Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağlar arkadaşım sürekli ağlamıştı kız aglak ben de hep sinirliydim benim atom karınca da stres topu gibi hep sinirli gergin
İstedigi olmayınca ağlak olur ben hiç dinlemem kızıyorum bide çok yüz verıyolar
Vermeyin yüzü dedim
Güne gittim çocuğun arabası var güzel mi güzel
Benım kız etkiledı arabayı hahaha çocukla bi oynuyorlar bi kere eline tutarken gördüm kızımı vay dedım

Oha seninki benimknin level atlamis haliymis

böyle böyle öğreniyolar aşık olmayı demek maşallah ya

kizlar bişey sorucammm
mesela kendimi nasil daha hos daha guzel yapabilirim bakim açısından diyorum
oje falan alsam mi acaba daha hoş durması açısından
öneriniz varmii

oje değil de tirnak bakimliysa bence güzel duruyo:) manikür de şart değil törpüleyip temiz tutmak yeterli:)

oje değil de tirnak bakimliysa bence güzel duruyo:) manikür de şart değil törpüleyip temiz tutmak yeterli:)
hep torpulerim ama değişiklik yapmak istiyorum kendimde acaba ne yapsam :) sac kesimi harici akliniza geliyor mu wooow dedirticek bisey

hep torpulerim ama değişiklik yapmak istiyorum kendimde acaba ne yapsam :) sac kesimi harici akliniza geliyor mu wooow dedirticek bisey

giyim tarzı takılan aksesuar :) ayakkabılar

ben eskiden hep kanvas pantolon giyerdim ise giderken. şimdi kalem elbiseler etekler. midi boy etek topuklu çizme falan giyiyorum:)

çok oturmus bi giyim tarzin yoksa değiştirebilirsin:)

115 e rimel mi olurmuş, ben 30 TL ye A101 den almıştım çok beğendim, zaten ayda yılda bir sürdüğüm için bayağı gidiyor
Ben sok ben iptal çok iğrenç ya kadınlar nasıl anlamamıs normal yorum yapmış şaşırdım doğrusu

Cicim bu erken gebelik testleri en güvenilir biliyor musun, 3 haftadır yaklaşık gebelik topiklerinde arkadaşlarım kaset tibi ve çubuk tipi testlerde çift çizgi görüyor kan veriyor sonuç negatif, baya baya 4-5 kişide oldu bu kabak gibi 2.çizgi ama kanda negatif, çok kötü bi hüsran bende diyorum o kadar silik çizgiye kendimden emin gittim negatif çıksa kan sonucu kim bilir ne kadar yıkılırdım
Bu arada hatıra olsun diye bende erken gebelik testi yaptım saklıyorum senin bu testi görünce aklıma geldi sen demiştin ya

süper ayakkabı cizme olabilir
ben bide saci mor yapmak istiyorum aralardan bazi kisimlari evde becerebilir miyim

Hayırlı yolculuklar ve başarılar ,siz de kendinize iyi bakın, biz de seni çok seviyoruz

benimki gizli kıskanç on senelik ilişkide daha yeni yeni kıskandığı için yaptığını itiraf etmeye başladı düşün yani çay
Bellii halinden yanii benimki acik kiskancta artik astik cogu seyi cocuk olali beri o da onceden markete gitsen haber vermemi isterdi . Makyaj malzemelerini toplayip cope aticam bi gun derdi neler neler eskisi kdr degil smdi yanmda cock var diye guveniyo heralde

Hayırlı yolculuklar ve başarılar ,siz de kendinize iyi bakın, biz de seni çok seviyoruz
Teşekkür ederimm canım mehlikam ben eve dönmeden doğurursun sen kesin Rabbim bir çırpıda kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tabii insanin makyaja ihtiyaci olmayinca
Bende evde de yapiyorum benim kocamda diyorki evdeyken bosuna niye bitiriyosun malzemelerini bende kiziyorum bazi erkek karim bana makyaj yapsin suslensin der sen anlamiyosun diye
Benimki de tam tersi,evde sürmem için ruj almıştı, dışarda makyaj yapmama izin vermiyordu, hala bile birlikte çıkmıyorsak izin vermez,
Hatta makyaj yaparsan hakkımi helal etmem demişti

Benimki de tam tersi,evde sürmem için ruj almıştı, dışarda makyaj yapmama izin vermiyordu, hala bile birlikte çıkmıyorsak izin vermez,
Hatta makyaj yaparsan hakkımi helal etmem demişti
Ohooo bukadar da ne bileyim brn sirf kendmi iyi hissetmek icin bile yapiyorum illa biri yahut esim begensin diye deglki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…