Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni alan almış artık tamam şimdi guzellik sırası onda
Bende öyle diyorum alan almış satan satmış artık napayım güzelliği
Cici bebem hayırlı bir evlat olursa büyüyünce beni estetik yaptırır yeniden güzelleştirir artık. Çaldığını yerine koymayı bilsin

Bu takımın ağız topu eksik Cicim.
Eki Görüntüle 2593731

(Fotoyu buraya atacağım diye pcye de indirdim, benim adam görse "Hayırdır sen?" diye kal gelecek garibe, silem bari yüreciğine inmesin)
Ahaha
Fotoyu görüp gece süpriz var hayallerine dalacak. Gece olunca çamaşır suyu lekeli pijamanla yatağa gireceksin. Bu hayal kırıklığı ancak kar yağıp da okullar tatil olmadığında olur başka türlü eşi benzeri yok
Bu arada topu sevdim

Aynen kuzum mevsim geçişleri etkiliyor gerçekten sıkıntı olmasında bari,
Valla yaz gelse bile bizim maddi durum bitik resmen önceki deneme de paralar suyunu çekti hep ya yine hiç yoktan 3 5 bişey lazım olcak ikinci deneme içinde bakalım nasıl yaparsak bizde
Pamuğummmm yoksaaaaaaaaaaa????
K Kendinisevenbirii geçen ay rüyamda bana gelip oğlunu göstermiştin hatırlıyor musun rüyamı. Bir işaret miydi acaba
Koş test yap vallahi bayılırım burda meraktan
Canimcim evet günüm geçti ama ben ısrarla stresten olduğunu düşünüyorum,hatta eşim bile bilmiyor geciktiğimi ona da söylemedim adet sonrası ebeye gidicem diye bekliyorum ya şimdi,o yüzden gelmiyor gibi ama mevsim geçişleri de etkiliyor bı yandan diye düşünüyorum yine,bu durumlsrda kafam çok karışıyor yaa valla hayırlısı ne diyim,sporu bile yapmıyorum kaç gündür netlesinceye kdr bıraktım onu da
Yaaa test yapsana bii K Kendinisevenbirii
Yemek yaparsin sonra
Ohaaa şaştım kaldimmmm yemnle tuylerm.diken diken oldu
Dördüncü gün ama daha test yapmadın mi
Nasıl bekliyorsun
Nasıl duruyorsun :)
En kısa zaman dediği ins bu zamanlardır yaaaa
Kızlar testi 10 gün geçmeden yapmam ya, çok gördüm zamanın da negatifleri o yüzden akillandim artık 10 gun geçsin de hele bi

Nasıl bekleyeceksin pamuğum?
Var mı yok mu diye düşünmektense negatifi görmek daha iyi değil mi
Negatifi 10.günde de görme ihtimalin var ben bir kere 2 ay adet görmedim kist nedeniyle.
Gerçek olan senin içinde, var ya da yok ha şimdi yüzleşmişsin ha 6 gün sonra pamuğum. Bence yap

Gelemedi
Yattikkk diyommm uyudukkkk
AnlamıyoN nuuuu derdin ne snnn kin tuttum diyomm vermedimmmm veremedimmm
Aaaa ciddi mi kiz
Ama kocanı odadan kovduysan uyuduğunu ne biliyon ya uyumadiysa sende o kdr kocanla yarısına mi geldiniz naptınız artık gerisini kendin getireydin pambık gibi olurdun be nasıl uyudun o halde akdbsj

Topik elden gideyaaaahhhhhh
Kirbaçlar ağzı topu mu o ne topuydu
Poncikin vermemesi kin gutmesi eşinin bağrı boşalak demesi kalçalar basenlercicinin elinde ne çıktıydı gı
Dudağında yaralar yüzünde sivilceler
Ulaaaa ne yiyonuz ne icionuz ne çekiyorsunuz

yaaaaa ciciiiii
ben doğuda almayi düşünüyorum sen
Ben 10 şubatta derslere başlıyordum şamdanım
15 tatilde tüm evraklarımı topladım, biyometrik fotomu çektirdim, herşeyi hazırladım. 1 şubatta kayıta gidecektim. Kanama gelince doktor ehliyet kursunu da yasakladı
Artık hiç bilmiyorum doğuya kadar almam lazım

Ohh sefan olsunn afiyet olsun evet her cockla disari ckmak kolay degil ben kizimida kendm gbi gezgin alistirdigm icin disarda hic sknti olmazdi bana suan zaten arkadas gbi sohbet edip keyif yapiruz gezerken ...

Ehliyete yazil biran evvel yaaa nasil gecikmissin suan sasidim tatlimm

Sen daha iyisinji bilirsin canim . 5 6 ay olmstur 13 gun gecikmistim ben ama hamilelk suphem olmamisti hic emindim gogsmde beze vardi canim cok skkndi o ay stresten gecikmisti resmen .. en iyisi bekle varsa biyere gitmeyecek naslsa bebiss insallah vardir insalllahhh ...

Benim dudağımdaki yaralarla kırbaç ve topun hiçbir ilgisi yok diloşum öncelikle bunu açıklamak zorundayım
Cinsel açlığın afrikası ben ve cinselliğin amazonu azgın kertenkeleler buluştuk yine

O kadar fena bişey ki cicim ya o negatifi görmek,sonrasında kapıda bekleyen kocana moralinin bozulduğunu caktirmamaya çalışarak yine negatif diyebilmek sonra onun sana moralinin bozulduğunu caktirmamaya calismasi falan ayy daral geldi şimdi den
Keşke hiç gecikmesem gebelik olmadigi durumlarda diyorum ya herşey birbirine giriyor beynimi toplamam bir ayı buluyor inan,zaten hiç 10 gün gecikmedim ben,bunda eğer 10 gün geciktim kızlar dersem bil ki gebelik var demektir bence,o yüzden ya adet gelecek ya 10.gunu bulacak bekliycek bakalım,

Eşime de söylemeyi düşünmüyorum 10 günü bulursa o zmn inşallah test al gel diycem

Çekirdek yiyom, ister misin bi avuç?
Fakir eroini.

Benim dudağımdaki yaralarla kırbaç ve topun hiçbir ilgisi yok diloşum öncelikle bunu açıklamak zorundayım
Cinsel açlığın afrikası ben ve cinselliğin amazonu azgın kertenkeleler buluştuk yine
Libidooo libidooo libilibilibillliiiiiiiii doooooo
Zirvede anlaşıldılar ekinide koyayım

Evet canım hatirliyorum o günleri, ölüp ölüp dirilmistin resmen bende strese bağlıyorum işte gecikmeyi,umitlenmemeye çalışıyorum işte en kötüyü düşünmek daha iyi hissettiriyor inan
Ama tabi gönül ister pozifiti görmeyi inşallah nasip olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…