- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.041
İyiyim bende napim çay içtim TV karsisindayimİyim balım
Senden naber güzellik
Afiyet olsun şekerimİyiyim bende napim çay içtim TV karsisindayim
Esimde ileride istiyor ama ben ne dusunurm o zaman bilemiyorumKardeşim farklı bir ilde öğretmen,karı koca öğretmenler,çocuğa bakacak kimseleri yok, bakıcıya veriyorlar, kızları daha küçük şimdilik düşünmüyorlar ama sonra düşünürler muhtemelen
Kızımın kreş zamanı gelmiş aslında ,4 yaşına gelince ver kreşe, sonra da anaokuluna giderEsimde ileride istiyor ama ben ne dusunurm o zaman bilemiyorum
Kizimi guvenebilsem krese birakip 1 2 sene calissam iyi olurdu aslnda
Eylulde 4 olacak tam .. bende evde sklyorim kilo aliyorum psikolojm tuhaf calismaya aliskin insan ici evde durmak zor ama cpcuklu kisinin calismasi da zor 11 12 saat cocukkreste mi duracak ozel sektor bizim sartlsr agir biliyosun kiyamiyorum bakacak birim olsa hc dusunmezdm yarm gun de krese giderdiKızımın kreş zamanı gelmiş aslında ,4 yaşına gelince ver kreşe, sonra da anaokuluna gider
Esimde ileride istiyor ama ben ne dusunurm o zaman bilemiyorumKardeşim farklı bir ilde öğretmen,karı koca öğretmenler,çocuğa bakacak kimseleri yok, bakıcıya veriyorlar, kızları daha küçük şimdilik düşünmüyorlar ama sonra düşünürler muhtemelen
Çalışan insan için eve alışması zor, 11-12saat çok uzun ya, ben oğlumu geçen sene özel anaokuluna verdim sabah 7 akşam 6-7ye kadar durabiliyordu, biz daha erken alıyorduk, sabah eşim erken gittiği zamanlar 7de bırakıyorduk,Eylulde 4 olacak tam .. bende evde sklyorim kilo aliyorum psikolojm tuhaf calismaya aliskin insan ici evde durmak zor ama cpcuklu kisinin calismasi da zor 11 12 saat cocukkreste mi duracak ozel sektor bizim sartlsr agir biliyosun kiyamiyorum bakacak birim olsa hc dusunmezdm yarm gun de krese giderdi
İkizlere hamile olan arkadaş di mi, ben bilmiyorum,denk gelmedi@ladymorganos ban mı yedi kızlar profiline girilmiyor
Seninkide 12 saatms cnm ozaman dmi ama hergn okdr birakmiyormussunuz anlaďgm kadaryla .Çalışan insan için eve alışması zor, 11-12saat çok uzun ya, ben oğlumu geçen sene özel anaokuluna verdim sabah 7 akşam 6-7ye kadar durabiliyordu, biz daha erken alıyorduk, sabah eşim erken gittiği zamanlar 7de bırakıyorduk,
Dini eğitim de veriliyordu, Kur'an'ı , sureleri dualari edep adap vs, bolca da oyun, biz çok memnunduk, fiyatı da çok uygundu,
Evet ikizlere hamile olanİkizlere hamile olan arkadaş di mi, ben bilmiyorum,denk gelmedi
Aylık 550 ydi, eşim çevredeki anaokullarınin listesini çıkarmışti, sıra sıra gezelim dedik, daha önce de bir iki yere bakmıştık,Seninkide 12 saatms cnm ozaman dmi ama hergn okdr birakmiyormussunuz anlaďgm kadaryla .
Bende tam oyle bi yere vermek istiyorum her 2 cesit egitimi de olsun istiyorum ama sabah 7 cok erken yaa fiyat uygndu demissin ne kdrdi sornasi ayip olmasin zsten kizimi anaokulu yada krese vermem gerektgnde mecnur calismam gerek ya da sponsor olmasi laxm birinin
Iyiymis gercekten o sekilde biyere fiyat sormustum 4 5 ay once 850 dedilerAylık 550 ydi, eşim çevredeki anaokullarınin listesini çıkarmışti, sıra sıra gezelim dedik, daha önce de bir iki yere bakmıştık,
Listeye başladık, ilk girdiğimiz yer, eğitimi ve fiyatı duyunca şok olduk inanamadık, önce baktığımız yerler 1000 TL üzeriydi, biz de yazdırdık hemen,eğitimini çok beğendik, öğretmeni de çok ilgiliydi,
Allah kısmet ederse doğacak olan oğlumu da oraya verebilirim,anaokulu çağında ve bir iki yıl öncesinde
Geçen sene 500 peşin aylık 500 500 verdik, biz de inanamadık bu fiyata, ingilizce eğitimi falan da vardı biz çok memnun kaldık, inşaallah size de iyi bir yer denk gelirIyiymis gercekten o sekilde biyere fiyat sormustum 4 5 ay once 850 dediler
Yani ise girmezsem bi kis daha evde birlikte olacagiz cnm cnku 2 yil ust uste kres anaokil tarzi calismadigim icin gereksiz geliyorGeçen sene 500 peşin aylık 500 500 verdik, biz de inanamadık bu fiyata, ingilizce eğitimi falan da vardı biz çok memnun kaldık, inşaallah size de iyi bir yer denk gelir
Oğlumu verdiğimiz yer sanırım 3 yaştan başlıyordu, yaş gruplarına göre sınıf sınıf ayirmislardi, yani iki sene hatta 3 sene bile üst üste verilebilir,çünkü verilen eğitim de yaşa göre, biz anaokulu olarak vermiştik, tam gün diye,Yani ise girmezsem bi kis daha evde birlikte olacagiz cnm cnku 2 yil ust uste kres anaokil tarzi calismadigim icin gereksiz geliyor
Benim arkadasm var ilkokula baslayacak cocugu gitti bu sene de krese verdi gecen seneki gbi ayni tarz seylerle oyalaniyor cocuk bide anne de evde ha bana dusmez belki de bana uygun gelmiyor
Benim bahsettgm arkadasn cocugu icin sordgmda gecen senekiyle ayni seylrr denildi cnm cok cesitli bu tarz yerler ya sizinki iyiymis. Ben aslnda 4 yasnda dini egitim 5 anaokulu 6 da ilkokla baslasn istiyorum ama sartlar nolacak bakalmOğlumu verdiğimiz yer sanırım 3 yaştan başlıyordu, yaş gruplarına göre sınıf sınıf ayirmislardi, yani iki sene hatta 3 sene bile üst üste verilebilir,çünkü verilen eğitim de yaşa göre, biz anaokulu olarak vermiştik, tam gün diye,
Kurumun kresi ana okuluna kadar, yarım gün çocuğa bakacak kimse olmayınca mecbur tam gün verdik,
Küçük çocuklara öğle uykusu da vardı, bizimkilere yoktu
Anne evdeyse zaten tam güne gerek yok, bir de bir sene bilemedin iki sene gitmesi daha iyiYani ise girmezsem bi kis daha evde birlikte olacagiz cnm cnku 2 yil ust uste kres anaokil tarzi calismadigim icin gereksiz geliyor
Benim arkadasm var ilkokula baslayacak cocugu gitti bu sene de krese verdi gecen seneki gbi ayni tarz seylerle oyalaniyor cocuk bide anne de evde ha bana dusmez belki de bana uygun gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?