- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.761
belki kafama eser biseylwr yaparımmasallah belde mi
helal olsun kendi emeğiyle geldi
gonullulerde en yakışıklı olani
Sen boyatacaktin ne yaptin neden vazgectnvalla denemek lazım da ben hiç boya kullanmadım doğal saçım:) o yüzden bilemedim evde mi yapsan kuaförde mi yaptirsan kuzum :)
saç tebeşiri kullansan çok mu çocukça olur
Hicbirini
Sence kuzuumm atarmiyim okadar da degil yani sozunu dinlerim elbet belli bi cizgide de ... calisirken ben ondan once giderdim uyku icin olen adam gozunu acar beni gozetlerdi ne giyiyorm ne suruyorum diye halbuki kapaliyim yani ne kadr ne giyebilirim bi gun sabah tunigimi degistirtti bana dar popom cikiyor diye
Loreal in gecici sac boyalari var alip deneyebilirsin hem de her renk var gratiste filan varsamdanim belki sari ombre de olabilir kararsiz kaldim :) oje alicam kendime bide tirnaklara :)
kıskanıyolar seninn güzelliğiniiiiihe kız :) ama is yerimde herkes kısa moda diye kisa kullaniyo vay arkadaş kezban demedikleri kaldı bisürekli eleştiriyolar kendi tiplerinde bakmadan
Yaaa hic gulecegm yoktu . Bende gordum cok absurt bas kapali alt dapdar tay kisa etekler filan da ben oyle giymem bunu biliyo yaniibu gözler ten rengi corapla mini etek giyen tesettürlü gördü adam haklıne bilsin ne giyiyon bakar tabi
2 senedir izlemedim simdi.merak sardim önceden hep.izlerdim cok seviyorumben hiç izlemiyorum onu:)
Ben herzamn gönüllüyum cnm
kıskanıyolar seninn güzelliğiniiiii
Aayy boyle ozlemeyende ben ozledim demesin yani
Yaaa hic gulecegm yoktu . Bende gordum cok absurt bas kapali alt dapdar tay kisa etekler filan da ben oyle giymem bunu biliyo yanii
Kiskaniyolardir hihhhhe kız :) ama is yerimde herkes kısa moda diye kisa kullaniyo vay arkadaş kezban demedikleri kaldı bisürekli eleştiriyolar kendi tiplerinde bakmadan
Benimki de bayağı uzun şuan, dalgalı, banyo yapınca duzlesiyor bayağı uzun oluyor,belime yaklaştıyakışan tonu bulursan yakışır kiz:) ben cok araştırmıştim ben de bugdayim:)
ama ben direk boyatma değil de balyaj olarak düşünmüştüm:) hem denemis olur hem heves alırım dedim sonra bi baktim saçlarım çok uzamış dedim samdan firsat bu firsat iyice uzat degerlendir bu saçları
öylece yattı benim boya kesim işleriyaza inşallah:)
Kiskaniyolardir hihhh
Benimki de bayağı uzun şuan, dalgalı, banyo yapınca duzlesiyor bayağı uzun oluyor,belime yaklaştı
Eşim kızıl seviyor, 2 kutu kızıl renk boya almıştık, boyayamadan hamile kaldığımı öğrendim, eşim boyuyor saçlarımı,yok kız:) güzel kızlar şimdi Allah var :) ama hiç birinin saci bi benim saçım etmez yani
aaaa saçlarımiz da ayni mehlika :) benimki biraz daha uzun sanırım sadece:)
doğum sonrası bi bak bakalım begenirsen yaptirirsin senin için de değişiklik olur :)
Oyy sen carirsan sevgilem gosa gosa gelerem sevincimden ucarag uca uca gelerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?