- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.221
Peki sigarayı az mı içiyorsun
Bende etki etmiyor çekirdek
En son popomda bile sicilceler çıktı çekirdeği
Çöpe bastım
Sigaraya devam ettim
Ama eşim manyak olduğu için her akşam çıt çıt da çıt çıtbağımlı oldu
Ameteme yatırmayı düşünüyorum
Çekirdek bağımlısı bu diye
Canim sen de cok istiyorsun biliyorum ama senin icin de ne hayirliysa o olsun insallah dilos esinle bitaz evlilignzn oturmasi icin bekletiyordur belki Rabbim sizinkni insallah hersey yoluna girer gonlunuzce olur
Benim yüzüm zaten maymun kıçısına dönmüş ben alabilirim çekirdek, kilo kilo hemde hiç farketmez
İşte bi yandan kalbim pır pır atıyor bu rüyalara eltim de görmüştü gecenlerde seninle aynı zmnlardaDua ede ede dilimde tüy bitti artıkama her yerimdeki tüyler bitene dek etmeye devam edeceğim
Pamuğum ben senin geçen ay oğlunu kundaklayıp bana getirdiğini rüyamda gördüm. Ya bu ay ya da 3 ay içinde bebek müjdesi vereceksin. Eminim
Bak @BUSR4 ya da 3 ay içinde dedim. Dedikten sonra 3. ayda verdi müjdeyi
Ermişim diyorum neden inanmıyorsunuz
Doğru diyosun canım dengem şaştıCok negatif te dusunme olumlama yap ama kendni kaptirma sadece bu onemlii canm hayirlisiyla ol insallah en ksa zamanda
Hayırlısı olsun inşallah canımCanim sen de cok istiyorsun biliyorum ama senin icin de ne hayirliysa o olsun insallah dilos esinle bitaz evlilignzn oturmasi icin bekletiyordur belki Rabbim sizinkni insallah hersey yoluna girer gonlunuzce olur
Bende koca kafali derimm hepBiliyorum çünkü duj almadıdaha basindaydikkkk halvetlenecektikkiii olmadı iste poponn büyümüş dedii koca kafali
Beni hep böyle güzel şeylerle hatırlaAy tövbe, böyle söylenir mi Cici, hayalperestleri düşün lütfen, aklıma niye belgezelin birinde izlediğim makak maymununun pempe kçını düşürüyorsun durduk yere?
Yok anam erkek cocugu anasi olmak bana gore degellacelem yok yabinip taksiye gidiyorum valla
alistirmakla inan alakasi yok:) yapısı bu çocuğun bugün hastaneye gittik açık bulduğu butun kapılardan içeri girdi kontrol etti
burası doktor odası değil, burda doktor var falan diye gezdi durdu. inan en az 20 ser kere alıp getirdik esimle koridorun diğer ucundan. durmuyo yerinde iki saniye
gezmeyi sever ama oturmak ona göre değil o doyduğu an etrafi kesfetmesi lazim. birileriyle tanışıp konuşması lazımfirlama gibi bisey oldu büyüdükçe
Ya şimdi, ya diğer ya da bir sonraki ay..İşte bi yandan kalbim pır pır atıyor bu rüyalara eltim de görmüştü gecenlerde seninle aynı zmnlardaoda ara ara msj atıyor ağzımı arıyor yazık açık açık soramiyorda bakalım duaların kabul olur inşallah cicim
Doğru diyosun canım dengem şaştıamin inşallah ❤
2015 mi diloşumHayırlısı olsun inşallah canım
6 sene oldu olacak evliliğim
Saraylara layık seksü şempazem eline sağlık
Benm takldgm noktayi sen biliyosn cnm sen cok narin gencecik bi kizsin aile durumlari su bu bide es olmasin yanii inan seni dusunuyorum cokk ... hakknda hayirlisi olsnHayırlısı olsun inşallah canım
6 sene oldu olacak evliliğim
Hadi bakalımmmmmm welcome to kınama başına gelir worldYok anam erkek cocugu anasi olmak bana gore degell
Ellerine sağlık canım benim ❤
Ayy inşallahYa şimdi, ya diğer ya da bir sonraki ay..
Mucizen çok yakın seksü şempazem
İnşallahhhh şimdi seninledir de 2 regl daha beklemeyiz
Teşekkür ederim cicimSaraylara layık seksü şempazem eline sağlık
2014 kasim 23 bebeğim ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?