Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim zihine aciklik kuvvet versin fistigim basarilar seninle olsun insallah hedefine ulasirsin

Rabbim zihin açıklığı ve çalışma şevk ve iştiyaki versin, inşaallah çok başarılı olursun ve hayırlısıyla atanirsin

Acik kizil olmamisti da cok asiri boya akiyor her yikanmada yada terlemede filan tek o yonunu sevmiyorum renk harika ama zahmeti cok . Dip cabuk geliyor ama koyu kizilda pek siritmiyor gerci bide asla ve asla ustune siyahtan baska renk zor tutuyor yaji uzatip o boyanms yer kesilip gidene kadar adindan andiriyor yani kizill...

Hediye ye gülünür mü hiç aşkolsun. Yani ben evlilik yıldönümümüz de çaydanlık almış kadınım gerçi içimi ısıtmak için almıştı benim hediyem seninkini döver Ederim etmem miiçimden ettim amin de
Seni meşgul eden başkaları var sanırım.

Limonsuzuumm çok Amiin dediimm

Pek öyle de denemez aslında, o da var tabi de. Son zamanlar yoğun geçti başka şeylerle uğraş derken ben koptum birazcık

Bir babam yemek verdi
Bir arkadaşa kahvaltıya gittim
Bugün sabah yine kahvaltıya gittim ardından babannemiz yemek verdi (zengin yemeği yedik)
Supersinnn tam benlik isler bunlar sevdim sevindim senin adina ... naber diyecegim belliki pek iyisin Allah daha da artirsin iyiligini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…