- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.161
Ohaaa şaştım kaldimmmm yemnle tuylerm.diken diken olduİnşallah kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben bekliyorum ya yazın bakarım belki caresine yine,ama şimdi adet olmayı bekliyorum,adet sonrası ebeye gidicem bi göbek düşüklüğü var mı diye kontrol ettiricem hayırlısıyla,ama ne hikmetse adetim geciktibugün 4.gun hala gelen giden yok streste yapmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım bakalım sonu hayır olsunda
Senin iki tüpte mi alındı @minik kalp0753 niye adetin gecikti ki aceba?
Canım umutsuzluga kapiliyosun ama,bende çok düşüyorum bu boşluğa biliyorum nasıl bı duygu olduğunu ama böyle söyleme yine de hayırlısı Allah'tan. yakın vakitte mujdelersin İnşallah bize dur bakalım❤
Olmadım rosuumm,pazartesi olmam gerekiyordu bugün artık 4.gun bakalim
Bugün komsumda oturma vardı başka bı komşuda kayinvalidesiyle gelmiş,kadın el almış Ocak diyolarya ondanmis baya efsunluydu yani
Sonra beni aldı başka bı odaya geçtik kapıyı örttü üstümüze,oturttu yanina beni,başladı okumaya,bı yandan da sırtımı sıvazlıyor bı yandan nasıl titriyor okurken ama anlatamam,sonra başım dönmeye midem bulanmaya başladı,lavaboya koş dedi, kostum ama afedersin nasıl öğürüyorum kusamiyorum da çok kötü oldum,kadın dedi ki yakın vakitte gebelik haberin gelir kızım hadi hayırlı olsun dedi sonra çıktı gitti şok oldum,ya neydi bu şimdi dedim kaldım öyle hayırlısı bakalim
Hoşgeldin cicim,bende yemek yapicam ama ne yapicami düşünüyorum dahakomşudan geldim oturdum kaldım koltuğa
Mehlika bence doğurmuştur çoktan kokluyodur yavrusunu şimdi
Evet kuzum tamamen bizim artık :)Gönlü zengin sultanım benim
Sen bindikçe ben binmiş kadar olurum zaten
Teslim aldınız mı?
Al işte. Aslında tüm bunlar benim gazabım. Ben açken tok yatmaya kalkarsınız ha?Zaten ceza verdim bende, yarı da kestim
Kin tuttum şuan sana yapmıyorum cik odadan dedimla şaka yaptim sevgilim ben seni her halinle beğeniyorum 70kilo iken bile seviyordum şimdi nasıl sevmeyeyim dedi(zamanında 70kiloydumda ) yok dedim hemen terket odayı. La boşalak bari diyoo hala defollll diye bağırınca koşarak uzaklasti pişman değilim ,
Ben onun cezasını kestim brommmSeninde çenen büyümüş sanki deseydin
Ben bile sinir oldum şimdi,
Ben kavgaları anlamıyorum çayım uzmanlık alanıma girmiyor ama aşna fişne yapmışları hemen anlarım
Gerçekten doğruymuş o söz miniğim
Genelde o taşlar kocası iş adamı olan hatunlar
Geçmişimde kasiyerlik yapıyordum yazdan yaza. Çalıştığım şube yaşadığım şehrin en zengin muhitindeydi. Ve en düşük araba Range Rover düşün.
Kocaların hepsi iş adamı, karıları vahşet-ül dehşetti
Bizim market Victoria secret podyumu gibiydi.
Sonraki çalıştığım şubelerin hiçbirinde o popoları göremedim
Acuk banada kalsaydı be fıstığımTohanma cici bebeme güzelliğini çalıyor senden
Tok yatamadik zaten fıstıklı katmerim açgene yattık oyleeeAl işte. Aslında tüm bunlar benim gazabım. Ben açken tok yatmaya kalkarsınız ha?
Böyle olur
Benim orucum kalkmadan kocasıyla aşna fişne yapan herkes felaketimi tadacak
Biz topikçe bundan kullanıyoruz memnunuz vahşi güzelimsizin yüzünüzden kocamı kelepçeleyip kırbaçlamak zorundayım.
Seni alan almış artık tamam şimdi guzellik sırası ondaAcuk banada kalsaydı be fıstığım
Hele ki 2 yakışıklıdan sonra evin kıymetli kızıysaBncedekiz dogurcam ben akıllı olsun
10 tane doğursam da gecikme bekleyemem gülom hatırlıyor musun beklediğim günleriOhaaa şaştım kaldimmmm yemnle tuylerm.diken diken oldu
Dördüncü gün ama daha test yapmadın mi
Nasıl bekliyorsun
Nasıl duruyorsun :)
En kısa zaman dediği ins bu zamanlardır yaaaa
Bu çukunata accuk sıkılıyo. Spora başlayacaklardı güya kocişiynen, ama hala bekleşiyolla. Zaman sıkıntısı yaşıyo eş kişisi. Yeni heşofman ziparişi vermişti eşi, onlar gelmiş, giymiş adam fena değil, çukunatanın pantelon ziparişleri geldi (Üzerinize afiyet en sevdiği kotu gtünde paralandı da, artık kimin duası geçtiyse) güç bela içine girdi düğmeyi kapattı ve fekat baldır bacak, toto göbek almış başını gitmiş yine. Dostum anlayacağın bu çukunatanın tek derdi, kçının kafasından büyük olması. Nallet olasıca federaller!
Voooooov süper hayırlı olsun sultanımEvet kuzum tamamen bizim artık :)
Yaaa bn seni yerim hibridi de kibriti de yakarım senin için
Biz topikçe bundan kullanıyoruz memnunuz vahşi güzelim
Eki Görüntüle 2593728
Gerçek bir Arizona kertenkelesi olmak istiyorsan ilk iş bundan edinmelisin
Aaa sizde mi yeni araba aldınız şamdanımhadi hayırlı olsun tabanı düz bassın bidenem
Oğlunun gözündeki enfeksiyon için gidip okuldan almış sen ve su çiçeği çıkarmış öğrencimi okuldan gelip alması için telefonda veliye 10 dk dil dökmek zorunda kalmış ben.
Allahım velinin hayırlısını ver
Range rover ı olmayan kimsenin kıçı güzel değildir vahşim, bu hayat (en azından kasiyer günlerim) bana bunu öğrettiKçım bile varoş olduğumu bağırıyor desene? Aaahhh ahhh...
Ama umudumu yitirmedim Cici; 40-45e milat koydum; paramı biriktirip suratı gerdireceğim. 15 sene idare edecek kadar gersinler. İşte bunlar seneye de giyerim yüzünden hep. : p
En zengin hayalimden bile fakirlik akıyor.
Kiz haftasonu esin yokken kacirsana arabayiii pratik yap hatta olmadi ozel ders al ehliyetin var dmi
Hafta ici dha iyi esin aksam evde olacagi zaman gidin disarda yiyin parani yemeyi seviyodunyayiyin gitsin haftada 1 2 hem evde ugrasmamis olursun hem gezmis olursunux degisiklik her daim iyi gelir . Cocuk da yorulir direk uyur eve gelnce sonra kari koca saatlerine vakit kalir
Pek sevgili poncigim ben işin sonundayimSabahta uyanmış yatak odasının kapisindan kafasını sokmuş sevgilimmmm diye salah salah triplere giriyordedim bak seni gördükçe dün geceyi hatırlıyorum git surdan .
Ama hayatim o kadar maymunluk yaptım tamam hadi uzatma daa dedi.
Fatih çocuğuyum lan ben yer miyim bu numaraları deyinceee meşhur lafını söyledi biz ne çocuğuyuz a... O. CocugumuyuZ dedi ve ise gitti
Yaşasın range Rover li olan popolarRange rover ı olmayan kimsenin kıçı güzel değildir vahşim, bu hayat (en azından kasiyer günlerim) bana bunu öğretti
Para biriktir Range rover al kıçın anında güzelleşecek inan bana, bu gözler bunları hep gördü 👁 👁
Şifa gerdirmede, sündürmede, pilateslenmede değil, şifa range roverlanmada. Güvenin bana.
İyiler inşaallah ben de onları besliyorum sonra bizi besleyecem ablaları da iyi hep peşimde kuzum en iyi arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?