Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy ciciii deprem olduuu
Başım dönüyor sandım deprem mi baş dönmesi mi anlamak için kafayı bir kaldırdım avize bi oraya gidiyi bu burayaa
Tekim bir de korktum. Hep yalnızken oluyor deprem

Çok yırdıcı ve zeksiyimdir eved. Vahşi cazibemi bir türlü gizleyemiyorum. :) : p

7420 sayfa ne konuştunuz yav, konu kalmamıştır. :)))
Bizde konu bitmiyor vahşi güzellik
Bak şuan deprem oluyor ben burda msj atıyorum böyle de psikopatlık var bizde
Katıl bize hayatını yaşa

Başım dönüyor sandım deprem mi baş dönmesi mi anlamak için kafayı bir kaldırdım avize bi oraya gidiyi bu burayaa
Tekim bir de korktum. Hep yalnızken oluyor deprem
Ya ben ayaktaydım hissetmedim eşim hissetti bi baktık avize sallanıyo korkma cicimm hersey olacağına varıyo

Bizde konu bitmiyor vahşi güzellik
Bak şuan deprem oluyor ben burda msj atıyorum böyle de psikopatlık var bizde
Katıl bize hayatını yaşa

Geçmiş olsun.
Güzel ya, konuşacak şeyler buluyorsanız iyi valla.
Ben de bakınır dururum BDVye, sıkıntı geldi.
Katılıp bakayım ara ara, ne konuşuyorsunuz? Kendinizi tanıttınız mı, tanıtıyoz mu napıyoz, nasıl başlıyoz?
(Sorularım da biraz donu neremize giyiyoz gibi oldu artık kusura bakmayın. :) )

Evet kendini tanitarak başlayabilirsin

Ya ben ayaktaydım hissetmedim eşim hissetti bi baktık avize sallanıyo korkma cicimm hersey olacağına varıyo
15 katlı bir binanın 3.katındayım. Nereye kaçabilirim zaten burdan kaçış anca ahirete olur Allah korusun
Ne zaman tek kalsam deprem oluyor. Normalde ya annem olur ya geyşam. Ben teksem bil ki deprem olacak

Son düzenleme:
Pamuğum ben başım dönüyor sandım çünkü normalde de hep baş dönmesinden sallandığım için deprem mi baş dönmesi mi karıştırıyorum artık avizelerden anlıyorum hangisi olduğunu

15 katlı bir binanın 3.katındayım. Nereye kalabilirim zaten burdan kaçış anca ahirete olur Allah korusun
Ne zaman tek kalsam deprem oluyor. Normalde ya annem olur ya geyşam. Ben teksem bil ki deprem olacak
Binanız sağlam olmalı ? Bursa'da 15 katlı yapmışlarsa o sağlamdır.

Evet kendini tanitarak başlayabilirsin

33 oluyorum (Oldum da kabullenmem için bi sene geriden geliyom : p ) bu sene, bir miktar eskidim.
Şu an çalışmıyorum, ev hanımı takılıyorum.
Bir oğlum var, 3 buçuk yaşında.
Resim yaparım, tembellik yaparım, buralarda takılırım.
Bir miktar asosyalimdir, çaktırmam.
Burcum kova, yükselen ikizler.
Oradan buradan videolar izlemeyi, keşfetmeyi severim.
Biraz da hayalperestim.

Geçen gün kargo beklerken de böyle hissediyordum:

Hoşgeldiiin ciciim

Cici bebenin iyi olmasına çok sevindim, progestana da ama diğer konuya ne diciiiimm bilemiyorum kurudunuzz Bee

Ben iyiyim, hoşum, kpss ile kafa coşum diyeceklerim bu kadar makyaj malzemeleri tanıtan kız gibi BİTTİİİİ diye bağırarak susuyorum

Bilmeyen varsa ekledim

Pamuğum ben başım dönüyor sandım çünkü normalde de hep baş dönmesinden sallandığım için deprem mi baş dönmesi mi karıştırıyorum artık avizelerden anlıyorum hangisi olduğunu
Aman panik yapma da o gibi durumlar da tek başın dönüyor zannet cicim,bende 15.katta oturuyorum geçen ki Elazığ depremin de babam aradi,sakin panik yapıp camdan balkondan atlama bak diyo onla geçmiş olsun ya beterinden korusun rabbim inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…