Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin fıstık ezmem ♥♥
Sorma cicim eniştemle seni gördüm
Senin saçların sariydi ama tam sarı değil bakır gibiydi aralarında vardı eniştem de uzun boylu kot pantolonluydu ayakkabısını göremedim
Senin de boyun vardı hemn hemn enisteme yakındı boyun arkaniz dönüktü dileğiniz arabaydı
Arabayı direk getirseydiniz iyi olurdu kaput getirmissiniz iki tane kırmızı lastik koymuşsunuz
O değil dilek dilenen yerde değilsiniz
Arka Bahçesindeydinizkırmızı çiçek vardı aralarında sanki daha farklı çiçekler daha vardı bu kadan bebegimizde iyi maşallah libidolarda yüksek ama izin çıkınca dibine dibine yasarsiniz

İyiyiz bugün yemek yok kahvaltı da yok evdeyim
Sen de bomba gibisin goruyirm

Hayra çıksın

O nasıl bir rüya ohaaa

Kızlar selam gittim kendime kalıcı oje yaptırdım gratiste 50 TL yapıyorlar özendim susun topa tutmayın
B Brunello Cicinelli cici karşılıklı başka yollar deneyin sürtünme oral falan ilişki emsali yollar bulun olmaz mı...
Bu arada iyi olmana sevindim kızımız da iyiyse No problem bebek

Ya arada sırada kıpırtılar hissediyorum ama doktorum çok erken diyor kuzum
Bağırsak hareketidir diyo
Ama bazen o kadar belirgin ki. Kaçıncı haftada kesin hissedilecek bu hareketler acaba
Piremsesim benim kanamalardan dolayı haftada 2 3 kere gittiğim bile oldu

Güle güle kullan canım kalıcı oje nasıl oluyormus ki cahillikte son nokta ay ben öyle şeylerde ilk düşündüğüm abdest olayı

Bende protez tırnak yaptırıcam canım güle güle kullan yeni ojeni

Güle güle kullan canım kalıcı oje nasıl oluyormus ki cahillikte son nokta ay ben öyle şeylerde ilk düşündüğüm abdest olayı
Yani abdest tartışılır ama 15 20 gün çıkmıyor soyulmuyor deterjanla oynamazsa parlaklığıda gitmiyor estfyavrum bizde bilmiyorduk öğrendik

Demaaaaa kanmaya çok müsaitim
Şu 4 hafta 2 gün kanama olmazsa ilişki yasağı da kalkacak sanırım. 4 haftayı düğünümü sayar gibi sayacağım
Hadi başlatıyoruz son 32 gün
Seninle beraber geri sayım yapicaz o zman komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş aralarımız

Biliyorum canım bı daha olmaz insAllah kanama da normal gidersin gitmek istersen de sabret bı kaç haftaya %70 hissedersin bence o zmn bende seyirme gibi hissediyordum 3 gündür bildgn tekme yiyorum bugün sakın ama baklm yemekten sonra nolur çok güzel ya Rabbim in mucizesi

17.haftadan sonra hissedilir diyorlar ya

Vallahi diloşum enteresan bir rüya. Neden dersen arabayı satacağız
Beklediğimiz bir toplu para var gelirse model yükselteceğiz. Gelmezse de aynı segmentte daha geniş bagaj hacimli bir modele geçeceğiz bebek arabası sığmıyor bizimkine çünkü.
O yüzden hakkaten dua ediyoruz o para gelsin ki satmışken model yükseltelim diye
O yüzden şaşırdım rüyana. Ama niye arka bahçedeymişiz bende anlamadım

Amin seksü şempazem sağolasın
Sen nasılsın kuzum?
İyiyiz bugün yemek yok kahvaltı da yok evdeyim
Sen de bomba gibisin goruyirm
Ben sana hep bomba gibiyim haşmetlim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…