- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.821
Yalnız yanındaki cidden ben hahahahahahahshahGünaydın kertenkelelerim
Herkese misssler gibi bir pazar diliyorum
Ben Geyşamı nöbete yolladım geldim. Bu gece kocasızım
Dünden bu yana 50 sayfa birikmişhepsini okusam şarjım biterdi, zaten az Lütfen önemli dedikodu olduğunda beni de etiketleyin kaçırmak istemiyorum rica edicem
Gelelim gelişmelere:
Dün geyşam uyanınca pek bir sempatik hale büründüSöylemeye utanıyorum siz de lütfen duyduktan sonra hafızanızdan sonsuza dek silin; bana üstünde aşk sözü olan şişe açacağı almış hediye olarak(gülen olursa deşerim) 
Açıklaması şu: "Tüm gün başımızda çok ters bir komiser vardı telefonu pek elime alamadım. Alsam da telefonda kutlamak istemedim gece çıkınca (saat gece 2-3'ü kastediyor) çiçek alıp öyle gelirim dedim () ama o saatte bulamadım anca bu açacağı buldum ( ) ama seni sevgililer günü kahvaltısına götürmeye karar verdim " dedi. Makul bir açıklama olabilir ama nedense bana dokunmadı. Yılbaşı teröründen sonra özel günlere karşı tüm tahammülümü bitirmiş sanırım.
Kahvaltıyı kabul etmedim (senin beni götüreceğin kahvaltıya mı kalmışım peh). Birkaç bebek alışveriş dükkanı gezdik. Sonra avm'de yine hormonlandım durup dururken hönkürerek ağlamaya başladım herkes bize baktı geçen de yemeğe çıkmıştık orda ağlama krizi geldi yine madara olduk sosyeteye
Hobi olarak 24 saatin 18 ini falan ağlayarak geçiriyorum. Bazen rüyamda bile ağlıyorum kalkınca gözlerim çapak tutuyor kurumuş yaşlardan açılmıyor sonra
İşte böyle kuzularım.
Bu arada geçen bir videoya rast gelip resmen kendimi gördüm. Şu olayı birebir bende yaşıyorum. Kime derdimi anlatsam gülüyor anasını satayım bende artık ciddi algılanmak istiyorum.
Konuşan ben, sağdaki gözlüklü konu ne olursa olsun daima beni haklı bulanByNkoaLa , soldaki dinleyen topik
Unutmayın; her palyaçonun da bir hikayesi vardır.
Yakın şimdi sigaraları
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yatiom derken uzaniyorm anlamında smdi benm yataktan kalkmam mutfağa gitmem ohooooo bu gobekleYarin ola hayrola diyosunn uykn varsa yat benm hc yok bekliyorum gelsn diye iyigeceler
Vaayy gezmeceler yani@Dilos06
Casper25
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli nin de dediği gbi kaç gündür o kahvaltı senin bu akşam yemeği bizim kosturduk durduk en sonunda durulduk eve kapandik
Asıl hayat bundan sonra başlıyor casperimVaayy gezmeceler yani
Iyi durulabildiniz
Ahahah dogru diyosunAsıl hayat bundan sonra başlıyor casperim
Ooo afyt olsun canmm bizde yedik valla künefeAhahah dogru diyosun
Biz bugun bi cikalim dedik. Kocamin cani kunefe istedi. (Bu ara cok aseriyor. Sanirim onu hamile biraktim)
Hava buzdu valla. Alisveris yaptik, kunefe yedik. Kiz azcik oyun alaninda oynadi. Eve geldik. Uyurken 2 kere oksurdukesin hasta olacak cok hassas bu bebe ya
Son 1 saattir oksurmedi. Insallah hasta olmaz.Ooo afyt olsun canmm bizde yedik valla künefe
Bazen erkekler de hamile olabiliyor özellikle eşleri hamileyken onu anladım yani ben. Bunda
İns.olmaz.iicni rahat tut sen olmaz o :)
Hee zaten ikizler olmasa akrepten başka seçenek kalmiyoduValla balimm akrep burcu ama ben heralde yukseleni neyin ikizler falan diyorum yani bukadar gelgitli biri olamaz yani
Ohh keyifler gırla rosscuğm@Dilos06
Casper25
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli nin de dediği gbi kaç gündür o kahvaltı senin bu akşam yemeği bizim kosturduk durduk en sonunda durulduk eve kapandik
gösteriş peşindeler mi acaba. 5 -6 çeşit olarak abartılması şart mı.günü iptal etsem bilmiyorum hiç mutlu degilim
sıkıcı geçiyor
günlerde 3 çeşit yapmalari gerektirsen 5-6 çeşit yapıyolar
bide en güzel yapma peşindeler.
kıyafet olayı da ayni..;
ben eve döndüğümde resmen nazara geliyorum rahatlsızaniyorum..
güne ilk katıldım akşam üstüme kahve döktüm....
ikinci katldım elimi yaktım..
üçüncü katıldımevdeki eşya kırıldı..
hiç aksiliklerim bitmiyor.
sevmiyorum günü artık bi daha mi Tövbee...
bana böle gün lazim degil
sevgi saygı arkadaşlıkdayanişmasi.. öle lazim..
iptal edilmiyor kaynanama dedim katılmayayim diye olur mu öle şey diyorlargösteriş peşindeler mi acaba. 5 -6 çeşit olarak abartılması şart mı.
gitme . uzak dur en iyisi. samimiyet hissetmediğin ortamda bulunma.
kaynana olur mu öyle şey dediğinde kanun mu oluyor ki. canını sıkma ve kaynananın her dediği kanun değildir . bunu da bil arkadaşım . üzme kendini.iptal edilmiyor kaynanama dedim katılmayayim diye olur mu öle şey diyorlar
bu gün gösteriş abartılı.. 5-6 çeşit çok geliyor.
ben sevemedim hiç samimiyet bulmuyorummutsuz gidiyorum güne
bide çeşit çeşit giyinmemi istiyor elşeştiriyorkaynana olur mu öyle şey dediğinde kanun mu oluyor ki. canını sıkma ve kaynananın her dediği kanun değildir . bunu da bil arkadaşım . üzme kendini.
canım benim . tecrübe ile sabit . kaynananın her dedğini yaparsan önüne geçemezsin . yıllar yılı böyle olur . kaynanan bi şey derse he de geç ama bildiğini oku. tavsiyemdir .bide çeşit çeşit giyinmemi istiyor elşeştiriyor
ayni olmayacakmiş ...
gösteriş olacakmişşşşş..
ya arkadaş ben buyum gösteriş peşinde de degilim bu günde ne olduğu ikinci günde anladim pişman oldum.
zorla yaptırıyor ben kendi bildiğimi okuyorum ama bu günü iptal etsem ne iyi olacak.canım benim . tecrübe ile sabit . kaynananın her dedğini yaparsan önüne geçemezsin . yıllar yılı böyle olur . kaynanan bi şey derse he de geç ama bildiğini oku. tavsiyemdir .
pileaaaeeiğğğğsss
günaydınn canım.. aah kuzum kıyamam karın ağrısıda çekiyosa az bişey ılık suyun içine şeker at içir karın ağrısı geçer hemde biraz yumuşar kakası tuvalete yapıyor değilmi öyleyse eğer klozete oturun bisüre beraber :) benim kızdada oluyor arada ben böyle yapıyorum bide arka nakatına bebek yağı veya zeytin yağı sür ki canı acımasın :)Günaydın
Nasılsın kızlar
Gece kız uyandı kabız oldu yapamıyor ağlıyorbide kakasını tutuyor ne yapmam lazım
Bu çok zorladı benı beşiğinden başımdan ayrılmadı 1 saat sallıyorum
Kendı uyursa mutlu olucam 3 yaşında şimdi
Babaya bıraktım uyudu şimdi aşırı uykum var uyumak istıyorum
Dün akşam da 1 saat salladım zamana yazıkadamın maksat sesi yüzünden uyandı bende sinirlendım kavga ettik al uyut dedım
Çocuk uyuyor maksat yapılır mı ya
Bide sinirli sinirlendi mi adamın gözü dönmüyor
günü iptal etmeyi düşünme de . bi sonraki güne katılmazsın istersen . kv ne derse desin . kv ler ilk başlarda sana öğretmeyi görev edinir . buraya gidilir . bu giyilir . bu giyilmez . bi giydiğini bi daha giyme gibi gösteriş peşindedirler vs .zorla yaptırıyor ben kendi bildiğimi okuyorum ama bu günü iptal etsem ne iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?