Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belki kafama eser biseylwr yaparım masallah belde mi

helal olsun kendi emeğiyle geldi
gonullulerde en yakışıklı olani

he kız :) ama is yerimde herkes kısa moda diye kisa kullaniyo vay arkadaş kezban demedikleri kaldı bi sürekli eleştiriyolar kendi tiplerinde bakmadan

bu gözler ten rengi corapla mini etek giyen tesettürlü gördü adam haklı ne bilsin ne giyiyon bakar tabi

bu gözler ten rengi corapla mini etek giyen tesettürlü gördü adam haklı ne bilsin ne giyiyon bakar tabi
Yaaa hic gulecegm yoktu . Bende gordum cok absurt bas kapali alt dapdar tay kisa etekler filan da ben oyle giymem bunu biliyo yanii

kıskanıyolar seninn güzelliğiniiiii

yaaaa tabi

şaka bi yana onlar uzun saca useniyolar:) bide kısa moda diye herkes moda olani yapmali kafasindalar:)

ben evliyim çocuğum var onlar bı evlensin çocukları olsun kazıtip peruk takacaklar heralde tembellikten

Yaaa hic gulecegm yoktu . Bende gordum cok absurt bas kapali alt dapdar tay kisa etekler filan da ben oyle giymem bunu biliyo yanii

olsun belki ic giciklayici bisey giycen ne bilsin adam benimki magazada iste giyerim diye denedigim eteği onayladi aldik eve geldik. işe giderken giydim bunu giyemezsin işe giderken diye tutturdu evde giycekmisim yani olur çay herşeyi beklerim koca milletinden

Benimki de bayağı uzun şuan, dalgalı, banyo yapınca duzlesiyor bayağı uzun oluyor,belime yaklaştı

Kiskaniyolardir hihhh

yok kız:) güzel kızlar şimdi Allah var :) ama hiç birinin saci bi benim saçım etmez yani

Benimki de bayağı uzun şuan, dalgalı, banyo yapınca duzlesiyor bayağı uzun oluyor,belime yaklaştı

aaaa saçlarımiz da ayni mehlika :) benimki biraz daha uzun sanırım sadece:)

doğum sonrası bi bak bakalım begenirsen yaptirirsin senin için de değişiklik olur :)

Eşim kızıl seviyor, 2 kutu kızıl renk boya almıştık, boyayamadan hamile kaldığımı öğrendim, eşim boyuyor saçlarımı,
Bir kere kuaföre kızıl yaptırmak için gittim kuaför kızıl sana yakışmaz akar falan dedi, sarı röfle önerdi, yaptırdım geldim adam şok, kızıl beklediği için hoşuna gitmedi, ben de sonradan pişman oldum, saçlarımı yaktılar,mahvoldu saçlarım, sürekli saç kremi kullanıyordum banamisin demiyordu, en sonunda kese kese rofleler bitti de kendine geldi saçlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…