- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.121
bitek toto değil diloşum bildiğin yorganı açıkta unutmuşun senBir varmış bir yokmuş evvel Zaman içinde kalbur zamn icinde B Brunello Cicinelli ve Geysanın rüyası adlı ruyamiza gelelim
gece kaç sularında gördüm bilmiyorum bu rüyayı
herkezin ibadet ettiği ya cami olmasi lazgim ya da bir tapınak
4.5 katlı bir yer herkez giremiyor en üst katina
en üst katta dualarla yazılı yuvarlar içinde bir çok ayetin olduğu bir yer burası dileklerimizi sunuyoruz
ben evlat istiyorum ordaki hocaya diyorum ki bende çıkmak istiyorum benim de dileklerim var hoca tamam diyor burdan bir kaç üye daha var ama kimdi hatırlamıyorum.
Ben duamı ediyorum eşimle pazardan istavrit alıyoruz fln
o sıra ben yine banliyim telefonuma giriyorum bakıyorum ki cicim
gruba bişeyler yazıyor biz buraya gittik fln diye
bizde eşimle işlerimizi hallettik yüksek biryerden geçiyoruz
anam bir de ne göreyim
Bizim cici yanın da da uzun boylu kot pantolonlu geyşa
bizim cicinin de karnı da futbol topu gibi ama nasıl güzel dilek dilemeye gelmişler ama dilek dilenen yerin içinde değiller arka bahçesindeler☺
geysa ve cicinin dilegide ara
ama arabayı nasıl yapmışlar önüne iki tekerlek kaput koymuşlar araba şekli vermisler
arabayi direk getirseniz olmaz mıydı☺☺
bizim.cici geyşa enisteyi habire eliyle kaktırıyor şöyle yap böyle yapsana niye bunu böyle yaptın normal bizim cici bu yapar ☺☺☺☺☺
Elinde de bir çiçek var cicinin
arabanin tekerlekleri de kırmızı ☺
bende bizimkileri izliyorum ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum
Dileklerini dileyip el ele tutuşup gidiyorlardı
benim totom açik ta kalmış
bende balikciyla kavga ediyorum istavritle dövüyorum fln adamı eşim de dövüyor sonra gelip yine aynı adamdan balık alıyorum kavga edip geri bırakıyordum
daha neler var da bu kadar yeter ☺☺☺☺
İnşallah imzoşummm
kıyamam sana bennn yaaHasta ve keyifsiz olduğum nasıl belli topiğe bile yansıyor, yazıp espri yapıp gülesim bile gelmiyor
Sabah eşim giderken üstümü örtüyordubitek toto değil diloşum bildiğin yorganı açıkta unutmuşun sen
çok üşüdünmü bari
ee tabii örter gece az koşturmamışsın baksanaSabah eşim giderken üstümü örtüyordu
Burda mısın cayYaa gormedimmm atarmsn yine
Önemli olan severek öğrenmeleriIyi yapmissin sogumadan ogretilmeli kesnlkle mesela bu sira benmki pek okuyasi gelmiyo yatirirken okutuyordum normalde ustelemiyorum suan zaten kucuk hani
Doğum yaklaştı ya onun stresi var, çok sese gürültüye tahammül edemiyorum, çocuklar da okulda birbirini özlüyorlar sanırım eve gelince ikisi birlikte kuduruyor,Bak bana bugun sinirlendiriyo cocklar beni yazmistin okusana hamilelk takviminin altini
Evet cnmBurda mısın cay
Önemli olan severek öğrenmeleri
Doğum yaklaştı ya onun stresi var, çok sese gürültüye tahammül edemiyorum, çocuklar da okulda birbirini özlüyorlar sanırım eve gelince ikisi birlikte kuduruyor,
Bu ara cok temizlik çocuklar de tekrar kirletiyor ona da kızıyorum
İyiyim limonsuzum
Kızım bahsettiğim okula giderken ve Kur'an'a geçtiğindeEvet cnm
Maşallah yaKızım bahsettiğim okula giderken ve Kur'an'a geçtiğinde
Rabbim sana da hayırlı sağlıklı güzel evlatlar verir ve güzel günlerini görürsün inşaallahMaşallah ya
Oooy massallah subhanallahhh yaaa ne tatlii boyle ufakkende kuran a gecmeleri ayri bi tatlilik yaa sana da benziyo ama dha cok babaya heralde dmiKızım bahsettiğim okula giderken ve Kur'an'a geçtiğinde
Evet daha çok babaya benzetiyorlar, kızımı bana benzeten çıkıyor arada ama oğluma babanın kopyası diyor herkesOooy massallah subhanallahhh yaaa ne tatlii boyle ufakkende kuran a gecmeleri ayri bi tatlilik yaa sana da benziyo ama dha cok babaya heralde dmi
Amin canım inşallahRabbim sana da hayırlı sağlıklı güzel evlatlar verir ve güzel günlerini görürsün inşaallah
Benimkini de benim çocuklarım değil komşunun desem inanırlar. O kadar bana benzemiyorlar yaniEvet daha çok babaya benzetiyorlar, kızımı bana benzeten çıkıyor arada ama oğluma babanın kopyası diyor herkes
Bol çikolata bide eğlenceli şeyler izleİyiyim limonsuzumama regl olucam bu ara dengesiz bir ruh haline sahibim bugün
Bugün spor da yapmadım canım hiç bişey istemiyor, ama bı cikolata yemek istedim şimdiBol çikolata bide eğlenceli şeyler izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?