- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.141
ayy kuzusu ya canım kızım benim :) daha güzel net görceksin benim dr göndermiyo ayrıntılıya kendi ultrasonu ayrıntılı olduğu için aslında orda daha detaylı ve uzun görüyosun ama çokta pahalı oluyoDün geyşam evdeydi diloyum, bugün de geldim işte okuldan, yemek ye dinlen derken anca gelebildim
Hatta yattım her an sızıp uyuyabilirim. Nasıl yorgunum..
Diloyum martın sonunda ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım
Alemsinn cici yaa isyerinde bi abla vardi evlilikten filan bahsedildiginde kimi zaman cok iyi konusuyomsum kimi zaman nefretleBirilerinin aşkı kabarmış
Naptınız kız dün gece sen boşuna kabarmamışsındır böyle bugün
Ahsgf ben baldırlarıma en son ne zaman baktım acabaHakkını vere vere delirdik gardaş.
Bol kahve içiyorum. İşe yarar inş.
Ya geçen gün arkadaşın dediği geldi yine aklıma; "Baldırlarımda selülit var galiba" demişti, "Benim selülitlerimde baldır var galiba" demiştim, gülerken içine içine ağlamak la.
İnşallah kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben bekliyorum ya yazın bakarım belki caresine yine,ama şimdi adet olmayı bekliyorum,adet sonrası ebeye gidicem bi göbek düşüklüğü var mı diye kontrol ettiricem hayırlısıyla,ama ne hikmetse adetim geciktibugün 4.gun hala gelen giden yok streste yapmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım bakalım sonu hayır olsunda
Senin iki tüpte mi alındıminik kalp0753 niye adetin gecikti ki aceba?
Canım umutsuzluga kapiliyosun ama,bende çok düşüyorum bu boşluğa biliyorum nasıl bı duygu olduğunu ama böyle söyleme yine de hayırlısı Allah'tan. yakın vakitte mujdelersin İnşallah bize dur bakalım❤
Olmadım rosuumm,pazartesi olmam gerekiyordu bugün artık 4.gun bakalim
Bugün komsumda oturma vardı başka bı komşuda kayinvalidesiyle gelmiş,kadın el almış Ocak diyolarya ondanmis baya efsunluydu yani
Sonra beni aldı başka bı odaya geçtik kapıyı örttü üstümüze,oturttu yanina beni,başladı okumaya,bı yandan da sırtımı sıvazlıyor bı yandan nasıl titriyor okurken ama anlatamam,sonra başım dönmeye midem bulanmaya başladı,lavaboya koş dedi, kostum ama afedersin nasıl öğürüyorum kusamiyorum da çok kötü oldum,kadın dedi ki yakın vakitte gebelik haberin gelir kızım hadi hayırlı olsun dedi sonra çıktı gitti şok oldum,ya neydi bu şimdi dedim kaldım öyle hayırlısı bakalim
Hoşgeldin cicim,bende yemek yapicam ama ne yapicami düşünüyorum dahakomşudan geldim oturdum kaldım koltuğa
Mehlika bence doğurmuştur çoktan kokluyodur yavrusunu şimdi
Pamuğummmm yoksaaaaaaaaaaa????İnşallah kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben bekliyorum ya yazın bakarım belki caresine yine,ama şimdi adet olmayı bekliyorum,adet sonrası ebeye gidicem bi göbek düşüklüğü var mı diye kontrol ettiricem hayırlısıyla,ama ne hikmetse adetim geciktibugün 4.gun hala gelen giden yok streste yapmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım bakalım sonu hayır olsunda
Senin iki tüpte mi alındıminik kalp0753 niye adetin gecikti ki aceba?
Canım umutsuzluga kapiliyosun ama,bende çok düşüyorum bu boşluğa biliyorum nasıl bı duygu olduğunu ama böyle söyleme yine de hayırlısı Allah'tan. yakın vakitte mujdelersin İnşallah bize dur bakalım❤
Olmadım rosuumm,pazartesi olmam gerekiyordu bugün artık 4.gun bakalim
Bugün komsumda oturma vardı başka bı komşuda kayinvalidesiyle gelmiş,kadın el almış Ocak diyolarya ondanmis baya efsunluydu yani
Sonra beni aldı başka bı odaya geçtik kapıyı örttü üstümüze,oturttu yanina beni,başladı okumaya,bı yandan da sırtımı sıvazlıyor bı yandan nasıl titriyor okurken ama anlatamam,sonra başım dönmeye midem bulanmaya başladı,lavaboya koş dedi, kostum ama afedersin nasıl öğürüyorum kusamiyorum da çok kötü oldum,kadın dedi ki yakın vakitte gebelik haberin gelir kızım hadi hayırlı olsun dedi sonra çıktı gitti şok oldum,ya neydi bu şimdi dedim kaldım öyle hayırlısı bakalim
Hoşgeldin cicim,bende yemek yapicam ama ne yapicami düşünüyorum dahakomşudan geldim oturdum kaldım koltuğa
Mehlika bence doğurmuştur çoktan kokluyodur yavrusunu şimdi
Şuana dek 3 adet çıbanla sivilce kırması sivilcemsi, aşırı derecede solgun kireç gibin bir yüz, nedenini bilmediğim şekilde yara içinde kalmış dudaklar ve iki elim için de geçerli el egzaması kattım
Benim gidişat nereye fıstıklı baklavam
Ay bende aslında eşime çok sinirliyim
dün mokoko durumundaydık
Bana dedi kii sevgilim biraz basenler büyümüş sankiii
benden cevap sövgölümm biraz basönlörr büyümşşş sankiii heeee mall dedim
senin çocuğunu taşıyorum, babamın evinden getirmedim bu cocugu dedim sinirlendim kin tuttum bir anda
Sorma diloyum. Aldım randevuyu 450 liraayy kuzusu ya canım kızım benim :) daha güzel net görceksin benim dr göndermiyo ayrıntılıya kendi ultrasonu ayrıntılı olduğu için aslında orda daha detaylı ve uzun görüyosun ama çokta pahalı oluyo
Ahsgf ben baldırlarıma en son ne zaman baktım acabaumarım iyidirler, selülit varsa da haberim yok
Bana bacaklar beni götürsün yetiyo vahşi cazibem inan sörpümüşüm selülitlenmişim zerre umrumda değil organlar iş görsün, yürüyenim sağlam olsun yeter
Kendiyle ilgisizliğin everestiyim
Seninde çenen büyümüş sanki deseydinAy bende aslında eşime çok sinirliyim
dün mokoko durumundaydık
Bana dedi kii sevgilim biraz basenler büyümüş sankiii
benden cevap sövgölümm biraz basönlörr büyümşşş sankiii heeee mall dedim
senin çocuğunu taşıyorum, babamın evinden getirmedim bu cocugu dedim sinirlendim kin tuttum bir anda
Alemsinn cici yaa isyerinde bi abla vardi evlilikten filan bahsedildiginde kimi zaman cok iyi konusuyomsum kimi zaman nefretlebana diyordu araniz kotu heralde diye kavgaliysak anlardi
Gerçekten doğruymuş o söz miniğimgeçmiş olsun ee ne demişler kız bebekler annenin güzelliğini alır :)
Zaten ceza verdim bende, yarı da kestimTam odunu basmalıkmış, hamile gadına denecek laf mı? :))
Ay benim adam, yanıma oturduğunda sakallarımla oynamaya çalışıyordu meşazı almam için. (Evet vaktinde hamilelik hormonları beni biraz bozmuştu) Dedim "İndir o elini çek! Artık sakalım da olduğuna göre beni dinleyeceksinn!!!"
asdjaldaNe günlerdi ya, sızım sızım komplekslerde sızlayıp, sonra "Anayım ben ana olur o kadar!!" a bağlıyorsun. :)
Tabi şimdi sakal makal öyle çıkmıyor, şükür, çünkü bi o kaldıydı suratımda görmediğim.
Tohanma cici bebeme güzelliğini çalıyor sendenŞuana dek 3 adet çıbanla sivilce kırması sivilcemsi, aşırı derecede solgun kireç gibin bir yüz, nedenini bilmediğim şekilde yara içinde kalmış dudaklar ve iki elim için de geçerli el egzaması kattım
Benim gidişat nereye fıstıklı baklavam
Ahahahhahahajben en çok kız olmasına sevindim ama sen herşeyimi sevin bol bol rosssso kadar erkekle kaldıktan sonra evin pembis elbiseli kız bebekli bi minnoşu olcak gezecek falan nasıl güzel bi duygu yaaaa benim bile yapasim geliyo
Zaten ceza verdim bende, yarı da kestim
Kin tuttum şuan sana yapmıyorum cik odadan dedimla şaka yaptim sevgilim ben seni her halinle beğeniyorum 70kilo iken bile seviyordum şimdi nasıl sevmeyeyim dedi(zamanında 70kiloydumda ) yok dedim hemen terket odayı. La boşalak bari diyoo hala defollll diye bağırınca koşarak uzaklasti pişman değilim ,
Amin canmmm inssshayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
BncedeAlmazsa karşısında beni bulurkabuslarına girerim onun. Bir gülo kolay yetişmiyor, ona göre muamele edecek akıllı olsun
Yani böylesine açık anlatmak istemezdim ama o an ki durumu anlaman icin anlatıyorum, anlıyor musunBi utandım emojisi aramadım değil.
Tövbest.
Ehhleeqim gıdıklanıyor nüffen annatmayınız efenim, şimdi gece sizin yüzünüzden kocamı kelepçeleyip kırbaçlamak zorundayım.
Genelde o taşlar kocası iş adamı olan hatunlarBakma sen bana Cicim, arada yüreğim sızılasa da ben de çok şeapmıyorum. Geçtiğimiz günlerde merdivenlerden düştüm, basamak belime girdi resmen. (Yağmurlu zamanlarda, ıslak ayakkabılar yüzünden basamak ıslanmış, ben de markete inmeye sporları giyiverdimdi ama kaydım fark edemedim) Düştüğüm günün gecesi bildiğin bacağımın birini hareket ettiremiyordum acıdan, yatakta konum alamadım-dönemedim, sonra yavaş yavaş geçti. Yürümek tabi önemlisi.
Ama işte arada insan imreniyor be taş totolara. Tembel olmasaydım eyiydi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?