- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.241
Ya saol dilosumEllerine sağlık canım benim ❤
Yaaa sen kendine ne güzel sunumlar yapıyorsun yaa
Yok anam erkek cocugu anasi olmak bana gore degell
Ateşle suBizimkisi bir aşk hikayesi,
Pembe beyaz maymun kçı gibi biraz.
İmza: Nighyahan
Hep birlikte inşallah canım benim ❤Çoook uzun senelere inşallah diloşum
Yarın yaparsan okulda olacağım sonra da geyşam evdeAyy inşallah
Teşekkür ederim cicim
Bak alıyorsun kafeini ya beben varsa kafeinlenirse? Al şu testi yap sonuca göre içYa saol dilosumçok seviyorum kahve sunumlarını sorma
Kız akşam oldu şimdi soğukta bı taraflarim donar cikiyim desemYarın yaparsan okulda olacağım sonra da geyşam evdealıp yap gitsin işte şimdi
Kayfe candirBak alıyorsun kafeini ya beben varsa kafeinlenirse? Al şu testi yap sonuca göre iç
lugatıma yeni terimler eklaniyorAteşle su
Dikenle gül gibi
Bizimkisi pembe maymun götü gibi biraz..
Pembe maymun götü gibi.. ♥
Böylesi bulunmaz
Off Allah kahretsin ya bir ikna olmadıKız akşam oldu şimdi soğukta bı taraflarim donar cikiyim desemafedersin itin öldüğü yerde eczaneler hem sen gelene kadar yapmam ben cicim sen gel yeter ki öyle yaparım ben meraklanma
Nerelerdesin kız sen lugatına yandığımlugatıma yeni terimler eklaniyor
kembiriçdeyimNerelerdesin kız sen lugatına yandığım
Kinamadim kii kizz kinamak amannn bak hele suna iyy miyyy dense olurdu aa ask olsun ... zor yani erkek cocuk buyutmk basa gelen cekilir elbet kizlarda cok mizmizz aglakkk benmkjii meselaaHadi bakalımmmmmm welcome to kınama başına gelir world
Hayırlı olsun şimdiden erkek bebeğin çayım
Benimki de ağlak olacak hissediyorum. Çünkü ben de gebeliğimden beri çok ağlıyorumKinamadim kii kizz kinamak amannn bak hele suna iyy miyyy dense olurdu aa ask olsun ... zor yani erkek cocuk buyutmk basa gelen cekilir elbet kizlarda cok mizmizz aglakkk benmkjii meselaa
hiiç düklerle briç oynamaya gittimNe işin var oralarda
Kinamadim kii kizz kinamak amannn bak hele suna iyy miyyy dense olurdu aa ask olsun ... zor yani erkek cocuk buyutmk basa gelen cekilir elbet kizlarda cok mizmizz aglakkk benmkjii meselaa
Sen düklerle briç oynarsın ama cenazene mahalle kahvehanesindeki Hüseyin agayla karısı gelir.hiiç düklerle briç oynamaya gittim
Hee cicim tamam inşallah diyelimOff Allah kahretsin ya bir ikna olmadı
Eki Görüntüle 2593757
Sen yarın istediğin zaman yap ama sonucu paylaşırken beni veByNkoaLa yı mutlaka etiketle. Gülom topikten bana haber uçurma konusunda Usain Bolt'tan hızlıdır
Topikten bana haber getirirken gülom:
Kına kına kınadı da hadi neyse kınamadım dediğine itibar edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?