Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohaaa şaştım kaldimmmm yemnle tuylerm.diken diken oldu
Dördüncü gün ama daha test yapmadın mi
Nasıl bekliyorsun
Nasıl duruyorsun :)
En kısa zaman dediği ins bu zamanlardır yaaaa

Al işte. Aslında tüm bunlar benim gazabım. Ben açken tok yatmaya kalkarsınız ha?
Böyle olur
Benim orucum kalkmadan kocasıyla aşna fişne yapan herkes felaketimi tadacak

Ben onun cezasını kestim brommm
Merak etme esmer bombani uzemedi koca kafalı seyyyy

Kçım bile varoş olduğumu bağırıyor desene? Aaahhh ahhh...
Ama umudumu yitirmedim Cici; 40-45e milat koydum; paramı biriktirip suratı gerdireceğim. 15 sene idare edecek kadar gersinler. İşte bunlar seneye de giyerim yüzünden hep. : p
En zengin hayalimden bile fakirlik akıyor.

Al işte. Aslında tüm bunlar benim gazabım. Ben açken tok yatmaya kalkarsınız ha?
Böyle olur
Benim orucum kalkmadan kocasıyla aşna fişne yapan herkes felaketimi tadacak
Tok yatamadik zaten fıstıklı katmerim açgene yattık oyleee odadan giderkene koridorda soyleniyordu kendi kendine offf yaa offf ne dedim kişi kötü bisey mi dedm espri yaptım, dur sende Gece yaa diye bi ara köpeğe de giydirdi

sizin yüzünüzden kocamı kelepçeleyip kırbaçlamak zorundayım.

Biz topikçe bundan kullanıyoruz memnunuz vahşi güzelim

Gerçek bir Arizona kertenkelesi olmak istiyorsan ilk iş bundan edinmelisin

Bncede kiz dogurcam ben akıllı olsun
Hele ki 2 yakışıklıdan sonra evin kıymetli kızıysa
Ohaaa şaştım kaldimmmm yemnle tuylerm.diken diken oldu
Dördüncü gün ama daha test yapmadın mi
Nasıl bekliyorsun
Nasıl duruyorsun :)
En kısa zaman dediği ins bu zamanlardır yaaaa
10 tane doğursam da gecikme bekleyemem gülom hatırlıyor musun beklediğim günleri
3 gün kala ya kadar dövüne dövüne sabretmiştim bidahakinde hele o kadar da beklemem denemeden 1 hafta sonra ben direkt kan testine

bence küçük popo koca kafa kombinasyonu daha fena

Biz topikçe bundan kullanıyoruz memnunuz vahşi güzelim
Eki Görüntüle 2593728
Gerçek bir Arizona kertenkelesi olmak istiyorsan ilk iş bundan edinmelisin

Bu takımın ağız topu eksik Cicim.

(Fotoyu buraya atacağım diye pcye de indirdim, benim adam görse "Hayırdır sen?" diye kal gelecek garibe, silem bari yüreciğine inmesin)

bide enfeksiyon da yokmus riske karsi alıp götürdük doktora

Allah öğretmenlere sabır versin simdiki veliler çok acayip ben sırf velilerle papaz olurum kaldiramam diye öğretmenlik yazmamış bi insanim var sen düşün gerisini cici

Sabahta uyanmış yatak odasının kapisindan kafasını sokmuş sevgilimmmm diye salah salah triplere giriyor dedim bak seni gördükçe dün geceyi hatırlıyorum git surdan .
Ama hayatim o kadar maymunluk yaptım tamam hadi uzatma daa dedi.
Fatih çocuğuyum lan ben yer miyim bu numaraları deyinceee meşhur lafını söyledi biz ne çocuğuyuz a... O. CocugumuyuZ dedi ve ise gitti

Range rover ı olmayan kimsenin kıçı güzel değildir vahşim, bu hayat (en azından kasiyer günlerim) bana bunu öğretti
Para biriktir Range rover al kıçın anında güzelleşecek inan bana, bu gözler bunları hep gördü 👁 👁
Şifa gerdirmede, sündürmede, pilateslenmede değil, şifa range roverlanmada. Güvenin bana.

benim ehliyetim yok kız gazla frenin yerini bilmiyom ben hala mesela

dışarda yemeyi seviyorum da oğlum kendi doyana kadar sakin kalip sonrasında burnumuzdan getirdiği için eve söylüyouz. dün ve bugün disardan yedik mesela

Pek sevgili poncigim ben işin sonundayim
O son nasıl geldi ikinizin de acep, bide onu aciklayiver

Yaşasın range Rover li olan popolar

İyiler inşaallah ben de onları besliyorum sonra bizi besleyecem ablaları da iyi hep peşimde kuzum en iyi arkadaşım

yaaaa hep yardımcı mi oluyo kuzum yaaa merhametli anlayışlı evlat allah kolaylık versin canım benim:) ikizlerin doğumu dün gibi ya nasıl çabuk geçti vakit. sanki dün hamileydin nihal:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…