- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.301
Varoşların hiç yardımı yok mu? Anca gıcık etmeyi mi biliyorlar
En iyi dairelerden biri olduğu için yoğundur zaten. En iyiden ve en kötüden her zaman uzak durmalıorta segment candır. Sakin yerler bak kendine şamdanım
Ben şimdiden başladım kakmaya şamdanımvalla haklısın ben de kendimin olduğu mesleği sağlıklı bulmuyorum
ahhh ahhhbu bebelerimiz için herşey. yaşlanınca arada bı kafalarına kaksak ayıp olmaz demi ciciyaşlıları idare etmeli gençler biliyosun
Bal cicim yaa nasil sevindim varyaa masallah premses annesini uzmicek hic sag salim gelicek dunyaya hayirlisiylaSelam minik kertenkelelerim
Anca gelebildim. Çünkü ben kendimden going to go
Dün randevumuz vardıÇok şükür herşey yolunda maşallah. 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, sonraki kontrole de 4 hafta sonra gideceğiz. Bu zamana dek hep 2 haftada 1 gidince şimdi nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünür oldum. Koca 1 ay ya
Güzel haberler; tahlillerim güzel çıkmış herhangi bir enfeksiyon yok. Progestanı da bıraktık, 4 hafta gözlemle kanama gelirse ya da kasık ağrısı başlarsa içmeye devam et dedi. Ama ilişki hala yasakKuruduk bilün mü bizimki de hormon, bizim de duygularımız var ama duygular haram oldu gençliğim de bak talan oldu neyse
Onun dışında bende @poncikvegece kuzusu gibi hastayım. (geçmiş olsun esmer bombam daha iyi misin?) saçları kurutmadan uyuyunca sinüzit oldum.
D Dilos06
Gelelim şu rüyaya. Kız diloş şaşırdım rüyana yemin ederim amma efsunlubiz araba mı dilemeye gitmişiz oraya tam olarak? Benim elimdeki çiçek nasıl bir çiçekti? Sen beni görmedin gördüğün tipi tarif et bakayım
@mehlika nur
Doğum 20 sinde dimi
______
Herkes nasıl iyi mi kuzularım?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
sen ortalığı en çabuk alevlendirenlerdensin dilos bence
Ben şimdiden başladım kakmaya şamdanım
Gebelikten ilk şüphelendiğim andan itibaren mektuplar yazıyorum cici bebeme. Bir okusan neler var, senin için şu acıları bu acıları çekiyorumdan tut kötü halimle 36 çocuğa öğretmenlik yapıyoruma kadar, geyşama doldurmaktan tut yakuzagillere doldurmaya kadar neler neler
Gelecekteki muhtemel anneliğim ve muhtemel cici bebem:
Eki Görüntüle 2592770
Hiç olur mu göynümüzüm gıdemlisi bal dilosumBen gıdemsiz miyim ?Eki Görüntüle 2592769
utandim bak
Kız iltifat mi ettin yoksa nedion gı
Pamuğum inan ben topik sahibi olarak ben bile yetişemiyorum bazenHahahhahah kizzaynen oyle şehit topikleri ahahah bu muhabbet hızına ben (kadrolu olarak )şahsen yetisemeye biliyorum bazen be cicim yeni kesfedip girip selam veren çoğu üyenin yetisememesini yadirgamamak gerek hele bı ara ateşli msjlarin arasına selaammm diye giris yapan üyeler vardı sonra aniden sesleri kesilen
Şu ara pek yoğunum cicim giremiyorum çabuk çabuk ama en kısa vakitte geri dönecek inşallah, mahkeme süremiz başladı babalık tutuklandı ama henüz gün almadı asıl dava için uğraşıyoruz daha
Bende hatırlıyorum ama
Niye hep sexsü şampazen
Ben daha gıdemliyim ajdgaksb
100K hediyesi olarak kim ne zaman hangi msjla gelmiş dökücem ortaya pıtırcıklarım ortaya çıkacak kim daha kıdemli az kaldıBen gıdemsiz miyim ?Eki Görüntüle 2592769
Ahaha arada eziyet olsun diye geysaya okutturacan biriken sayfalarıPamuğum inan ben topik sahibi olarak ben bile yetişemiyorum bazen
Vereceğim cevapları unutuyorum kime ne yazacaktım diye karışıveriyor bir anda
Topik mi Formula 1 pisti mi ben bilemenko
Eki Görüntüle 2592772
Ekran resmi aldım benn bunu biizm osmana atayımPamuğum inan ben topik sahibi olarak ben bile yetişemiyorum bazen
Vereceğim cevapları unutuyorum kime ne yazacaktım diye karışıveriyor bir anda
Topik mi Formula 1 pisti mi ben bilemenko
Eki Görüntüle 2592772
Bu nerden çıktı şimdi100K hediyesi olarak kim ne zaman hangi msjla gelmiş dökücem ortaya pıtırcıklarım ortaya çıkacak kim daha kıdemli az kaldı
Karışık işler desene şamdanımyok kız sahteci sorunlu mükellef az ondan için iyi diyolar
herkesin birimi farklı bebisim. onların faydası olamaz bana:) ama zaten uzak olsunlar. millet arkalarından neler diyo bunlar hala aynılarbir tane insan mi arkasından iyi konusmaz
biz önce doğuya sonra tekrar batiyahem ben tayin istemesem de benim tayinim çıkabilir zaten İstanbul içinde başka bi yere. arada aliyolar öyle personel kafalarına göre.
Sizin Osman kim kizEkran resmi aldım benn bunu biizm osmana atayım
100K hediyesi olarak kim ne zaman hangi msjla gelmiş dökücem ortaya pıtırcıklarım ortaya çıkacak kim daha kıdemli az kaldı
Poncigin eski kocasına benzeyen var yaaSizin Osman kim kiz
İki polis dünür ve iki çilekeş ana ile ortam nasıl olurdu acabaçekirdeği pempe gibi citleme alıştırmalarina başla bence geysaya da eziyet olsun
bence çok güzel bir taploakroslara kimse kız vermiyo o yüzden istemiyom kızını henüz ama ola ki feraaatttt diye feryat ederse kızın cennet mahallesi yakındır cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?