- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.181
Bende öyle diyorum alan almış satan satmış artık napayım güzelliğiSeni alan almış artık tamam şimdi guzellik sırası onda
GelemediPek sevgili poncigim ben işin sonundayim
O son nasıl geldi ikinizin de acep, bide onu aciklayiver
AhahaBu takımın ağız topu eksik Cicim.
Eki Görüntüle 2593731
(Fotoyu buraya atacağım diye pcye de indirdim, benim adam görse "Hayırdır sen?" diye kal gelecek garibe, silem bari yüreciğine inmesin)
Aynen kuzum mevsim geçişleri etkiliyor gerçekten sıkıntı olmasında bari,canım bir kaç arkadaşa daha sordum onlarınkide gecikmiş sanırım mevsim değişiminden olabilir benim ki ama inşallah seninki pozitiflikler yüzünden gecikmiştiryaz bir an evel gelsede denesek şu tüp bebek işlerini valla iple çekiyorum bana kalsa hemen yapcamda işte maliyetli yaa. belkide vaktini hayırlı zamanını bekliyordur canım benim. oy oyy evet 2 tüpümde alındı
Pamuğummmm yoksaaaaaaaaaaa????
Canimcim evet günüm geçti ama ben ısrarla stresten olduğunu düşünüyorum,hatta eşim bile bilmiyor geciktiğimi ona da söylemedimK Kendinisevenbirii geçen ay rüyamda bana gelip oğlunu göstermiştin hatırlıyor musun rüyamı. Bir işaret miydi acaba
Koş test yap vallahi bayılırım burda meraktan
Kızlar testi 10 gün geçmeden yapmam ya, çok gördüm zamanın da negatifleri o yüzden akillandim artık 10 gun geçsin de hele biOhaaa şaştım kaldimmmm yemnle tuylerm.diken diken oldu
Dördüncü gün ama daha test yapmadın mi
Nasıl bekliyorsun
Nasıl duruyorsun :)
En kısa zaman dediği ins bu zamanlardır yaaaa
Ahahahhahahaj
Yap bence sende :)
Valla ins hayırlısıyla doğsun yerim heralde kimseye de elletmem panter gbi olurim
Bir ortak nokta daha
Nasıl bekleyeceksin pamuğum?Aynen kuzum mevsim geçişleri etkiliyor gerçekten sıkıntı olmasında bari,
Valla yaz gelse bile bizim maddi durum bitik resmen önceki deneme de paralar suyunu çekti hep ya yine hiç yoktan 3 5 bişey lazım olcak ikinci deneme içinde bakalım nasıl yaparsak bizde
Canimcim evet günüm geçti ama ben ısrarla stresten olduğunu düşünüyorum,hatta eşim bile bilmiyor geciktiğimi ona da söylemedimadet sonrası ebeye gidicem diye bekliyorum ya şimdi,o yüzden gelmiyor gibi ama mevsim geçişleri de etkiliyor bı yandan diye düşünüyorum yine,bu durumlsrda kafam çok karışıyor yaa valla hayırlısı ne diyim,sporu bile yapmıyorum kaç gündür netlesinceye kdr bıraktım onu da
Kızlar testi 10 gün geçmeden yapmam ya, çok gördüm zamanın da negatifleri o yüzden akillandim artık 10 gun geçsin de hele bi
Aaaa ciddi mi kizGelemedi
Yattikkk diyommm uyudukkkk
AnlamıyoN nuuuu derdin ne snnnkin tuttum diyomm vermedimmmm veremedimmm
Ben 10 şubatta derslere başlıyordum şamdanımyaaaaa ciciiiii
ben doğuda almayi düşünüyorum sen
Hoşgeldin migimSelam kızlar biraz kraliçelik yapıyorum kociş yemekleri yapacak
Ohh sefan olsunn afiyet olsun evet her cockla disari ckmak kolay degil ben kizimida kendm gbi gezgin alistirdigm icin disarda hic sknti olmazdi bana suan zaten arkadas gbi sohbet edip keyif yapiruz gezerken ...benim ehliyetim yok kız gazla frenin yerini bilmiyom ben hala mesela
dışarda yemeyi seviyorum da oğlum kendi doyana kadar sakin kalip sonrasında burnumuzdan getirdiği için eve söylüyouz. dün ve bugün disardan yedik mesela
Sen daha iyisinji bilirsin canim . 5 6 ay olmstur 13 gun gecikmistim ben ama hamilelk suphem olmamisti hic emindim gogsmde beze vardi canim cok skkndi o ay stresten gecikmisti resmen .. en iyisi bekle varsa biyere gitmeyecek naslsa bebiss insallah vardir insalllahhh ...Aynen kuzum mevsim geçişleri etkiliyor gerçekten sıkıntı olmasında bari,
Valla yaz gelse bile bizim maddi durum bitik resmen önceki deneme de paralar suyunu çekti hep ya yine hiç yoktan 3 5 bişey lazım olcak ikinci deneme içinde bakalım nasıl yaparsak bizde
Canimcim evet günüm geçti ama ben ısrarla stresten olduğunu düşünüyorum,hatta eşim bile bilmiyor geciktiğimi ona da söylemedimadet sonrası ebeye gidicem diye bekliyorum ya şimdi,o yüzden gelmiyor gibi ama mevsim geçişleri de etkiliyor bı yandan diye düşünüyorum yine,bu durumlsrda kafam çok karışıyor yaa valla hayırlısı ne diyim,sporu bile yapmıyorum kaç gündür netlesinceye kdr bıraktım onu da
Kızlar testi 10 gün geçmeden yapmam ya, çok gördüm zamanın da negatifleri o yüzden akillandim artık 10 gun geçsin de hele bi
Benim dudağımdaki yaralarla kırbaç ve topun hiçbir ilgisi yok diloşum öncelikle bunu açıklamak zorundayımTopik elden gideyaaaahhhhhh
Kirbaçlar ağzı topu mu o ne topuydu
Poncikin vermemesi kin gutmesi eşinin bağrı boşalak demesi kalçalar basenlercicinin elinde ne çıktıydı gı
Dudağında yaralar yüzünde sivilceler
Ulaaaa ne yiyonuz ne icionuz ne çekiyorsunuz
O kadar fena bişey ki cicim ya o negatifi görmek,sonrasında kapıda bekleyen kocana moralinin bozulduğunu caktirmamaya çalışarak yine negatif diyebilmekNasıl bekleyeceksin pamuğum?
Var mı yok mu diye düşünmektense negatifi görmek daha iyi değil mi
Negatifi 10.günde de görme ihtimalin var ben bir kere 2 ay adet görmedim kist nedeniyle.
Gerçek olan senin içinde, var ya da yok ha şimdi yüzleşmişsin ha 6 gün sonra pamuğum. Bence yap
Topik elden gideyaaaahhhhhh
Kirbaçlar ağzı topu mu o ne topuydu
Poncikin vermemesi kin gutmesi eşinin bağrı boşalak demesi kalçalar basenlercicinin elinde ne çıktıydı gı
Dudağında yaralar yüzünde sivilceler
Ulaaaa ne yiyonuz ne icionuz ne çekiyorsunuz
Libidooo libidooo libilibilibillliiiiiiiii dooooooBenim dudağımdaki yaralarla kırbaç ve topun hiçbir ilgisi yok diloşum öncelikle bunu açıklamak zorundayım
Cinsel açlığın afrikası ben ve cinselliğin amazonu azgın kertenkeleler buluştuk yine
Evet canım hatirliyorum o günleri, ölüp ölüp dirilmistin resmen bende strese bağlıyorum işte gecikmeyi,umitlenmemeye çalışıyorum işte en kötüyü düşünmek daha iyi hissettiriyor inanSen daha iyisinji bilirsin canim . 5 6 ay olmstur 13 gun gecikmistim ben ama hamilelk suphem olmamisti hic emindim gogsmde beze vardi canim cok skkndi o ay stresten gecikmisti resmen .. en iyisi bekle varsa biyere gitmeyecek naslsa bebiss insallah vardir insalllahhh ...
Sivilce yapıyor almiyimÇekirdek yiyom, ister misin bi avuç?
Fakir eroini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?