- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.281
Yok olmaz inşaallah sadece sonlara doğru dikkat edersinizPerhiz de olmasın amadayanamam
Şamdanım sen izin değil de komple ordan kaçmanın yollarına mı baksan
İnşallah bı olsa da hayırlaYok olmaz inşaallah sadece sonlara doğru dikkat edersiniz❤
Yok canım ortam çok karışıktı suçluyu görmedimAbooooonihal ben gözüne sokmadim demi yanlışlıkla falan gerçi benim koca yok ortada oturup bana aglamasi lazim topigin
Buraya düşüp dönen muhabbeti görünce bidaha ses alamadığımız üyeler vardı hatırlıyor musun seksü şempazem, topik şehitleriHalbuki aramıza düşseler hayat bulacaklar haberleri yok
ahahaha gangsta sen misinben senin sıkı takipcindim yahu
diyorum ne zamandir yorumu yok
Herkes peşindeymiş @Night Club ele verdin kendini şindi, yakalandınnnnKendi yazdı ya link paylaşırken gangsta olan diye ordan
Bir ara bakayım su 110. Sayfaya, saati belli değil,sabah gidecez ne zaman mezbahaya yatırırlarsaMehlikam bırak 40 ını, benim perhizi görmüyor musun bitmek bilmiyor. İkinci çocuğu doğurursun ben hala perhizde olurum emin ol
Ayy Allahım son 2 gün. İnanamıyorum ya
Beni bile heyecan kapladı buradan seni düşünemiyorum
Saatin falan belli mi?
(alevli don muhabbetinin kaynağı sayfa 110'da)
Şu ara pek yoğunum cicim giremiyorum çabuk çabuk ama en kısa vakitte geri dönecek inşallah, mahkeme süremiz başladı babalık tutuklandı ama henüz gün almadı asıl dava için uğraşıyoruz dahaSelam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bende @poncikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
M mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Varoşların hiç yardımı yok mu? Anca gıcık etmeyi mi biliyorlarbakiyom da kuzum İstanbul'daki en iyi dairelerden biri deeyaalarr
bide bak bu halde tek başımayim kaç gündür. cinnet geliyeaahhh
Geçenlerde biri yazdı arkadaşını etiketleyerek biz de aranıza katılabilir miyiz diye ben sonradan gördüm cevap yazmayı unuttum, kimse cevap yazmayınca gittiler galibaBuraya düşüp dönen muhabbeti görünce bidaha ses alamadığımız üyeler vardı hatırlıyor musun seksü şempazem, topik şehitleri
Bir de muhabbet hızına yetişemeyip pes eden gazi üyeler..
Burda kertenkelelikte kadroya geçip etiketlere girmek her yiğidin harcı değildir, milyonlarca sperm arasında 1.gelmek kadar mucizevi
Ben kendi listemde mesleğimi bile hayırlı görmediğim içinbi cici bebem hayırlı işte anasının kuzusu o kadar
Hahahhahah kizzBuraya düşüp dönen muhabbeti görünce bidaha ses alamadığımız üyeler vardı hatırlıyor musun seksü şempazem, topik şehitleri
Burda kertenkelelikte kadroya geçip etiketlere girmek her yiğidin harcı değildir, milyonlarca sperm arasında 1.gelmek kadar mucizevi
Yok canım ortam çok karışıktı suçluyu görmedim
Olumsuz düşünme mehlikamBir ara bakayım su 110. Sayfaya, saati belli değil,sabah gidecez ne zaman mezbahaya yatırırlarsa
Korkuyorum ciciskom birincisi masada kalmaktan,ikincisi çocuğumun sağlıksız doğmasından,
Heyecandan çok korku ve endişe var gibi, stresliyim o yüzden,
Sipinal anestezi isticem, inşaallah sağ salim sağlıcakla kurtuluruz
Perim sen ne zaman iyi ve müsait olursan o zaman gelŞu ara pek yoğunum cicim giremiyorum çabuk çabuk ama en kısa vakitte geri dönecek inşallah, mahkeme süremiz başladı babalık tutuklandı ama henüz gün almadı asıl dava için uğraşıyoruz daha
Gelen etiketlese beni böyle olmaz mehlikam. Kimi etiketliyor onları kaçırmıyorum mesela. Ben 1 gün gelip 1 gün gelmiyorum ya o 1 günde 50 sayfa biriktiği bile oluyor göremiyorum gelenleri. Göremezsem etiketlere de alamıyorum.Geçenlerde biri yazdı arkadaşını etiketleyerek biz de aranıza katılabilir miyiz diye ben sonradan gördüm cevap yazmayı unuttum, kimse cevap yazmayınca gittiler galiba
Belli zaten gulom yine kayboldun ortadanKah burdayım kah mutfakta
Bende hatırlıyorum amaBuraya düşüp dönen muhabbeti görünce bidaha ses alamadığımız üyeler vardı hatırlıyor musun seksü şempazem, topik şehitleri
Hiicc caktirmiyoz balimm hic seyetmedik yaniHiişştt çaktırma imzosum hiiç anlamadık
Nasılsın bakalım
Ben daha gıdemliyim ajdgaksbBende hatırlıyorum ama
Niye hep sexsü şampazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?