Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy kuzusu ya canım kızım benim :) daha güzel net görceksin benim dr göndermiyo ayrıntılıya kendi ultrasonu ayrıntılı olduğu için aslında orda daha detaylı ve uzun görüyosun ama çokta pahalı oluyo

Birilerinin aşkı kabarmış
Naptınız kız dün gece sen boşuna kabarmamışsındır böyle bugün
Alemsinn cici yaa isyerinde bi abla vardi evlilikten filan bahsedildiginde kimi zaman cok iyi konusuyomsum kimi zaman nefretle bana diyordu araniz kotu heralde diye kavgaliysak anlardi

Ahsgf ben baldırlarıma en son ne zaman baktım acaba umarım iyidirler, selülit varsa da haberim yok
Bana bacaklar beni götürsün yetiyo vahşi cazibem inan sörpümüşüm selülitlenmişim zerre umrumda değil organlar iş görsün, yürüyenim sağlam olsun yeter
Kendiyle ilgisizliğin everestiyim

canım bir kaç arkadaşa daha sordum onlarınkide gecikmiş sanırım mevsim değişiminden olabilir benim ki ama inşallah seninki pozitiflikler yüzünden gecikmiştir yaz bir an evel gelsede denesek şu tüp bebek işlerini valla iple çekiyorum bana kalsa hemen yapcamda işte maliyetli yaa. belkide vaktini hayırlı zamanını bekliyordur canım benim. oy oyy evet 2 tüpümde alındı

Pamuğummmm yoksaaaaaaaaaaa????

geçmiş olsun ee ne demişler kız bebekler annenin güzelliğini alır :)

Tam odunu basmalıkmış, hamile gadına denecek laf mı? :))
Ay benim adam, yanıma oturduğunda sakallarımla oynamaya çalışıyordu meşazı almam için. (Evet vaktinde hamilelik hormonları beni biraz bozmuştu ) Dedim "İndir o elini çek! Artık sakalım da olduğuna göre beni dinleyeceksinn!!!"
asdjalda Ne günlerdi ya, sızım sızım komplekslerde sızlayıp, sonra "Anayım ben ana olur o kadar!!" a bağlıyorsun. :)
Tabi şimdi sakal makal öyle çıkmıyor, şükür, çünkü bi o kaldıydı suratımda görmediğim.

Sorma diloyum. Aldım randevuyu 450 lira
Benimki de ayrıntılı çekiyor hatta her gidişte 4d çekiyor, fotosunu da veriyor. Ama başka doktorun da görüşünü almamız için önemli dedi. Ondan aldık randevuyu bakalım

Bakma sen bana Cicim, arada yüreğim sızılasa da ben de çok şeapmıyorum. Geçtiğimiz günlerde merdivenlerden düştüm, basamak belime girdi resmen. (Yağmurlu zamanlarda, ıslak ayakkabılar yüzünden basamak ıslanmış, ben de markete inmeye sporları giyiverdimdi ama kaydım fark edemedim) Düştüğüm günün gecesi bildiğin bacağımın birini hareket ettiremiyordum acıdan, yatakta konum alamadım-dönemedim, sonra yavaş yavaş geçti. Yürümek tabi önemlisi.

Ama işte arada insan imreniyor be taş totolara. Tembel olmasaydım eyiydi. :)))

Seninde çenen büyümüş sanki deseydin
Ben bile sinir oldum şimdi,
Alemsinn cici yaa isyerinde bi abla vardi evlilikten filan bahsedildiginde kimi zaman cok iyi konusuyomsum kimi zaman nefretle bana diyordu araniz kotu heralde diye kavgaliysak anlardi

Ben kavgaları anlamıyorum çayım uzmanlık alanıma girmiyor ama aşna fişne yapmışları hemen anlarım
geçmiş olsun ee ne demişler kız bebekler annenin güzelliğini alır :)
Gerçekten doğruymuş o söz miniğim

Zaten ceza verdim bende, yarı da kestim
Kin tuttum şuan sana yapmıyorum cik odadan dedim la şaka yaptim sevgilim ben seni her halinle beğeniyorum 70kilo iken bile seviyordum şimdi nasıl sevmeyeyim dedi(zamanında 70kiloydumda ) yok dedim hemen terket odayı. La boşalak bari diyoo hala defollll diye bağırınca koşarak uzaklasti pişman değilim ,

Tohanma cici bebeme güzelliğini çalıyor senden

ben en çok kız olmasına sevindim ama sen herşeyimi sevin bol bol rossss o kadar erkekle kaldıktan sonra evin pembis elbiseli kız bebekli bi minnoşu olcak gezecek falan nasıl güzel bi duygu yaaaa benim bile yapasim geliyo
Ahahahhahahaj
Yap bence sende :)
Valla ins hayırlısıyla doğsun yerim heralde kimseye de elletmem panter gbi olurim

Bi utandım emojisi aramadım değil.
Tövbest.
Ehhleeqim gıdıklanıyor nüffen annatmayınız efenim, şimdi gece sizin yüzünüzden kocamı kelepçeleyip kırbaçlamak zorundayım.

Bi utandım emojisi aramadım değil.
Tövbest.
Ehhleeqim gıdıklanıyor nüffen annatmayınız efenim, şimdi gece sizin yüzünüzden kocamı kelepçeleyip kırbaçlamak zorundayım.

Yani böylesine açık anlatmak istemezdim ama o an ki durumu anlaman icin anlatıyorum, anlıyor musun

Genelde o taşlar kocası iş adamı olan hatunlar
Geçmişimde kasiyerlik yapıyordum yazdan yaza. Çalıştığım şube yaşadığım şehrin en zengin muhitindeydi. Ve en düşük araba Range Rover düşün.
Kocaların hepsi iş adamı, karıları vahşet-ül dehşetti
Bizim market Victoria secret podyumu gibiydi.
Sonraki çalıştığım şubelerin hiçbirinde o popoları göremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…