- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.841
sudocrem sürdüm..günaydınn canım.. aah kuzum kıyamam karın ağrısıda çekiyosa az bişey ılık suyun içine şeker at içir karın ağrısı geçer hemde biraz yumuşar kakası tuvalete yapıyor değilmi öyleyse eğer klozete oturun bisüre beraber :) benim kızdada oluyor arada ben böyle yapıyorum bide arka nakatına bebek yağı veya zeytin yağı sür ki canı acımasın :)
canım fitiller var onun için eczaneden alabilirsin kolaylaştırıyor yapmasınıGünaydın
Nasılsın kızlar
Gece kız uyandı kabız oldu yapamıyor ağlıyorbide kakasını tutuyor ne yapmam lazım
Bu çok zorladı benı beşiğinden başımdan ayrılmadı 1 saat sallıyorum
Kendı uyursa mutlu olucam 3 yaşında şimdi
Babaya bıraktım uyudu şimdi aşırı uykum var uyumak istıyorum
Dün akşam da 1 saat salladım zamana yazıkadamın maksat sesi yüzünden uyandı bende sinirlendım kavga ettik al uyut dedım
Çocuk uyuyor maksat yapılır mı ya
Bide sinirli sinirlendi mi adamın gözü dönmüyor
teşekkür ederim fitili söleyeyim çok ğgraştim gece çikartmasi için.canım fitiller var onun için eczaneden alabilirsin kolaylaştırıyor yapmasını
rica ederim..keşke adınıda hatırlayabilsem ama hatırlamıyorum. Eczaneye gidince söylerler gerçi sizeteşekkür ederim fitili söleyeyim çok ğgraştim gece çikartmasi için.
Bu konuda Kaynanan neden dinliyorsun ki? Ona neymiş senin gününden.iptal edilmiyor kaynanama dedim katılmayayim diye olur mu öle şey diyorlar
bu gün gösteriş abartılı.. 5-6 çeşit çok geliyor.
ben sevemedim hiç samimiyet bulmuyorummutsuz gidiyorum güne
bu eşimin akrabalari günü ..Bu konuda Kaynanan neden dinliyorsun ki? Ona neymiş senin gününden.
benm kızımda öyle korkuyo tutuyo bende bebek yağı sürüyorum sudocremde iyi olur sür yumuşasın :)sudocrem sürdüm..
canı acidi ben almaya çalıştığımda yavrum benim..
bide çok ağladi..
tutmazsa iyi olucak kızacak diye tutuyor
bende güzelce sölüyorum yavrum tutma yap diye..
senin bu profil resimlerin beni öldürecek
günaydın çaydaşımm iyim çok şükür sen nasılsın
Napionnn fıstığimmmsenin bu profil resimlerin beni öldürecek
iyiim ekmek kadayıfımm çay keyfi yapıyorum sen napıyosunnNapionnn fıstığimmm
Napam lokumum boş boş otuyorumiyiim ekmek kadayıfımm çay keyfi yapıyorum sen napıyosunn
Diloşum çok hastayım
Yaaa neyin var aşkımDiloşum çok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?