- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.221
İşte aradığım üye
Bende diyorum komşusu açken tok yatan bizden değildir diye ama ona rağmen namıssızlar her gece başka fantezi peşinde
@Pembis Hayaller @bi prenses annesi
Kuzularım bende çok emindim bebek olduğuna çünkü o hareketler git gide güçlü hale geliyorama doktor erken deyince tereddüte düştüm..
17+1 im bugün. Haftaya daha iyi anlarım herhalde hareket mi değil mi
Çok dolanmasım be şamdanım gelsin bir an önce hayırılısıyla
Amin bebişkomBiz baya sık gidince 32 gün şuan gözümde büyüye büyüye bir hal oldu ama beklicem. Geri saya saya beklicem
Amin diloşum malum olmuş sana herhalde
Ben arka sokakların insanıyım ondan arka bahçede durmuşumdur coolluğum bozulmasın diye
Yasak yasak ahhh ah..
Yürek dayanmaz
İyi ki geldin vahşi avatarlım hoşgeldinGeçmiş olsun.
Güzel ya, konuşacak şeyler buluyorsanız iyi valla.
Ben de bakınır dururum BDVye, sıkıntı geldi.
Katılıp bakayım ara ara, ne konuşuyorsunuz? Kendinizi tanıttınız mı, tanıtıyoz mu napıyoz, nasıl başlıyoz?
(Sorularım da biraz donu neremize giyiyoz gibi oldu artık kusura bakmayın. :) )
Yaa geçmiş olsun korkmus mu kardeşin de zarar ziyan yoktur inşallah kimsenin caninda da malında da
Kardeşine de geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşine iyidir inşaallah,?
Geçmiş olsun kuzum kardeşin de iyidir inşallahİyidir herhalde, cevap vermedi; nöbete kalmış olabilir. Nöbette telefona pek dönmez.
Canim yaaa çok geçmiş olsunKuzular deprem oldu hissettiniz mi
Geçmiş olsun canlar Manisa'da olmuş sizin oralara kadar gelmiş son zamanlarda çok sık olmaya başladı
İnşallahhhh sağlamdır gülparemBinanız sağlam olmalı ? Bursa'da 15 katlı yapmışlarsa o sağlamdır.
Sağol diloşum Manisa merkezmiş. Manisa sallandıkça Bursa ve İzmir de sallanıyor.Canim yaaa çok geçmiş olsun
Anladım, kardeşime yazdım da şimdi, Manisa'da o.
Kız Allah korusun ben depremde olduğum yerde kaldım bırak kendimi ordan burdan atmayıDepremi hisseden kuzucuklar geçmiş olsun
Ben de hep korkarım K Kendinisevenbirii balkondan bi yerden kendini atma potansiyeli olanlardan biri de benim
Saçmalama miniğimDepremi hisseden kuzucuklar geçmiş olsun
Ben de hep korkarım K Kendinisevenbirii balkondan bi yerden kendini atma potansiyeli olanlardan biri de benim
İyi ki geldin vahşi avatarlım hoşgeldin
Bdv bayıyor, negatif enerji kaynağı orası yemin ederim. Ban da yanında promosyon
Bak burda ne kib var ne beğenmedim butonu var ne negatif insan var. Kk nın cenneti burası boşver bdv yi sen ordan kime ne hayır gelmiş
Bende vakti zamanında bdvci staylaydım. Son banım 1 hafta olunca tövbe ettim. Sakin bir geyik kasabasına yerleşip emekli yevmiyemle bu topiği kurdum. O gün bugündür burdayım. Hapsettim kendimi buraya
Hadi kendinden bahset tanışalım
kk birinci noteri kuzum seni alıntılamıştım alıntını kaybettim bulamadım da bidaha msjını. İyi miydin nasıldın? sallandınız mı sizde?
bence de gelsin cici ya. artık çok yoruldumbugün yıllık izin isteyip yarın evde dinlencektim yoğunluktan onu da unuttum
32 gün bebeği görmeden durursun da 32 gün libonu gömmek çok zor sana destek olmak için ben de libis orucuna baslayacamdestek olalım sana
Ahahaha kız yok nura da yazdım yukarda oldugum yerden kipirdayamadim ki atlamayı akıl edeyimSaçmalama miniğimHayatSevinceGuzel saçmalama pamuğum K Kendinisevenbirii .
Miniğim sen kpss yi düşün ve balkondan atlatmaktan vazgeç. Pamuğum sende kocanla ateşli anlarınızı düşün atlatmaktan vazgeç.
Bende Cici bebemi düşünüp atlamıyorum zaten yoksa atlardım
Ben on günü gördüm de akıllanmadım ya la. :)
Eskiden daha beterdim, şimdi accık törpülendim.
Üşenmez caps bilem yapardım kişiye özel. Birinde bir üye çok sinirlendi, bi liste yaptı KKnın "Sorunluları" diye.
Listeye 6. sıradan girdimdi diye üzüldümdü. Yine de ilk ona girdiğim için mutluydum.
BDV böyle bir şey işte... : p
Şu alevli don meselesi ne ya hu bir ben bilmiyorum herhaldeAlevli donumuzu dışarıdan mı getiriyoruz, yoksa buradan mı alıyoruz?
Cicim 17 den sonra hareketler hissedilir, ben de 18. Haftada hissetmeye başlamıştım,İşte aradığım üye
Bende diyorum komşusu açken tok yatan bizden değildir diye ama ona rağmen namıssızlar her gece başka fantezi peşinde
@Pembis Hayaller @bi prenses annesi
Kuzularım bende çok emindim bebek olduğuna çünkü o hareketler git gide güçlü hale geliyorama doktor erken deyince tereddüte düştüm..
17+1 im bugün. Haftaya daha iyi anlarım herhalde hareket mi değil mi
Çok dolanmasım be şamdanım gelsin bir an önce hayırılısıyla
Amin bebişkomBiz baya sık gidince 32 gün şuan gözümde büyüye büyüye bir hal oldu ama beklicem. Geri saya saya beklicem
Amin diloşum malum olmuş sana herhalde
Ben arka sokakların insanıyım ondan arka bahçede durmuşumdur coolluğum bozulmasın diye
Yasak yasak ahhh ah..
Yürek dayanmaz
Ben bikaç saniye bi kalıyorum önce sonra direkt koşuyorum oraya buraya. Sadece depremde değil aslında böyle bikaç olayda korkuyorum ciddi ciddi.Kız Allah korusun ben depremde olduğum yerde kaldım bırak kendimi ordan burdan atmayıyani iki adım ötemdeki tlfnuma bile elim gitmedi durmasını beklemiştim şahsen ama sen çok mu panik oluyosun böyle şeylerde ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?