- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.741
süper ayakkabı cizme olabilir
ben bide saci mor yapmak istiyorum aralardan bazi kisimlari evde becerebilir miyim
samdanim belki sari ombre de olabilir kararsiz kaldim :) oje alicam kendime bide tirnaklara :)valla denemek lazım da ben hiç boya kullanmadım doğal saçım:) o yüzden bilemedim evde mi yapsan kuaförde mi yaptirsan kuzum :)
saç tebeşiri kullansan çok mu çocukça olur
115 e rimel mi olurmuş, ben 30 TL ye A101 den almıştım çok beğendim, zaten ayda yılda bir sürdüğüm için bayağı gidiyor
Ben sok ben iptalçok iğrenç ya kadınlar nasıl anlamamıs normal yorum yapmış şaşırdım doğrusu
Bellii halinden yanii benimki acik kiskancta artik astik cogu seyi cocuk olali beri o da onceden markete gitsen haber vermemi isterdi . Makyaj malzemelerini toplayip cope aticam bi gun derdi neler neler eskisi kdr degil smdi yanmda cock var diye guveniyo heralde
samdanim belki sari ombre de olabilir kararsiz kaldim :) oje alicam kendime bide tirnaklara :)
ah hurremin saci varja öyle istiyorum o renk ama dibi gelir uğraşamam hastasıyım o Rengin.. kestane benim saçlarım güneşte karamel gibi oluyo uçlara doğruben karamel, bakir, altın tarçın gibi renkleri daha çok seviyorum:) sen kumral ya da sarışın misin peki kuzu:) ben siyah ya da koyu kestane saça sarı ombreyi pek beğenmiyorum açıkçası kirli gibi duruyo sanki
cemal can diyorummSurvivor başladı
Ben de bu renkleri beğeniyorum, bakır,soğan kabuğu gibiben karamel, bakir, altın tarçın gibi renkleri daha çok seviyorum:) sen kumral ya da sarışın misin peki kuzu:) ben siyah ya da koyu kestane saça sarı ombreyi pek beğenmiyorum açıkçası kirli gibi duruyo sanki
ah hurremin saci varja öyle istiyorum o renk ama dibi gelir uğraşamam hastasıyım o Rengin.. kestane benim saçlarım güneşte karamel gibi oluyo uçlara doğru
Yatlar katlar arabalar ohh parayı vurdu acuncumcemal can diyorumm
acunun arabaya bak ulannnn
Ben de bu renkleri beğeniyorum, bakır,soğan kabuğu gibi
Beyaz tenlilere yakışıyor ama ben buğdayım yakışmaz herhaldeay demi yaaaaçok naif ve tatlı duruyo ve de klas:)
belki kafama eser biseylwr yaparımoooookendi saçın da sekilli sukullu senin o zaman kendi doğalina yakin bisey yaptır kuzum:)
benim saçlarım belimde su an. biraz ucundan kestirip uzatmaya devam edicem. sonra o saçları çit çit yaptircam kendime de kısacık bi bob kesim:)
Hürrem saçı için falan burda baslik vardi galiba :) ama doğrusu ben de ugrasamam diple sunla bunla :)
helal olsun kendi emeğiyle geldiYatlar katlar arabalar ohh parayı vurdu acuncum
Cemal hangisidi
Valla cok aglar cicimBen neden geyşayı tebrik edemiyorum adama içim soğumuyor, kindar oldum iyice
Kız bebekten mi dersin
Ben bu kadar ağlıyorum diye kızım da ağlak olur mu diye korkuyorum
Miray çok ağlar mı?
Beyaz tenlilere yakışıyor ama ben buğdayım yakışmaz herhalde
Sence kuzuumm atarmiyim okadar da degil yani sozunu dinlerim elbet belli bi cizgide de ... calisirken ben ondan once giderdim uyku icin olen adam gozunu acar beni gozetlerdi ne giyiyorm ne suruyorum diye halbuki kapaliyim yani ne kadr ne giyebilirim bi gun sabah tunigimi degistirtti bana dar popom cikiyor diyebenimki daha da bi değişik kıskanç oldu ya
aklı sonradan gelenlerden benimkiya da eskiden güzel bulmuyodu artık güzel buluyo
attı mi peki hiç malzemelerini çay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?