Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de ağlak olacak hissediyorum. Çünkü ben de gebeliğimden beri çok ağlıyorum
Ben de aglak bi insanim inan dha bu sabah ki akli artk eriyor yanii hic sebepsiz yere sebep uydurup 1 saat agladi ... hele kucukkenkileri anlatamam sana komsualrim filan kendi cocklarni birakir benim kiz aman aglamasin diye ugrasirlardi cnku aglamaktan bikmayan bi yapisi var beyninnn yankilanir uyusur o derece oldu olmadi bide ben aglama krizine girerdim .
Ha uslu mu evet duzenli evet kosturmaz dagitmaz vs ama iste hepsndw katlanilmasi zor bi huy oluyor heralde bebeklerde .. Allah can sagligi versnde canim gerisi muhim degil .

Şuan gelen apansız bir korku

asıl Allah sana yardım etsin ne kadar zor kız çocuğu büyütmek aman aman

belki kinamis sayılırım da kız olur amin

asıl Allah sana yardım etsin ne kadar zor kız çocuğu büyütmek aman aman

belki kinamis sayılırım da kız olur amin
Hadi senin de kızın hayırlı olsun şamdanım
Şamdanım önümüzdeki sene kız senesi

Bence hazır da kendine itiraf edemiyor. Geçen günlerde 2.çocuk istediğini söyledi yoksa

hadi yaaaa beby is looding diyorsun yani

Allah hayırlısını versin o zaman

zaten topik analar topigine döndü herkes gebe kaliyo sirayla yakinda arizonada caput baglanmadik kaktüs kalmayacak bacim

Aminn canım

Hadi senin de kızın hayırlı olsun şamdanım
Şamdanım önümüzdeki sene kız senesi

kız ben seneye sınava gircem millet geçmek için evlenmiyo bile iki çocuklan kalırim ya bide oglan büyüsün biraz daha en azından koşmak yerine yürüsün demi

yaaaa hep yardımcı mi oluyo kuzum yaaa merhametli anlayışlı evlat allah kolaylık versin canım benim:) ikizlerin doğumu dün gibi ya nasıl çabuk geçti vakit. sanki dün hamileydin nihal:)
Evet canım benle temizlik yapar yemek yapar makyaj yapar

Ben de bazen düşünüyorum dün gibi ama hastane zamanları aklıma geldikçe içim ürperiyor uyanıyorum sanki çok şükür bu günüme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…