- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.141
kız doğurmadın mı. bi ümit doğurmuşsundur diye geldim .Rabbim sana da hayırlı sağlıklı güzel evlatlar verir ve güzel günlerini görürsün inşaallah
afiyet olsun .Bugün spor da yapmadım canım hiç bişey istemiyor, ama bı cikolata yemek istedim şimdihatta dur gidip yiyim
tüm yorgana sarılırım, eşime yorgan falan bırakmam . sen üstünü mü açıyorsun yoksam .Sabah eşim giderken üstümü örtüyordu
geçmiş olsun noldun yahu.Diloşumm canımm, ölmekle yaşamak arasın da ince bir çizgideyimm çalışmaya çalışıyorummm
sen nasılsın napıyorsun bitanemm
Dimii imzoşumbugün pek bi sakin bu topik
evet fıstığım yaa nerde bu topiğinn seksü ateşli espirili bacılarıDimii imzoşum
Bugün herkesin ateşi enerjisi sönük galibaevet fıstığım yaa nerde bu topiğinn seksü ateşli espirili bacıları
14 şubat ağır geldi heralde hala etkisindeler bellikiBugün herkesin ateşi enerjisi sönük galiba
Kah burdayım kah mutfakta
Hiişştt çaktırma imzosum hiiç anlamadık14 şubat ağır geldi heralde hala etkisindeler belliki
Cicim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallahSelam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bendeponcikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
M mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Cicim bence ufak küçük minik heyecanlı ateşli bi kacamaktan biseycik olmaz ne dersinSelam minik kertenkelelerim
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bendeponcikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
M mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kız sen benim üzerime baya gittin benim 5 hafta oldu en son 17 ocakta görmüştüm miniğimiSelam minik kertenkelelerim
D Dilos06
M mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Hoşgeldin canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim şükür, Allah yüzüne bakıyor kuzum bak progestani da birakmissiniz, başka ağrı sızı,kanama falan olmaz da bidaha hayırla geçer şu geri kalan dönemler inşallahSelam minik kertenkelelerim
D Dilos06
M mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
3 hafta sonra 20 hafta olacağım ve yarılamış olacağımCicim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah ❤❤ su gibi geçiyor zaman sağlıkla gelsin inşallah
Demaaaaa Cicim bence ufak küçük minik heyecanlı ateşli bi kacamaktan biseycik olmaz ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?