Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yoöö, hem çitliyom hem içiyom.
Sigarayla bağımızı şu şarkıda özetlemiş Özkan abim:

Hep bırakmaya çalışırım, bırakırım, geri başlarım.
Bi oğlana hamilelik-emzirmede 2 sene içmedim o kadar, diğerleri hep 15 günlük, 1 haftalık, 5 günlük, 8 saatlik (Uyku sırasında ) bırakışlar.

Çekirdek de zor kardeş, Allah kurtarsın.

Benim yüzüm zaten maymun kıçısına dönmüş ben alabilirim çekirdek, kilo kilo hemde hiç farketmez

Ay tövbe, böyle söylenir mi Cici, hayalperestleri düşün lütfen, aklıma niye belgezelin birinde izlediğim makak maymununun pempe kçını düşürüyorsun durduk yere?

İşte bi yandan kalbim pır pır atıyor bu rüyalara eltim de görmüştü gecenlerde seninle aynı zmnlarda oda ara ara msj atıyor ağzımı arıyor yazık açık açık soramiyorda bakalım duaların kabul olur inşallah cicim
Cok negatif te dusunme olumlama yap ama kendni kaptirma sadece bu onemlii canm hayirlisiyla ol insallah en ksa zamanda
Doğru diyosun canım dengem şaştı amin inşallah

Canim sen de cok istiyorsun biliyorum ama senin icin de ne hayirliysa o olsun insallah dilos esinle bitaz evlilignzn oturmasi icin bekletiyordur belki Rabbim sizinkni insallah hersey yoluna girer gonlunuzce olur
Hayırlısı olsun inşallah canım
6 sene oldu olacak evliliğim

Ay tövbe, böyle söylenir mi Cici, hayalperestleri düşün lütfen, aklıma niye belgezelin birinde izlediğim makak maymununun pempe kçını düşürüyorsun durduk yere?
Beni hep böyle güzel şeylerle hatırla

Yok anam erkek cocugu anasi olmak bana gore degell

Ya şimdi, ya diğer ya da bir sonraki ay..
Mucizen çok yakın seksü şempazem
İnşallahhhh şimdi seninledir de 2 regl daha beklemeyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…