Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok kız sahteci sorunlu mükellef az ondan için iyi diyolar

herkesin birimi farklı bebisim. onların faydası olamaz bana:) ama zaten uzak olsunlar. millet arkalarından neler diyo bunlar hala aynılar bir tane insan mi arkasından iyi konusmaz

biz önce doğuya sonra tekrar batiya hem ben tayin istemesem de benim tayinim çıkabilir zaten İstanbul içinde başka bi yere. arada aliyolar öyle personel kafalarına göre.

Ben şimdiden başladım kakmaya şamdanım
Gebelikten ilk şüphelendiğim andan itibaren mektuplar yazıyorum cici bebeme. Bir okusan neler var, senin için şu acıları bu acıları çekiyorumdan tut kötü halimle 36 çocuğa öğretmenlik yapıyoruma kadar, geyşama doldurmaktan tut yakuzagillere doldurmaya kadar neler neler
Gelecekteki muhtemel anneliğim ve muhtemel cici bebem:

Bal cicim yaa nasil sevindim varyaa masallah premses annesini uzmicek hic sag salim gelicek dunyaya hayirlisiyla
Cicim soz konusu cicibebe oldummu valla herseye katlancaniz artik acisini dogumdan sonra cikartirsiniz

çekirdeği pempe gibi citleme alıştırmalarina başla bence geysaya da eziyet olsun

bence çok güzel bir taplo akroslara kimse kız vermiyo o yüzden istemiyom kızını henüz ama ola ki feraaatttt diye feryat ederse kızın cennet mahallesi yakındır cici

utandim bak
Kız iltifat mi ettin yoksa nedion gı

bdv de profilde yediğin banlari kastetmedim alevlendirmekte dilostabiki iltifat ettim. ama Ortadoğu ve Balkanlarin en hızlı ban yiyen üyesi olabilirsin

Pamuğum inan ben topik sahibi olarak ben bile yetişemiyorum bazen
Vereceğim cevapları unutuyorum kime ne yazacaktım diye karışıveriyor bir anda
Topik mi Formula 1 pisti mi ben bilemenko

Bizi haberdar et perim herdaim yanindayiz
Şu ara pek yoğunum cicim giremiyorum çabuk çabuk ama en kısa vakitte geri dönecek inşallah, mahkeme süremiz başladı babalık tutuklandı ama henüz gün almadı asıl dava için uğraşıyoruz daha

Karışık işler desene şamdanım
Evet ikimizi de bekleyen kabak gibi bir doğu görevi var di mi.
İyi hatırlattın

İki polis dünür ve iki çilekeş ana ile ortam nasıl olurdu acaba
Akroşların adı ne zaman temizlenecek be şamdanım torunsuz kalacaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…