Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah Mehlikam olsun onu da tamamlarsınız
İnşaallah canım,ilk ogrenince çabuk unutuyorlar tekrar ogretince hem daha çabuk öğreniyorlar hem de pekişmis oluyor daha kalıcı oluyor
Oğlum her gün gelip öğrendiklerini anlatıyordu,çok seviyordu okulunu öğretmenlerini,

Kizim oyle hevesliki smdi ogretmeni okulu olacak olmasina habire soyluyor canta vs alcam diyor defter kalemle bisey yapsa odevimi yaptim diyor insallah hep boyle olur

Kizim oyle hevesliki smdi ogretmeni okulu olacak olmasina habire soyluyor canta vs alcam diyor defter kalemle bisey yapsa odevimi yaptim diyor insallah hep boyle olur
İnşaallah canım, öyle devam eder bence

Olabildigince ustunde durmak gerek yaa .. bi bellege yerlesse zaten unutmazlar

Ayyy minnoş yerim onu Bide böyle çok güzel videolar var youtube de sureler filan
Ahh ahh 3 bucuk yasnda artk cogu seyi guzelce konusuyor aslnda gecen gun biseyi ben duzelttim dogru soylesn diye ben cocugum ya soyleyemiyorum anne diyor aklina bunu demeye eriyo ama

Kesinlikle Mehlikam bir de küçük yaşta olunca daha çok kalıcı oluyor

Olabildigince ustunde durmak gerek yaa .. bi bellege yerlesse zaten unutmazlar
Ben ters tepmesin diye çok ısrar etmedim, her gün okutuyordum sonra okumucam diye ağlamaya başladı, sonra yine öğrenir ne de olsa diye çok ısrarcı olmadım, unuttu öylelikle, süreleri duaları sonradan tekrar öğrettim çabucak öğrendi maşaallah

Iyi yapmissin sogumadan ogretilmeli kesnlkle mesela bu sira benmki pek okuyasi gelmiyo yatirirken okutuyordum normalde ustelemiyorum suan zaten kucuk hani

Eline sağlık canım çok güzel görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…