- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.061
Kendi tercihleri iste beni ilgilendirmez de ben de oyle gitsij istemiyorum iste o yuzden ornek verdm . Ozellikle herseyi cok guzel kapiyor masallah suan dini egitimi cok istiyorum 4 yas icij amaAnne evdeyse zaten tam güne gerek yok, bir de bir sene bilemedin iki sene gitmesi daha iyi
Ben kızımı 4 yaş 9 aylıkken anaokuluna gönderdim yarım gün, devlete, yarım günde kreşte kalmıştı, yaşı küçük olunca kurumun kreşi kabul etmişti,Benim bahsettgm arkadasn cocugu icin sordgmda gecen senekiyle ayni seylrr denildi cnm cok cesitli bu tarz yerler ya sizinki iyiymis. Ben aslnda 4 yasnda dini egitim 5 anaokulu 6 da ilkokla baslasn istiyorum ama sartlar nolacak bakalm
Eylul 2016 dpgmlu benim kizim da bende ilk gidebilecegi yil degl sonraki yil gitsn istiyorum istw 6 yasndaBen kızımı 4 yaş 9 aylıkken anaokuluna gönderdim yarım gün, devlete, yarım günde kreşte kalmıştı, yaşı küçük olunca kurumun kreşi kabul etmişti,
5 yaş 9 aylıkken yani 69 aylıkken ilkokula başladı, fizik olarakta iriydi, sorun yaşamadık ama çok küçük başlatmak iyi değil, oğlumu daha geç verdik ve daha başarılı
Canım çabuk öğreniyorlar ama çabukta unutuyorlar,Kendi tercihleri iste beni ilgilendirmez de ben de oyle gitsij istemiyorum iste o yuzden ornek verdm . Ozellikle herseyi cok guzel kapiyor masallah suan dini egitimi cok istiyorum 4 yas icij ama
Bence de öyle ver,yoksa çok erken olur, kızım Ocak doğumlu, 69 aylıktı verdik, 4. Sınıfa kadar karnesi hep çok iyiydi, 4. Sınıfta da takdir aldı ama, daha geç versek daha iyi olurdu, oğlumu geç verdik ve bizi hiç uğraştırmadi, ödevlerini hep kendi yapıyor, daha çabuk kavrıyor, kızım da bayağı uğraşıyordu eşim ödevlerini yaptırırkenEylul 2016 dpgmlu benim kizim da bende ilk gidebilecegi yil degl sonraki yil gitsn istiyorum istw 6 yasnda
Aleykümselam tatlisselammmm
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinMerhaba aranıza neyi katıldım yumurtamam 3 şubattı camartesi günü kan tahlilim 51.4 çıktı şükürler olsun -
naber mehlosumAleykümselam tatlis
Yaa unutmalarina uzuldum cnm tabii tekrar etmeynce unutulurCanım çabuk öğreniyorlar ama çabukta unutuyorlar,
Kızımı oğluma doğum iznindeyken yarım gün sübyan okuluna verdim, daha 4 yaşında bile yoktu, Kur'an'ı , sureleri dualari hep öğrendi, sonra devam etmeyince unuttu,
Başlarda ben her gün yarım sayfa okutuyordum unutmasın diye, sonra okumak istemedi, öyle kaldı,
Oğlum da geçen sene öğrendi güya, şimdi unuttu bile, evde de tekrar ettirmek gerekiyor
Sefirin kiziuzun bir aradan sonra ilk defa biraz dizi izledim, Engin Akyürek çok güzel oynuyor ya,oyunculuğu süper bence
Aynen çayım M mehlika nur mehloşum çocuklar her kadar çok iyi bi yere de gitseler tekrar olmayınca maalesef gidiyorYaa unutmalarina uzuldum cnm tabii tekrar etmeynce unutulur
Ben benmkine ezberletiyorum kisa surelerden . Minnos hanim her gece okumak isine gelmiyo bazen de kikir kikir guluyoAynen çayım M mehlika nur mehloşum çocuklar her kadar çok iyi bi yere de gitseler tekrar olmayınca maalesef gidiyorgece uyumadan önce 10 15 dakika tekrar bile yeterli olur ama.
Aynen o dizi, sırf Engin Akyürek için bile izlenir, nare güzelmiş,değişik bir isim , anlamı ne acabaSefirin kiziay bidaha kizim olursa Nare koyucam adini nasilll
Yaa unutmalarina uzuldum cnm tabii tekrar etmeynce unutulur
Yazın ikisine de biraz biraz okutuyordum Kur'an'ı Kerim, hatta aynı okula yaz okuluna vermiştik ikisini de,Aynen çayım M mehlika nur mehloşum çocuklar her kadar çok iyi bi yere de gitseler tekrar olmayınca maalesef gidiyorgece uyumadan önce 10 15 dakika tekrar bile yeterli olur ama.
Ayyy minnoş yerim onuBen benmkine ezberletiyorum kisa surelerden . Minnos hanim her gece okumak isine gelmiyo bazen de kikir kikir guluyo
İyiyim tatliskom, yatmaya hazırlanıyorum, gece kuşu olduk iyice, senden nabernaber mehlosum
Maşallah Mehlikam olsun onu da tamamlarsınızYazın ikisine de biraz biraz okutuyordum Kur'an'ı Kerim, hatta aynı okula yaz okuluna vermiştik ikisini de,
Kızıma sonradan süreleri tekrar öğrettim, her gün yatmadan tekrar ettiriyordum, kızım çoğu sureyi hatırlıyor ,onda oturdu bayağı ama oğlumu tekrar ettirmedigm için hemen unuttu malesef,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?