Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin niye test alıyor ki pamuğum? Sen her test yapışına kocanı da dahil ediyorsan ondan geriliyorsun iyice git sen al kuzum.
2 ay gecikmeyi yaşadığımda bende hiç gecikmemiştim 2 gün bile.. Ama benim gebelik ihtimalim yoktu eşim polis okulundaydı. O yüzden test mest gerekmedi direkt doktora gittim. Kisti öğrendim. O yüzden 10 gün geciktiysem kesin vardır gibi bir kafaya girme derim.
Eşin evde değilse git al test yap işte ha şimdi ha 10 gün sonra ne fark eder

kız cici oralarda almak daha kolaydir niye kendini sartliyosun allah hayırlısını versin:) hele bi al da kucağına her türlü halledersin zaten sen boşver keyfine bak şimdilik

Bilmiyorum canım kafamin karışmasına yetti bu gecikme de belki de yarın yaparım belli olmaz ama teste gerek kalmadan başlar muhtemelen kanama bakalim

Aaaa ciddi mi kiz
Ama kocanı odadan kovduysan uyuduğunu ne biliyon ya uyumadiysa sende o kdr kocanla yarısına mi geldiniz naptınız artık gerisini kendin getireydin pambık gibi olurdun be nasıl uyudun o halde akdbsj
Biliyorum çünkü duj almadı daha basindaydikkkk halvetlenecektikkiii olmadı iste poponn büyümüş dedii koca kafali

kız cici oralarda almak daha kolaydir niye kendini sartliyosun allah hayırlısını versin:) hele bi al da kucağına her türlü halledersin zaten sen boşver keyfine bak şimdilik
Almak kolay da alacak şartı oluşturmak zor
Okurken zaten fak fakirdim alamazdım. Mezun oldum evlendim iyice fak fak fakir oldum yine alamadım. Sonra durumu toparladık yüksek lisans yaptım o süreçte de zaman bulup alamadım. Yüksek lisansım bitti bu sefer de cici bebem sağolsun alamadım
Ehliyet bana heram

acelem yok ya binip taksiye gidiyorum valla

alistirmakla inan alakasi yok:) yapısı bu çocuğun bugün hastaneye gittik açık bulduğu butun kapılardan içeri girdi kontrol etti
burası doktor odası değil, burda doktor var falan diye gezdi durdu. inan en az 20 ser kere alıp getirdik esimle koridorun diğer ucundan. durmuyo yerinde iki saniye

gezmeyi sever ama oturmak ona göre değil o doyduğu an etrafi kesfetmesi lazim. birileriyle tanışıp konuşması lazım firlama gibi bisey oldu büyüdükçe

Biliyorum çünkü duj almadı daha basindaydikkkk halvetlenecektikkiii olmadı iste poponn büyümüş dedii koca kafali
Heee daha basindaydiysaniz şimdi anladım onii iyi olmuş o zmn bidaha ağzını açmadan işini yapiverir ona ders olmuştur bu

Ah bana da yapıyor da işte.
Şu sigarayı bırakacağım diye kendimi çekirdeklere vurdum ettim, bana mısın demedi; az içeyim sigarayı diye arada yiyorum. :/
Peki sigarayı az mı içiyorsun
Bende etki etmiyor çekirdek
En son popomda bile sicilceler çıktı çekirdeği
Çöpe bastım
Sigaraya devam ettim
Ama eşim manyak olduğu için her akşam çıt çıt da çıt çıt bağımlı oldu
Ameteme yatırmayı düşünüyorum
Çekirdek bağımlısı bu diye

Ah bana da yapıyor da işte.
Şu sigarayı bırakacağım diye kendimi çekirdeklere vurdum ettim, bana mısın demedi; az içeyim sigarayı diye arada yiyorum. :/
Benim yüzüm zaten maymun kıçısına dönmüş ben alabilirim çekirdek, kilo kilo hemde hiç farketmez

Insallah cnm namazmda dua edecegm smdi sana okadr istiyorumkii senin hamile olabilmeni ...

Bilmiyorum canım kafamin karışmasına yetti bu gecikme de belki de yarın yaparım belli olmaz ama teste gerek kalmadan başlar muhtemelen kanama bakalim
Yarın ilk idrarınla yap pamuğum. Lady morganasa da yap yap dedim o da dinlemedi,sonra dinledi bak gebeymiş. Nedense içime doğuyor birşeyler
Ama negatifse de şüpheyle yaşamaktan her halükarda iyidir negatifi görmek. Ha yarın yüzleştin, ha şimdi, ha 10 gün sonra ha kanama gelince... Hepsinde sonuç aynı kapıya çıkmıyor mu pamuğum

3 5 gun normal olabiliyor ya vucudumuz saat degilki senede 2 gecikme normalmis hemen heveslenmeyelm diye yukseltmiyorm kendmi insallah hamilesndir bitanemmm

Doğru diyosun cicim dua et lütfen gebesin sen kabul eder rabbim inşallah

3 5 gun normal olabiliyor ya vucudumuz saat degilki senede 2 gecikme normalmis hemen heveslenmeyelm diye yukseltmiyorm kendmi insallah hamilesndir bitanemmm
Amin canım işte fark ettiysen bende ümitli yazmıyorum hep bı negatiflikle yazıyorum kendimi yukseltmeyim diye ama inşallah

Doğru diyosun cicim dua et lütfen gebesin sen kabul eder rabbim inşallah
Dua ede ede dilimde tüy bitti artık ama her yerimdeki tüyler bitene dek etmeye devam edeceğim
Pamuğum ben senin geçen ay oğlunu kundaklayıp bana getirdiğini rüyamda gördüm. Ya bu ay ya da 3 ay içinde bebek müjdesi vereceksin. Eminim
Bak B BUSR4 ya da 3 ay içinde dedim. Dedikten sonra 3. ayda verdi müjdeyi
Ermişim diyorum neden inanmıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…