Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru diyorsun canım
Bu pislikler yüzünden gencecik insanların hayatlarını elinden alıyorlar
Bir de gurur duyuyorlar Allah'a belalarini versin
o gurur duydukları çükleri kuruyasıcaa hadım ediceksin böylelerini yaa en büyük işkence valla gör bak bidaha rahatsız edebilceklermi böyle kesiceksin koparıcaksın kökünden

Bende tutamam
Kimler bu oruca basladi merak ettm bak smdi

B BUSR4 nerdesnnn kuzummm, iyi misin ya
Patilimmmmm yazmıştım aslında ama etiket yoktu kaynamış gitmiş, yüksek lisansta deneyler için üniversiteye gittik 5 gün deney yapacaktık bir sürü aksilik çıktı hoca bir sürü yeni icat çıkardı başımıza bazı şeyleri çalışıp gitmemiz gerekiyordu bizde eşimin ablasıgile geldk oda inşaat mühendisi bizim gibi doktora falan yapıyor daha bilgili ondan yardım alıyoruz ders çalışıyoruz yani araştırmalar falan kafamı kaldıramıyorum kafam patlayacakkk, sen napıyosun balımm

Eklentiler

• B1059192-D726-4B68-8B73-9E004541DF2E.webp
    58 KB · Görüntüleme: 32
yok artık...
Allah ıslah etsin böleleri
işte genç kızlarimizin canlari yakıyolar.

o gurur duydukları çükleri kuruyasıcaa hadım ediceksin böylelerini yaa en büyük işkence valla gör bak bidaha rahatsız edebilceklermi böyle kesiceksin koparıcaksın kökünden
idam cezasi geri gelse tecavüzcüleri idam edilse..
eskiden fransada tecavüzcülerin penisini fareye yediriyormuştu.. cezasi öle büyükmüştü.

Daha haberleri yok kuzum
Olsa nolcak catlarlar fesatliklarindan
Amin canmmm daha güzelleri sizin olsun
En başta sağlıklı bebeğin olsun ins

Amin cnm.ins :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…