Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimkisi bir aşk hikayesi,
Pembe beyaz maymun kçı gibi biraz.

İmza: Nighyahan
Ateşle su
Dikenle gül gibi
Bizimkisi pembe maymun götü gibi biraz..
Pembe maymun götü gibi..

Böylesi bulunmaz

Yarın yaparsan okulda olacağım sonra da geyşam evde alıp yap gitsin işte şimdi
Kız akşam oldu şimdi soğukta bı taraflarim donar cikiyim desem afedersin itin öldüğü yerde eczaneler hem sen gelene kadar yapmam ben cicim sen gel yeter ki öyle yaparım ben meraklanma

Kız akşam oldu şimdi soğukta bı taraflarim donar cikiyim desem afedersin itin öldüğü yerde eczaneler hem sen gelene kadar yapmam ben cicim sen gel yeter ki öyle yaparım ben meraklanma
Off Allah kahretsin ya bir ikna olmadı

Sen yarın istediğin zaman yap ama sonucu paylaşırken beni ve ByNkoaLa yı mutlaka etiketle. Gülom topikten bana haber uçurma konusunda Usain Bolt'tan hızlıdır
Topikten bana haber getirirken gülom:

Hadi bakalımmmmmm welcome to kınama başına gelir world
Hayırlı olsun şimdiden erkek bebeğin çayım
Kinamadim kii kizz kinamak amannn bak hele suna iyy miyyy dense olurdu aa ask olsun ... zor yani erkek cocuk buyutmk basa gelen cekilir elbet kizlarda cok mizmizz aglakkk benmkjii meselaa

Kinamadim kii kizz kinamak amannn bak hele suna iyy miyyy dense olurdu aa ask olsun ... zor yani erkek cocuk buyutmk basa gelen cekilir elbet kizlarda cok mizmizz aglakkk benmkjii meselaa
Benimki de ağlak olacak hissediyorum. Çünkü ben de gebeliğimden beri çok ağlıyorum

böyle bir kıvırma görmedim ben hacı demi B Brunello Cicinelli baya kınadı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…