Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh kuzumm yaa benimkide kizil seviyor ama ben bugday tenliyim bana yakismaz diye cesaret edemiyorum bende kizili sevmiyorum sahsen.. siyahada bayiliyor siyah bana gidiyor ama arada dogal kahve tonlarini ozluyorum yani bende kendim boyuyorum bu arada 2 ayda 1 diplerimi boyuyorum yetiyor bana

samdanim belki sari ombre de olabilir kararsiz kaldim :) oje alicam kendime bide tirnaklara :)
Kuzu bide kuaförlerde aralara parlak saç çıtçıtı gibi bişe vardı hattı Müge anlı da görmüştüm sarı saçın önlerine çok az yani bi tutam gibi hoşuma gitmişti

Bide saç yapış tarzını değiştirebilirsin düz kullanıyorsan fönlü havalı uçuş uçuş yada tam tersi gibi

yaaaa bunları duya duya da soguyorum işte boya fikrinden
geçmiş olsun diyeyim sana da buğday tenliysen her renk olur tonunu tutturmak önemli sadece:)

Ben de seyrek boyuyorum, kızıl yapıyorum genelde,eşimle birlikte alışveriş yapıyoruz, gidip nerde kızıl renk varsa onları seçiyor,kapalı olduğum için sorun olmuyor, eşimin gönlü olsun diye yapıyorum artık, kahve kestane falan da yspmistim onları daha çok yakıştırıyorum kendime

benimki de kızıla karşı her renk olur kızıla gelince olmaz

saçlarımin şeklini seviyorum kuzu ama o parlak olani denerimmm

Bende direk gebelik takvimi yapmıştım

Kizilll mi kizil bi askkk ben de ilk boyadigimda kizil almistik esim boyamisti sonra 1 kere dha kopuk boyayla kendim kizil yapmistim ama harikaaa olmustuu bidaha istiyorum aslnda da suan sari ombre var sariligi da kalmadi pej uclarda kaldi turunculasti . Sirtimin ortasnda benim de uzayip o sarilardan kurtulacagm esim hic boyama diyor ama hep diyordu ben boyuyordun bakalm hi tamamen dogala doneym sonrasni dusunuruz

Ilk boya yapmama izin cikmasi da kavga etmistik baristik dedm bana kizil su boyadan getir boyiycam ic bisey deme dedim o sekilde oldu . Yoksa beyaz yok sacnda niye boyuyosun diyo gerek yok bosa kmyadal aliyosun diyo acik degilim kmse gormuyor hala bukadar soyluyo iste naparsa yap demiyo

Sana yakışir canım beyaz tenlisin, doğal rengin kumral mi,

Eşin doğru demiş aslında ama doğal boyalar da var,ne kadar doğal bilmiyorum ama onlardan kullanabilirsin

Eli ayağına dolanıyor seksü şempazem etraftan gelen bakışlara mı yansın bana mı yansın.
Karşıdan gören aldatıldığımı öğrenmişim ya da dayak yemişim falan sanır herhalde.
Ay Allah korusun cicim yadün gece rüyamda bende aldatildigimi gördüm,sbhtan beri adamın burnundan getirdim bı rüya b.kuna boşamalara doyamiyordum kocamı rüyamda psikolojim bozuldu resmen yaa ahahah
Ahahah yaa yerimm ikizler burcu falan mı kızın imzosum

Eşin doğru demiş aslında ama doğal boyalar da var,ne kadar doğal bilmiyorum ama onlardan kullanabilirsin
Ben sirf degisiklik olsn diye kendi hevesm icin yapiyorum canim ama suan tamamrn dogala doneyim az kaldi biraz oylr kullanirim sonra canim ne isterse bakaljm

Valla balimm akrep burcu ama ben heralde yukseleni neyin ikizler falan diyorum yani bukadar gelgitli biri olamaz yani

Bana hersey yakisir ne kadan da mutevaziyim .. mehlika ben kizil buyu yapmistim koyu kizildi harika olmustu o da ya
Maşaallah mütavazilik akıyor her yerinden
Şaka bir yana beyaz tenlisin, yakışır bence de, kumral saçlı beyaz tenli bir arkadaşım var o da bir ara kizil yapmışti yakışmışti ona da, ama çabuk akıyor, koyu kızıl bir bakıyorsun bir kaç hafta sonra açık kızıl olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…