Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence de gelsin cici ya. artık çok yoruldum bugün yıllık izin isteyip yarın evde dinlencektim yoğunluktan onu da unuttum

32 gün bebeği görmeden durursun da 32 gün libonu gömmek çok zor sana destek olmak için ben de libis orucuna baslayacam destek olalım sana

İyi ki geldin vahşi avatarlım hoşgeldin
Bdv bayıyor, negatif enerji kaynağı orası yemin ederim. Ban da yanında promosyon
Bak burda ne kib var ne beğenmedim butonu var ne negatif insan var. Kk nın cenneti burası boşver bdv yi sen ordan kime ne hayır gelmiş
Bende vakti zamanında bdvci staylaydım. Son banım 1 hafta olunca tövbe ettim. Sakin bir geyik kasabasına yerleşip emekli yevmiyemle bu topiği kurdum. O gün bugündür burdayım. Hapsettim kendimi buraya
Hadi kendinden bahset tanışalım

İyidir herhalde, cevap vermedi; nöbete kalmış olabilir. Nöbette telefona pek dönmez.
Geçmiş olsun kuzum kardeşin de iyidir inşallah
Görevi ne, ne iş yapıyor kardeşin? Nöbet deyince ilgimi çekti.

Geçmiş olsun canlar Manisa'da olmuş sizin oralara kadar gelmiş son zamanlarda çok sık olmaya başladı
Binanız sağlam olmalı ? Bursa'da 15 katlı yapmışlarsa o sağlamdır.
İnşallahhhh sağlamdır gülparem
Bizim karşımızdaki site 25 katlı binalardan oluşuyor.
Hatta 45 katlı bina da yapıldı merkezden biraz uzağa.
Allaha emanetiz yemin ederim.

Depremi hisseden kuzucuklar geçmiş olsun
Ben de hep korkarım K Kendinisevenbirii balkondan bi yerden kendini atma potansiyeli olanlardan biri de benim
Kız Allah korusun ben depremde olduğum yerde kaldım bırak kendimi ordan burdan atmayı yani iki adım ötemdeki tlfnuma bile elim gitmedi durmasını beklemiştim şahsen ama sen çok mu panik oluyosun böyle şeylerde ki?

Ben on günü gördüm de akıllanmadım ya la. :)
Eskiden daha beterdim, şimdi accık törpülendim.
Üşenmez caps bilem yapardım kişiye özel. Birinde bir üye çok sinirlendi, bi liste yaptı KKnın "Sorunluları" diye.
Listeye 6. sıradan girdimdi diye üzüldümdü. Yine de ilk ona girdiğim için mutluydum.
BDV böyle bir şey işte... : p

kk birinci noteri kuzum seni alıntılamıştım alıntını kaybettim bulamadım da bidaha msjını. İyi miydin nasıldın? sallandınız mı sizde?

buydu beybisi mesacim ben hissetmedim canım ya baska yerde olan depremi pek hissetmiyoruz biz evde. hissettimse de bebemin ağladığı zamana denk geldiyse o da bir nevi zelzele bana

Ahahaha kız yok nura da yazdım yukarda oldugum yerden kipirdayamadim ki atlamayı akıl edeyim tovbe yani inşallah öyle bı şeyi hiç akıl etmem de tabi zaten atlarsam kocamı da kolundan tutar öyle atlarım o ateşli anıların hatrına ayrı gayrı olmaz gidiyosakta birlikte gideriz

yaaaaaa çok güzelmis

gidip sorunlu olasim geldi orta sırada olup bilinmeyen öğrenciler gibiyim kimse liste yapıp da beni top 10 a koymadi ya la

Cicim testlerin temiz çıkmasına ve cici bebeğin iyi olmasına sevindim,
Evet 20 sinde doğuma gidecez inşaallah, bugün de annem geliyor
Alevli donumuzu dışarıdan mı getiriyoruz, yoksa buradan mı alıyoruz?
Şu alevli don meselesi ne ya hu bir ben bilmiyorum herhalde
Cicim 17 den sonra hareketler hissedilir, ben de 18. Haftada hissetmeye başlamıştım,
Cicim hani biz de ilişki perhizindeyiz ya, hani bir de doğumdan sonra 40 gün ilişki olmucak ya, hani komşu aç meselesi bizi de bekliceniz mi
Bu arada eşim spiral taktirana kadar %1 ihtimali bile göze alamam dedi, yani bizim perhiz daha coook uzar

Ben bikaç saniye bi kalıyorum önce sonra direkt koşuyorum oraya buraya. Sadece depremde değil aslında böyle bikaç olayda korkuyorum ciddi ciddi. Umarım bunu aşabilirim.

Bi gün yurtta kalırken sifon patlamıştı ama nasıl ses geliyor arkadaşım güvenliği ara diye bağırırken ben odadaki telefonun yerini bile unutmuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…