- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.209
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.821
ikiz mi kardeşiniz:)Ailemle yaşıyorum kuzum
Annem Babam işte ikizim okulda üni son makine mühendisliği okuyor❤
Şimdi duşa gireceğim
o gurur duydukları çükleri kuruyasıcaa hadım ediceksin böylelerini yaa en büyük işkence valla gör bak bidaha rahatsız edebilceklermi böyle kesiceksin koparıcaksın kökündenDoğru diyorsun canım
Bu pislikler yüzünden gencecik insanların hayatlarını elinden alıyorlar
Bir de gurur duyuyorlar Allah'a belalarini versin
Bende tutamamHani B Brunello Cicinelli ye yasak kalkmamisya, bir ay daha doktorun yanına gidip yeniden sorana kadar yasakmişonun için destek mahiyetinde libido orucuna başladı kizlarda
Ciciciğime çok destek olmak istesemde benim ayarlarıma ters malesef ki böyle bir orucu tutamam ben
Patilimmmmm yazmıştım aslında ama etiket yoktu kaynamış gitmiş, yüksek lisansta deneyler için üniversiteye gittik 5 gün deney yapacaktık bir sürü aksilik çıktı hoca bir sürü yeni icat çıkardı başımıza bazı şeyleri çalışıp gitmemiz gerekiyordu bizde eşimin ablasıgile geldk oda inşaat mühendisi bizim gibi doktora falan yapıyor daha bilgili ondan yardım alıyoruz ders çalışıyoruz yani araştırmalar falan kafamı kaldıramıyorum kafam patlayacakkk, sen napıyosun balımm
yok artık...Tabi cicim bi geçsin şu süreç herşeyi anlatıcam, beraber kutlayacağız o şerefize karşı zaferibu arada eskiyi araştırıyorlar onun hakkında bu 3. Evliliği annemle ilk karısını tecavüz ederek evlenmiş 2. Karısının da kız kardeşi ile birlikteliği olmuş ve yiğenlerini falan da taciz etmiş pislik iyiki de şikayet etmişim yoksa daha kimlerin canını yakacaktı
idam cezasi geri gelse tecavüzcüleri idam edilse..o gurur duydukları çükleri kuruyasıcaa hadım ediceksin böylelerini yaa en büyük işkence valla gör bak bidaha rahatsız edebilceklermi böyle kesiceksin koparıcaksın kökünden
nerdee bizde o adalett migimm keşkee gelsee keşkeeeeidam cezasi geri gelse tecavüzcüleri idam edilse..
eskiden fransada tecavüzcülerin penisini fareye yediriyormuştu.. cezasi öle büyükmüştü.
işte adalet gelmediği için insanlar kötüleşti nurumnerdee bizde o adalett migimm keşkee gelsee keşkeeee
Evet ikiziz aramızda 5 dakika varikiz mi kardeşiniz:)
Hak ettiğini bulacak inşallahyok artık...
Allah ıslah etsin böleleri
işte genç kızlarimizin canlari yakıyolar.
sen ekmegi kestin mi :)öyle deme kız .
gidersen açılırsın . ben hiç kaçırmam böyle janjanlı yerleri. ve ikramlık hastasıyım . pasta kurabiye çoook severim. hiç kaçırmam fırsatı
Çok rahat kuzum hiç motor sesi yok :)vayss elektrikli hemidee benimkide auris bende hibritlileri merak ediodum gülom
Daha haberleri yok kuzumAmin kızlar inşallahvalla balkonda ekmek kırıntısı bile yoktu ama sbh baktım ki hep kuş b.ku olmus kuşlar güzelce ugrayip sıvamışlar şeylerini balkonuma hep yaa sana kısmet mi getirdik demek istemişler s.carak nedir hayirlisi bakalim
Kız bak akrosun adını çıkardık ama adam gitti krallik yaptı sana sevgiler günü mahiyetinde olsa gerek bir araba alıp hediye etmisallah razı olsun bu akrostan seni yollardan kurtardı bak nasıl düşünceli bir akros bu masallah kazasız belasız binmek kullanmak nasip olsun inşallah rosum hayırlı uğurlu olsun yalnız nazar boncugu tak arabaya,binerken de bı defalık nazar duası okuyun ki kaynananın gorumcenin gözüne gelmeyesiniz onlar ne tepki verdi kız?
Ayy bayılırım tenhalara
Amin cnm.ins :)Limonsuz da yazmis neden basliyolsr anlamadim kiz bennn
ByNkoaLa hayirli ugurlu olsn cnm kazasiz belasiz kullan cok guzel bi hedayeee olmus
poncikvegece benim kocamda adam gbi adam kosesinde bulunsun bugun kiz o da bna ev aldi hos bi muddet borcuna destekte bulunsamda no problemaa
aynen migimm kimsede korku morku kalmadı adaletsizlikten hepsiişte adalet gelmediği için insanlar kötüleşti nurum
bende hibritli istiyorum valla hani şuan için olmazda ilerde alıcaksam hibrit istiyorum ama aklım benim golf 7 lerde yeni modellerindeÇok rahat kuzum hiç motor sesi yok :)
Ben gitmedim ama gidenler cok memnun arkadaslarmdan duyduklarima goreKızlar Eltilerin Savaşı'na giden var mı ? tepkiler ne yönde ?
güzel mi ? Eşim yarın akşam için gidelim diyor ama gereksiz ise gitmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?