- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.081
İnşaallah canım,ilk ogrenince çabuk unutuyorlar tekrar ogretince hem daha çabuk öğreniyorlar hem de pekişmis oluyor daha kalıcı oluyorMaşallah Mehlikam olsun onu da tamamlarsınız
Valla uraz kaygularogluuu diyorum ....Aynen o dizi, sırf Engin Akyürek için bile izlenir, nare güzelmiş,değişik bir isim , anlamı ne acaba
Kizim oyle hevesliki smdi ogretmeni okulu olacak olmasina habire soyluyor canta vs alcam diyor defter kalemle bisey yapsa odevimi yaptim diyor insallah hep boyle olurİnşaallah canım,ilk ogrenince çabuk unutuyorlar tekrar ogretince hem daha çabuk öğreniyorlar hem de pekişmis oluyor daha kalıcı oluyor
Oğlum her gün gelip öğrendiklerini anlatıyordu,çok seviyordu okulunu öğretmenlerini,
İnşaallah canım, öyle devam eder benceKizim oyle hevesliki smdi ogretmeni okulu olacak olmasina habire soyluyor canta vs alcam diyor defter kalemle bisey yapsa odevimi yaptim diyor insallah hep boyle olur
Olabildigince ustunde durmak gerek yaa .. bi bellege yerlesse zaten unutmazlarYazın ikisine de biraz biraz okutuyordum Kur'an'ı Kerim, hatta aynı okula yaz okuluna vermiştik ikisini de,
Kızıma sonradan süreleri tekrar öğrettim, her gün yatmadan tekrar ettiriyordum, kızım çoğu sureyi hatırlıyor ,onda oturdu bayağı ama oğlumu tekrar ettirmedigm için hemen unuttu malesef,
Ahh ahh 3 bucuk yasnda artk cogu seyi guzelce konusuyor aslnda gecen gun biseyi ben duzelttim dogru soylesn diye ben cocugum ya soyleyemiyorum anne diyor aklina bunu demeye eriyo amaAyyy minnoş yerim onuBide böyle çok güzel videolar var youtube de sureler filan
Insallah ben de cok tuhaf oluyorum okula gidecegi fikrini dusumumce yaİnşaallah canım, öyle devam eder bence
Kesinlikle Mehlikam bir de küçük yaşta olunca daha çok kalıcı oluyorİnşaallah canım,ilk ogrenince çabuk unutuyorlar tekrar ogretince hem daha çabuk öğreniyorlar hem de pekişmis oluyor daha kalıcı oluyor
Oğlum her gün gelip öğrendiklerini anlatıyordu,çok seviyordu okulunu öğretmenlerini,
Yicem ben sizin çocuklarıAhh ahh 3 bucuk yasnda artk cogu seyi guzelce konusuyor aslnda gecen gun biseyi ben duzelttim dogru soylesn diye ben cocugum ya soyleyemiyorum anne diyor aklina bunu demeye eriyo ama
Ben ters tepmesin diye çok ısrar etmedim, her gün okutuyordum sonra okumucam diye ağlamaya başladı, sonra yine öğrenir ne de olsa diye çok ısrarcı olmadım, unuttu öylelikle, süreleri duaları sonradan tekrar öğrettim çabucak öğrendi maşaallahOlabildigince ustunde durmak gerek yaa .. bi bellege yerlesse zaten unutmazlar
Yaa gormedimmm atarmsn yineKızım Kur'an'a geçtiğinde, şunun minnosluguna baksana,daha 4 yaşına girmemişti
Iyi yapmissin sogumadan ogretilmeli kesnlkle mesela bu sira benmki pek okuyasi gelmiyo yatirirken okutuyordum normalde ustelemiyorum suan zaten kucuk haniBen ters tepmesin diye çok ısrar etmedim, her gün okutuyordum sonra okumucam diye ağlamaya başladı, sonra yine öğrenir ne de olsa diye çok ısrarcı olmadım, unuttu öylelikle, süreleri duaları sonradan tekrar öğrettim çabucak öğrendi maşaallah
Bak bana bugun sinirlendiriyo cocklar beni yazmistin okusana hamilelk takviminin altiniKızım Kur'an'a geçtiğinde, şunun minnosluguna baksana,daha 4 yaşına girmemişti
Ye ablasiiiYicem ben sizin çocukları
Ahhh keşkeçaydaşımm çok geçmiş olsun çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Sağol bebişimLimonsuzzcay canimm limonsuzum kızın hastaymış gülüm geçmiş olsun şimdi nasıl düştü mü ateşi? Götürdünüz mü hastaneye?
Eline sağlık canım çok güzel görünüyorBen sabah demlemiyorum ya cayciyim ama tek basimayjen demlemem cok cok cnm ister temizlige baslarm filan o seklde demlerm ama aksam esimle ya cay ya kahve iceriz mutlaka ... bir kahve de gunduz tek icerim gerci tek degil kizim a da kahve yani su bardagyla su veriyorum kahve iciyoruz birlikte diyor
Bu da benim revanim K Kendinisevenbirii etiketle beni diuordun ne yapacagmi merak etmstn buyur
Eki Görüntüle 2592337
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?