- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.261
Ajduwsksnsjjd bu gerçek mi
Aaa sen Gangstawalk misinSiteyi amacı dışında kullanan üyeler
Aşağıya yazdıklarım siteyi amacı dışında kullanan, sorunları olan ve prim yapan üyelerdir. @Mune konuya el at lütfen @BahtsizBedevii @berilceee @HanimKelesimiGetir @Kozlenmis patates @hippotalamus @GangstaWalk @Dreamweaver @Sailor Saturn @ParteMoralllwww.kadinlarkulubu.com
Ruh sağlığı bölümüne açmış konuyu bi de. :)
Gngstwlk eski nick.
Aaa sen Gangstawalk misin
AynenAaaa şahane fikir bende başlayım bu aylık yemin ettirme törenlerini düzenlemeye durkocacugumun, az deliydin ya şimdi ruh hastası oldun ciktin başıma diye soylenme ihtimalini de göze alıp yapicam bunu ahdsbskh
Aynen adam burda yollu gacılara mi kalsın ben ordan atlarkençalış çabala ateşli olmayı ogret adama sonra o gitsin tam tadında başkasının üstünde uygulasin zar zor öğrendiğini ben de nalları dikiyim yani, yok öyle depremde yıkılmayan binayı eşimin başına hortlar gelir yıkar geri giderim alimallah 🗡
Siz bana acidiniz mi sorarımUlantur bindire bindire bir hal oldunuz bize zaten vicdansızlar biz burda perhizden ateşli anların sıfır bedenlisi olmuşuz kimin umrunda
Şamdanım sen izin değil de komple ordan kaçmanın yollarına mı baksanya sorma tam tuvalete gidecektim sıkıştım. hoooppp bir kapanış geldi bana belge iptali yapacambaktıkça sorun çıkıyo baktikca ceza çıkıyo. imza dolaştır, belge hazirla onayla tebliğ et indirim için dilekçe al oydu buydu derken bir saatim gitti tuvalete hittim bi geldim önüme evraklar dosyalar yığılmış onları da yaptım ama kafam kalmadi valla izin mizin hak getire
Topigi başka okuyan varsa ne diyordur bizim bu hallarımıza Allah bilirAynen
O yüzden deprem anı paniklerine dikkat edelim pamuğum. Ölürüz diye değil kocalarımız başka gacılara yem olur diye
Ben acımışımdır ya son 4 aydır bizim kepenekler kapalı zaten dükkan iflastaSiz bana acidiniz mi sorarım2 ay 2 ay eli elime değmedi. Ama siz burda hep gözüme gözüme soktunuz nihalin de canı var demediniz. Sağdıç arayacak hale gelmiş unutmuştum nasıl oldugunu daha sırada dilos ve kendinisevenbirii de var. Sıra onlara da gelecek.
Yok gıı yani o uyemisin diye seyettim bı an da dikkatimi çekerdi yorumların hepNoldu kız dövüştük müydü? Gidim mi?
Vay beee nihalllSiz bana acidiniz mi sorarım2 ay 2 ay eli elime değmedi. Ama siz burda hep gözüme gözüme soktunuz nihalin de canı var demediniz. Sağdıç arayacak hale gelmiş unutmuştum nasıl oldugunu daha sırada dilos ve kendinisevenbirii de var. Sıra onlara da gelecek.
Cicimmm kıyamam ben sana şaka yaptım.Ben acımışımdır ya son 4 aydır bizim kepenekler kapalı zaten dükkan iflastayeniden bir kontrol eder misin benim acımış olmam lazım bir yanlışlık var
Sadece okuyup yazmaya cesaret edemeyen bir sürü insan bunun cevabı bence pamuğumTopigi başka okuyan varsa ne diyordur bizim bu hallarımıza Allah bilir
Yok sigara hamile kalin da hayırlısıyla başka bir şey istemezYok gıı yani o uyemisin diye seyettim bı an da dikkatimi çekerdi yorumların hephele bayadir yok yorumlarda nerdeyse bu gangsta diyodum arada
Vay beee nihalllşimdi sana yakasim geldi bı sigara
Koptum
Kendimizi tanıtmamızda hayırlı birşey yok şamdanım farkında mısın
Halbuki aramıza düşseler hayat bulacaklar haberleri yokSadece okuyup yazmaya cesaret edemeyen bir sürü insan bunun cevabı bence pamuğumbirileri bizle eğleniyi ama aramıza düşmemek için yazmıyor çok açık herşey
Güzel profil, sevdim ve tanıştığıma ben de memnun oldum.
Siteyi amacı dışında kullanan üyeler
Aşağıya yazdıklarım siteyi amacı dışında kullanan, sorunları olan ve prim yapan üyelerdir. @Mune konuya el at lütfen @BahtsizBedevii @berilceee @HanimKelesimiGetir @Kozlenmis patates @hippotalamus @GangstaWalk @Dreamweaver @Sailor Saturn @ParteMoralllwww.kadinlarkulubu.com
Gngstwlk eski nick.
Listede sadece seni ve kelesimi getiri tanıyor olmam..Aaa sen Gangstawalk misin
Perhiz de olmasın amaYok sigara hamile kalin da hayırlısıyla başka bir şey istemez
Siteyi amacı dışında kullanan üyeler
Gngstwlk eski nick.
Kendi yazdı ya link paylaşırken gangsta olan diye ordanListede sadece seni ve kelesimi getiri tanıyor olmam..
Eski nick'ini de bilmiyorum, kız seksü şempazem K Kendinisevenbirii sen nerden bildin eski nick'ini
Bende tanıştığıma memnun oldum vahşi avatarlım
Siz bana acidiniz mi sorarım2 ay 2 ay eli elime değmedi. Ama siz burda hep gözüme gözüme soktunuz nihalin de canı var demediniz. Sağdıç arayacak hale gelmiş unutmuştum nasıl oldugunu daha sırada dilos ve kendinisevenbirii de var. Sıra onlara da gelecek.
Ben kendi listemde mesleğimi bile hayırlı görmediğim içinkız orda ara ara iyi şeyler vardi yaoğlum var, memurum yaziyo (tuvalete gidemeyip altıma edecek hale getirecek yoğunluğa rağmen) başka da iyi bisey yok sanırım haklısın bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?