- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.201
Eşin niye test alıyor ki pamuğum? Sen her test yapışına kocanı da dahil ediyorsan ondan geriliyorsun iyiceO kadar fena bişey ki cicim ya o negatifi görmek,sonrasında kapıda bekleyen kocana moralinin bozulduğunu caktirmamaya çalışarak yine negatif diyebilmeksonra onun sana moralinin bozulduğunu caktirmamaya calismasi falan ayy daral geldi şimdi den
Keşke hiç gecikmesem gebelik olmadigi durumlarda diyorum ya herşey birbirine giriyor beynimi toplamam bir ayı buluyor inan,zaten hiç 10 gün gecikmedim ben,bunda eğer 10 gün geciktim kızlar dersem bil ki gebelik var demektir bence,o yüzden ya adet gelecek ya 10.gunu bulacak bekliycek bakalım,
Eşime de söylemeyi düşünmüyorum 10 günü bulursa o zmn inşallah test al gel diycem
Ben 10 şubatta derslere başlıyordum şamdanım
15 tatilde tüm evraklarımı topladım, biyometrik fotomu çektirdim, herşeyi hazırladım. 1 şubatta kayıta gidecektim. Kanama gelince doktor ehliyet kursunu da yasakladı
Artık hiç bilmiyorumdoğuya kadar almam lazım
Sivilce yapıyor almiyim
Bilmiyorum canım kafamin karışmasına yetti bu gecikme deEşin niye test alıyor ki pamuğum? Sen her test yapışına kocanı da dahil ediyorsan ondan geriliyorsun iyicegit sen al kuzum.
2 ay gecikmeyi yaşadığımda bende hiç gecikmemiştim 2 gün bile.. Ama benim gebelik ihtimalim yoktu eşim polis okulundaydı. O yüzden test mest gerekmedi direkt doktora gittim. Kisti öğrendim. O yüzden 10 gün geciktiysem kesin vardır gibi bir kafaya girme derim.
Eşin evde değilse git al test yap işte ha şimdi ha 10 gün sonra ne fark eder
Biliyorum çünkü duj almadıAaaa ciddi mi kiz
Ama kocanı odadan kovduysan uyuduğunu ne biliyon ya uyumadiysasende o kdr kocanla yarısına mi geldiniz naptınız artık gerisini kendin getireydin pambık gibi olurdun be nasıl uyudun o halde akdbsj
Almak kolay da alacak şartı oluşturmak zorkız cici oralarda almak daha kolaydir niye kendini sartliyosunallah hayırlısını versin:) hele bi al da kucağına her türlü halledersin zaten sen boşver keyfine bak şimdilik
Ohh sefan olsunn afiyet olsun evet her cockla disari ckmak kolay degil ben kizimida kendm gbi gezgin alistirdigm icin disarda hic sknti olmazdi bana suan zaten arkadas gbi sohbet edip keyif yapiruz gezerken ...
Ehliyete yazil biran evvel yaaa nasil gecikmissin suan sasidim tatlimm
Sen daha iyisinji bilirsin canim . 5 6 ay olmstur 13 gun gecikmistim ben ama hamilelk suphem olmamisti hic emindim gogsmde beze vardi canim cok skkndi o ay stresten gecikmisti resmen .. en iyisi bekle varsa biyere gitmeyecek naslsa bebiss insallah vardir insalllahhh ...
Heee daha basindaydiysaniz şimdi anladım oniiBiliyorum çünkü duj almadıdaha basindaydikkkk halvetlenecektikkiii olmadı iste poponn büyümüş dedii koca kafali
Peki sigarayı az mı içiyorsunAh bana da yapıyor da işte.
Şu sigarayı bırakacağım diye kendimi çekirdeklere vurdum ettim, bana mısın demedi; az içeyim sigarayı diye arada yiyorum. :/
Benim yüzüm zaten maymun kıçısına dönmüş ben alabilirim çekirdek, kilo kilo hemde hiç farketmezAh bana da yapıyor da işte.
Şu sigarayı bırakacağım diye kendimi çekirdeklere vurdum ettim, bana mısın demedi; az içeyim sigarayı diye arada yiyorum. :/
Insallah cnm namazmda dua edecegm smdi sana okadr istiyorumkii senin hamile olabilmeni ...Evet canım hatirliyorum o günleri, ölüp ölüp dirilmistin resmen bende strese bağlıyorum işte gecikmeyi,umitlenmemeye çalışıyorum işte en kötüyü düşünmek daha iyi hissettiriyor inan
Ama tabi gönül ister pozifiti görmeyi inşallah nasip olur
Yarın ilk idrarınla yap pamuğum. Lady morganasa da yap yap dedim o da dinlemedi,sonra dinledi bak gebeymiş. Nedense içime doğuyor birşeylerBilmiyorum canım kafamin karışmasına yetti bu gecikme debelki de yarın yaparım belli olmaz ama teste gerek kalmadan başlar muhtemelen kanama bakalim
Ahh Allah razı olsun cayyInsallah cnm namazmda dua edecegm smdi sana okadr istiyorumkii senin hamile olabilmeni ...
3 5 gun normal olabiliyor ya vucudumuz saat degilki senede 2 gecikme normalmis hemen heveslenmeyelm diye yukseltmiyorm kendmi insallah hamilesndir bitanemmmBilmiyorum canım kafamin karışmasına yetti bu gecikme debelki de yarın yaparım belli olmaz ama teste gerek kalmadan başlar muhtemelen kanama bakalim
Doğru diyosun cicim dua et lütfen gebesin sen kabul eder rabbim inşallahYarın ilk idrarınla yap pamuğum. Lady morganasa da yap yap dedim o da dinlemedi,sonra dinledi bak gebeymiş. Nedense içime doğuyor birşeyler
Ama negatifse de şüpheyle yaşamaktan her halükarda iyidir negatifi görmek. Ha yarın yüzleştin, ha şimdi, ha 10 gün sonra ha kanama gelince... Hepsinde sonuç aynı kapıya çıkmıyor mu pamuğum
Amin canım işte fark ettiysen bende ümitli yazmıyorum hep bı negatiflikle yazıyorum kendimi yukseltmeyim diye ama inşallah3 5 gun normal olabiliyor ya vucudumuz saat degilki senede 2 gecikme normalmis hemen heveslenmeyelm diye yukseltmiyorm kendmi insallah hamilesndir bitanemmm
Benim yüzüm zaten maymun kıçısına dönmüş ben alabilirim çekirdek, kilo kilo hemde hiç farketmez
Dua ede ede dilimde tüy bitti artıkDoğru diyosun cicim dua et lütfen gebesin sen kabul eder rabbim inşallah❤
Insallah cnm namazmda dua edecegm smdi sana okadr istiyorumkii senin hamile olabilmeni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?