Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şamdanım sen izin değil de komple ordan kaçmanın yollarına mı baksan

bakiyom da kuzum İstanbul'daki en iyi dairelerden biri deeyaalarr

bide bak bu halde tek başımayim kaç gündür. cinnet geliyeaahhh

Halbuki aramıza düşseler hayat bulacaklar haberleri yok
Buraya düşüp dönen muhabbeti görünce bidaha ses alamadığımız üyeler vardı hatırlıyor musun seksü şempazem, topik şehitleri
Bir de muhabbet hızına yetişemeyip pes eden gazi üyeler..
Burda kertenkelelikte kadroya geçip etiketlere girmek her yiğidin harcı değildir, milyonlarca sperm arasında 1.gelmek kadar mucizevi

Bir ara bakayım su 110. Sayfaya, saati belli değil,sabah gidecez ne zaman mezbahaya yatırırlarsa
Korkuyorum ciciskom birincisi masada kalmaktan,ikincisi çocuğumun sağlıksız doğmasından,
Heyecandan çok korku ve endişe var gibi, stresliyim o yüzden,
Sipinal anestezi isticem, inşaallah sağ salim sağlıcakla kurtuluruz

Şu ara pek yoğunum cicim giremiyorum çabuk çabuk ama en kısa vakitte geri dönecek inşallah, mahkeme süremiz başladı babalık tutuklandı ama henüz gün almadı asıl dava için uğraşıyoruz daha

bakiyom da kuzum İstanbul'daki en iyi dairelerden biri deeyaalarr

bide bak bu halde tek başımayim kaç gündür. cinnet geliyeaahhh
Varoşların hiç yardımı yok mu? Anca gıcık etmeyi mi biliyorlar
En iyi dairelerden biri olduğu için yoğundur zaten. En iyiden ve en kötüden her zaman uzak durmalı orta segment candır. Sakin yerler bak kendine şamdanım

Geçenlerde biri yazdı arkadaşını etiketleyerek biz de aranıza katılabilir miyiz diye ben sonradan gördüm cevap yazmayı unuttum, kimse cevap yazmayınca gittiler galiba

Ben kendi listemde mesleğimi bile hayırlı görmediğim için bi cici bebem hayırlı işte anasının kuzusu o kadar

valla haklısın ben de kendimin olduğu mesleği sağlıklı bulmuyorum

ahhh ahhhbu bebelerimiz için herşey. yaşlanınca arada bı kafalarına kaksak ayıp olmaz demi cici yaşlıları idare etmeli gençler biliyosun

Hahahhahah kizz aynen oyle şehit topikleri ahahahbu muhabbet hızına ben (kadrolu olarak )şahsen yetisemeye biliyorum bazen be cicimyeni kesfedip girip selam veren çoğu üyenin yetisememesini yadirgamamak gerek hele bı ara ateşli msjlarin arasına selaammm diye giris yapan üyeler vardı sonra aniden sesleri kesilen

Olumsuz düşünme mehlikam benim içime doğan mutlaka olur. Hayırlısıyla sağ salim kucağına alıp topikten kızlar doğum yaptım yazacağın an gözlerimin önünde
Allahın izniyle duacınız.
Hadi aç Doğurma sezonunu da sıra bize de gelsin

Şu ara pek yoğunum cicim giremiyorum çabuk çabuk ama en kısa vakitte geri dönecek inşallah, mahkeme süremiz başladı babalık tutuklandı ama henüz gün almadı asıl dava için uğraşıyoruz daha
Perim sen ne zaman iyi ve müsait olursan o zaman gel
Annen gerçekleri öğrenince utandı mı, utanacak mı bunu da mutlaka bana yaz.

Geçenlerde biri yazdı arkadaşını etiketleyerek biz de aranıza katılabilir miyiz diye ben sonradan gördüm cevap yazmayı unuttum, kimse cevap yazmayınca gittiler galiba
Gelen etiketlese beni böyle olmaz mehlikam. Kimi etiketliyor onları kaçırmıyorum mesela. Ben 1 gün gelip 1 gün gelmiyorum ya o 1 günde 50 sayfa biriktiği bile oluyor göremiyorum gelenleri. Göremezsem etiketlere de alamıyorum.
Ben giriş sayfasına uyarı yazayım bari yeni gelenler beni etiketlesin

Bende hatırlıyorum ama
Niye hep sexsü şampazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…