Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ajduwsksnsjjd bu gerçek mi

Geçmiş olsun kuzum kardeşin de iyidir inşallah
Görevi ne, ne iş yapıyor kardeşin? Nöbet deyince ilgimi çekti.
Yokuspokus canım size de geçmiş olsun
geçmiş olsun night Allah hepimizi korusun

Teşekkür ederim hanımlar.
Şimdi telefonu meşgul çalıyor, annem ulaşmıştır %90, onu rahatlatmaya konuşuyordur muhtemelen.
Ruh sağlığında psikiyatri hemşiresi.

Kiizzz nuurr şaka bı yana kendine gel cicinin de dediği gibi saçmalama yani panik atak olabilir mi sende bu durumda aceba pek bilmiyorum bu panik atak durumu neler de baş gosteriyor ama? Allah korusun bunu acilen yenmen lazım kız,her an yanımızda birileri de olmayabiliyor yani yalnız basinayken daha çok paniklersin sen kesin

Koptum
Böyle bir listede ilk 3'e girememek de dokunur insana be vahşi avatarlım. Banın 10 güne çıktıysa anca 6 dan girersin listeye ki bu durumda bronz madalya bile alamazsın. 15 günlük banlılar 4.lüğü paylaşırken ilk 3 e girmek için kafayı en az 20 günlük ban seviyesine gelecek kadar kırmalısın.
Ben 1 haftalık banımla olsa olsa 8. olurdum ki bu beni bir nebze üzerdi.
Sen boşver onları onlar seni kaybetmiş
Tanıştığıma memnun oldum, bende Cici, The Aney Kertenkele
27 yaş, 5 yıllık evliyim, öğretmenim, bebem yolda. Polis eşi olmamı, yakuza kılıklı kaynanamı ve düşük önleyici ilacım progestanı saymazsak mutlu biriyimdir

Yani aslında her zaman böyle olmuyor kuzucum ama bikaç sefer böyle oldu. Gerçi panik de ani şeylerde olur zaten bilmem bunun için doktora filan gitmek gerekir mi ama o an sakin olmayı başarırsam sıkıntı yok ama başaramazsam ortaya değişik şeyler çıkıyor

Allah
Yani sen atlayacaksın adam burda yollu gacılara mı kalsın
Atlama ama atlarsan da mutlaka enişteyi de çek aşağıya
Ben 8 yıldır ayda 1 kere ölürsem başka bir kadına yanlışlıkla dahi dokunmayacağı konusunda yemin ettiriyorum. Bak şubat yeminini ettirmeyi unutmuşum ayın 18 i oldu. İyi hatırlattın

buydu beybisi mesacim ben hissetmedim canım ya baska yerde olan depremi pek hissetmiyoruz biz evde. hissettimse de bebemin ağladığı zamana denk geldiyse o da bir nevi zelzele bana
Benle libiş orucuna başlayanlara adminlik
Helal olsun şamdanım. İşte bana böyle dostlar lazım
İnsan izne ayrılmayı da unutur mu nasıl bir yoğunluk izni unutturabilir

Allah esirgesin gız, güzel şeylere özen. :)

niye belki cici liste yapar en ozenen kertenkele olurum dediydim

bu arada ben samdan, memurum 28 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var kocam polis. buralarda hep asayiş berkemal çünkü güvenlik güçlerinin eşleri olarak burdayi daha güvenlikli bi topik bulamayabilirsin.

kaynanamda Allah'ım beni böyle bir manyaktan mahrum etme listesinde çok rahat ilk ikiye oynar

Bence bu panik için terapi falan alınabilir sanki,ya da böyle deprem veya yangın yada farklı bı olayda nasıl davranmalıyız neler yapmalıyız fln bunları araştırıp öğrenirsek bilinçli olunca o anlarda daha sakin olabilriz bence, gerçi ben o an Ayetel Kürsi ve kelime-i şehadet getiriyorum sadece ama yine de bilinçli olmamız daha da iyi olur tabi :)

Güzel profil, sevdim ve tanıştığıma ben de memnun oldum.

Mehlikam bırak 40 ını, benim perhizi görmüyor musun bitmek bilmiyor. İkinci çocuğu doğurursun ben hala perhizde olurum emin ol
Ayy Allahım son 2 gün. İnanamıyorum ya
Beni bile heyecan kapladı buradan seni düşünemiyorum
Saatin falan belli mi?
(alevli don muhabbetinin kaynağı sayfa 110'da )

Hadi gözün aydın
Kardeş kardeş takılın bakalım. Kardeşlik güzeldir.
Biz de kardeş kardeş takılıyoruz kocamla ordan biliyorum kardeşliğin kıymetini

Aaaa şahane fikir bende başlayım bu aylık yemin ettirme törenlerini düzenlemeye dur kocacugumun, az deliydin ya şimdi ruh hastası oldun ciktin başıma diye soylenme ihtimalini de göze alıp yapicam bunu ahdsbskh
Aynen adam burda yollu gacılara mi kalsın ben ordan atlarken çalış çabala ateşli olmayı ogret adama sonra o gitsin tam tadında başkasının üstünde uygulasin zar zor öğrendiğini ben de nalları dikiyim yani, yok öyle depremde yıkılmayan binayı eşimin başına hortlar gelir yıkar geri giderim alimallah

Koptum
Kendimizi tanıtmamızda hayırlı birşey yok şamdanım farkında mısın

Benle libiş orucuna başlayanlara adminlik
Helal olsun şamdanım. İşte bana böyle dostlar lazım
İnsan izne ayrılmayı da unutur mu nasıl bir yoğunluk izni unutturabilir

ya sorma tam tuvalete gidecektim sıkıştım. hoooppp bir kapanış geldi bana belge iptali yapacam baktıkça sorun çıkıyo baktikca ceza çıkıyo. imza dolaştır, belge hazirla onayla tebliğ et indirim için dilekçe al oydu buydu derken bir saatim gitti tuvalete hittim bi geldim önüme evraklar dosyalar yığılmış onları da yaptım ama kafam kalmadi valla izin mizin hak getire

Cici mehlikayla senin yerine bir tur fazla atarım canınızı sıkmayın
Ulan tur bindire bindire bir hal oldunuz bize zaten vicdansızlar biz burda perhizden ateşli anların sıfır bedenlisi olmuşuz kimin umrunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…