- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.181
Gerçi don elde tasinmazkiBurdan temin edebiliyosak çok güzel olur elimizde taşımayız bari
Vallahi diloşum enteresan bir rüya. Neden dersen arabayı satacağız
Beklediğimiz bir toplu para var gelirse model yükselteceğiz. Gelmezse de aynı segmentte daha geniş bagaj hacimli bir modele geçeceğiz bebek arabası sığmıyor bizimkine çünkü.
O yüzden hakkaten dua ediyoruz o para gelsin ki satmışken model yükseltelim diye
O yüzden şaşırdım rüyana. Ama niye arka bahçedeymişiz bende anlamadım
Orallı morallı şeyler yasak kedişim gebelikte bilün müKızlar selamgittim kendime kalıcı oje yaptırdım gratiste 50 TL yapıyorlar özendim susun topa tutmayın
B Brunello Cicinelli cici karşılıklı başka yollar deneyin sürtünme oral falan ilişki emsali yollar bulun olmaz mı...
Bu arada iyi olmana sevindim kızımız da iyiyse No problem bebek
Yaaa onu bende anlamadım bebeğim neden arka bahçede olduğunuzuVallahi diloşum enteresan bir rüya. Neden dersen arabayı satacağız
Beklediğimiz bir toplu para var gelirse model yükselteceğiz. Gelmezse de aynı segmentte daha geniş bagaj hacimli bir modele geçeceğiz bebek arabası sığmıyor bizimkine çünkü.
O yüzden hakkaten dua ediyoruz o para gelsin ki satmışken model yükseltelim diye
O yüzden şaşırdım rüyana. Ama niye arka bahçedeymişiz bende anlamadım
Gerçi don elde tasinmazki
YasakmiOrallı morallı şeyler yasak kedişim gebelikte bilün mü
Diğer dediklerini de yapsam ben o kadarla kalmam işler çığırından çıkar
Donlar burdan temin ediliyor tesisimize dışarıdan don ve evcil hayvan sokmak yasak. Vahşi hayvan sokabiliyoruz amaAlevli donumuzu dışarıdan mı getiriyoruz, yoksa buradan mı alıyoruz?
İşte aradığım üyeSeninle beraber geri sayım yapicaz o zmankomşusu açken tok yatan bizden değildir demiş aralarımız
Biliyorum canım bı daha olmaz insAllah kanama da normal gidersin gitmek istersen desabret bı kaç haftaya %70 hissedersin bence o zmn bende seyirme gibi hissediyordum 3 gündür bildgn tekme yiyorum bugün sakın ama baklm yemekten sonra nolur çok güzel ya Rabbim in mucizesi
17.haftadan sonra hissedilir diyorlar ya
Çok dolanmasım be şamdanım gelsin bir an önce hayırılısıylabeklediğiniz para dolana dolana gelecekse zaar
hoşgeldin cicim:) napiyosun kuzum. ben hala kocasızimyarın gelcekmis inşallah
yorgunluktan öldüm bittim tükendim eksiye düştüm.
benim doktorum ayda bir kontrol vardi ama özel ya ücreti verildiği için muayeneye bide kontrol muayenesi ekleyip bebisi gosteriyoduayda iki kez görüyorum hep bebisi. kanama olmasin da bir ay beklenir cici ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin diloşum malum olmuş sana herhaldeYaaa onu bende anlamadım bebeğim neden arka bahçede olduğunuzu
Hayırlısı olsun balım gönlünüzden gecenin en güzeli olsunfıstığimmmmmm
Yasak yasak ahhh ah..Yasakmibilmiyodum ya
Doktor ne bilsin ya@Pembis Hayaller @bi prenses annesi
Kuzularım bende çok emindim bebek olduğuna çünkü o hareketler git gide güçlü hale geliyorama doktor erken deyince tereddüte düştüm..
17+1 im bugün. Haftaya daha iyi anlarım herhalde hareket mi değil mi
Donlar burdan temin ediliyor tesisimize dışarıdan don ve evcil hayvan sokmak yasak. Vahşi hayvan sokabiliyoruz ama
Ben iyiyim cnm senin ve bebisinin de iyi olmasina cok sevindimSelam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bende @poncikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
@mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
İyiyim bende cicim eşimi nöbete yolladım da oturdum yeniAmin seksü şempazem sağolasın
Sen nasılsın kuzum?
Ben sana hep bomba gibiyim haşmetlim
AhhahaahahahGel kızım, evcil hayvan yasakmış, gidelim:
Eki Görüntüle 2592703
Biliyorum tatlı bebeğimAmin seksü şempazem sağolasın
Sen nasılsın kuzum?
Ben sana hep bomba gibiyim haşmetlim
Hayvanın vahşi olmasa da şu vahşi güzelliğin yeterGel kızım, evcil hayvan yasakmış, gidelim:
Eki Görüntüle 2592703
Ayyy ciciii deprem olduuuSelam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bende @poncikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
@mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Çok geçmiş olsin balimmmKuzular deprem oldu hissettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?