Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ajduwsksnsjjd bu gerçek mi

Ruh sağlığı bölümüne açmış konuyu bi de. :)
Gngstwlk eski nick.

Aaa sen Gangstawalk misin

Aynen
O yüzden deprem anı paniklerine dikkat edelim pamuğum. Ölürüz diye değil kocalarımız başka gacılara yem olur diye

Ulan tur bindire bindire bir hal oldunuz bize zaten vicdansızlar biz burda perhizden ateşli anların sıfır bedenlisi olmuşuz kimin umrunda
Siz bana acidiniz mi sorarım 2 ay 2 ay eli elime değmedi. Ama siz burda hep gözüme gözüme soktunuz nihalin de canı var demediniz. Sağdıç arayacak hale gelmiş unutmuştum nasıl oldugunu daha sırada dilos ve kendinisevenbirii de var. Sıra onlara da gelecek.

Şamdanım sen izin değil de komple ordan kaçmanın yollarına mı baksan

Aynen
O yüzden deprem anı paniklerine dikkat edelim pamuğum. Ölürüz diye değil kocalarımız başka gacılara yem olur diye
Topigi başka okuyan varsa ne diyordur bizim bu hallarımıza Allah bilir

Ben acımışımdır ya son 4 aydır bizim kepenekler kapalı zaten dükkan iflasta yeniden bir kontrol eder misin benim acımış olmam lazım bir yanlışlık var

Noldu kız dövüştük müydü? Gidim mi?
Yok gıı yani o uyemisin diye seyettim bı an da dikkatimi çekerdi yorumların hephele bayadir yok yorumlarda nerdeyse bu gangsta diyodum arada
Vay beee nihalll şimdi sana yakasim geldi bı sigara

Ben acımışımdır ya son 4 aydır bizim kepenekler kapalı zaten dükkan iflasta yeniden bir kontrol eder misin benim acımış olmam lazım bir yanlışlık var
Cicimmm kıyamam ben sana şaka yaptım. Sen hiç yapar mısın Uslu duriciimmm

Topigi başka okuyan varsa ne diyordur bizim bu hallarımıza Allah bilir
Sadece okuyup yazmaya cesaret edemeyen bir sürü insan bunun cevabı bence pamuğum birileri bizle eğleniyi ama aramıza düşmemek için yazmıyor çok açık herşey

Yok gıı yani o uyemisin diye seyettim bı an da dikkatimi çekerdi yorumların hephele bayadir yok yorumlarda nerdeyse bu gangsta diyodum arada

Vay beee nihalll şimdi sana yakasim geldi bı sigara
Yok sigara hamile kalin da hayırlısıyla başka bir şey istemez

Koptum
Kendimizi tanıtmamızda hayırlı birşey yok şamdanım farkında mısın

kız orda ara ara iyi şeyler vardi ya oğlum var, memurum yaziyo (tuvalete gidemeyip altıma edecek hale getirecek yoğunluğa rağmen) başka da iyi bisey yok sanırım haklısın bebisim

Sadece okuyup yazmaya cesaret edemeyen bir sürü insan bunun cevabı bence pamuğum birileri bizle eğleniyi ama aramıza düşmemek için yazmıyor çok açık herşey
Halbuki aramıza düşseler hayat bulacaklar haberleri yok

Güzel profil, sevdim ve tanıştığıma ben de memnun oldum.
Aaa sen Gangstawalk misin
Listede sadece seni ve kelesimi getiri tanıyor olmam..
Eski nick'ini de bilmiyorum, kız seksü şempazem K Kendinisevenbirii sen nerden bildin eski nick'ini
Bende tanıştığıma memnun oldum vahşi avatarlım

ahahaha gangsta sen misin ben senin sıkı takipcindim yahu

diyorum ne zamandir yorumu yok

Abooooo nihal ben gözüne sokmadim demi yanlışlıkla falan gerçi benim koca yok ortada oturup bana aglamasi lazim topigin

kız orda ara ara iyi şeyler vardi ya oğlum var, memurum yaziyo (tuvalete gidemeyip altıma edecek hale getirecek yoğunluğa rağmen) başka da iyi bisey yok sanırım haklısın bebisim
Ben kendi listemde mesleğimi bile hayırlı görmediğim için bi cici bebem hayırlı işte anasının kuzusu o kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…