Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlaticam canım hiç unutmadım saat 5.5 yazayım dedim Dilos saçmalama bu saatte yaziliri mı dedim
Tövbe tövbe kız anlat bakiyim nasıl gördün sabahın beş bucugunda yazdıracak kadar olan rüyayı

Bir varmış bir yokmuş evvel Zaman içinde kalbur zamn icinde B Brunello Cicinelli ve Geysanın rüyası adlı ruyamiza gelelim
gece kaç sularında gördüm bilmiyorum bu rüyayı
herkezin ibadet ettiği ya cami olmasi lazgim ya da bir tapınak
4.5 katlı bir yer herkez giremiyor en üst katina
en üst katta dualarla yazılı yuvarlar içinde bir çok ayetin olduğu bir yer burası dileklerimizi sunuyoruz
ben evlat istiyorum ordaki hocaya diyorum ki bende çıkmak istiyorum benim de dileklerim var hoca tamam diyor burdan bir kaç üye daha var ama kimdi hatırlamıyorum.
Ben duamı ediyorum eşimle pazardan istavrit alıyoruz fln
o sıra ben yine banliyim telefonuma giriyorum bakıyorum ki cicim
gruba bişeyler yazıyor biz buraya gittik fln diye
bizde eşimle işlerimizi hallettik yüksek biryerden geçiyoruz
anam bir de ne göreyim
Bizim cici yanın da da uzun boylu kot pantolonlu geyşa
bizim cicinin de karnı da futbol topu gibi ama nasıl güzel dilek dilemeye gelmişler ama dilek dilenen yerin içinde değiller arka bahçesindeler
geysa ve cicinin dilegide ara
ama arabayı nasıl yapmışlar önüne iki tekerlek kaput koymuşlar araba şekli vermisler
arabayi direk getirseniz olmaz mıydı
bizim.cici geyşa enisteyi habire eliyle kaktırıyor şöyle yap böyle yapsana niye bunu böyle yaptın normal bizim cici bu yapar
Elinde de bir çiçek var cicinin
arabanin tekerlekleri de kırmızı
bende bizimkileri izliyorum ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum
Dileklerini dileyip el ele tutuşup gidiyorlardı

benim totom açik ta kalmış
bende balikciyla kavga ediyorum istavritle dövüyorum fln adamı eşim de dövüyor sonra gelip yine aynı adamdan balık alıyorum kavga edip geri bırakıyordum
daha neler var da bu kadar yeter

Toto önemli tabi diloşum, kapalı olmalı

Diloşumm canımm, ölmekle yaşamak arasın da ince bir çizgideyimm çalışmaya çalışıyorummm
sen nasılsın napıyorsun bitanemm
deme söyleeeee
İse mi geldin kuzum rapor alsaydın evde dinlenseydin
İyim bende güzelim

Maalesef limonsuzumm hala aynıyım, sadece boğaz ağrım hafifledi onun haricinde herşey aynen devam
Allah şifa versin inşAllah çabuk toparlarsın kuzum bebişini de kendini de ihmal etme sakın. Aç susuz bırakma kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…