Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim sana da hayırlı sağlıklı güzel evlatlar verir ve güzel günlerini görürsün inşaallah
kız doğurmadın mı. bi ümit doğurmuşsundur diye geldim .

napıyorsun . leopar donlu kadın . hala gözümün önündesin vallahi.

Bugün spor da yapmadım canım hiç bişey istemiyor, ama bı cikolata yemek istedim şimdi hatta dur gidip yiyim
afiyet olsun .
ben de bugün tatlı krizimde yarım paket galeta ve 3 ü bi arada kahve içtim . tatlı krizime bi nebze iyi geldi
çalışınca çekmecede tatlı krizine çözüm bulmak da zor . eldekilerle idare

Diloşumm canımm, ölmekle yaşamak arasın da ince bir çizgideyimm çalışmaya çalışıyorummm
sen nasılsın napıyorsun bitanemm
geçmiş olsun noldun yahu.
bol meyve ye canım . gerçi salgın var her yerde. ne yaparsan yap buluyor seni.
dinlenmeye çalış .

bizim de işler yoğun kaç gündür . yine aynı tempo devam . yavaşlama yok .

yoruldum yaaa. uykumu da alamıyorum . çocuklar geç yatınca , benim yatma saatim de uzuyor . sabah 6 .25 de kalkıyorum . bu sabah 6.10 da saat çalmadan uyandım . kalktım mutfağa gittim . başladım hazırlıklara . her sabahki gibi.
bazen gözlerimi tam açamıyorum bile. yani oraya buraya çarparak iş yapıyorum işte.
bazen offf diyip bırakıyorum halının üstüne kendimi. bi kaç dakika kendime gelmeye çalışıyorum

Selam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardı Çok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasak Kuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bende poncikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlu biz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
M mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret

Cicim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah su gibi geçiyor zaman sağlıkla gelsin inşallah

Cicim bence ufak küçük minik heyecanlı ateşli bi kacamaktan biseycik olmaz ne dersin

Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kız sen benim üzerime baya gittin benim 5 hafta oldu en son 17 ocakta görmüştüm miniğimi neyseki az kaldı artık pazartesi gorcm Allah izin verirse cicim cici bebenin hareketlerini hissediyor musun benim minik kaç gündür atakta resmen kıpır kıpır tekmeler atıyor
Yakında takla atacak sanırım

Hoşgeldin canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim şükür, Allah yüzüne bakıyor kuzum bak progestani da birakmissiniz, başka ağrı sızı,kanama falan olmaz da bidaha hayırla geçer şu geri kalan dönemler inşallah

Cicim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah ❤❤ su gibi geçiyor zaman sağlıkla gelsin inşallah
3 hafta sonra 20 hafta olacağım ve yarılamış olacağım
Nasıl geçti 17 hafta düşünüyorum. Çok hızlı geçiyor ve çok hızlı büyüyor ya inanılmaz bir mucize

Cicim bence ufak küçük minik heyecanlı ateşli bi kacamaktan biseycik olmaz ne dersin
Demaaaaa kanmaya çok müsaitim
Şu 4 hafta 2 gün kanama olmazsa ilişki yasağı da kalkacak sanırım. 4 haftayı düğünümü sayar gibi sayacağım
Hadi başlatıyoruz son 32 gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…