- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.261
2014 kasim 23 bebeğim
Bak yapmazsan küserim mektubunu keserim.Hee cicim tamam inşallah diyelim
Ben de aglak bi insanim inan dha bu sabah ki akli artk eriyor yanii hic sebepsiz yere sebep uydurup 1 saat agladi ... hele kucukkenkileri anlatamam sana komsualrim filan kendi cocklarni birakir benim kiz aman aglamasin diye ugrasirlardi cnku aglamaktan bikmayan bi yapisi var beyninnn yankilanir uyusur o derece oldu olmadi bide ben aglama krizine girerdim .Benimki de ağlak olacak hissediyorum. Çünkü ben de gebeliğimden beri çok ağlıyorum
Öldürür ama sonra da diriltir bu hatunda
Bence hazır da kendine itiraf edemiyor. Geçen günlerde 2.çocuk istediğini söyledi yoksa
Aminn aminn31 Ağustos 2014 de benim:)
Allah bı yastıkta kocatsin dilosum:)
Şuan gelen apansız bir korkuBen de aglak bi insanim inan dha bu sabah ki akli artk eriyor yanii hic sebepsiz yere sebep uydurup 1 saat agladi ... hele kucukkenkileri anlatamam sana komsualrim filan kendi cocklarni birakir benim kiz aman aglamasin diye ugrasirlardi cnku aglamaktan bikmayan bi yapisi var beyninnn yankilanir uyusur o derece oldu olmadi bide ben aglama krizine girerdim .
Ha uslu mu evet duzenli evet kosturmaz dagitmaz vs ama iste hepsndw katlanilmasi zor bi huy oluyor heralde bebeklerde .. Allah can sagligi versnde canim gerisi muhim degil .
Diloşum bu sözünü K Kendinisevenbirii ye de söyler misin ermişliğimden şüphe ediyor. Okunmuş su içtiğimi bilsinÖldürür ama sonra da diriltir bu hatunda
Öyle bir şey var ki okunmuş su içmiş okunmuş
Ben de aglak bi insanim inan dha bu sabah ki akli artk eriyor yanii hic sebepsiz yere sebep uydurup 1 saat agladi ... hele kucukkenkileri anlatamam sana komsualrim filan kendi cocklarni birakir benim kiz aman aglamasin diye ugrasirlardi cnku aglamaktan bikmayan bi yapisi var beyninnn yankilanir uyusur o derece oldu olmadi bide ben aglama krizine girerdim .
Ha uslu mu evet duzenli evet kosturmaz dagitmaz vs ama iste hepsndw katlanilmasi zor bi huy oluyor heralde bebeklerde .. Allah can sagligi versnde canim gerisi muhim degil .
Hadi senin de kızın hayırlı olsun şamdanımasıl Allah sana yardım etsin ne kadar zor kız çocuğu büyütmek aman aman
belki kinamis sayılırım da kız olur amin
K Kendinisevenbirii pogoca yanaklimaaaÖldürür ama sonra da diriltir bu hatunda
Öyle bir şey var ki okunmuş su içmiş okunmuş
Bence hazır da kendine itiraf edemiyor. Geçen günlerde 2.çocuk istediğini söyledi yoksa
Aminn canımUmarsız, kitapsız, hayırsız ve - sız eki ile türetilebilecek herşey benimkiler
Nerde ben çocuğun gözü iltihaplı sanırım diyeceğim de şamdan gibi gelip alacaklar ohoo.. Rüyamda görsem inanmam
Ayy nasıl mutludur şimdi dimi
Ama sezaryen oldu, ağrıları da vardır. Allah yardımcısı olsun acısını dindirsin. Şu aşamaya gelmek bize de nasip olsun inşallah
Aminn aminnbitanem
Hep birlikte inşallah canım benim ❤❤
Amaaa hiç bilmiyodum:) kız bizim evlilik başak burcu seninki de yay burcu oluyo demi
Hadi senin de kızın hayırlı olsun şamdanım
Şamdanım önümüzdeki sene kız senesi
Amaaa hiç bilmiyodumöyle olunca ne oluyor ki
Evet canım benle temizlik yapar yemek yapar makyaj yaparyaaaahep yardımcı mi oluyo kuzum yaaa merhametli anlayışlı evlat allah kolaylık versin canım benim:) ikizlerin doğumu dün gibi ya nasıl çabuk geçti vakit. sanki dün hamileydin nihal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?