- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.781
Ahh kuzumm yaa benimkide kizil seviyor ama ben bugday tenliyim bana yakismaz diye cesaret edemiyorum bende kizili sevmiyorum sahsen.. siyahada bayiliyor siyah bana gidiyor ama arada dogal kahve tonlarini ozluyorum yaniEşim kızıl seviyor, 2 kutu kızıl renk boya almıştık, boyayamadan hamile kaldığımı öğrendim, eşim boyuyor saçlarımı,
Bir kere kuaföre kızıl yaptırmak için gittim kuaför kızıl sana yakışmaz akar falan dedi, sarı röfle önerdi, yaptırdım geldim adam şok, kızıl beklediği için hoşuna gitmedi, ben de sonradan pişman oldum, saçlarımı yaktılar,mahvoldu saçlarım, sürekli saç kremi kullanıyordum banamisin demiyordu, en sonunda kese kese rofleler bitti de kendine geldi saçlarım
Kuzu bide kuaförlerde aralara parlak saç çıtçıtı gibi bişe vardı hattı Müge anlı da görmüştümsamdanim belki sari ombre de olabilir kararsiz kaldim :) oje alicam kendime bide tirnaklara :)
Eşim kızıl seviyor, 2 kutu kızıl renk boya almıştık, boyayamadan hamile kaldığımı öğrendim, eşim boyuyor saçlarımı,
Bir kere kuaföre kızıl yaptırmak için gittim kuaför kızıl sana yakışmaz akar falan dedi, sarı röfle önerdi, yaptırdım geldim adam şok, kızıl beklediği için hoşuna gitmedi, ben de sonradan pişman oldum, saçlarımı yaktılar,mahvoldu saçlarım, sürekli saç kremi kullanıyordum banamisin demiyordu, en sonunda kese kese rofleler bitti de kendine geldi saçlarım
Ben de seyrek boyuyorum, kızıl yapıyorum genelde,eşimle birlikte alışveriş yapıyoruz, gidip nerde kızıl renk varsa onları seçiyor,kapalı olduğum için sorun olmuyor, eşimin gönlü olsun diye yapıyorum artık, kahve kestane falan da yspmistim onları daha çok yakıştırıyorum kendimeAhh kuzumm yaa benimkide kizil seviyor ama ben bugday tenliyim bana yakismaz diye cesaret edemiyorum bende kizili sevmiyorum sahsen.. siyahada bayiliyor siyah bana gidiyor ama arada dogal kahve tonlarini ozluyorum yanibende kendim boyuyorum bu arada 2 ayda 1 diplerimi boyuyorum yetiyor bana
Ahh kuzumm yaa benimkide kizil seviyor ama ben bugday tenliyim bana yakismaz diye cesaret edemiyorum bende kizili sevmiyorum sahsen.. siyahada bayiliyor siyah bana gidiyor ama arada dogal kahve tonlarini ozluyorum yanibende kendim boyuyorum bu arada 2 ayda 1 diplerimi boyuyorum yetiyor bana
saçlarımin şeklini seviyorum kuzu ama o parlak olani denerimmmKuzu bide kuaförlerde aralara parlak saç çıtçıtı gibi bişe vardı hattı Müge anlı da görmüştümsarı saçın önlerine çok az yani bi tutam gibi hoşuma gitmişti
Bide saç yapış tarzını değiştirebilirsin düz kullanıyorsan fönlü havalı uçuş uçuş yada tam tersi gibi
Bende direk gebelik takvimi yapmıştımEki Görüntüle 2591754
Ben şu testledaha kana gitmeden hamileyim diye konu açıp, insanlarla engin tecrübelerimi paylaşıp, gebe kalmak isteyenlere sürüyle tavsiye vermiştim 
Eminliğime ve özgüvene bakar mısınız ulan belki test bozuk, belki kimyasal
Demekki o koyulukla gebe olduğunu anlamayan arkadaşın ikinci çizgisi benim gibi hafif silik çıksa değilim diye çöpe atarmış
Teşekkür ederimm Diloşumm geldik çok şükür yerleştik bakalımm yarın başlıyor maraton
Kizilll mi kizil bi askkk ben de ilk boyadigimda kizil almistik esim boyamisti sonra 1 kere dha kopuk boyayla kendim kizil yapmistim ama harikaaa olmustuu bidaha istiyorum aslnda da suan sari ombre var sariligi da kalmadi pej uclarda kaldi turunculasti . Sirtimin ortasnda benim de uzayip o sarilardan kurtulacagm esim hic boyama diyor ama hep diyordu ben boyuyordunEşim kızıl seviyor, 2 kutu kızıl renk boya almıştık, boyayamadan hamile kaldığımı öğrendim, eşim boyuyor saçlarımı,
Sana yakışir canım beyaz tenlisin, doğal rengin kumral mi,Kizilll mi kizil bi askkk ben de ilk boyadigimda kizil almistik esim boyamisti sonra 1 kere dha kopuk boyayla kendim kizil yapmistim ama harikaaa olmustuu bidaha istiyorum aslnda da suan sari ombre var sariligi da kalmadi pej uclarda kaldi turunculasti . Sirtimin ortasnda benim de uzayip o sarilardan kurtulacagm esim hic boyama diyor ama hep diyordu ben boyuyordunbakalm hi tamamen dogala doneym sonrasni dusunuruz
Eşin doğru demiş aslında ama doğal boyalar da var,ne kadar doğal bilmiyorum ama onlardan kullanabilirsinIlk boya yapmama izin cikmasi da kavga etmistik baristik dedm bana kizil su boyadan getir boyiycam ic bisey deme dedimo sekilde oldu . Yoksa beyaz yok sacnda niye boyuyosun diyo gerek yok bosa kmyadal aliyosun diyo acik degilim kmse gormuyor hala bukadar soyluyo iste naparsa yap demiyo
Ay Allah korusun cicim yaEli ayağına dolanıyor seksü şempazemetraftan gelen bakışlara mı yansın bana mı yansın.
Karşıdan gören aldatıldığımı öğrenmişim ya da dayak yemişim falan sanır herhalde.
Ahahah yaa yerimm ikizler burcu falan mı kızın imzosumValla cok aglar ciciminan ki sebebsiz olur olmaz aglamalari coktur bazen kakam niye gelip duruyo diye aglar bazen burnum niye akiyo diye.. en azindan bunlarin bi sebebi var dimi gulup oynarken birden aglamaya baslar eyvahlar olsun susmaz 1 saat boyunca aglar bugun babasiyla parka gittiler sallanmak istemis babasi tamam demis salincagin yanina geldik dedi babasi.. birden ben eve gitmek istiyorum demis.. babasi onada ii sen bilirsin demis bizimki baslamis aglamaya eve gelene kadarda aglamaya devam etmis eve geldiler hala agliyo tabi niye agliyosun diyorus soylemiyo anca agliyo sonra kendi kendine susuyo hic bise olmamis gibi yanimiza geliyo falan bidaa aglamicam diyo ama nerdee soz bir donmek iki bizimkinde habire agliyo valla
Evet canim ...Sana yakışir canım beyaz tenlisin, doğal rengin kumral mi,
Ben sirf degisiklik olsn diye kendi hevesm icin yapiyorum canim ama suan tamamrn dogala doneyim az kaldi biraz oylr kullanirim sonra canim ne isterse bakaljmEşin doğru demiş aslında ama doğal boyalar da var,ne kadar doğal bilmiyorum ama onlardan kullanabilirsin
Valla balimm akrep burcu ama ben heralde yukseleni neyin ikizler falan diyorum yani bukadar gelgitli biri olamaz yaniAy Allah korusun cicim yadün gece rüyamda bende aldatildigimi gördüm,sbhtan beri adamın burnundan getirdim bı rüya b.kuna boşamalara doyamiyordum kocamı rüyamda psikolojim bozuldu resmen yaa ahahah
Ahahah yaa yerimm ikizler burcu falan mı kızın imzosum
Kumrala ombre güzel yakışır, kızıl bakır falan da yakışır, koyu kızıl pek sevmiyorum benEvet canim ...
Bana hersey yakisirKumrala ombre güzel yakışır, kızıl bakır falan da yakışır, koyu kızıl pek sevmiyorum ben
Maşaallah mütavazilik akıyor her yerindenBana hersey yakisirne kadan da mutevaziyim .. mehlika ben kizil buyu yapmistim koyu kizildi harika olmustu o da ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?