- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.161
Hoşgeldin fıstık ezmem ♥♥Selam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bende @poncikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
@mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
İyiyiz bugün yemek yok kahvaltı da yok evdeyimSelam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bende @poncikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
@mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Hayra çıksınHoşgeldin fıstık ezmem ♥♥
Sorma cicim eniştemle seni gördüm
Senin saçların sariydi ama tam sarı değil bakır gibiydi aralarında vardı eniştem de uzun boylu kot pantolonluydu ayakkabısını göremedim
Senin de boyun vardı hemn hemn enisteme yakındı boyun arkaniz dönüktüdileğiniz arabaydı
Arabayı direk getirseydiniz iyi olurdu kaput getirmissiniz iki tane kırmızı lastik koymuşsunuz
O değil dilek dilenen yerde değilsiniz
Arka Bahçesindeydinizkırmızı çiçek vardı aralarında sanki daha farklı çiçekler daha vardı bu kadan
O nasıl bir rüya ohaaaHoşgeldin fıstık ezmem ♥♥
Senin saçların sariydi ama tam sarı değil bakır gibiydi aralarında vardı eniştem de uzun boylu kot pantolonluydu ayakkabısını göremedim
Senin de boyun vardı hemn hemn enisteme yakındı boyun arkaniz dönüktüdileğiniz arabaydı
Arabayı direk getirseydiniz iyi olurdu kaput getirmissiniz iki tane kırmızı lastik koymuşsunuz
Arka Bahçesindeydinizkırmızı çiçek vardı aralarında sanki daha farklı çiçekler daha vardı bu kadan bebegimizde iyi maşallah libidolarda yüksek ama izin çıkınca dibine dibine yasarsiniz
Ya arada sırada kıpırtılar hissediyorum ama doktorum çok erken diyor kuzumCanım herşeyin yolunda olmasına sevindim kız sen benim üzerime baya gittin benim 5 hafta oldu en son 17 ocakta görmüştüm miniğimineyseki az kaldı artık pazartesi gorcm Allah izin verirse cicim cici bebenin hareketlerini hissediyor musun benim minik kaç gündür atakta resmen kıpır kıpır tekmeler atıyor
Yakında takla atacak sanırım
Güle güle kullan canım kalıcı oje nasıl oluyormus ki cahillikte son noktaKızlar selamgittim kendime kalıcı oje yaptırdım gratiste 50 TL yapıyorlar özendim susun topa tutmayın
B Brunello Cicinelli cici karşılıklı başka yollar deneyin sürtünme oral falan ilişki emsali yollar bulun olmaz mı...
Bu arada iyi olmana sevindim kızımız da iyiyse No problem bebek
Bende protez tırnak yaptırıcam canımKızlar selamgittim kendime kalıcı oje yaptırdım gratiste 50 TL yapıyorlar özendim susun topa tutmayın
B Brunello Cicinelli cici karşılıklı başka yollar deneyin sürtünme oral falan ilişki emsali yollar bulun olmaz mı...
Bu arada iyi olmana sevindim kızımız da iyiyse No problem bebek
Yani abdest tartışılırGüle güle kullan canım kalıcı oje nasıl oluyormus ki cahillikte son noktaay ben öyle şeylerde ilk düşündüğüm abdest olayı
Bende anneme yaptırıcam tırnak yiyor çok özeniyor.Bende protez tırnak yaptırıcam canımgüle güle kullan yeni ojeni
Seninle beraber geri sayım yapicaz o zmanDemaaaaa kanmaya çok müsaitim
Şu 4 hafta 2 gün kanama olmazsa ilişki yasağı da kalkacak sanırım. 4 haftayı düğünümü sayar gibi sayacağım
Hadi başlatıyoruz son 32 gün
Biliyorum canım bı daha olmaz insAllah kanama da normal gidersin gitmek istersen deYa arada sırada kıpırtılar hissediyorum ama doktorum çok erken diyor kuzum
Bağırsak hareketidir diyo
Ama bazen o kadar belirgin ki. Kaçıncı haftada kesin hissedilecek bu hareketler acaba
Piremsesim benim kanamalardan dolayı haftada 2 3 kere gittiğim bile oldu
17.haftadan sonra hissedilir diyorlar yaYa arada sırada kıpırtılar hissediyorum ama doktorum çok erken diyor kuzum
Bağırsak hareketidir diyo
Ama bazen o kadar belirgin ki. Kaçıncı haftada kesin hissedilecek bu hareketler acaba
Piremsesim benim kanamalardan dolayı haftada 2 3 kere gittiğim bile oldu
Elinde paralansin o haldeYani abdest tartışılırama 15 20 gün çıkmıyor soyulmuyor deterjanla oynamazsa parlaklığıda gitmiyor estfyavrum bizde bilmiyorduk öğrendik
Vallahi diloşum enteresan bir rüya. Neden dersen arabayı satacağızHoşgeldin fıstık ezmem ♥♥
Arka Bahçesindeydinizkırmızı çiçek vardı aralarında sanki daha farklı çiçekler daha vardı bu kadan bebegimizde iyi maşallah libidolarda yüksek ama izin çıkınca dibine dibine yasarsiniz
Burdan temin edebiliyosak çok güzel olur elimizde taşımayız bariAlevli donumuzu dışarıdan mı getiriyoruz, yoksa buradan mı alıyoruz?
Amin seksü şempazem sağolasınHoşgeldin canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim şükür, Allah yüzüne bakıyor kuzum bak progestani da birakmissiniz, başka ağrı sızı,kanama falan olmaz da bidaha hayırla geçer şu geri kalan dönemler inşallah❤
Ben sana hep bomba gibiyim haşmetlimİyiyiz bugün yemek yok kahvaltı da yok evdeyim
Sen de bomba gibisin goruyirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?