Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız yanındaki cidden ben hahahahahahahshah
Ama bn daha hiç senin haksız olduğunu gormedm ki konularda

Asıl hayat bundan sonra başlıyor casperim
Ahahah dogru diyosun
Biz bugun bi cikalim dedik. Kocamin cani kunefe istedi. (Bu ara cok aseriyor. Sanirim onu hamile biraktim )
Hava buzdu valla. Alisveris yaptik, kunefe yedik. Kiz azcik oyun alaninda oynadi. Eve geldik. Uyurken 2 kere oksurdu kesin hasta olacak cok hassas bu bebe ya

Ooo afyt olsun canmm bizde yedik valla künefe
Bazen erkekler de hamile olabiliyor özellikle eşleri hamileyken onu anladım yani ben. Bunda
İns.olmaz.iicni rahat tut sen olmaz o :)

Ooo afyt olsun canmm bizde yedik valla künefe
Bazen erkekler de hamile olabiliyor özellikle eşleri hamileyken onu anladım yani ben. Bunda
İns.olmaz.iicni rahat tut sen olmaz o :)
Son 1 saattir oksurmedi. Insallah hasta olmaz.
Cok zor atlatiyor cocuk hastaligi. Normal bebelerden daha bi fazla yatiyor. Perperisan ise gidiyorum sonra mudur gereksiziyle takisiyorum suratim asık diye
Dertlendim. Allahiimm ins. Hasta olmaz. Amiin

Günaydın
Nasılsın kızlar
Gece kız uyandı kabız oldu yapamıyor ağlıyor bide kakasını tutuyor ne yapmam lazım
Bu çok zorladı benı beşiğinden başımdan ayrılmadı 1 saat sallıyorum
Kendı uyursa mutlu olucam 3 yaşında şimdi
Babaya bıraktım uyudu şimdi aşırı uykum var uyumak istıyorum
Dün akşam da 1 saat salladım zamana yazık adamın maksat sesi yüzünden uyandı bende sinirlendım kavga ettik al uyut dedım
Çocuk uyuyor maksat yapılır mı ya
Bide sinirli sinirlendi mi adamın gözü dönmüyor

Valla balimm akrep burcu ama ben heralde yukseleni neyin ikizler falan diyorum yani bukadar gelgitli biri olamaz yani
Hee zaten ikizler olmasa akrepten başka seçenek kalmiyodu ama evet yükseleni ikizler olabilir bu çocuğun bak
@Dilos06
Casper25
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli nin de dediği gbi kaç gündür o kahvaltı senin bu akşam yemeği bizim kosturduk durduk en sonunda durulduk eve kapandik
Ohh keyifler gırla rosscuğm maşallah ye iç gez tabi kiz bebiş doğana kdr acısını çıkar

günü iptal etsem bilmiyorum hiç mutlu degilim
sıkıcı geçiyor
günlerde 3 çeşit yapmalari gerektirsen 5-6 çeşit yapıyolar
bide en güzel yapma peşindeler.
kıyafet olayı da ayni..;
ben eve döndüğümde resmen nazara geliyorum rahatlsızaniyorum..
güne ilk katıldım akşam üstüme kahve döktüm....
ikinci katldım elimi yaktım..
üçüncü katıldımevdeki eşya kırıldı..
hiç aksiliklerim bitmiyor.
sevmiyorum günü artık bi daha mi Tövbee...
bana böle gün lazim degil
sevgi saygı arkadaşlıkdayanişmasi.. öle lazim..

gösteriş peşindeler mi acaba. 5 -6 çeşit olarak abartılması şart mı.
gitme . uzak dur en iyisi. samimiyet hissetmediğin ortamda bulunma.

gösteriş peşindeler mi acaba. 5 -6 çeşit olarak abartılması şart mı.
gitme . uzak dur en iyisi. samimiyet hissetmediğin ortamda bulunma.
iptal edilmiyor kaynanama dedim katılmayayim diye olur mu öle şey diyorlar
bu gün gösteriş abartılı.. 5-6 çeşit çok geliyor.
ben sevemedim hiç samimiyet bulmuyorum mutsuz gidiyorum güne

iptal edilmiyor kaynanama dedim katılmayayim diye olur mu öle şey diyorlar
bu gün gösteriş abartılı.. 5-6 çeşit çok geliyor.
ben sevemedim hiç samimiyet bulmuyorum mutsuz gidiyorum güne
kaynana olur mu öyle şey dediğinde kanun mu oluyor ki. canını sıkma ve kaynananın her dediği kanun değildir . bunu da bil arkadaşım . üzme kendini.

kaynana olur mu öyle şey dediğinde kanun mu oluyor ki. canını sıkma ve kaynananın her dediği kanun değildir . bunu da bil arkadaşım . üzme kendini.
bide çeşit çeşit giyinmemi istiyor elşeştiriyor
ayni olmayacakmiş ...
gösteriş olacakmişşşşş..
ya arkadaş ben buyum gösteriş peşinde de degilim bu günde ne olduğu ikinci günde anladim pişman oldum.

canım benim . tecrübe ile sabit . kaynananın her dedğini yaparsan önüne geçemezsin . yıllar yılı böyle olur . kaynanan bi şey derse he de geç ama bildiğini oku. tavsiyemdir .
pileaaaeeiğğğğsss

canım benim . tecrübe ile sabit . kaynananın her dedğini yaparsan önüne geçemezsin . yıllar yılı böyle olur . kaynanan bi şey derse he de geç ama bildiğini oku. tavsiyemdir .
pileaaaeeiğğğğsss
zorla yaptırıyor ben kendi bildiğimi okuyorum ama bu günü iptal etsem ne iyi olacak.

günaydınn canım.. aah kuzum kıyamam karın ağrısıda çekiyosa az bişey ılık suyun içine şeker at içir karın ağrısı geçer hemde biraz yumuşar kakası tuvalete yapıyor değilmi öyleyse eğer klozete oturun bisüre beraber :) benim kızdada oluyor arada ben böyle yapıyorum bide arka nakatına bebek yağı veya zeytin yağı sür ki canı acımasın :)

zorla yaptırıyor ben kendi bildiğimi okuyorum ama bu günü iptal etsem ne iyi olacak.
günü iptal etmeyi düşünme de . bi sonraki güne katılmazsın istersen . kv ne derse desin . kv ler ilk başlarda sana öğretmeyi görev edinir . buraya gidilir . bu giyilir . bu giyilmez . bi giydiğini bi daha giyme gibi gösteriş peşindedirler vs .
o yüzden sen yine karakterini yönlendirilmesine izin vermeyip , senin de aklının olduğunu bilmesi lazım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…