Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beklediğiniz para dolana dolana gelecekse zaar

hoşgeldin cicim:) napiyosun kuzum. ben hala kocasızim yarın gelcekmis inşallah
yorgunluktan öldüm bittim tükendim eksiye düştüm.

benim doktorum ayda bir kontrol vardi ama özel ya ücreti verildiği için muayeneye bide kontrol muayenesi ekleyip bebisi gosteriyodu ayda iki kez görüyorum hep bebisi. kanama olmasin da bir ay beklenir cici ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Orallı morallı şeyler yasak kedişim gebelikte bilün mü
Diğer dediklerini de yapsam ben o kadarla kalmam işler çığırından çıkar

Yaaa onu bende anlamadım bebeğim neden arka bahçede olduğunuzu
Hayırlısı olsun balım gönlünüzden gecenin en güzeli olsun fıstığimmmmmm

Alevli donumuzu dışarıdan mı getiriyoruz, yoksa buradan mı alıyoruz?
Donlar burdan temin ediliyor tesisimize dışarıdan don ve evcil hayvan sokmak yasak. Vahşi hayvan sokabiliyoruz ama

Seninle beraber geri sayım yapicaz o zman komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş aralarımız
İşte aradığım üye
Bende diyorum komşusu açken tok yatan bizden değildir diye ama ona rağmen namıssızlar her gece başka fantezi peşinde
17.haftadan sonra hissedilir diyorlar ya
Pembis Hayaller Fit mutlu anne
Kuzularım bende çok emindim bebek olduğuna çünkü o hareketler git gide güçlü hale geliyor ama doktor erken deyince tereddüte düştüm..
17+1 im bugün. Haftaya daha iyi anlarım herhalde hareket mi değil mi
Çok dolanmasım be şamdanım gelsin bir an önce hayırılısıyla
Amin bebişkom Biz baya sık gidince 32 gün şuan gözümde büyüye büyüye bir hal oldu ama beklicem. Geri saya saya beklicem
Yaaa onu bende anlamadım bebeğim neden arka bahçede olduğunuzu
Hayırlısı olsun balım gönlünüzden gecenin en güzeli olsun fıstığimmmmmm
Amin diloşum malum olmuş sana herhalde
Ben arka sokakların insanıyım ondan arka bahçede durmuşumdur coolluğum bozulmasın diye
Yasakmi bilmiyodum ya
Yasak yasak ahhh ah..
Yürek dayanmaz

Doktor ne bilsin ya biz hissettik diyorsak bitmiştir sağlıklı olsunfa elbet hissedicez daha güçlü cnm

Ben iyiyim cnm senin ve bebisinin de iyi olmasina cok sevindim

Amin seksü şempazem sağolasın
Sen nasılsın kuzum?

Ben sana hep bomba gibiyim haşmetlim
İyiyim bende cicim eşimi nöbete yolladım da oturdum yeni kahvaltıya misafirim gelebilir önümüzde ki hafta,o yüzden sunum fikirleri peynir tabağı falan araştırıp bakıyorum biraz

Ayyy ciciii deprem olduuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…