja ne gerek vardı ki diyo sonra da ben kizmayim diye güzel olmuş diyo
bu arada teşekkür ederim canım benimo senin güzel bakışın
İstedigi olmayınca ağlak olur ben hiç dinlemem kızıyorum bide çok yüz verıyolar
Vermeyin yüzü dedim
Güne gittim çocuğun arabası var güzel mi güzel
Benım kız etkiledı arabayı hahaha çocukla bi oynuyorlarbi kere eline tutarken gördüm kızımı vay dedım
Kediye sorulurkizlar bişey sorucammm
mesela kendimi nasil daha hos daha guzel yapabilirim bakim açısından diyorum
oje falan alsam mi acaba daha hoş durması açısından
öneriniz varmii
Oha seninki benimknin level atlamis haliymis
İlk aşk mı bilmem her güne gittiğimde oynarlarböyle böyle öğreniyolar aşık olmayı demekmaşallah ya
kizlar bişey sorucammm
mesela kendimi nasil daha hos daha guzel yapabilirim bakim açısından diyorum
oje falan alsam mi acaba daha hoş durması açısından
öneriniz varmii
hep torpulerim ama değişiklik yapmak istiyorum kendimde acaba ne yapsam :) sac kesimi harici akliniza geliyor mu wooow dedirticek biseyoje değil de tirnak bakimliysa bence güzel duruyo:) manikür de şart değil törpüleyip temiz tutmak yeterli:)
kedinin ojeleri gordun mu sen :)) mukemmel:) gratis açılır o ojelerleKediye soruluronun tırnakları mükemmel Ojelerın kraliçesi kedı
hep torpulerim ama değişiklik yapmak istiyorum kendimde acaba ne yapsam :) sac kesimi harici akliniza geliyor mu wooow dedirticek bisey
115 e rimel mi olurmuş, ben 30 TL ye A101 den almıştım çok beğendim, zaten ayda yılda bir sürdüğüm için bayağı gidiyorGratiste indirim yok diye kaç ay rimelsiz gezdim şamdanım
Birkaç gün önce %50 indirim başladı. Koştum 115 liralık rimeli 57 ye aldım
Genelde alışverişlerim bu şekilde geçer
Bahara hazırlık elbiseler alabilirsin
Ben sok ben iptalBoşver bilme canım
Şerefsizin biri tuvalet terligine iğrenç şeyini geçirmiş
Kadınlara da soruyo sizce ayağım çok mu büyük diye bizimkiler de bence normal hiç de büyük değil diyorlar
Devreye biz girdik de olayı öyle anladılar ne oldugunu
Cicim bu erken gebelik testleri en güvenilir biliyor musun, 3 haftadır yaklaşık gebelik topiklerinde arkadaşlarım kaset tibi ve çubuk tipi testlerde çift çizgi görüyor kan veriyor sonuç negatif, baya baya 4-5 kişide oldu bu kabak gibi 2.çizgi ama kanda negatif, çok kötü bi hüsran bende diyorum o kadar silik çizgiye kendimden emin gittim negatif çıksa kan sonucu kim bilir ne kadar yıkılırdımEki Görüntüle 2591754
Ben şu testledaha kana gitmeden hamileyim diye konu açıp, insanlarla engin tecrübelerimi paylaşıp, gebe kalmak isteyenlere sürüyle tavsiye vermiştim 
Eminliğime ve özgüvene bakar mısınız ulan belki test bozuk, belki kimyasal
Demekki o koyulukla gebe olduğunu anlamayan arkadaşın ikinci çizgisi benim gibi hafif silik çıksa değilim diye çöpe atarmış
süper ayakkabı cizme olabilirgiyim tarzıtakılan aksesuar :) ayakkabılar
ben eskiden hep kanvas pantolon giyerdim ise giderken. şimdi kalem elbiseler etekler. midi boy etek topuklu çizme falan giyiyorum:)
çok oturmus bi giyim tarzin yoksa değiştirebilirsin:)
Hayırlı yolculuklar ve başarılar ,siz de kendinize iyi bakın, biz de seni çok seviyoruzKızlarrrr bugün yola çıkıyoruz eşimle yüksek lisansımızın son senesi inşallah bazı deneyler var yapmamız gereken, tahminen cumaya kadar evde olmayacağız inşallah biter deneyler yetişir de daha fazla uzamazçok aktif olamayabilirim girdikçe etiketlere bakabilirim ama hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakınn
Bellii halinden yanii benimki acik kiskancta artik astik cogu seyi cocuk olali beri o da onceden markete gitsen haber vermemi isterdi . Makyaj malzemelerini toplayip cope aticam bi gun derdi neler neler eskisi kdr degil smdi yanmda cock var diye guveniyo heraldebenimki gizli kıskanç on senelik ilişkide daha yeni yeni kıskandığı için yaptığını itiraf etmeye başladıdüşün yani çay
Teşekkür ederimm canım mehlikam ben eve dönmeden doğurursun sen kesinHayırlı yolculuklar ve başarılar ,siz de kendinize iyi bakın, biz de seni çok seviyoruz
Amin canım, Teşekkür ederimTeşekkür ederimm canım mehlikam ben eve dönmeden doğurursun sen kesinRabbim bir çırpıda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimki de tam tersi,evde sürmem için ruj almıştı, dışarda makyaj yapmama izin vermiyordu, hala bile birlikte çıkmıyorsak izin vermez,Tabii insanin makyaja ihtiyaci olmayinca
Bende evde de yapiyorum benim kocamda diyorki evdeyken bosuna niye bitiriyosun malzemelerinibende kiziyorum bazi erkek karim bana makyaj yapsin suslensin der sen anlamiyosun diye
Ohooo bukadar da ne bileyim brn sirf kendmi iyi hissetmek icin bile yapiyorum illa biri yahut esim begensin diye deglkiBenimki de tam tersi,evde sürmem için ruj almıştı, dışarda makyaj yapmama izin vermiyordu, hala bile birlikte çıkmıyorsak izin vermez,
Hatta makyaj yaparsan hakkımi helal etmem demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?