Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
süper ayakkabı cizme olabilir
ben bide saci mor yapmak istiyorum aralardan bazi kisimlari evde becerebilir miyim

valla denemek lazım da ben hiç boya kullanmadım doğal saçım:) o yüzden bilemedim evde mi yapsan kuaförde mi yaptirsan kuzum :)

saç tebeşiri kullansan çok mu çocukça olur

valla denemek lazım da ben hiç boya kullanmadım doğal saçım:) o yüzden bilemedim evde mi yapsan kuaförde mi yaptirsan kuzum :)

saç tebeşiri kullansan çok mu çocukça olur
samdanim belki sari ombre de olabilir kararsiz kaldim :) oje alicam kendime bide tirnaklara :)

ben de anlamamistim derde bak ya deyip çıkmıştım sonra yorumlari okumaya gittim ne dalga gecmislerdi

benimki daha da bi değişik kıskanç oldu ya
aklı sonradan gelenlerden benimki ya da eskiden güzel bulmuyodu artık güzel buluyo

attı mi peki hiç malzemelerini çay:)

samdanim belki sari ombre de olabilir kararsiz kaldim :) oje alicam kendime bide tirnaklara :)

ben karamel, bakir, altın tarçın gibi renkleri daha çok seviyorum:) sen kumral ya da sarışın misin peki kuzu:) ben siyah ya da koyu kestane saça sarı ombreyi pek beğenmiyorum açıkçası kirli gibi duruyo sanki

ben karamel, bakir, altın tarçın gibi renkleri daha çok seviyorum:) sen kumral ya da sarışın misin peki kuzu:) ben siyah ya da koyu kestane saça sarı ombreyi pek beğenmiyorum açıkçası kirli gibi duruyo sanki
ah hurremin saci varja öyle istiyorum o renk ama dibi gelir uğraşamam hastasıyım o Rengin.. kestane benim saçlarım güneşte karamel gibi oluyo uçlara doğru

Ben de bu renkleri beğeniyorum, bakır,soğan kabuğu gibi

ah hurremin saci varja öyle istiyorum o renk ama dibi gelir uğraşamam hastasıyım o Rengin.. kestane benim saçlarım güneşte karamel gibi oluyo uçlara doğru

ooooo kendi saçın da sekilli sukullu senin o zaman kendi doğalina yakin bisey yaptır kuzum:)

benim saçlarım belimde su an. biraz ucundan kestirip uzatmaya devam edicem. sonra o saçları çit çit yaptircam kendime de kısacık bi bob kesim:)

Hürrem saçı için falan burda baslik vardi galiba :) ama doğrusu ben de ugrasamam diple sunla bunla :)

belki kafama eser biseylwr yaparım masallah belde mi
Yatlar katlar arabalar ohh parayı vurdu acuncum
Cemal hangisidi
helal olsun kendi emeğiyle geldi
gonullulerde en yakışıklı olani

Ben neden geyşayı tebrik edemiyorum adama içim soğumuyor, kindar oldum iyice
Kız bebekten mi dersin
Ben bu kadar ağlıyorum diye kızım da ağlak olur mu diye korkuyorum
Miray çok ağlar mı?
Valla cok aglar cicim inan ki sebebsiz olur olmaz aglamalari coktur bazen kakam niye gelip duruyo diye aglar bazen burnum niye akiyo diye.. en azindan bunlarin bi sebebi var dimi gulup oynarken birden aglamaya baslar eyvahlar olsun susmaz 1 saat boyunca aglar bugun babasiyla parka gittiler sallanmak istemis babasi tamam demis salincagin yanina geldik dedi babasi.. birden ben eve gitmek istiyorum demis.. babasi onada ii sen bilirsin demis bizimki baslamis aglamaya eve gelene kadarda aglamaya devam etmis eve geldiler hala agliyo tabi niye agliyosun diyorus soylemiyo anca agliyo sonra kendi kendine susuyo hic bise olmamis gibi yanimiza geliyo falan bidaa aglamicam diyo ama nerdee soz bir donmek iki bizimkinde habire agliyo valla

Beyaz tenlilere yakışıyor ama ben buğdayım yakışmaz herhalde

yakışan tonu bulursan yakışır kiz:) ben cok araştırmıştim ben de bugdayim:)

ama ben direk boyatma değil de balyaj olarak düşünmüştüm:) hem denemis olur hem heves alırım dedim sonra bi baktim saçlarım çok uzamış dedim samdan firsat bu firsat iyice uzat degerlendir bu saçları
öylece yattı benim boya kesim işleri yaza inşallah:)

benimki daha da bi değişik kıskanç oldu ya
aklı sonradan gelenlerden benimki ya da eskiden güzel bulmuyodu artık güzel buluyo

attı mi peki hiç malzemelerini çay:)
Sence kuzuumm atarmiyim okadar da degil yani sozunu dinlerim elbet belli bi cizgide de ... calisirken ben ondan once giderdim uyku icin olen adam gozunu acar beni gozetlerdi ne giyiyorm ne suruyorum diye halbuki kapaliyim yani ne kadr ne giyebilirim bi gun sabah tunigimi degistirtti bana dar popom cikiyor diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…