- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.801
Rabbim zihine aciklik kuvvet versin fistigim basarilar seninle olsun insallah hedefine ulasirsinDİKKATT!!
Kertenkelelerim bana bu ara dua eder misiniz, ziira dersten çok uzaklaştım gibi hissediyorum kendimi. Pek çalışamıyorum istediğim gibi bu ara.Yarın bismillah diyip tekrar güzelce başlıcam inşallah
Not: bilerek farklı kocaman yazdım
Amiin Amiin inşallah imzosum, çok teşekkür ederimRabbim zihine aciklik kuvvet versin fistigim basarilar seninle olsun insallah hedefine ulasirsin❤
Rabbim zihin açıklığı ve çalışma şevk ve iştiyaki versin, inşaallah çok başarılı olursun ve hayırlısıyla atanirsinDİKKATT!!
Kertenkelelerim bana bu ara dua eder misiniz, ziira dersten çok uzaklaştım gibi hissediyorum kendimi. Pek çalışamıyorum istediğim gibi bu ara.Yarın bismillah diyip tekrar güzelce başlıcam inşallah
Mehlikam Amiin inşallah çok sağolRabbim zihin açıklığı ve çalışma şevk ve iştiyaki versin, inşaallah çok başarılı olursun ve hayırlısıyla atanirsin
Acik kizil olmamisti da cok asiri boya akiyor her yikanmada yada terlemede filan tek o yonunu sevmiyorum renk harika ama zahmeti cok . Dip cabuk geliyor ama koyu kizilda pek siritmiyor gerci bide asla ve asla ustune siyahtan baska renk zor tutuyor yaji uzatip o boyanms yer kesilip gidene kadar adindan andiriyor yani kizill...Maşaallah mütavazilik akıyor her yerinden
Şaka bir yana beyaz tenlisin, yakışır bence de, kumral saçlı beyaz tenli bir arkadaşım var o da bir ara kizil yapmışti yakışmışti ona da, ama çabuk akıyor, koyu kızıl bir bakıyorsun bir kaç hafta sonra açık kızıl olmuş
girmeseydi canimBoyle konusunca da hemen kizila boyayasm geliyo askim depresiyi yaaa artemis e bak aklimiza soktu boyayi gitti kaybolduaypare ackerman
Hediye ye gülünür mü hiç aşkolsun. Yani ben evlilik yıldönümümüz de çaydanlık almış kadınımGünaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulanByNkoaLa , soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
T Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Ederim etmem miDİKKATT!!
LimonsuzuummHediye ye gülünür mü hiç aşkolsun. Yani ben evlilik yıldönümümüz de çaydanlık almış kadınımgerçi içimi ısıtmak için almıştı benim hediyem seninkini döver
Ederim etmem mi☺içimden ettim amin de
Seni meşgul eden başkaları var sanırım.
Nerdesiin aa güloşşD Dilos06
Casper25
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli nin de dediği gbi kaç gündür o kahvaltı senin bu akşam yemeği bizim kosturduk durduk en sonunda durulduk eve kapandik
Bir babam yemek verdiNerdesiin aa güloşş
Supersinnn tam benlik isler bunlar sevdim sevindim senin adina ... naber diyecegim belliki pek iyisinBir babam yemek verdi
Bir arkadaşa kahvaltıya gittim
Bugün sabah yine kahvaltıya gittim ardından babannemiz yemek verdi (zengin yemeği yedik)
Ayyy mmmm enfessssBir babam yemek verdi
Bir arkadaşa kahvaltıya gittim
Bugün sabah yine kahvaltıya gittim ardından babannemiz yemek verdi (zengin yemeği yedik)
Yediklerm erimeseydi daha mutlu olabilirdimSupersinnn tam benlik isler bunlar sevdim sevindim senin adina ... naber diyecegim belliki pek iyisinAllah daha da artirsin iyiligini
Bnmde geldi sorma erken yedikAyyy mmmm enfessss
Ama benim bişeler yiyesim geldi şimdii
Ayyy mmmm enfessss
Ama benim bişeler yiyesim geldi şimdii
Bu gece yemek yiyeceklere eslik edebilirim ne yiceniz bakem ben acikmadim henuz ama aksam cok yedim bide oruc tutayim yarin diyorum bakalimBnmde geldi sorma erken yedik
Akros ise gidecek diye acıktım
Ben yatiom valla bu usengeclikle ancak sabah yermBu gece yemek yiyeceklere eslik edebilirim ne yiceniz bakem ben acikmadim henuz ama aksam cok yedim bide oruc tutayim yarin diyorum bakalim
Yarin ola hayrola diyosunn uykn varsa yat benm hc yok bekliyorum gelsn diye iyigecelerBen yatiom valla bu usengeclikle ancak sabah yerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?